50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

üzme kendini canım.. eşin izne gelince sende mutluluktan yemeyi fazla kaçırdın galiba :) ama dert etme kendine, bu işi herkesin dediği gibi kafanda bitir. kararalı olursan o fazlalıklarından çabucak kurtulursun :)

Selam kızlar
herkese saglılı günler... Evlilik banada yaradı. 5 kilo aldım.. 1 bucuk senede... 60 ı gördum.. :2: 2 haftadır diyette baslıycam ama normalde okadar cok yememe ragmen diyet diyince bünyem alt üst oluyo canımın cekmediği sey kalmıyor... Hiç irade yok... :2: sabah uykularıda kilo yapıyor. cocuk dogurup 58 kilolarda olanlara gipta ediyorum. kendimi bide cocuk dogurunca düşunemiyorum.... amma dertli olmuş bende katılıp sizlerle diyete baslıyım dedim. insallah 55 düşerim. hepimize kolay gelsin....

1,5 yil öncesine kadar hic 53 kilonun üzerine cikmamistim, hep zayif biri olmusumdur, hatta ortaokul ve lise dönemlerimde bile bacaklarim cok ince diye arkadaslarim bazen takilirlardi Neyse uzatmaya gerek yok...simdilerde 58 kiloyum, hatta nisan-mayis 2011'de tartildigimda 62 kilo oldugumu görünce sok oldum Dogrusunu söylemek gerekirse kilo vermek icin özel bir caba göstermedim yada diyetler felan yapmadim Nasil oldu bilmiyorum ama 58 kiloya düsmüsüm, galiba birazda üzüntülü ve zor zamanlarinda bunda etkisi var.. Simdi 55 kiloya düsmek istiyorum ama acikcasi diyet felanda yapmak istemiyorum, yapmicamda. Sadece biraz daha hareketli olmam gerek eskisi gibi :44:
Eskiden ramazanda aksamlari gec saatte yemek yiyip yatmak zorunda kaldigim icin göbegim cikmaktaydi diye yatmadan mutlaka 100 kere mekik cekerdim ve bunun ozamanlar cok faydasini görmüstüm, simdide ayni yöntemi kullaniyorum. Sonucta insanin kilosu cokta olsa vücudunun seklini ve dengesini korumasi acisindan karin/bel bölgesinin kalcasindan cok daha ince ve düzgün olmasi gerektigini düsünüyorum.
Hanimlar gece yatmadan bazi hareketleri yapmakta fayda var, bir dergide okuduguma göre, yatmadan bazi hareketleri yaptigimizda gece uyurken bile vücut yakmaya devam ediyormus O yüzden ben gece uyumadan önce 100 mekik mutlaka cekiyorum, incecik ve düzgün bir bel, cikmayan bir göbege sahib olmak icinde inanin faydasi var:114:Hatta daha cabuk farki görmek isteyenler icin sabahlari 100 aksamlarida 100 olmak üzere günde 200 mekik cekmelerini tavsiye ediyorum:82:

Bir dergide okumustum boyunun son iki rakamini alip, o'na + ve - 5 deyip kilonun hangi sinirlar icerisinde olmasi gerektigini ögrenebilirmisin. Yani senin durumunda boyun 1.55 ise ozaman kilon 55-5 ile 55+5 = 50 ile 60 kilo arasi olmasi gerek. Tabi dergide okuduklarimdan yola cikarak söylüyorum bunu :44:

lütfen bana da yardım edin evlenmeden önce 45 en fazla 46 olmuşumdur evlendim 2 çocuğum var ilk kızımı doğurduktan sonra hiç kafama takmamıştım kendiliğinden gitti kilolar hatta fazlası gitti ilk kızımdan sonra ben 43 kiloydum ama 2.kızımdan sonra epey kafama taktım hırslandım 1 ay boyunca nerdeyse hiç bişey yemedim ve 51 kilodan 45 hatta 44 kiloya kadar düştüm fakat bir anda verdiğim için ve yerleşmediği için vücutta kalıcı olmadılar ve gene kısa bir süre sonra gene 51 oldum ve şu an istesem bile az yiyemiyorum çok çabuk acıkıyorum hatta acıkınca gözüm dönüyor saldırıyorum sanki biri benim elimden alacak gibi oluyorum keşke kafama takmamış olsaydım çok uzadı galiba bu arada boyum 1.58 yardım edin tavsiye edin lütfen gelin geldiğim aile görümcemler falan hepsi çok zayıf çocuklu oldukları halde ben kilo almış birisi olarak gözükmek istemiyorum eşim çok zayıf ve bana tosun diyor içok üzülüyorum

51 kilo cok degilki, neden bunu bu kadar kafana taktigini anlayamadim Bence bu kadar takilip kalma buna ama 55 kilonun üzerinede sakin cikma bence..

merhaba arkadaşlar;maalesef bende evlendikten sonra kilo alanlardanım 49.50 lerde dolaşan ben geçen hafta tartıda gördüklerimle şok oldum 58 kilo olmuşum bilehedefim 52-53 aslında 50 çok iyi ama o pek mümkün degil gibi,bu arada bebek için de tedavi görüyorum sanırım onun streside benı dikkat etmemden alıkoydu diye düşünüyorum...hep beraber verelim şu fazlalıkları:)ben başladım gecen hafta 2 kılo verdim:)ama bu haftadan çok umudum yok çok fazla dıkkat edemedim çünki

