50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar spor yapmak için kendime malzemeler almaya karar verdim sizinlede paylaşmak istedim 10 parca 79 tlye
Pilates (Temel Hareketler) ( VCD )
Pilates 1 (Başlangıç Programı) ( VCD )
Delta İki Kademeli Step Tahtası Ds 993 Siyah-gri
Delta Vinyl Altıgen Renkli İkili Dambıl Set (Kutuda) DS 11...
Delta Dura-Strong 65 cm Deluxe Pilates Topu ( DS 657 - Turk...
Delta Twister ( Siyah )
Delta Ayarlanabilir Pvc Atlama İpi - DS 988
Delta Mavi Pilates Bant - Medium Tensıon ( Orta Sertlik )
Pilates 2 (Orta Seviye Programı) ( VCD )
Plates pompasıda ücretsiz hediye kızlar kilo vermemize yardımcı olacagını düşünüyorum

Kızlar spor yaparken giymek için sauna eşofmanda alsammı ben ben normalde terlemiyorum
Nedersiniz

Kedimizi cok sıkmadan rahatrahat kilo verelim sıkı diyet hızlı kilo olmasına gerek yok onumuzde 6 ay var dimi canım yeşilçayı ve suyu hayatımıza sokalım önce ben günde 1 bardak içiyorum yesilcay 2 litrede su içiyorum yesilcayı 2 bardak yapacagım.

ben bugün başladım yine...bakalım ne kadar sürecek bu sevdam geçen sene bu zamanlar yine kilo vermeye karar vermiştim hafta içi hergün leslie ablayla yürüyüş,ebru şallıyla plates yapıyordum vücudum 1 ay gibi sürede forma girmiş hatlarım şekillenmişti 54 kg kadar indim.sonra ne yaptım agopun kör kazı gibi yedikçe yedim 1 sene oldu ve ben yine zayıflama planları yapıyorum.ne zaman ince biri olacağım acep...birde çocuğum var benim spor yapmak için erken kalkıyordum,spor deyince stres oluyorum anlayacağın...tembel miyim neyim...

doğru söylüyosun canım daha 6ayımız var ama sabırsızım işte hemen 2günde incecik olayım istiyorum tabi böyle bişi mümkün değil onuda biliyorum
yeşilçayı içmeyi düşünüyorum ama tadına bi türlü alışamadım ya
leslie ablanın videolarınıda indirdim akşama yürüyüş yapcam

o sorun bi tek sende yok bendede var canım sabah alarmı kuruyorum kalkıyorum spor yapmaya hadi diyorum biraz daha uyuyayım akşama yaparım akşamda işten geliyorum biraz dinleneyim şu bu derken o zamanda kalıyo

Yeşilçay limonla güzel oluyor birde limonla dene bence bence illa yürüyüsdiye sartlandırma canım once aksam birseyler yapmaya alıstıralım kendimizi ben oynuyorum plates yürüyüs ücü arasında gezmeyi düsünüyorum bende coladan vaz geçemiyorum birde nescafe içmemek için elimden geleni yapıyorum ama arada kacamagım oluyor

bi leslie ablamız var kk da videosu var aerobik ve yürüyüş karışık yapıyo akşamları onu yapmayı düşünüyorum ya bende koladan vazgeçemiyorum bide yeşilçayın içine bugün tarçın çubuğu atıp içtim öylede güzel oluyomuş aklınızda bulunsun

Merhaba arkadaşlar:) ben de kış mevsiminin rehavetine kapılıp kilo alma turuna çıkanlardanım. boyum 1.62 ve kilom 54...biliyorum aşırı kilo falan değil ama normal kilomun, metabolizmamın kaldırdığının üzerinde...eh dolabımı da zorlamaya başladı. kış başında 50 kilo iken bir kaç ayda 4 kilo almak beni endişelendirdi. özel bir diyet listem yok ama su, hafif düzey spor ve biraz kısarak yediklerimden 2 haftada kurtulmak istiyorum fazlalıklardan...herkese mutlu, huzurlu, güzellik dolu günler :):):)

Merhaba kizlar.. hangi takim grubundasiniz ? Acilen beni de dahil edin gruba..
4 kilo aldim, hemen vermem gerek.. Kilom iyice yerlesmeden...

az yiyerek bugünümü tamamladım,sıfır hareketle yarın leslie bacımla randevum var erken kalkacağım iyi geceler kızlar...

az yiyerek bugünümü tamamladım,sıfır hareketle yarın leslie bacımla randevum var erken kalkacağım iyi geceler kızlar...

canım benimde dün akşam leslie ablayla randevum vardı sabaha kalsın dedim sabahta uyku tatlı geldi kalkmadım sende kalkamadın sanırsam:)
nolcak benim bu tembelliğim yarabbim

arkadaşlar kendime cok güzel Şeyler aldım
Step tahtası ,Plates topu ,Küçük Plates topu,ipi,Sauna Esofman,Plates bandı,twister,dambıl ve 3tanede plates vcd :))

merhaba kızlar ben 14.takım cuma zayıflama yarışmasındayım
65 kg dım 59 a düştüm ara arada buraya takılayım diyorumm kabul edersenizzzzz

canım benimde dün akşam leslie ablayla randevum vardı sabaha kalsın dedim sabahta uyku tatlı geldi kalkmadım sende kalkamadın sanırsam:)
nolcak benim bu tembelliğim yarabbim

:)) sorma,bende kalkamadım.rüya görmek acaba kalori yaktırır mı,rüyamızda yapsak sporu...yediklerime dikkat ediyorum spora başlayınca da oluşacak kas ağrıları var birde,yakınımda birileri spor yapsa da bende spor aşkına gelsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…