ahhh o bıngıl bıngıl göbekSon 3 ayda sıkıntıdan kendimi abur cubura verdim. 55 kiloyum. Boyum kısa. Basen, kalça ve göbeğim var
Bugün irademe hakim olmaya karar verdim. Hedef 48.
Üç kutu bitki çayı aldım. Tatları çok hoşuma gidiyor. Onları içince abur cubur yeme isteğim gidiyor.
Hadi kızlar kurtulalım şu fazlalıklardan
Evet kizlar supersiniz bugun ugryamadim buraya evde kalmiyorum bu aralar biraz bozdum ama eve gidince bende bu 5 gunde 5 kilo diyetini yapmak istiyorum gerci biraz kendime uyarlayip yappicam ama icimde kalmasin diyorum
kaç kilosun kaça düşmek istiosun boyun kaç
gibi sorular sormalıyım sanırım çünkü çok bunalmışsın
ben o kadar takmıoum belki de kış die kapatıoum nası olsa
ama tabiki gitsin istioum
özellikle göbeğim mideyle daha fazla bütünleşip yuvarlanmadan önünü kesmeliyim
ben çok fazla takıyorum ya çokçokçok fazla hemdee165 boyum 58 kilom. 55 in altında olmak istiyorum. 55 i bile görmek istemiyorum tartıda
benimde tek sorunum göbeğim zaten. başka hiçbir yerim yok takacak. belim 70 cm göbek kısmımda 83varın siz düşünün artık (((((
kuzum bende aynı işte yaa o zaman birlikte 52ye inmeye çalışalım
ahhh o bıngıl bıngıl göbek
bende eritmeliyim hangi bitki çaylarını aldın da hoşuna gitti yeşil çay içioum şuan tarçın ve karanfilli ama
5 günde 5 kilo mu? çok hızlı ve fazla diil mi? :26:
banada anlatır mısın kafama ve durumuma uyarsa bi denerim
tmm bende yapabilirim bu tip bişiler ama göbek için ayrı bişi yapmalıyım sanırımCanim gunlerin sirasini hatirlamiyorum ama bi gun paatates gunu sirf patates yiyorsun bir gun meyve gunu muz haris meyve yiyorsun ben ayvaya agirlik vermegi dusunuyorum ayva tok tutuyor baya cunku diger gun sebze gunu o gunde brokoli havuc falan yemegi dusunuyorum digerr gun et gunu iste tavuk ve et yiyoruz vve son olarak diger gun yumurta veya sut veya yogurt o gunde activianin meyveli yogurtlarini falan yemegi dusunuyorum yani azicik bozmus olucam zaten bizim kilomuz az oldugu icin 5 kilo vermegi de dusunmuyorum ama 2 kilo versem bile super benim icin :)
çalışalım tatlııım inelimdee ama nasılll. sabah bi kase k flakes yedim sütle. öğlen 2 dilim ekmek ile kahvaltı ettim. aralarda bişe yemedim sadece az önce 6 tane fındık yedim. çay içiyorum şeker atmıyorum. akşam spora gidip 1 saat spor yapıcam. geldiğimde evde ne yemek varsa ondan az biraz ekmeksiz yicem. eee ben daha ne yapayım artık. aç mı durayım anlamadımki
tmm bende yapabilirim bu tip bişiler ama göbek için ayrı bişi yapmalıyım sanırım
sabahları limonlu ılık su içioum midem küçülsün die
bugün sabah 2 dilim ekmek 3 ince dilim kaşar yedim yeşil çayla
öğlen 1 dilim ekmek ve 1 küçük kase yoğurtlu havuç yedim
arada kaçamak yapıp çokoprens yedim
az önce de yarım elma ve yarım portakal yedim
akşamda fırında karnıbahar yicem
ama eşimle kuruyemiş falan yioum akşamları
ben okadar kesemem ki pat die yaa
ihtiyaç duyuoum çnk yemeye
sen bana öğleden sonra menüyü özel msj atarsan burdan ertesi gün ben onu uygularım deneriz beraber
sinemcim sen zaten aç geziosunöğlen yemeğin çok zayıf olmuş bende :26:
tmm bende yapabilirim bu tip bişiler ama göbek için ayrı bişi yapmalıyım sanırım
sabahları limonlu ılık su içioum midem küçülsün die
bugün sabah 2 dilim ekmek 3 ince dilim kaşar yedim yeşil çayla
