50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzeell hatunlar nasıl gidiyo diyetler :) durum vaziyet nedirr :) sizlerle bi tezimi paylaşmak istedim bu sabah :))) bence zayıflamak mutlu olmakla doğru orantılı. çünkü kendimi düşünüyorum bi ara çok takmıştım kiloma ve hep mutsuzdum sanki o zaman hiç gitmiyodu kilolar ve daha çok kilo alıyomuşum gibi geliyodu ama sonra bi mutluluk bulutu geldi üstüme ve şimdi gözümede zayıf gözüküyorum sanki mutlu oldukça daha çok spor yapasım geliyo her spor yaptığımda da eriyomuşum gibi geliyo. ve hep güzel hissediyorum kendimi. sıkıntılı üzüntülü olmayın kızlar o zaman daha da üst üste geliyo herşey gerçekten. mutluluk bizim elimizde :) gülümseyin güzellerrr :)

öle deme canım ya olursunn :) böle diyosan seninde vücudun kalıplı heralde kendiliğinden. bende öyle düşünüyorum zayıflasamda o incecik zarif hanımlar gibi olamam diyorum ama öyle olmak istiyorum :)) bale için bacakları yamultuyo diyodu herkes öylemi gerçekten. gerçi sen hala yaptığına göre değill :)

bu arada adım buse arkadaşlar :)
bugün bozdum diyeti canım 50.5 olmuştm 50.7 olmuşum zaten o moral bozukluğuyla misafirliğede gittik akşam baya kaçırdım ama moral bozmayıp yarın güne pozitif başlicam :)

sinem'in de dediği gibi bencede insan çok fazla takıp mutsuz olunca gitmiyor bu kilolar daha çok takılıyor ama bu demek değilki kararsızlık kararlıyız ve mutluyuz zayıflicazz :)

benim bacaklarım çarğık değil valla belkide çok zayıf olmadığı için allahtan babama benzememiş onun çarpık ve ince annemin daha kalın ve düzgün anneme çekmişim :)
ya benim vücut yapım elma yani kilo alınca direk öne arkaya genişliyorum göbek ve popo :)

ben caba harcamadigim zaman daha kolay ve kalici kilo veriyorum hareket ettigim zaman hemen veriyorum ama 3-4 yildir hic 50yi goremedim senin bi yontemin var miii chhetoos?

walk at home a başlayayım diyorum ama malasef boğazını tutmadan verilmiyo bu kilolar ( hadi birlikte verelim fazlalıkları yavaş yavaş :))

mrh kızlar

bende 51-52 kilo olmak istioum boyum 1,62
50 kilo olsam harika olur
evlenmeden önce yani 1 yıl önce falan 52 kiloydum şimdi ise 58 oldum galiba
ve göbeğim kesinlikle erimiyor
eşim plates topu aldı bi süre yaptım aslında düzenli uygulayabilsem işe yarıyor :122:
birde titreşimli kemerim var oda etkili oluyor.

ama ben 10 saat oturuoum iş yerinde ve şu abur cuburlar boğazım hiç durmuo
akşamları da eşim gelince saat 22,00de falan yiyebiliouz :26:

nerden başlamalıyım bilmioum :44:
çaylar mı ekmek mi spor mu

merhaba kızlar ben daha önce takip ediyodum bu başlığı ama sonra bıraktım şimdi yine aldım kiloları 56 ,7 olmuşum yaa(
hedefim 52 olmak ve bu sefer çok kararlıyım gün içinde yediklerimi buraya yazınca daha dikkatli davranıyodum yeme konusunda şimdi bunu tekrar uygulamak istiyorum tabii sizlerin de yardımıyla :))

hoşgeldiniz kızlarr

canım bol bol mekik çek acıyana kadarr ve abur cuburu kesmen lazım bak diyet biskuvilerde baya kalorili bence en iyisi forumun mısır patlağı onun yarısını yiyip yeşilçay içtiğimde çok tok tutuyor sanda öneririm al yeşilçayını koy işyerine bol bol iç ve eşini bekleme bence 10 çok geç yani 7de falan yemen gerekiyor eşin yemek yerken sende meyve yersin :)

kuzum saol valla ilgilenip ne güzel yazmışsın
ben sabahları gelip 2 dilim ekmekle ya sarella ya peynir falan yioum işte
öğlen 12de ne bulursam diyelim
saat 3te bir kaçük kase yoğurt
saat 5te kekler abur cuburlar
saat 6da elma ve portakal
saat 10da bazen eşimle ikimiz 1 ekmeği bitiriouz kızartmalar et yemekleri
eşim sebze yemeği yemediği için aslında tüm gün dişe dokunur pek bişi yemioum
ama o akşam yemekleri beni bitirio sanırım.