Merhaba arkadaslar..uzun suredır yazamadım buraya..oncelıkle hedef kg konusunda bır degısıklık yaptım :) 52 olan hedefı 50 ye cektım cunku 52 ıcerısındeyım ve tatmın olmadım :) ben bır cok dıyet denedım temmuz aynıdan berı patates dıyetı (1 hafta),lahana corbası (3 gun zor dayandım),5 gunde 5 kılo dıyetı (5 gunde 3 kg verdım sonra hafta sonu 2 kg aldım :) ) son bır haftadır karatay dıyetı yapıyorum ve cok mutluyum nıhayet dogru dıyetı bulabıldım hem sevdıgım seylerı yıyorum hemde tok kalıyorum ve ustelık kılo verdım tabı bu dıyetı gunde 1 saatlık sporla desteklıyorum..bu sekılde gunde ortalama 400 ıle 500 grm arası daha eksık cıkıyorum tartıda,,deneyenler olduysa lutfen yazsın normalmıyım merak edıyorum..

merhaba arkadaşlar
akşam yemeği niyetine saat 17:30 da kabuklu yerfıstığı badem armut yiyip süt içsem kilo aldırırmı ve miktarları nekadar olmalı sizce akşam menüsüne denk düşmesi için?

yarın pazartesi ve her bayanın olduğu gibi paşlangıç günüüüüüü
:):) spor yapıyordumfakat tabi düzenli değil (plates)
şimdi nivea body + diyet (yemek miktarlarını azaltarak)
yapacam
11.12 --> 56
amacım 11.02 de tam 50 kilo olmak gelişmeleri yazacam

selam arkadaşlar bende yarın sabah diyete başlıyorum haziranda düğünüm var ve şimdiden kendimi dobişko hissediyorum şu anki kilom 56-57 arası boyum 1.57 hedefim 45-46 kilo olmak inşallah verebilirim

günaydın arkadaşlar sabah işe geç kaldığım için evden apar topar çıktım işyerinde kahvaltımı yaptım o yüzden biraz sallama oldu ama pes etmek yok diyete devam.
sabah menüm: 1 haşlamış yumurta,biraz peynir,3 zeytin,yarım dilim ekmek(üstüne azıcık çikolata sürdüm):26:
ara öğün düşünmüyorum ama onun yerine yeşilçay ve limonlu su içmeyi düşünüyorum

selam arkadaşlar bende yarın sabah diyete başlıyorum haziranda düğünüm var ve şimdiden kendimi dobişko hissediyorum şu anki kilom 56-57 arası boyum 1.57 hedefim 45-46 kilo olmak inşallah verebilirim

Canım Kaderimiz aynı benim boyumda 158 kilom 57:300 Birlikte haziranda zayıf güzel gelin olalım Benimde dügünüm nasipse bir aksilik olmazsa haziranda:))

inşallah canım birbirimize destek olalım kurtulalım şu kilolardan birbirimizden başka bize destek olcak yok anlaşılan
öğlenki menümüde yazayım:5 kaşık nesfit,yarım bardak süt,1 domates ve bol su
akşamada spor yapmayı düşünüyorum

yine dayanamadım koşturmaktan acıktım ara öğün yaptım 4 tane kepekli burçak yedim:26:

merhaba ben 160 boyundayım.Kış aylarıyla beraber kilo almaya basladım bile.Ne yapsam diye düşünürken isveç diyetine karar kıldım ama biliyorsunuz biz bayanlar sıkıntıya gelemiyoruz Biraz kendime adapte ederek uygulamaya basladım pazartesi sabah 55.5 kiloydum.Bakalım tam olarak isveç diyeti olmasa da protein ağırlıklı az yemeye dayalı bir diyete başladım.Ara ara yazıcam buraya gelişmeleri.İşe yararsa tüm listemi de verebilirim.Çünkü kaydediyorum her yediğim şeyi :)

Ben sizin gibi bu şekilde diyet yapamıyorum zaten ekmek yemiyorum az ve sık yemeye alıstırmaya çalışıyorum kendimi kilo vermek cokzor benim için gercekten kişiye göredeğisiyor ablam cokyer kilo alsın iki günyemese verir ben yersem alırım kolaylada veremem ama mutlaka 50olmak zorundayım.
Hep birlikte basaralım kızlar.

Boyum 164 59 kıloyum isveç veya hollywood dıyetıne başlamayı dusunuyorum ama merak ettigim bir şey var.. Bu dıyetler süreli isveç 13 gun mesela ben ısvec yapmaya basladım varsayalım 13 gunden sonra ne yapıcam bılgısı olan varmı:)

kızlar bende zayıflamak istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum tam olacak bu sefer diyorum bir bakmışım tıkınıyorum.noluyor bana çok iradeliydim ben son 2 aydır zayıflamak için karar alıyorum iradesizliğime yenik düşüyorum boşvermiş durumdayım 60 kg olmama az kaldı bu gidişle görecem onu da.kendime diyet kardeşi arıyorum sırt sırta verelim destek olalım birbirimize var mı acep benimle zayıflamak isteyen...

İnan bende senin gibiyim Tama bukez kararlıyım diyorum başlıyorum normalde yemeyecegim seyleri bile yiyorum aklım hep yemekte oluyor Nişanlım herseyin pisikolejik oldugunu söylüyor
Bu aralar dikkat ediyorum azve sık yiyorum cok su içi yorum Birde her aksam birseyler yapıyurum bazen das bazen yürüyüs canım ne isterse Tartıda hiç bir eksilme olmasada kafama takmamaya çalışıyorum.
Ofya bu kilolardan nezaman kurtulacagım(

valla bende dün bi azimle başladım rejime sabah ve öğlen uyguladım hatta yazdım ama akşam bozdum hiç yazmadım yediklerimi yazmayayımda ve karar verdim dün akşam diyet yapıyorum psikolojisine girince daha çok yemek istiyo canım o yüzden az yicem ve yediklerime dikkat etcem ve spor yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…