kızlar benim gibi boyu 155 olan varmı?sizce benim kaç kilo olmam lazım.en son 48 kg.dım ne güzel eşim izne geldi (şehir dışında çalışıyor) 52-53 çıktım.kilo vermem lazım.zaten bu kiloya zor inmiştim çok sorumsuzca kilo aldım.çok yedim(
kızlar benim gibi boyu 155 olan varmı?sizce benim kaç kilo olmam lazım.en son 48 kg.dım ne güzel eşim izne geldi (şehir dışında çalışıyor) 52-53 çıktım.kilo vermem lazım.zaten bu kiloya zor inmiştim çok sorumsuzca kilo aldım.çok yedim(
selam arkadaşlar bende yarın sabah diyete başlıyorum haziranda düğünüm var ve şimdiden kendimi dobişko hissediyorum şu anki kilom 56-57 arası boyum 1.57 hedefim 45-46 kilo olmak inşallah verebilirim
merhaba ben 160 boyundayım.Kış aylarıyla beraber kilo almaya basladım bile.Ne yapsam diye düşünürken isveç diyetine karar kıldım ama biliyorsunuz biz bayanlar sıkıntıya gelemiyoruzBiraz kendime adapte ederek uygulamaya basladım pazartesi sabah 55.5 kiloydum.Bakalım tam olarak isveç diyeti olmasa da protein ağırlıklı az yemeye dayalı bir diyete başladım.Ara ara yazıcam buraya gelişmeleri.İşe yararsa tüm listemi de verebilirim.Çünkü kaydediyorum her yediğim şeyi :)
kızlar bende zayıflamak istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum tam olacak bu sefer diyorum bir bakmışım tıkınıyorum.noluyor bana çok iradeliydim ben son 2 aydır zayıflamak için karar alıyorum iradesizliğime yenik düşüyorum boşvermiş durumdayım 60 kg olmama az kaldı bu gidişle görecem onu da.kendime diyet kardeşi arıyorum sırt sırta verelim destek olalım birbirimize var mı acep benimle zayıflamak isteyen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?