50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar kimse yokmu evde spor yaparken ayakkabı giysek dahamı iyi olur zayıflamaya yardımcı ayakkabı varmiş bu konuda bilgisi olan varmı??

Ben yememe dikkat ediyorum ama hiç kilo verdigim yok
dahadamı az yemeliyim ??

vücut bazen durduruyor kilo vermeyi şok diyet yapmayı dene istersen.
bende sporsuz bitirdim günümü yine 2 günde yarım kg. gitmiş bile şok oldum,inşallah su kaybetmemişimdir çok su da içiyorum,yeşil çaya da başladım.spora da başlasam iyi olacak...

canım şok diyet dedigin nasıl birsey nasıl yapmam gerekiyor

Kızlar temmuzda 17 yaşımı doldurdum. Yazın 51 kiloydum şu an 54 kiloyum. Sizce kilolu muyum ya :/
Boyum 1.64.

tatlım google amcaya danış o sana bir sürü gösterir :)) kendine uygun olanı seçmek kalır sana da...

Canım yanlız dün ögle yemedinden sonra tartıldım bizim işyerindeki cok hassas teraza57:700 cıkardı sabah kahvaltıdan sonra tartıldım 56:300 cıktım 14.12.2011 dede gene ögle yemeginden sonra tartıldım 57:300 cıktım Ben hiç anlamadım niye böyle kilom oynayıp duruyorki

bilemedim ki şimdi...acaba kıyafetinden mi desem ceketin vardı da çıkardın o mu fark etti...ya da başka bir tartı bul kendine...

bilemedim ki şimdi...acaba kıyafetinden mi desem ceketin vardı da çıkardın o mu fark etti...ya da başka bir tartı bul kendine...

Kapşonlu sivit vardı dün bugünde kazak var canım İşyerindeki hassas olunca bunda tartılarak gercek kilomu bilirim diye düsünüyorum evdede dijital var olmadı ona pil alayım birde onda tartılayım canım

Kızlar diyetim istikrarlı bir şekilde devam ediyor,sporsuz...azıcık eridim mi ne :))...çok pis tatlı yiyesim var 5-6 tane bademli şeker yedim sadece onu kaçamak yaptım bugün onun yerine de hiç ekmek yemedim )

Kızlar diyetim istikrarlı bir şekilde devam ediyor,sporsuz...azıcık eridim mi ne :))...çok pis tatlı yiyesim var 5-6 tane bademli şeker yedim sadece onu kaçamak yaptım bugün onun yerine de hiç ekmek yemedim )

Canım tartılmıyormusun sen ben kergün tartılıyorum

. Ben ilk 2 gün tartıldım,sonra da küstüm tartıya en iyisi hafta da bir tartılmakmış zaten kaç güncük oldu,sabredeyim biraz...bugün biraz cozuttum ama aşırıya kaçmadım akşam yemeğimden kestim onu da ha birde spor ayakkabılarımı yıkadım evde spor yaparken giyinen de Siz neler yaptınız...

15 günde bir tartılmak daha iyi oluyor. insan kilo verip vermediğini daha rahat gözlemliyor. ben spor salonuna gidiyorum, orda da bu şekilde tartıyor hoca

ağlamak istiyorum....sen kendine kilolu diyorsan ben obezim...tabiki de kilolu değilsin ama dikkat et kilo almaya başlamışsın bölgesel yağlanma olmasın...

Ya kikoluyum demiyorum ama b ikaç ayda 3 kilo alınca korktum açıkçası.
1 haftadır spor yapmaya başladım zaten,dikkat ediyorum...

Merhaba arkadaşlar,

1,5-2 ay sonra ben de 50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor grubunda olacağım inşallah.
Kendi çabalarımla bir liste olmaksızın diyet yapıyorum. Haftada 3 gün 1,5 saat kadar spor da yapıyorum.
K.K daki arkadaşlarımın desteği ile başarabileceğime eminim.
Erken biliyorum yine de gideyim bir tanışayım dedim. Umarım herkes iyidir. Kendinize iyi bakın ve bana bol şans dileyin lütfen.

Esen kalın.

kızlar ben ne çok şey kaçırmışım gerçi diyetide kaçırdım bozuldu valla ilaç kullanıyorum alerjilerim için oda beni aşırı iştahlı yapıyo ne yapcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…