tamm herşey yolunda gidiyo ne güzel zayıflıyodumkii iştahım açılmaya başladı. ama ne açılmak sürekli birşeyler yemek istiyorum. kendimi zor tutuyorum. gözüm hep tatlı şeylerdeee. eğer kendimi tutamazsam verdiğim kiloyuda geri alıcammm. ooff yaaa çok moralim bozuldu. boğazım durmuyoo
Aynen bende de boyle oluyor ozellikle aksam 8 den sonra canim neler istemiyor ki
cikolata, kek, patates kizartmasi, borek, kisir....
Kendimi tutamazsam benim de isim zor
tamm herşey yolunda gidiyo ne güzel zayıflıyodumkii iştahım açılmaya başladı. ama ne açılmak sürekli birşeyler yemek istiyorum. kendimi zor tutuyorum. gözüm hep tatlı şeylerdeee. eğer kendimi tutamazsam verdiğim kiloyuda geri alıcammm. ooff yaaa çok moralim bozuldu. boğazım durmuyoo
leblebilerden citir leblebiyi severim bnu deniycem tesekkur ederim ama saat aksam 8 den sonra bir sey yemek istemiyorum
Aynen bende de boyle oluyor ozellikle aksam 8 den sonra canim neler istemiyor ki
cikolata, kek, patates kizartmasi, borek, kisir....
Kendimi tutamazsam benim de isim zor
tatlı ihtiyacını mavi yeşilin çikolata kaplı bisküvisiyle karşılasana ben öyle yapıyorum
az birşey leblebiden birşey olucağını sanmıyorum ya
üff deme öyle deme fatmagülcanım çekiyor
aç karnına limonlu ılık su
sabah 1 kibrit kutusu peynir-1 çay kaşıgı zeytin ezmesi 2 çeri domates 1 salatalık halk ekmekte satılan kepek ekmeğin köşesinden biraz kopardım..
1 saat sonra limonlu yeşil çay
sonra spora gittim ama dün akşamda az yyiyip sabahta çok yemediğimden tansiyonum düştüyarım saat spor yaptım
eve geldim 1 bardak yağsıt süt bir paket maviyeşilin çikolta kaplı bisküvisinden yedim
ama hala içim kazınıyorfakat şu an hiçbişey yiyemem ara öğünümü yaptım çünkü
kesmiyorummmkiidaha yoğun tatlı çikolatalı şeyler istiyo canım. adet dönemine girdim sanırım o yüzden bu kadar çok yeme ihtiyacı duyuyorum. iştahımı kescek bişiler bulsam yararıma olcak
zaten tam doymuyoruz o yüzden 2 de 1 acıkıyoruz. meyve ye bariii. şimdi yemesende canın ister aklından gitmez hiç :)) kendimden biliyorum
ilk günümdü, ve dün oryantal günüydüyarım saat boyunca hem aletler hem oryantal çalıştık güzeldi bence yarım saat çalışmak biraz düşündürücü geliyor aslında hani spor için yeterlimi en az 1 saat olmalıydı sanki gibisinden ama hocalar yeterli diyor b-fit sisteminde :26:
peki ardından kendin çalıştın mı??
ilk günümdü, ve dün oryantal günüydüyarım saat boyunca hem aletler hem oryantal çalıştık güzeldi bence yarım saat çalışmak biraz düşündürücü geliyor aslında hani spor için yeterlimi en az 1 saat olmalıydı sanki gibisinden ama hocalar yeterli diyor b-fit sisteminde :26:
peki ardından kendin çalıştın mı??
tam kkya girdiğim dakika bana cevap vermişsin
hayır çalışmadım çünkü hocalar yarım saatin yeterli olduğunu söylüyor
arkadaşlar merhaba,,
son 6 ayda 10 kilo verdim ama şu dönemde ciddi deprasyondayım ve ne yapacağımı bilmiyorum birde üstüne kilo alırsam deliririm heralde..bana yol gösterin..
