50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende cayda kullanmıyorum seker ama kahvede burakamıyorum((
nescafe içmek beni cok mutlu ediyor:)) ama artık içemiyorum(

bence o kadar kasmamak lazım. Alacağın en fazla 50 kalori fazla. Bunun için küçük zevklerden mahrum kalmaya gerek yok. Sonuçta vucudun tatlıya da ihtiyacı var.

Bende 3 gündür kendime kısıtlamalar getirdim
Bir sıtandart koymadım kendime
öncelikle cok oldukca cok su içiyorum
hayatımdan 4 şeyi cıkardım
1- sabah poğacasını (onunyerine kepek ekmeyi peynir falan atıstırıp cıkıyorum)
2-Nescafe (3 bir arada) günde 2kikere içirdim canım cok isterse yapıp önüme koyuyorum 2 yudum alıp burakıyorum hevesim geçiyor zaten
3-cola (vazgecemedigim coladanda vaz geçtim)
Ve cok sık atıstırıyorum galeta aldım tadıda cok güzel kepeklı olanın yanımda meyve eksit etmiyorum tam doymadan kaldıyorum sofradan
Mesala dün yemekte muz vardı 2 lokma aldım buraktım nasıl olsa obeni canım cok tatlı cekerse bir lokma yiyirum yarısı kaldı mesela
4- aksam yemegimi yiyorum gene cok doymadan kalkıp hızlı yürüyüş sıkıldımmı yavas kosuyorum yarım saat
:) bakalım hazirene kadar 50 kilo ola bilecekmiyim
(buarada en büyük destegim nisanlım)

kızlar mrb,

bende hazirandan bu yana doğum kilolarını vermeye çalışan bi anneyim. doğum öncesinde 54 kiloydum ki evlendikten sonra bu kiloya çıktım normalde 48-49 arası gider gelirdim, çok değil bundan 4 yıl önce 45'ten yukarı çıkmışlığım yoktu :)

şuan 55.7 ye kadar düştüm ama bu 50 li rakamlara geldim geleli mehteran takımı gibi ilerliyorum 2 ileri 1 geri. Anlıyacağınız vermem gereken kilo azaldıkça işim daha zorlaştı. Gördüğüm kadarıyla sizler 3-5 kilo için çabalıyorsunuz. Sizinde benim gibi gıdım gıdım mı gidiyor yaa?

hoşgeldinnn aramıza,ne güzel 3 haftada 1.3 kg vermişsinn.bence hızlı kilo evrmeye çalışma.yavaş ver ama kalıcı olsun daha iyi değil mi?

Diyetisyen eşliğinde sağlıklı beslenerek kilo veriyorum dün tartıldım. 2 haftada yağdan 2,6 kilo vermişim . Benimde amacım kalıcı kilo vermek ama doğru yolda ilerlediğime inanıyorum ::)

Merhabalar,bende1.62 boyunda 58 kilo ve 30 yaşındayım.Bir doğum yaptım.Bugünden itibaren aranıza katılıp kilo vermek istiyorum.Hedefim 50 ..Neredeyse 5-6 yıldır hiç bu kiloyu göremedim.Verdiğim zamanlar oldu ama en fazla 54-55 kiloya indim.1 ay 2 ayda vereceğim diye bir kısıtlama yok ama yinede 2 ayda ancak veririm 8 kiloyu sanırım.Amacım yaza incecik hiç doğum yapmamış gibi girmek..

merhabalar arkadaşlar
ben bugün sabah biraz cozuttum galiba çünkü açma yedim :S yanında da çay
öğlene kadar bişey yiyemedim
öğlen az corba bulgur pilavı bikaç lokma patlıcan ve bi kaşık yoğurt yedim
saat 3 gibi 2 form yulaflı yedim bi de kayısılı form içtim
şimdi de yeşil çay içiyorum.
akşamda sanırım köfte yiycem yanına da salata yapsam güzel olur heralde

güzel olmuş da sabah açma yemesem iyiymiş demi. offf çalışırken bu kahvaltı olayı çok fena yaw :44:

merhaba eylül
tarçın tatlıya kesin çözümdür. canın tatlı çekince sütlü tatlı ye ama onuda abartma. sütü ılıt içine bir çubuk tarçın at ohhh tatlı isteğine de iyi gelecektir.

benim canım her gün tatlı istiyorr her gün sütlü tatlı yesem abartmadan? :S bırakamıyorum bu kötü alışkanlığı

sabah simit-peynir-çay
öğlen:1 dilim kepek ekmeği ve italyan salata yedim.
ikindi light yoğurt yiyeceğim ara öğün olarak
akşamada balık ve salata olacak.Sizce nasıl?

evet cnm vermen gereken kilo azalinca maalesef oyle oluyor.Ama kendimize guvenelim basaracagiz.

Bende bu aralar biraz kilo aldım 5 kilo gibi işe başladım masa başı dolayısıyla kilolarda geliyor.zayıflamak istiyorummmmm

kızlar benim gibi boyu 155 olan varmı?sizce benim kaç kilo olmam lazım.en son 48 kg.dım ne güzel eşim izne geldi (şehir dışında çalışıyor) 52-53 çıktım.kilo vermem lazım.zaten bu kiloya zor inmiştim çok sorumsuzca kilo aldım.çok yedim(

herkese merhaba arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum.. bende 57 kg yım ve hedefim şimdilik 53 kg olmak :) hep birlikte kg larımızdan kurtulalım veee yaza süper bi giriş yapalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…