Ben yememe dikkat ediyorum ama hiç kilo verdigim yok
dahadamı az yemeliyim ??
vücut bazen durduruyor kilo vermeyi şok diyet yapmayı dene istersen.
bende sporsuz bitirdim günümü yine 2 günde yarım kg. gitmiş bile şok oldum,inşallah su kaybetmemişimdir çok su da içiyorum,yeşil çaya da başladım.spora da başlasam iyi olacak...
canım şok diyet dedigin nasıl birsey nasıl yapmam gerekiyor
Kızlar temmuzda 17 yaşımı doldurdum. Yazın 51 kiloydum şu an 54 kiloyum. Sizce kilolu muyum ya :/
Boyum 1.64.
ya bezelyeyi haşlayıp haşlayıp yiyorum kalorisi kaçtır acepp bunun bilen var mı ?
tatlım google amcaya danış o sana bir sürü gösterir :)) kendine uygun olanı seçmek kalır sana da...
Canım yanlız dün ögle yemedinden sonra tartıldım bizim işyerindeki cok hassas teraza57:700 cıkardı sabah kahvaltıdan sonra tartıldım 56:300 cıktım 14.12.2011 dede gene ögle yemeginden sonra tartıldım 57:300 cıktım Ben hiç anlamadım niye böyle kilom oynayıp duruyorki
bilemedim ki şimdi...acaba kıyafetinden mi desem ceketin vardı da çıkardın o mu fark etti...ya da başka bir tartı bul kendine...
Kızlar diyetim istikrarlı bir şekilde devam ediyor,sporsuz...azıcık eridim mi ne :))...çok pis tatlı yiyesim var 5-6 tane bademli şeker yedim sadece onu kaçamak yaptım bugün onun yerine de hiç ekmek yemedim)
. Ben ilk 2 gün tartıldım,sonra da küstüm tartıya(null)
canım internetten rahatça bulabilirsin yiyeceklerin kaç kalori olduğunu...ben senin yerine baktım 100 gr. 89 kaloriymiş.
ağlamak istiyorum....sen kendine kilolu diyorsan ben obezim...tabiki de kilolu değilsin ama dikkat et kilo almaya başlamışsın bölgesel yağlanma olmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?