50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen baya iyiymişsin o zaman canım ya yürü bol bol gider bacaklar :)
ben göbek maduruyumm

çok basit göbek egzersizleri ve sağlıklı beslenme diyetiyle çok rahat formuna girersin,yürüyüş hatta koşu ile dahada kolay olur...baleye basşlamadan önce ısınma ve esneme hareketleri esnasında bol bol belini çalıştır mesela :) bu yaşlarda form tutmak çok kolaydaeğer spor yapmadan kasları beslemeden sadece diyet yaparsanız ileride metobolizma çok yavaşlıyor..ve biliosunuzdurki yağları kaslar yakar..bol bol kasa dönüştürücek bir beslenme ve hareket programı herkes için çok yararlı..

evet aslında ama yeni nesil olarak biz spordan baya uzağız sanırım ama bugün yaptım yürüyüş birazdan mekik çekicem umarım gider yani benim vücudum biraz biraz tutucu yani çok yesemde aynı kilodayım az yesemde o yüzden aslında spor yapmam lazım ama of bilmiyorum kilo vermek bana çok zor geliyor sanırım

kızlar bugün pazartesi
1 haftadır sabahları süt içine k fleks içiyorum yararını gördüm 1 haftada 1 kg verdim şu an 57,2 yim

hep birlikte zayıflayalım

yediklerimizi paylaşalım...

birbirimizi gaza getirmemiz lazım görüyorum ki fazla diyetten yaptığımız hareketlerden bahsetmemişssiniz, biraz daha böyle şeylerden bahsedelim ki gaza gelelimm

damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.. destek olalım birbirimize

ben sadece sabah ve öğle yemekleri yiyorum akşama meyve ile geçiştiriyorum şu sıralar böyle

süpermiş hem sabahları kfleks yiyip hemde akşamı geçiştirebiliyorsan harika gerçekten ama kilomuz az olduğu için işte buna rağmen büyük kilolar veremiyoruz ne yazıkki
bende sabah 1 dilim kepek ekmeğiyle azıcık peynir yedim
öğlen 1 yumurta ve salata
akşamda 5 köfte ve salata
burayas kadar herşey güzeldi ama yarım armut ve bir küçük çikolata yedim ne yazıkki

kızlar sizde durumlar nasıl? ben yine verdiğimi aldım stresten bu aralar o kadar yoğunum ki yine bir de sanki insanlar bilerek üstüme geliyor, iyice daralıp kendim için en kötü şeyi yapıyorum yemek yiyiyorum, elime ne geçiyorsa çok moralim bozuldu

doğru diosun güzelim ama ben yediklerimi yazmiim buraya çünkü sonu fena olur. ben diyet yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum. sadece akşamları çok fazla yememeye dikkat ediyorum ama tatlıya dayanamıyorum :)) sonuçta çok fazla kilomuz yok bence spora daha çok ağırlık vermeliyiz :) kas kütlemiz arttıkça yağ yakma oranımızda doğru orantıda artar diye biliyorum ben :)

uzun zamndır bu forma üyeyim ama hiç yazmak nasip olmadı:) ben 66 küsür kilodaydım kilo alıp vermelerden bıkıp artık diyetsyne gittin düşününsene 20 kilo arlığında al ver al ver.... ilk ayda 6 kilo verdim şuan 60 kiloyum bakalım 3 ay proğramım 53 falan olmaya çalışıyorum.. bundan sonra buraya düzenli gelip daha çok motive olmak istiyorum bakalım... ama benim kilo vermem yavaşladı biraz bünye alıştı mı ne.. inşallah durmaz kilo verme boy 155 bu arada

Son düzenleme:
Selamlar herkese bol kilo kayıplı geceler diliyorum :)
ben bugün sabah 11 gibi 1 dilim kepek ekmeği peynir ekmek yedim
saat 5 falandı ızgara tavuklu salata yedim
7 gibi bir kase yoğurt 1 salatalık ve 1 dilim kepek ekmeği yedim
10 gibide 5 tane antep fıstığıyla 1 tane armut yedim bunları yemesem daha güzel olurdu tabiki ama tutamadım gene boğazımı bol bol su içmeye çalışıyorum inşallah kilo vermeye devam edebilirim ilk defa tartıda böylesi değişimler görüyorum artık 40lı rakamları görmek istiyorummmmmmmm