öğlen 1 dilim ekmek ve 1 küçük kase yoğurtlu havuç yedim
arada kaçamak yapıp çokoprens yedim
az önce de yarım elma ve yarım portakal yedim
akşamda fırında karnıbahar yicem
ama eşimle kuruyemiş falan yioum akşamları
ben okadar kesemem ki pat die yaa
ihtiyaç duyuoum çnk yemeye
sen bana öğleden sonra menüyü özel msj atarsan burdan ertesi gün ben onu uygularım deneriz beraber
sinemcim sen zaten aç geziosunöğlen yemeğin çok zayıf olmuş bende :26:
ahh sormaaaa aynen öyle geziyorumm. gerçi öle aman aman ay açım ben doymadım diyemicem. çünkü yediğim şeyler doyuruyo beni açlık hissetmiyorum :S ama çokta yemiyorum. galiba artık yaptıklarımın karşılığınıda alıyorum. dün spora başlamadan önce tartıldım 57,5 olmuşumkaldı 3 kiloo :)) vücudum direnmeyi bıraktı sanırım artık. şimdii kilo verme dönemim başlıcak heralde yehuuuuuuuuuuuu :))))
Canim sana masallah ya bence cok iradelisin gerci aksam ne yedin bilmiyorum diyetler genelde aksam bozuluyor ama genede kilo vermen super demekki dogru seyler yapiyorsun ben bu aralar saldim zaten iyice eve donym haftaya cok net baslicam
evt akşam bozuluo yaaCanim sana masallah ya bence cok iradelisin gerci aksam ne yedin bilmiyorum diyetler genelde aksam bozuluyor ama genede kilo vermen super demekki dogru seyler yapiyorsun ben bu aralar saldim zaten iyice eve donym haftaya cok net baslicam
maşallah canım inş istediğin gibi verirsin kalan o 3 kiloyu daahh sormaaaa aynen öyle geziyorumm. gerçi öle aman aman ay açım ben doymadım diyemicem. çünkü yediğim şeyler doyuruyo beni açlık hissetmiyorum :S ama çokta yemiyorum. galiba artık yaptıklarımın karşılığınıda alıyorum. dün spora başlamadan önce tartıldım 57,5 olmuşumkaldı 3 kiloo :)) vücudum direnmeyi bıraktı sanırım artık. şimdii kilo verme dönemim başlıcak heralde yehuuuuuuuuuuuu :))))
evt akşam bozuluo yaa
eve dön artıkkkkk
pzt başlayalım beraber 5gün 5kilo diyetine
maşallah canım inş istediğin gibi verirsin kalan o 3 kiloyu da
benimde direnme sürecim olur mu ki:26:
güzeller hepimiz veririz inşallah ya :) bu 5 gün de 5 kilo diyeti benimde ilgimi çekmeye başladı gerçekten kesinmiymişki :)) öleyse yapalım 5 günde bitirelim bu işi :)
ay bide ben ikinisi çok merak ettim yaa :) niyese böle merak ettiimm :)
kuzum fotom var albümde seni eklemiştim arkadaş olarak bakabilirsin yani
5 gün diyeti içinde şurayı takip et
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.html#post22827120
valla beni eklediğini bulamadım :)) bende seni ekledim kuzum. albümüde bulamadımkii :S acemiyim ben burda çok
tamammm buldum şimdi olduuu :))) hiçte kilolu durmuyosun sen kiiii :) saçlarının hafif koyu olduğu fotoları çok beğendiim sana daha çok yakışıyor sankii :)
evt akşam bozuluo yaa
eve dön artıkkkkk
pzt başlayalım beraber 5gün 5kilo diyetine
maşallah canım inş istediğin gibi verirsin kalan o 3 kiloyu da
benimde direnme sürecim olur mu ki:26:
hıh bulmuşsun kuzum
bende öyle fotolar hazırlamıştım diğer topikteki kızlara saçlarımı nası yapsam diodum
onlar yeni foto diil ki kuzum
şimdi göbeğim falan çok fena
Evet ya yarin donuyorum canim ben pazar veya pazrtesi baslicam zaten sizde baslayinn beraber yapariz ya 3 kilo versek bile superr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?