50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet spor çok etkili oluyor gerçekten. bende geçen sene 52 falandım. ama 7 kilo aldım. ilk defa böyle oldu . işi bırakınca aldım ister istemez.

ama artık spor yapıyorum. çok yavaş da olsa veriyorum. kalıcı olur en azından. bazen pilates yapıyorum. o da çok yararlı sıkılaşmak için.

aldım kendime bi pilates seti . cnm sıkıldığında yapıyorum ohhh. havalar güzel olsa hergün yürücem ama çok soğuk.

yürümek hem kiloya hem de insanın psikolojisine çok iyi geliyor. deniz kenarında özellikle sabahları süper oluyor.

yürüyüşü bi yük olarak değil rahatlama aracı olarak görünce insan yürümek istiyor hep. mart ayına kadar en azından 53 olmak istiyorum

umarım başarırımmm :) 3,8 kg vermem lazımm . sonra mayısa kadar 50 olsamm süperrr :) hayali bile güzell

vericez ya gerçekten inanıyorum her şey beyinde arkadaşlar pozitif düşenelim poitif olsun :)
ben bugünkü yediklerimi yazıyım bence bu insanı motive ediyor en azından ne yediğini görüyorsun..
sabah 7.30 : 1 dilim kepek ekmeği üzerine light beyaz sürdüm 1 tatlı kaşığı bal ve yarım bardak süt
ara 10.00 : 1 bardak yeşil çay ve 1 mandalina
11.30 : yarım paket form mısır patlağı
15.00 : tavuk ve 3 yemek kaşığı pilav
17.00 : 1 fincan kahve ve küçücük bir browni
daha yemek yemedim akşam yemeği düşünmüyorum yeşil çay ve 1 portakal yemeği düşünüyorum inşallah :/

merhaba bende aranıza yeni katılanlardanım..kaygılarını aynen bende taşıyorum diyet yapınca kilo veriliyor ama yüzde zayıflıyor sadece bölgesel kilosu olanlar yani ben ve sizler yapacağımız şeylerin başında mekik hareketleri, en az 40 dk tempolu yürüyüş, abur cubur yememek ve tabiii hareket harekett masabaşı işi olanlar içinde oturarak mekik hareketleri var internetten bulabilirsin. ben azimliyim ve pazartesi olmak kaydıyla (her yeni başlangıç. pazartesi olur ya kuralı bozmayalım ) uygulamalara başlıyorum. umarım başarılı olacağım...

bugün sabah kiloma baktım 56.8 sanıyordum. 1haftadır bakmamıştım. 56.1 çıktımm uçtum havalara :))

artık zayıflama dönemine geçti vücudum sanırımmm

Hoşgeldin :)
ay ben 1 buçuk kilo verdiğim için bir rehavettiyim sanırım bugün biraz fazla kaçırdım ya
ve işte bugün yediklerimm
7.30 1 kase nesfit
11.30 5 tane limonlu form biskvi
14.30 karnıbahar , 2 kaşık kepekli makarna 1 kaşık yoğurt
ve az önce 50 gr kadar sarı leblebi ve 2 tane badem şekeri :/

benim gün içinde yediklerimi görsen.ohooooo.ağlarsın:)
kışın kilo alınıyor yazın verilio.sıkıntı olmaz:)istesende yenmioki yazın...

selam bende bugün üye oldum cok zamandır bunu istiyodum ama bugune kısmetmiş.lütfen beni aranıza alın cok utangacım bi türlü konu bulupta giremedim konusmaya.ama bu baslık benide konusmaya itti cunku bende bu konuda biraz rahatsızım daaa :)

benimde 45 hayalim ya inşallah başarırız başlıkta çok fazla kişi yok uğrayan eskiden böyle değildi ama hoşgeldiniz dha sık uğrayın konuşalım paylaşalım :)

canım benim göbek sorunum yok bacak basen kalça sorunlu. koşu bandm var ama çoğu zaman kendmi hissediyorm.biraz daha azimli olmam lazm sanrm.başarılar diliyorm sana da

boyum 157 kilom 50 dir ama nedense her kes kilo al diyor bana,su anda 54 falan olmaya calisiyorum,sizin kilolariniz normal niye zayiflamak istiyorsunuz ki anlamadim,supersiniz bence

merhaba arkadaslar
bu takım ilk accıldığında yani 2009 da buraya 56 kg ile gelmiştim
ve 6 kilo vermek istiyordum
şimdi ise 59 kiloyum tabi bu 3 sene içinde 90 kilo bile gördüm hamilelikte 30 kilo aldım
2 senede 31 kg verdim ama son kalan kilolar zor gidiyor..

boyum 160 kg 59 50 olmak istiyorum şimdilik hedefim 55

bugün bu topik ne çok kişiyle tanıştı böyle hoşgeldiniz hepimizin kaderi aynı heralde boyumuz kısa zaten uzun olsa bu kiiloyla fıstık olurduk
bizim kilo vermemiz daha zor az kilomuz olduğu için ama abur cuburu kestik mi bide biraz dikkat edip spor yaparsak veririz kızlar bişey yok ki bunda başarıcaz inanıyorumm :)

hosbulduk blackswann ne güzel 51 kiloymusun darısı bana diyeyeim :)
evet son kalan kilolar coook zor gidiyor ve diyetin son demleri olduğu içinde bir bıkkınlık var 2 senedir diyetteyim kimi bozdum kimi uydum ama artık düşünmeden doyasıya yemek isyiroum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…