50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben ne çok şey kaçırmışım gerçi diyetide kaçırdım bozuldu valla ilaç kullanıyorum alerjilerim için oda beni aşırı iştahlı yapıyo ne yapcam bilmiyorum

Geçmiş olsun canım,acil şifalar diliyorum...sağlığın yerinde olsun önce rahatsızken yapma zaten diyet,fazla da cozutma ama...

Şehir dışından arkadaşım geldi,diyet pofff oldu.Akşam yemeğimden kestim yine suyla çaya dadandım,bir pişmanlık sormayın...darısı yarına bakalım...

Ben de kilo vermek istiyorum ama olmuyor.Dar kilo aralığı daha zor veriliyor.2-3 Kilo verirsem 53 kg olacağım ama olmuyor.Sanki vücudum direniyor.: ((

kızlar neredesiniz ben günlük gibi yazıp çıkıyorum ama hep...diyete devam ediyorum 1 hafta dolmadan sıkıldım ama direniyorum :)) spora başlayabilsem de kilo vermeyi birazcık hızlandırsam...zaten diyet yapan kimse de yok ki destek verelim birbirimize 'dayan,güzel günler yakında' diyecek artık kendi kendimi motive ederim bende...

Canım birisi bana zumbayı önerdi cok eglenceli
Sanada tavsiye ederim istersen onun bana attıgı linki atabilirim

Burada cok paylaşım olmuyor guruplar daha iyi bir guruba katılmanı öneririm Beni 9 guruptan cagırdılar cuma guruba alınıp alınmadıgım belli olacak:18::18:

Günaydın canım link bu

Zumba Dansı İzle Zumba Dansı indir Zumba fitness video | Sağlık Kitabı

Cok eğlenceli ben birde sauna esofmalımla yapıyorum cok terkiyorum hem egleniyorum

selam kizlar benim bi sorunum varki soyle ne kadar zayiflasam da yuzuden kilo veremiyorum 45 e de dussem yuzum hep tombul ve yuvarlak . yuzumu nasil zayif gostersem sizce su an 49 kiloyum boyumda 1.60 ama yuzum vucuduma gore sisman gorunuyo.. sizce napmaliyim ?yardimci olabilecek varmi ?

Canım Benim hic bilgim yok

benimde bu konuyla ilgili bi bilgim yok malesef.. benimde sorunum sennkinin tam tersi.. kg vermeye ilk önce yüzümden başlıorum..yüzüm çöküo resmen millet te hasta sanıo beni.. belkide senn durumunda olmak daha iidir en azından sağlıklı görünüosundur :)

bu arada kızlar burada pek paylaşım olmuyor bu yüzden benm de yazasım gelmiyor pek

Selam kızlar bende 52 kiloyum ve yarın diyete başlicam bugün doğum günümü kutlcm son pastamı yicem sanırım muzaffer kuşanın diyetine başlicam bakalım inşallah en yakın zamanda 45 kiloya düşmek istiyorm ama çok iradesizim o yüzden bana yardım edin nolurr

Canım kaç yaşındasın? Niye o kadar zayıflamak istiyorsun anlamadım?

ewet hic guzel durmuyo bilmiyorum cozumu varmi ama yapilacak bisey yok gibi.

Canım kaç yaşındasın? Niye o kadar zayıflamak istiyorsun anlamadım?
18 yaşındayım ve 158 boyundayım boyum kısa olduğu için en azından bi 48 kilo olmak istiyorum ya bakalım bu sabah 51.5 çıktım işte başladım inşallah verebilirim ya ben çok iradesiz bir insanım o yüzden korkuyorum kendimden ama bu sefer kararlıyım ya

Yüz yogası var bende kilo versemde yüzüm yanaklarım şişkin duruyor ama incelme hissettim denemeni öneririm gıdık falanda varsa eritiyor... Bütün yüz kasların çalışıyor...

Yüz yogası var bende kilo versemde yüzüm yanaklarım şişkin duruyor ama incelme hissettim denemeni öneririm gıdık falanda varsa eritiyor... Bütün yüz kasların çalışıyor...

ok tesekkurler deneyecegim bende gidik yokta elmacik kemiklerim sanirim yuzumu sisman gosteriyo yanaklarim dolgun . insallah ise yarar .

canım,18 yaşındaki birinin diyet yapmasını doğrunu bulmuyorum,ama önce bir doktor gidip hormonlarına baktır,boyunun daha uzayabilmesi göğüslerinin gelişebilmesi için detayları öğren..unutma insan 25ine kadar tam gelişim sağlıyor!sonra bir diyetisyene gidip sağlıklı beslenme planı oluşturabilirsin..ve kesinlikle spor yap zıpla hopla yüz tenis oyna koş yürü.. boyunu uzatmaya çalış,eğer şimdi bilmediğin bir diyet yaparsan vücut gelişimin durur,kasların kemiklerin güçlenemez...ve ileride daha çok kilo alırsın,spor ağırlıklı çok kalitelbir beslenme planı ile hem formda kalırsın hem bedenini güçlendirirsin

alında vücudum fazlasıyla oturdu göğüslerim falan oldukça büyük hatta onlar daha şişman gösteriyo bu yüzden rahatsızım aslında ama ben bale yapıyorum ve bunun için kesinlikle daha zayıf olmam gerekiyor zaten o kadar uzunsüreli diyet yapmaya dayanabiliceğimi zannetmiyorum muzaffer kuşanın 2 haftalık diyetine başladım sonra nolur bilmiyorum

Hmm bende 18 yaşındayım canım. 51 kiloyum bende. Ama benim boy 1.64.
Ben sadece spor yapıyorum üst taraf iyi de bacaklar biraz kalın. Bakalım ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…