aynenn aynenn bende bir ara çok sıkı bi diyete girmiştim ama o zaman işim çok koşuşturmacaydı sürekli merdiven inip çıkıyodum işyerinde hiç oturmuyodum 64 kilodan 56 kiloya inebildiim 3 ayda. o zaman harikaydı ama ne zaman işi bıraktım ve diyetide ondan sonra 3 kilo geri aldım 59 oldum. 1 senedir kilom aynı ama artık 54 olmak istiyorum. bi anda çok kilo verdiğim için vücudum korumaya aldı sanırım kendini kilolarım gitmiyor. direnç gösteriyor bana ama boşuna yaza kadar incelicem :))))
sporu öneririm kızlar. ben spor yapıyorum ve vücudum acayip sıkı. herkes çok şaşırıyo :) kilom var ama sıkıyım bu bile motive ediyor :)
arkadaşlar meraba ben aranıza yeni katıldm.ben de kilo olarak sizlerle aynı gruptayım.Boyum 1.71 kilo 58 aslında normal olarak görülüyo ama ben rahatsızım 52 den 58 olunca malum :)pantolonları ya kapatamyorm ya da kapatp nefes alamıyorm.görüntüden de hoşnut değilim tabii.özellikle alt beden.kilolar bölgesel olunca diyet yapmakla yapmamak arasında gidip geliyorm.başlasamda kısa sürede vazgeçiyorum.çünkü yüzüm çok zayıflıyospor yapmak istiyorm ama işten gelince takatim kalmıyo....sonuç karasız ve mutsuz.sizce ne yapayım??
Dr.Ayça'nın diyetini yapmaya başladım. Sabahki menüm:
- yarım haşlanmış yumurta
- yarım kibrit kutusu beyaz peynir
-1 dilim kepek ekmeği
-roka (limonlu)
-1 fincan çay
öğlenide yazıcam
merhaba bende aranıza yeni katılanlardanım..kaygılarını aynen bende taşıyorum diyet yapınca kilo veriliyor ama yüzde zayıflıyor sadece bölgesel kilosu olanlar yani ben ve sizler yapacağımız şeylerin başında mekik hareketleri, en az 40 dk tempolu yürüyüş, abur cubur yememek ve tabiii hareket harekett masabaşı işi olanlar içinde oturarak mekik hareketleri var internetten bulabilirsin. ben azimliyim ve pazartesi olmak kaydıyla (her yeni başlangıç. pazartesi olur ya kuralı bozmayalım ) uygulamalara başlıyorum. umarım başarılı olacağım...
165 boyum 53-54 kilo arasinda oynuyorum ama 48-50 kilo arasindayken cok iyiydim hizli ve atiktim yine olmak istiyorum napmaliyim ?
aynı kaderi paylaşıyoruz(
bugün bu topik ne çok kişiyle tanıştı böyle hoşgeldiniz hepimizin kaderi aynı heralde boyumuz kısa zaten uzun olsa bu kiiloyla fıstık olurduk
bizim kilo vermemiz daha zor az kilomuz olduğu için ama abur cuburu kestik mi bide biraz dikkat edip spor yaparsak veririz kızlar bişey yok ki bunda başarıcaz inanıyorumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?