Günaydın arkadaşlar ben yavaş yavaş vermeye başladım
Çok mutluyumdün sabah tartıldım 55:700 geldim
Buaralar biraz tatlıyıda kacırdım buna raman birhaftada 300 gr verdim

Canım nasılsın kilo verebildinmi bugün tartılacaktın:13:

selam kızlar bende ekimin başında 58 kiloydum şimdi 53-54 oldum hemde hiiiiiç öyle kasmadan.böyle anlatırlardı çok özenirdim yıllardır 57den aşağı inememiştim her türlü şeyi denemek istemiştim ama sonnda oldu başardım darısı size :)) ilk önce kendinize güvenin başarcam diyerek başlayın işe,kendinizi kısıtlamayın onu yiemem bunu yiemem diyerek-ama yemeyinde yani -.ilk günler akşam mekik çekiodum 50tane,20kere çömelip parmak ucuma yükseliodum ve 30tanede yan yatıp bacaımı kaldırıodum.sonra ne zmn yatsam bisiklet çevirir gibi yapıodum.olabildiğince eve tatlı sokmamaya çalışın ve dışarı çıkarken yanınzda mutlaka meyve bulndurun.ekşi yani yeşl elmayı çok severim neyseki çnkü kalorisi az olan bi elma ve tok tutuo her sabah kahvaltımı kendim hazırladım-ha bide en başnda sabahlarıda 30mekik çekiodm yemek öncesi-.sabah önce bi bardak su için,yumurta yiceksenz rafadan yapınki yağ katmamış olun,tuz atmayın kaşık kaşık yiğiverin ekmek kızartn tost makinesinde toplam 115 kaloriyle sabahı kapatıosunuz bölece,ama yemekten önce yarım greyfurt yerseniz çok makbule geçio,öğlene doğru meyvenizi yiğin öğlen kendinizi tutun ve yerken yemeğe odaklanın akşamda 7den sonra meyveden başka bişi yememeye bakın.meyvede 2porsyon kadr ve booolca su için.haydi başarılar canlarımmm :*

canlarım söylemeyi unuttum bide her gün tartılmamaya bakın strese sokuo insanı :S ben şu aralar taktım kafayı tartıyla ama yanlş yaptığımı biliorum.masa takvimim var her hafta sadece 1gün tartılıorum mesela cumaysa haftaya cuma ondan sonraki hafta cuma falan diye gidio insan bi haftada verdiklerini görünce öylede motive oluoki :)))

