50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaşlar uzun zamandır yazmadım

bayadır uğraşıyorum ama bir türlü veremedim kilo . 2 kilo anca verebildim

hergün yürümem lazım ama yapamıyorum havalar soğudu.

2 gün spora gidiyorum okadar. ama veremedim yine

az da yiyorum ama veremedim.. çok cnm sıkılıyor

günlük almam gereken kaloriyi, harcanan kaloriyi hesapladım

ona göre yiyorum ama sanırım yanlış hesap :))

bu şekilde hesap yapıp da zayıflayan var mı

Hanımlar merhaba. Ben de 1.65 boyundayım ve son bir kaç ayda biraz kilo aldım, 60 kilo oldum. 5 kilo versem yeter diye düşünüyorum fakat hayatımda hiç rejim yapmadım ve nerden nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum. Nasıl bir diyet uygulamalıyım, neler yapmalıyım hiç fikrim yok. Benim sorunum biraz da bölgesel aslında. Bacaklarımda müthiş selülit var ve çok kalınlaştı, göbeğim ve midem çok büyüdü, sürekli şiş bir karınla geziyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?

selamlar kizlar,
benim mevcut kilom 74 ama siz hedef grubumsunuz bir merhaba demek istedim:)
yani hedef kilom 55, boyum da 1.70.
benim gibi 70 ustu olup da 50 li kilolara gelen var mi aranizda? tavsiyeleriniz var mi?

bende sizin boylarınızdayım ve yazın 59,5 ve 59,8leri gördüm :) rejim bana göre değil . uyamıyorum.

günlük almam gereken kaloriyi hesapladım ve vücudumun (spor falan yapmadan) harcadığı kaloriyi hesapladım

ikisi aynı ve dengeli olduğunda kilomu koruyorum. çikolatadır börekdir yiyorum ama tabi çok sık değil haftada 1defa .

veya çok cnm isterse bir bütün çikolata yerine 4te 1ini yiyorum.

şuan bir iki aydır şöle yapıyorum, günlük almam gereken kalori 1800 çıktı , kalori hesabı yaparak yiyorum.

bazen günde 1000 kalori bazen 800 alıyorum. hafta da 3gün falan spor yapıyorum. veya yürüyorrum.

2 kilo verdim. uzun sürdü biraz . çok dikkat etmiyorum çünkü. yani sıkı değilim yemek konusunda.

biraz kassam ayda 3 kilo verilebilir.

ben de bugün rejime başladım kızlar.
58 kilo falanım, geçen yıl 54tüm 5 kilo falan vermem lazımmm

Merhaba,

ben de yaklaşık 2 senedir kilolarıyla başı dertte olan biriyim . 31 yaşındayım , 6 yaşında bir oğlum var, boyum 1,65 kilom ise şok 63 imiş.
Bende inşallah bugün olmazsa yarın bu diyeti uygulamaya başlıyacağım ve size bildireğim.
Olmak istediğim kilo ise en az 55 inşallah hep beraber başarırız.
Masa başı çalıştığım için ve spora vaktim olmadığı için veremediğim yapışkan kilolarımdan kurtulurum

Dr.Ayça'nın diyetini yapmaya başladım. Sabahki menüm:
- yarım haşlanmış yumurta
- yarım kibrit kutusu beyaz peynir
-1 dilim kepek ekmeği
-roka (limonlu)
-1 fincan çay

öğlenide yazıcam

selam kızlar. ya şu bir kaç kiloyu vermek neden bu kadar zor anlamıyorum. 1,65 boyundayım ve 58 kiloyum. 54 olmak istiyorum ama olmuyor. 2 aydır haftada 4 gün 1er saat fitness yapıyorum. öğlen haricinde yemek yemiyorum sabahları süt ve cornflakes yiyorum. akşam spordan gelince de salata ya da sebze ne varsa artık. ama yinede 1 kilo veremedim. sadece cm olarak incelme var ama kilo kaybı yok. deli olcam yakında.

aynen bende aynı derttenim 59dum yazın. eylülden beri uğraşıyorum. gitmiyor bir türlü. ben 50 olayım diyorum ama tabi aşama aşama olcak

54 olsam zil takıp oynarım :) bende senin gibi 165 boyundayım. en son 56.8 i görebildim tartıda.

ama vücudum benle inatlaşıyosa bende inatlaşırım :)) tek tesellim; yavaş veriyorum ama kalıcı olcak . inş yani :)

ya da birden atcak vücudumuz kiloları

arkadaşlar meraba ben aranıza yeni katıldm.ben de kilo olarak sizlerle aynı gruptayım.Boyum 1.71 kilo 58 aslında normal olarak görülüyo ama ben rahatsızım 52 den 58 olunca malum :)pantolonları ya kapatamyorm ya da kapatp nefes alamıyorm.görüntüden de hoşnut değilim tabii.özellikle alt beden.kilolar bölgesel olunca diyet yapmakla yapmamak arasında gidip geliyorm.başlasamda kısa sürede vazgeçiyorum.çünkü yüzüm çok zayıflıyospor yapmak istiyorm ama işten gelince takatim kalmıyo....sonuç karasız ve mutsuz.sizce ne yapayım??

