ayy keşke versek 3-4 kiloEvet ya yarin donuyorum canim ben pazar veya pazrtesi baslicam zaten sizde baslayinn beraber yapariz ya 3 kilo versek bile superr
ayy keşke versek 3-4 kilo
pzt bende başlayım
ama yumurta yemem yoğurt yicem light olmak zorunda mı ki:44:
ben yinede spordan yanayım ya az kilolarda çnkü zatn az yemek yeniyo iyi bi kardiyoyla kilo illaki verilir
arkadaşlar ben şu 5 günde 5 kg gibi diyetlerin yapılması taraftarı değilim ya bi kaç kilo vercez diye sağlığınızdan olmayın bence.sonuçta çok fazlada kilonuz yok yavaş yavaş verirseniz daha kalıcı olur hemde sağlık problemi yaşamazsınız.bu sadece benm fikrim sizi eleştirmek için yazmıyorum yanlış anlamayın lütfen.
ahhh o bıngıl bıngıl göbek
bende eritmeliyim hangi bitki çaylarını aldın da hoşuna gitti yeşil çay içioum şuan tarçın ve karanfilli ama
Lipton açaili, kiraz sapı ve ekinezyalı. Bitki çaylarını sevmeme rağmen ekinezyalı çayın içinde zencefil olduğundan acı geliyor. Zor içiyorum. Diğer ikisi özellikle kiraz saplı olanın tadı çok güzel
nasıl geçti tatlım b-fit bende 3 aylık yazılcam aynı durumdayız normal değil eskidi gibi fit görünmek istiyorum..
76 kiloyum,3 yıldır veremiyorum...sizi gıcık buluyorum şu an!
ama kızlar ipin ucu kaçarasa yandınız,kaçırmayın bari.
kizlar aksam saar 9 dan sonra oyle bir acikiyorum ki as eriyormusum gibi ayni
Nerdeyse rejimi bozma noktasina geliyorum. Sizde de oluyor mu boyle neler yapiyorsunuz?
ilk günümdü, ve dün oryantal günüydüyarım saat boyunca hem aletler hem oryantal çalıştık güzeldi bence yarım saat çalışmak biraz düşündürücü geliyor aslında hani spor için yeterlimi en az 1 saat olmalıydı sanki gibisinden ama hocalar yeterli diyor b-fit sisteminde :26:
yok hiç gıcık bulma, herkesin kilosu kendinedir .. ben miktar olarak az olabilirim ama fazlalıgım şişkinliğim kendime yani, bu şekilde mutlu olamıyosam demekki zayıflamalıyımve dediğin gibi tehlikeli bir kiloya yaklaşabiliriz salarsak 60ı geçersem vay halime mesela benim
ben dün öğleden sonra diyete başladım, spordan sonraeve gelince bir bardak yağsıt süt içtim. yarım saat sonra mavi yeşilin çikolatalı kaplamalı ligt bisküvisinden yedim. 19.00 gibi biliyorum çok geç ama bir tas çorba 2 brokoli 2 tane brüksel lahanası haşlaması ve içinde maksimum 30 tane fasulye bulunan susuz kurufasulye yedım kalktım. sonra dediğin gibi o saatte bir içim kıyıldı evde miniminnacık muzlar vardı bidene yuttum ama aklıma az birşey beyaz leblebide gelmedi değil açlığı bastırması için. kalorisi varmı bilmiyorum ama tok tuttugu kesin bunu deneyebilirsin belki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?