50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy keşke versek 3-4 kilo
pzt bende başlayım
ama yumurta yemem yoğurt yicem light olmak zorunda mı ki:44:

bence değil ya zaten bunun özelliği tek gıda olması ve protein günü yani neticede çok kiloluda değiliz ben meyveli yoğurt falan bile yiyebilirim o gün hahaha
zor aslında ama bende okulum tatilde diye yapıcam bunu geç kalkıym öyle yapıyım

arkadaşlar ben şu 5 günde 5 kg gibi diyetlerin yapılması taraftarı değilim ya bi kaç kilo vercez diye sağlığınızdan olmayın bence.sonuçta çok fazlada kilonuz yok yavaş yavaş verirseniz daha kalıcı olur hemde sağlık problemi yaşamazsınız.bu sadece benm fikrim sizi eleştirmek için yazmıyorum yanlış anlamayın lütfen.

canım haklısın bencede sağlıklı değil ama diyetisyenlerde söylüyor benim vücudum kolay kilo alıp vermiyor şahsen o yüzden vücudu şaşırtmak için yapmak istiyorum bir seferlik zaten

51 kiloyu gördüm tartıda 4 5 kilo verebilsem çok güzel olacak. Sıkı bir diyet programı takip etmem gerekiyor sanırım.

bende geldimmmm hiç 50 kilo olmayan vücudum son bi yılda 57 oldu göbek popo çıktı bende varımmmmmmm :)
henüz benim için sabah elma sirkeli su içtim:) tavsiye ederim.şimdi kahvaltı yapacağım

slm herkese daha yeni uye oldum ilk olarak buraya yazmak istedim. Ben 57 kiloyum hedefim 51 kiloya inmek. Birkilte zayiflamak guzel.

hoşgeldiniz kızlarrr 5 günde 5 kilo diyeti hiç bir işe yaramadı bozdum bugün daha beter patates beni kabız yaptı sanırım wcyede çıkamıyorum ayıptır söylemesii off yarın itbariyle oruç tutucam inşallah mümkün olduğu günlerde bakalım inşallah kilo verebilirim ya bugün yürüyüşümüde yaptım umarım artık şu 40lı rakamları görebilirim

Arkadaslar siz zayiflamak icin neler yapiyorsunuz kac saat yuruyorsunuz neler yiyorsunuz bunlardan bahseder misniz ?

kızlar bugün 5 gün 5 kilo diyetine başladım
patatesle başladım pek yiyemedim zaten pattislerim acıymış kötü geçti yani bugün
yarın brokoli ve havuç haşlayıp yicektim ama
bugün aç kalınca yarında haşlama yemek istemioum
tavuk haşlayıp didiklicem ve içine çeri domates dilip iceberg koymayı düşünüoum azcık tuz ve bol limon sizce olur mu?
sebze haşlamayı da çrş yaparım inş.

ama iceberg ve domtis kafamı karıştırdı

aha burası benim topiğimmiş selam kızlar !!
yazdan beri 3 kilo aldım şuan 55-56 arasında gidip geliyorum ne yazık ki boyum 63-64-65 arasında olabilir yakın zamanda ölçtürmedim :26: dışarıdan bakıldığında fiziğimde bir sorun yok gayet normal görünüyorum çoğu zaman 36 falan giyiyorum ama amacım normal değil ince görünmek bugün spora yazıldım b-fit'e b-fiti duydunuzmu bilmiyorum ama salondaki aletler tamamen kadınların fiziğine uygun üretilmiş, yani normal spor salonlarındaki aletler gibi değil. ve günlük sadece 30 dakika çalışıyorsun bu yeterli oluyor. ben 2 sene önce bir spor salonunda bilinçsizce yapılan spor ve ağırlık çalışmaları nedeniyle kolllarımı kalınlaştırmıştım ahh ahh şimdi böyle birşey olmayacak inşallah. yarın ilk seansla başlıyorum. çok diyet tarzı birşey yapmayı düşünmüyorum zaten yapamam dışarıda çok takılan bir insanım öğle ve akşam yemeklerinde falan genelde fettucini- noodle tarzı şeyler yemeyi seviyorum haliyle kalori üstüne kalori alıyorum bundan sonra dışarıda tercihlerimi salatadan yana yapıcam evdede anneme çemkiriyorum hafif yemekler yap pasta poğaça yapma falan diye.. bakalım o da kilo aldı bu aralar düzene sokucak menülerimizi
yani demem şu ki az ve sık yiyerek bir tempo tutturmaya çalışıcam ve yanında sporla hedefim 49 olmak hepimize kolay gelsin