Aynı dert bende de var ben 1.73 57 kiloyum zayıflarsam yüzüm direk çöküyo bunun tek çözümü spor bence ama yine de insan ne yapacağını bilemiyo:44:

of aynı dert bendede işte bende 160 boyundayım 51 kiloyum 45 olmak istiyorum ama hiç gitmiyo ya yemek yiyincede 52nin üzerine çıkmıyorum ama veremiyorumda böyle bi takıntıdır gidiyor bizim vücut kitle endeksimiz normal olduğu için gitmiyor sanırım gerçi ben sporda yapmıyorum ama bakalım yarın yeni br diyete başlicam inşallah.

Bu aralar başlık çok sessizdi lütfen birbirimize destek olalım ne yersek yiyelim hep yazalım birlikte kilo vereliimmm inşallah :)

yemekleri hafif yiyip geçiştirdiğimde bol kalorili çılgın yemekler gözümden önünden hatta direk kokuları ve tadıyla birlikte geçiyor :)))) bugün dayanamadım hatta koca bi tabak mantarlı tortellini yedim!!bu arada ben diyet + spor + pasif jimnastik ve karboksi uygulaması yapıyorum..daha öncede ozon sauna ya girdim 8 seans..şehir fırsat siteleri sağolsun bu imkan çok iyi oldu!!sayesinde basenlerim inceldi selülitlerim azaldı..spor salonunda yardımıyla 1ay gibi sürede 4cm + 3kg verdim..boyumkısolduğu için 53 kilo bende 38 bedene geliyorki ben hayatımboyunca 36 -34 giyen biriyim!zaten kısa olunca koca popo kalın bacaklar bence hoş durmuyor..devam bayanlar hedefim 48 :)) boyun 10 sayı altı manken beden kilonuz :)) ayrıca vücudumda %36 kas % 27 yağ var bu oran kötü kasın daha yüksek yağın daha alçak olması gerek..mutlaka yağ kas ölçümünü yaptırın derim..

aynenn aynenn bende bir ara çok sıkı bi diyete girmiştim ama o zaman işim çok koşuşturmacaydı sürekli merdiven inip çıkıyodum işyerinde hiç oturmuyodum 64 kilodan 56 kiloya inebildiim 3 ayda. o zaman harikaydı ama ne zaman işi bıraktım ve diyetide ondan sonra 3 kilo geri aldım 59 oldum. 1 senedir kilom aynı ama artık 54 olmak istiyorum. bi anda çok kilo verdiğim için vücudum korumaya aldı sanırım kendini kilolarım gitmiyor. direnç gösteriyor bana ama boşuna yaza kadar incelicem :))))

sporu öneririm kızlar. ben spor yapıyorum ve vücudum acayip sıkı. herkes çok şaşırıyo :) kilom var ama sıkıyım bu bile motive ediyor :)

evett o yüzden de gitmiyor olabilir. çünkü abartılacak kadar kilomuz yok. 4 5 kilo hep. bunlarda kolay gitmiyor. en azından benimki bölgesel. sadece göbeğim erisin istiyorum o da zaman alıyor. bide bölgesel olanlar sadece diyetle de gitmiyor. illaki spor gerek. ben o kadar takmıştım ki bir ara göbeğime ki hala takıyorum kavitasyonu bile düşündüm. ama cesaret edemedim bir türlü :/

aynen aynen benimde sorun göbek ve birazda kalçalarım incelsin istiyorum ya ben tem bir elmayım ama bale yapıyorum incecik olmak istiyorm ama kaç kilo verirsem olsun olamicamıda biliyorum her yerim sarkar herlde ama spora vakit bulamıyorum açıkcası zaten haftanın 3-4 günü baleye gidiyorum o beni yeterince yoruyor
gelelim bugün yediklerimee
sabah 1 dilim kepek ekmeği 2 ince dilim kaşar 1 tatl kaşığı incir reçeli ve 1 bardak süt
öğlen 1 karnıyarık 2 kaşık kepekli makarna bir kase yoğurt
akşam biraz geç oldu ama 1 kase nesfit ve 1 tane kurabiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…