valla bende dün bi azimle başladım rejime sabah ve öğlen uyguladım hatta yazdım ama akşam bozdum hiç yazmadım yediklerimi yazmayayımda ve karar verdim dün akşam diyet yapıyorum psikolojisine girince daha çok yemek istiyo canım o yüzden az yicem ve yediklerime dikkat etcem ve spor yapcam
İnan bende senin gibiyim Tama bukez kararlıyım diyorum başlıyorum normalde yemeyecegim seyleri bile yiyorum aklım hep yemekte oluyor Nişanlım herseyin pisikolejik oldugunu söylüyor
Bu aralar dikkat ediyorum azve sık yiyorum cok su içi yorum Birde her aksam birseyler yapıyurum bazen das bazen yürüyüs canım ne isterse Tartıda hiç bir eksilme olmasada kafama takmamaya çalışıyorum.
Ofya bu kilolardan nezaman kurtulacagım(
Kedimizi cok sıkmadan rahatrahat kilo verelim sıkı diyet hızlı kilo olmasına gerek yok onumuzde 6 ay var dimi canım yeşilçayı ve suyu hayatımıza sokalım önce ben günde 1 bardak içiyorum yesilcay 2 litrede su içiyorum yesilcayı 2 bardak yapacagım.
ben bugün başladım yine...bakalım ne kadar sürecek bu sevdam geçen sene bu zamanlar yine kilo vermeye karar vermiştim hafta içi hergün leslie ablayla yürüyüş,ebru şallıyla plates yapıyordum vücudum 1 ay gibi sürede forma girmiş hatlarım şekillenmişti 54 kg kadar indim.sonra ne yaptım agopun kör kazı gibi yedikçe yedim 1 sene oldu ve ben yine zayıflama planları yapıyorum.ne zaman ince biri olacağım acep...birde çocuğum var benim spor yapmak için erken kalkıyordum,spor deyince stres oluyorum anlayacağın...tembel miyim neyim...
doğru söylüyosun canım daha 6ayımız var ama sabırsızım işte hemen 2günde incecik olayım istiyorum tabi böyle bişi mümkün değil onuda biliyorum
yeşilçayı içmeyi düşünüyorum ama tadına bi türlü alışamadım ya
leslie ablanın videolarınıda indirdim akşama yürüyüş yapcam
Yeşilçay limonla güzel oluyor birde limonla dene bence bence illa yürüyüsdiye sartlandırma canım once aksam birseyler yapmaya alıstıralım kendimizi ben oynuyorum plates yürüyüs ücü arasında gezmeyi düsünüyorum bende coladan vaz geçemiyorum birde nescafeiçmemek için elimden geleni yapıyorum ama arada kacamagım oluyor
az yiyerek bugünümü tamamladım,sıfır hareketle yarın leslie bacımla randevum var erken kalkacağım iyi geceler kızlar...
arkadaşlar kendime cok güzel Şeyler aldım
Step tahtası ,Plates topu ,Küçük Plates topu,ipi,Sauna Esofman,Plates bandı,twister,dambıl ve 3tanede plates vcd :))
süpersin yaaa inş. hepsini kullanabilirsinnnnn
canım benimde dün akşam leslie ablayla randevum vardı sabaha kalsın dedim sabahta uyku tatlı geldi kalkmadım sende kalkamadın sanırsam:)
nolcak benim bu tembelliğim yarabbim
İnşallah hepsini kullanacagım suan cok kararlıyım ama
Birsey sormak istiyorum ben hiç bir takımda degilim takıma katılmak dahamı iyi
merhaba kızlar ben 14.takım cuma zayıflama yarışmasındayım
65 kg dım 59 a düştüm ara arada buraya takılayım diyorumm kabul edersenizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?