Son düzenleme:
nasıl geçti tatlım b-fit bende 3 aylık yazılcam aynı durumdayız normal değil eskidi gibi fit görünmek istiyorum..

76 kiloyum,3 yıldır veremiyorum...sizi gıcık buluyorum şu an!

ama kızlar ipin ucu kaçarasa yandınız,kaçırmayın bari.

kizlar aksam saar 9 dan sonra oyle bir acikiyorum ki as eriyormusum gibi ayni
Nerdeyse rejimi bozma noktasina geliyorum. Sizde de oluyor mu boyle neler yapiyorsunuz?

nasıl geçti tatlım b-fit bende 3 aylık yazılcam aynı durumdayız normal değil eskidi gibi fit görünmek istiyorum..

ilk günümdü, ve dün oryantal günüydü yarım saat boyunca hem aletler hem oryantal çalıştık güzeldi bence yarım saat çalışmak biraz düşündürücü geliyor aslında hani spor için yeterlimi en az 1 saat olmalıydı sanki gibisinden ama hocalar yeterli diyor b-fit sisteminde :26:

76 kiloyum,3 yıldır veremiyorum...sizi gıcık buluyorum şu an!

ama kızlar ipin ucu kaçarasa yandınız,kaçırmayın bari.

yok hiç gıcık bulma, herkesin kilosu kendinedir .. ben miktar olarak az olabilirim ama fazlalıgım şişkinliğim kendime yani, bu şekilde mutlu olamıyosam demekki zayıflamalıyım ve dediğin gibi tehlikeli bir kiloya yaklaşabiliriz salarsak 60ı geçersem vay halime mesela benim

kizlar aksam saar 9 dan sonra oyle bir acikiyorum ki as eriyormusum gibi ayni
Nerdeyse rejimi bozma noktasina geliyorum. Sizde de oluyor mu boyle neler yapiyorsunuz?

ben dün öğleden sonra diyete başladım, spordan sonra eve gelince bir bardak yağsıt süt içtim. yarım saat sonra mavi yeşilin çikolatalı kaplamalı ligt bisküvisinden yedim. 19.00 gibi biliyorum çok geç ama bir tas çorba 2 brokoli 2 tane brüksel lahanası haşlaması ve içinde maksimum 30 tane fasulye bulunan susuz kurufasulye yedım kalktım. sonra dediğin gibi o saatte bir içim kıyıldı evde miniminnacık muzlar vardı bidene yuttum ama aklıma az birşey beyaz leblebide gelmedi değil açlığı bastırması için. kalorisi varmı bilmiyorum ama tok tuttugu kesin bunu deneyebilirsin belki:26:

tamm herşey yolunda gidiyo ne güzel zayıflıyodumkii iştahım açılmaya başladı. ama ne açılmak sürekli birşeyler yemek istiyorum. kendimi zor tutuyorum. gözüm hep tatlı şeylerdeee. eğer kendimi tutamazsam verdiğim kiloyuda geri alıcammm. ooff yaaa çok moralim bozuldu. boğazım durmuyoo

leblebilerden citir leblebiyi severim bnu deniycem tesekkur ederim ama saat aksam 8 den sonra bir sey yemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…