ben o zaman senin dediğin gibi yesil çaya başlayım hiçte sevmem :26:
şekeri azaltıyım çok hamur işi tüketmeyim aslında
saat 10 yemeklerim olmasa böle olmaz
mekikte çekemioum ki eve gidioum saat 8 yemek hazırla etrafı toparla varsa çamaşır bulaşık
eşim 10da gelio ye kaldır çamaşır bitsin as derken saat 23,30 yarım saat oturup yatıoum
her akşam bu tip şeyler işte bu yüzden titreşimli kemerimi de kullanamıoum ya zaten.

canım ne demek birbirimize destek olmak için burdayız hep :)
bir kere sarelleyi çıkar hayatından canın tatlı istiyordsa sabahları 1 kaşık bal ye saat 5tedede kek yerine formun mısır patlaklarından ye bak yeşil çayla ya da liptonun form çayı var limonlu oda çok güzel bence onuda deneyebilrsin ki yeşilçayında çok çeşitleri var ballısı çok güzel vitaminli var onlarda güzel geçen arkdaşım tarçınlı yaptı öylede güzel oldu bence dene illa birini seversin
hamur işi evde hiç yapma misafrliğe gittiğinde falan ufak kaçamaklar olucak tabikisi akşamlarıda mekik 10 dkikanı alır bak spordan sonrada yeşilçay yağ yakıyormuş diye okumuştum
unutmaki herşey önemlisi sensin çamaşır bulaşığa nasıl vakit ayırıyorsan kendinede ayırmalısın ve akşam 10da ancak salata ve et ye öyle makarnalar pilavlar cısss ya da sebzeyle yoğurt 1 dilim kepek ekmeğiyle

kızlarr bu sabah yeni bi karar aldım. şu 3 4 kilo fazlamı k flakes 2 hafta 2 öğün diyet bu programıyla vermeyi düşünüyorum. sizce faydası olur mu. çok sıkıldım artık bu gitmeyen kilolardannnn

canım mrh
dün limonlu yeşil çay aldım
bu sabah başladım dikkat etmeye
sabah 2 küçük dilim ekmek 3 tane ince kaşar peynir yedim
saat 1de bir kupa çorba içtim büyük bi kase yoğurtlu havuç salatası yedim ekmek 2 lokmacık.
saat 2de yeşil çayımı içtim form bisküvileri almayı unutmuşum başka çörek otlu bisküvi ile içtim
saat 5te bir adet yeşil elmamı yicem.
akşama Allah kerim
ve tmm kendime zaman ayırıp pilates topuyla boğuşup birazda kemeri takıp çalışcam

ama bu çayı beğenmedim form çayları görmüştüm onları tek tek denerim artık ballıyıda bakıyım nası
limonluya ekstra limon sıkmak istioum bişi olmaz dimi
hııı ayrıca sabahta ılık suyumu içtim gün içinde de 1,5 2 litre içmeye çalışıoum

kızlarr bu sabah yeni bi karar aldım. şu 3 4 kilo fazlamı k flakes 2 hafta 2 öğün diyet bu programıyla vermeyi düşünüyorum. sizce faydası olur mu. çok sıkıldım artık bu gitmeyen kilolardannnn
canım onun sitesinde bi hesaplama makinesi var kilo boy soruo ben yapmıştım k flakes kullanmanıza gerek yok yazdı:26:
ayrıca ben onu tüketmeyi pek istemioum meyve sebze yesek kendi ayarladığımız şeyler daha ii olur sanırım

banada öyle yazdı canımm. Ama ne bileyim böle çok yavaş yavaş gidiyo kilolar sıkıldım bende bi an ona mı başlasam dedim. bilemedim ama galiba 2 hafta denicem. sıkıldım diyet yapmaktan artık. rahat rahat yemek istiyorum ben.

kaç kilosun kaça düşmek istiosun boyun kaç
gibi sorular sormalıyım sanırım çünkü çok bunalmışsın
ben o kadar takmıoum belki de kış die kapatıoum nası olsa
ama tabiki gitsin istioum
özellikle göbeğim mideyle daha fazla bütünleşip yuvarlanmadan önünü kesmeliyim

bi ara bu sitenin dami müdavinlerindendim ama 2 sene iki çocuk alınan onca kilolar koşturmaca geri döndüm 90 kilolardan 57 kiloya düştüm boyum 167 zayıf sayılırım amapirim ebru şallı olunca 53 kiloya düşmek istiyom eskiden beri hep öyleydi verdikçe veresim gelirdi arada fırsat buldukça yazmaya çaılışacam

Son 3 ayda sıkıntıdan kendimi abur cubura verdim. 55 kiloyum. Boyum kısa. Basen, kalça ve göbeğim var
Bugün irademe hakim olmaya karar verdim. Hedef 48.
Üç kutu bitki çayı aldım. Tatları çok hoşuma gidiyor. Onları içince abur cubur yeme isteğim gidiyor.
Hadi kızlar kurtulalım şu fazlalıklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…