kızlar ben ne çok şey kaçırmışım gerçi diyetide kaçırdım bozuldu valla ilaç kullanıyorum alerjilerim için oda beni aşırı iştahlı yapıyo ne yapcam bilmiyorum
kızlar neredesiniz ben günlük gibi yazıp çıkıyorum ama hep...diyete devam ediyorum 1 hafta dolmadan sıkıldım ama direniyorum :)) spora başlayabilsem de kilo vermeyi birazcık hızlandırsam...zaten diyet yapan kimse de yok ki destek verelim birbirimize 'dayan,güzel günler yakında' diyecek artık kendi kendimi motive ederim bende...
kızlar neredesiniz ben günlük gibi yazıp çıkıyorum ama hep...diyete devam ediyorum 1 hafta dolmadan sıkıldım ama direniyorum :)) spora başlayabilsem de kilo vermeyi birazcık hızlandırsam...zaten diyet yapan kimse de yok ki destek verelim birbirimize 'dayan,güzel günler yakında' diyecek artık kendi kendimi motive ederim bende...
.(null)
.
Hicrancım zumbayı bende geçen sene çok yapmıştım,çok eğlenceli linki atarsan sevinirim.Gruplara bende katılayım en iyisi o galiba dediğin gibi burada fazla paylaşım yok.
(null)
selam kizlar benim bi sorunum varki soyle ne kadar zayiflasam da yuzuden kilo veremiyorum 45 e de dussem yuzum hep tombul ve yuvarlak. yuzumu nasil zayif gostersem sizce su an 49 kiloyum boyumda 1.60 ama yuzum vucuduma gore sisman gorunuyo.. sizce napmaliyim ?yardimci olabilecek varmi ?
selam kizlar benim bi sorunum varki soyle ne kadar zayiflasam da yuzuden kilo veremiyorum 45 e de dussem yuzum hep tombul ve yuvarlak. yuzumu nasil zayif gostersem sizce su an 49 kiloyum boyumda 1.60 ama yuzum vucuduma gore sisman gorunuyo.. sizce napmaliyim ?yardimci olabilecek varmi ?
Selam kızlar bende 52 kiloyum ve yarın diyete başlicam bugün doğum günümü kutlcm son pastamı yicem sanırım muzaffer kuşanın diyetine başlicam bakalım inşallah en yakın zamanda 45 kiloya düşmek istiyorm ama çok iradesizim o yüzden bana yardım edin nolurr
benimde bu konuyla ilgili bi bilgim yok malesef.. benimde sorunum sennkinin tam tersi.. kg vermeye ilk önce yüzümden başlıorum..yüzüm çöküo resmen millet te hasta sanıo beni.. belkide senn durumunda olmak daha iidir en azından sağlıklı görünüosundur :)
bu arada kızlar burada pek paylaşım olmuyor bu yüzden benm de yazasım gelmiyor pek
18 yaşındayım ve 158 boyundayım boyum kısa olduğu için en azından bi 48 kilo olmak istiyorum ya bakalım bu sabah 51.5 çıktım işte başladım inşallah verebilirim ya ben çok iradesiz bir insanım o yüzden korkuyorum kendimden ama bu sefer kararlıyım yaCanım kaç yaşındasın? Niye o kadar zayıflamak istiyorsun anlamadım?
Yüz yogası var bende kilo versemde yüzüm yanaklarım şişkin duruyor ama incelme hissettim denemeni öneririm gıdık falanda varsa eritiyor... Bütün yüz kasların çalışıyor...
18 yaşındayım ve 158 boyundayım boyum kısa olduğu için en azından bi 48 kilo olmak istiyorum ya bakalım bu sabah 51.5 çıktım işte başladım inşallah verebilirim ya ben çok iradesiz bir insanım o yüzden korkuyorum kendimden ama bu sefer kararlıyım ya
canım,18 yaşındaki birinin diyet yapmasını doğrunu bulmuyorum,ama önce bir doktor gidip hormonlarına baktır,boyunun daha uzayabilmesi göğüslerinin gelişebilmesi için detayları öğren..unutma insan 25ine kadar tam gelişim sağlıyor!sonra bir diyetisyene gidip sağlıklı beslenme planı oluşturabilirsin..ve kesinlikle spor yap zıpla hopla yüz tenis oyna koş yürü.. boyunu uzatmaya çalış,eğer şimdi bilmediğin bir diyet yaparsan vücut gelişimin durur,kasların kemiklerin güçlenemez...ve ileride daha çok kilo alırsın,spor ağırlıklı çok kalitelbir beslenme planı ile hem formda kalırsın hem bedenini güçlendirirsin
18 yaşındayım ve 158 boyundayım boyum kısa olduğu için en azından bi 48 kilo olmak istiyorum ya bakalım bu sabah 51.5 çıktım işte başladım inşallah verebilirim ya ben çok iradesiz bir insanım o yüzden korkuyorum kendimden ama bu sefer kararlıyım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?