arkadaşlar hepinize merhaba, uzun zamandır siteyi takip ediyorum dolayısıyla uzun zamandır kilo vermeyi düşünüyordum :) nihayetinde 7 aralık günü rejime başladım. Boyum 1.70 kilom 62 olarak başladım. Biliyorum çok fazla kilom yok ama bölgesel olarak kendimden çok şikayetçiyim. Üst bölgem zayıf en önemli derdim göbeğim sonra basenim ve az da olsa üst bacaklarım. Diyetisyene gitmedim. Veya ilaç vs kullanmıyorum. İlaçların zararlarını okuyoruz.. Diyete başlamadan önce beyaz ekmeği çok severdim.Çalıştığım için her sabah 2-3 tane poğaça yerdim. Öğlenleri bazen mantı yerdim mantıyı bile yanında illa beyaz ekmekle tüketirdim. Cola çok tüketmesemde ice tea ve türevlerini bol miktarda tüketir, 2 günde bir muhakkak bir paket çikolata cips abur cubur tüketirdim. İçtiğim bir kupa çay nescafeye yaklaşık 8-10 tane küp şeker atardım.. Mesela Akşam yemeklerinde yemeğimi salatamı yer yedikten sonra salatanın ve sulu yemeğin suyunu en az bir çeyrek ekmekle sıyırarak yerdim. Şekerli tatlılara baklavalara böreklere feci bir ilgim var anlayacağınız :) Gece yatmadan acıkırsam kalkar yarım ekmek sandviç hazırlayıp yerdim..İşin garibi bu şekilde yaşayarak kendimi bildim bileli hep bu kilodayım. Sık sık kilo alma derdim olmadı. Ama yaşım 23 ve şöyle düşünüyorum. Yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor ve ileride çocuk sahibi olmak istediğimde biliyorumki almam gerek kilodan 15-20 kilo daha fazla alabilirim. Sonrası çok daha zor olur yani benim için.. Bu yüzden başladım diyete.. Beyaz ekmek, şeker, tuz, abur cubur.... Bunları çıkardım hayatımdan 7 Aralıktan beri. Hayret bunlar olmadan da yaşanabiliyormuş :) Ekmek 25 günde toplasanız 10 dilim anca yemişimdir; kepekli tahıllı.. Çalıştığım için sabahları genelde nesfit ve süt ikilisini yiyip çıkıyorum evden süt yoğurt konusunda light, yağlı ayrımı yapmıyorum.. Öğlenleri evden götürdüğüm sebze yemeklerini ekmezsiz , yoğurtla veya yoğurtsuz akşamları da ya ton balıklı salata ya normal salata ya da yine ekmeksiz sebze yemeğiyle geçiriyorum.. Makarnayı bir defa yedim.. O da kepekliydi. Abur cubur olarak bu 25 günde bir büyük kase fındık fıstık bir ufak cips bir ufak çikolata anca tüketmişimdir. Hepsi bir arada değil tabiki.. Börek çörek hiç tüketmedim ve yemekleri annem çok az bir yağla yapıyor.. Salatama ise zeytinyağı kullanıyorum.. Spor yapmıyorum. Fakat her gün işe gitmek ve eve gelmek için sabah yarım akşam yarım saat olmak üzere toplam bir saat yürüyorum. İş yerinde işim masabaşı ama ben asla masabaşında sabit duramıyorum.. Dolayısıyla hareketliyim.. Evet 25 gündür bu şekilde gidiyo hayatım ve rahatsız değilim bu durumdan fakat şöyle bir durum var. İlk 2 hafta 62 de 59.5 a düşmeme rağmen son iki haftadır bu kilodayım. Ne yapmamı önerirsiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum..

canım merhaba boyun 170 cm kilon ise şu an 59.5 sanırsam .kilo fazla verememen normal çünkü vücdudunda bölgesel yağlanmalar dışında fazlalık yok o yüzden vücudun sağlıksız olacağını düşünerek yediklerini depoluyor olabilir,bence normal kilodasın ama yine de diyete devam et sonunda zayıflamaya devam edeceğini göereceksin.başarılar dilerim...

evet kızlar tam bir ay sonra tekrar tarttıldım. şu an 56 kg yım. bir ayda bir kg vermişim..bana normal gelio çünkü yememden pek kısmıyorum.haftada 3 gün yarım saat spora devam :)

slmlar bayanlar..
ben geçen sene subat ayında doğum yaptım,boyum 1.72 doğuma 78 ile girdm doğmdan 1 hafta snra 69 dum,40ım çıkar çıkmaz gereksz yediğim herşeyi menümden çıkardm spor salonuna başladım,şu an 56 kiloyum hamile kaldığım kiloya yani 52-53 e düşmek için çabalıyorum bu arada hala emziriyorum yanlz bi kaç aydır pek dikkat etmiyorum,spor salonunu da bıraktm çnkü tez yazıyorum çok vakit ayıramıyorum bebekle birlikte,arada yürüyüş yapıyorum,ama bu işi bi disipline yola koymak gerek die düşündm,desteklerinizi bekliyorum,ve elimden geldiğince de destek olacağımı umuyorum,başarılar herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…