slmlar bayanlar..
ben geçen sene subat ayında doğum yaptım,boyum 1.72 doğuma 78 ile girdm doğmdan 1 hafta snra 69 dum,40ım çıkar çıkmaz gereksz yediğim herşeyi menümden çıkardm spor salonuna başladım,şu an 56 kiloyum hamile kaldığım kiloya yani 52-53 e düşmek için çabalıyorum bu arada hala emziriyorum yanlz bi kaç aydır pek dikkat etmiyorum,spor salonunu da bıraktm çnkü tez yazıyorum çok vakit ayıramıyorum bebekle birlikte,arada yürüyüş yapıyorum,ama bu işi bi disipline yola koymak gerek die düşündm,desteklerinizi bekliyorum,ve elimden geldiğince de destek olacağımı umuyorum,başarılar herkese...[/Q
boy ve kg na göre düşünüyorumda gayet hoş görünüosundur canım :) ama biraz daha vermek istiomuşsun bence çok rahat verirsin çünkü emziren annelerin kg vermesi kolay oluo die biliyorum..emziriyorum die tatlı falan yemenede gerek yok su içsen zaten sütün oluomuş. bebeğin,tez çalışman anladığım kadarıyla tempolu bi hayatın var zaten.tek yapman gereken akşamları aşırıya kaçmamak gibi görünüo. bi kaç kg fazlalığınında üstesinden gelirsin bence kolay gelsin :)
teşekkür edrm cnm,tek sıkıntm basenlerim,onun dışında ince sayılabilcek bi yapım var allaha şükür
evet emzirirken oldukça kolay kilo veriliyo gerçekten,nitekim ben 6 ayda öyle bi diyet fln uygulamadan 69 dan 57 ye kadar düştm,aynen dediğn gbi süt olsun helva ye süt olsun baklava ye vs kocakarı laflarına kulağını tıkar burnunun dikine gide3rsen oldukça kolay zayıflanıyor,ve bol su aynen dediğin gbi, zaten insanların süt yapar dediği gıdalar aslında sadece çok susatan gıdalar yani:))
neyse bu arada ben bi haftada 56,2 den 55,6 ya düşmüşüm,haftada 500 gr desen ayda 2 kg ediyoçok fazla diil ama,2 kg-3kg lık bi kayıp da bana yetiyo zaten.
Hanımlar merhaba. Ben de 1.65 boyundayım ve son bir kaç ayda biraz kilo aldım, 60 kilo oldum. 5 kilo versem yeter diye düşünüyorum fakat hayatımda hiç rejim yapmadım ve nerden nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum. Nasıl bir diyet uygulamalıyım, neler yapmalıyım hiç fikrim yok. Benim sorunum biraz da bölgesel aslında. Bacaklarımda müthiş selülit var ve çok kalınlaştı, göbeğim ve midem çok büyüdü, sürekli şiş bir karınla geziyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?
selamlar kizlar,
benim mevcut kilom 74 ama siz hedef grubumsunuz bir merhaba demek istedim:)
yani hedef kilom 55, boyum da 1.70.
benim gibi 70 ustu olup da 50 li kilolara gelen var mi aranizda? tavsiyeleriniz var mi?
selam kızlar. ya şu bir kaç kiloyu vermek neden bu kadar zor anlamıyorum. 1,65 boyundayım ve 58 kiloyum. 54 olmak istiyorum ama olmuyor. 2 aydır haftada 4 gün 1er saat fitness yapıyorum. öğlen haricinde yemek yemiyorum sabahları süt ve cornflakes yiyorum. akşam spordan gelince de salata ya da sebze ne varsa artık. ama yinede 1 kilo veremedim. sadece cm olarak incelme var ama kilo kaybı yok. deli olcam yakında.
Canım hamileliğimi sayarsan aralık 2010 da 72,5 ile doğuma girdim şu anda 53,5 um :)))))
arkadaşlar meraba ben aranıza yeni katıldm.ben de kilo olarak sizlerle aynı gruptayım.Boyum 1.71 kilo 58 aslında normal olarak görülüyo ama ben rahatsızım 52 den 58 olunca malum :)pantolonları ya kapatamyorm ya da kapatp nefes alamıyorm.görüntüden de hoşnut değilim tabii.özellikle alt beden.kilolar bölgesel olunca diyet yapmakla yapmamak arasında gidip geliyorm.başlasamda kısa sürede vazgeçiyorum.çünkü yüzüm çok zayıflıyospor yapmak istiyorm ama işten gelince takatim kalmıyo....sonuç karasız ve mutsuz.sizce ne yapayım??
selam kızlar. ya şu bir kaç kiloyu vermek neden bu kadar zor anlamıyorum. 1,65 boyundayım ve 58 kiloyum. 54 olmak istiyorum ama olmuyor. 2 aydır haftada 4 gün 1er saat fitness yapıyorum. öğlen haricinde yemek yemiyorum sabahları süt ve cornflakes yiyorum. akşam spordan gelince de salata ya da sebze ne varsa artık. ama yinede 1 kilo veremedim. sadece cm olarak incelme var ama kilo kaybı yok. deli olcam yakında.
aynen bende aynı derttenim59dum yazın. eylülden beri uğraşıyorum. gitmiyor bir türlü. ben 50 olayım diyorum ama tabi aşama aşama olcak
54 olsam zil takıp oynarım :) bende senin gibi 165 boyundayım. en son 56.8 i görebildim tartıda.
ama vücudum benle inatlaşıyosa bende inatlaşırım :)) tek tesellim; yavaş veriyorum ama kalıcı olcak . inş yani :)
ya da birden atcak vücudumuz kiloları
of aynı dert bendede işte bende 160 boyundayım 51 kiloyum 45 olmak istiyorum ama hiç gitmiyo ya yemek yiyincede 52nin üzerine çıkmıyorum ama veremiyorumda böyle bi takıntıdır gidiyor bizim vücut kitle endeksimiz normal olduğu için gitmiyor sanırım gerçi ben sporda yapmıyorum ama bakalım yarın yeni br diyete başlicam inşallah.
Bu aralar başlık çok sessizdi lütfen birbirimize destek olalım ne yersek yiyelim hep yazalım birlikte kilo vereliimmm inşallah :)
evett o yüzden de gitmiyor olabilir. çünkü abartılacak kadar kilomuz yok. 4 5 kilo hep. bunlarda kolay gitmiyor. en azından benimki bölgesel. sadece göbeğim erisin istiyorum o da zaman alıyor. bide bölgesel olanlar sadece diyetle de gitmiyor. illaki spor gerek. ben o kadar takmıştım ki bir ara göbeğime ki hala takıyorum kavitasyonu bile düşündüm. ama cesaret edemedim bir türlü :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?