uf o adet donemındekı bıseyler yeme ıhtıyacını ıyı bılırım ozellıklede tatlı birşeylerbeyaz leblebi önermiştim ya ldım ve içim kazınınca bir avuç yedim şimdi iyiyim tavsiye ederim ay yok meyve yemedim dün akşamdan kalan iki sap brokoli ve 4 adet bruksel lahanası vardı haslanmıs 1 dilim kepek ekmegıyle ondan yedım ve bir avuç beyaz leblebii. diyetin ikinci günündeyim şimdiden pes etmek için kendime bahaneler arıyorum üff gayet iyisin kilonda bişey yok yaza kadar şu üç kiloyu atarsın ne kendini bu kadar kasıyorsun gibilerinden şeyler sokuyo şeytan kafama irademe sahip çıkmalıyımm bu benim hayattaki ilk diyetim of
arkadaşlar merhaba,,
son 6 ayda 10 kilo verdim ama şu dönemde ciddi deprasyondayım ve ne yapacağımı bilmiyorum birde üstüne kilo alırsam deliririm heralde..bana yol gösterin..
canıım öyle bi dönemdeysen eğer kendini ağır diyetlere zorlama çünkü ters teper. zaten keyfin yok bide açsın iyice bunalım. spor yap mesela. aç müziği oyna. bolbol dışarı çık alışverişe git bişe almasan bile mağazalara gir. sevdiğin şeyleri yap. seni en çok güldüren insanların yanında ol :))) ama kendini birşeylere zorlama.
ahhh o şeytan yokmuuu. benmde hep aklıma giriyor hep beni diyetimi bozmaya zorluyor. ama bırakmamak gerek bi bırakınca ipin ucu kaçıyor. sonra bida başlamak daha zor geliyor. bide yumurta kapıya dayanmadan yavaş yavaş vermek en iyisi. bi anda verince bi anda alıyosun. ben öyle olsun istemiyorum hiç. hep ince olmaz istiyorum :))
çoook teşekkür ederim.. tavsiyeler güzel ..yinede eski düzenime geri dönerim herhalde...ama akşamları şarap menülü birşeyler yapmalıyımki biraz rahatlayabileyim..önerisi olanları bekliyorum...
ben o şeytanı sanırım alt etmeye başladım sinemmidemdeki hafiflikle yaşamak o kadar guzel kiii salı gününden beri allaha şükür hiiç bozmadım kararlıyım devam edicem Allahın izniyle .. dün avm gezdim denediğim şeyleri bile daha bir yakıştırmaya başladım kendime halbuki daha kilo bile vermiş sayılmam sanırım psikoljik olarak midemdeki hafiflikten etkilendim birde benim bir arkasımda diyet yapıyor birbirimizi tetikliyoruz her akşam gün içerisinde ne yediğimiz ve ne kadar spor yaptığımız konusunda sorguya çekiyoruz diyete uymayan bişey yaptıysak birbirimize çemkiriyoruz işte diyetli günlerim böyle gidiyor benim
şarap ve yağsız kaşar ... şarap ve tavuklu yeşil salata yada ton balıklı yeşil salata . kepekli makarna olurmu bilmem ama aklıma şarabın yanına gideceği geldive tabiki ızgara yağsız beyaz yada kırmızı et balık
süperrr kuzuumm. çok sevindim ya. böyle istikrarlı olmak olanı görmek çok güzel. bende her pes etmeye karar verdiğimde buraya girip yazılarımızı okuyorum ve sonra kendimdeki değişimleri izleyip tekrar heveslenip devam ediyorum. hele tartıda 57 kilo olduğumu gördüğümde istediğim her kiloya inebilceğime daha çok inandım. başarıcaz.
şu yazdıklarından canım istediği şuannbide şu aş erme durumu olmasa daha iyi olcak
merhaba bayanlar bir kaç gündür bu sayfaya giremedim ama okudum tüm yazılanları öncelikle şunu demeliyimki light bisküvilere kanmayın derim kalorileri gayet yüksek mesela canınız tatlı istediğinde bu tekli çikolatalardan atabilirsiniz ağzınıza stick çikolatalar varya etinin sanırım 50 cal falan onu tavsiye ederim onun dışında acıktığınızdada formun mısır patlağının yarım paketini yiyebilirsiniz çok tok tutuyor. leblebiye gelince ben bayılırım tek kelimeyle ama diyet sürecinde yemeyin bence çok tok tutuyor ama kilo verdirmiyor ya onun yerine ceviz fındık falan tercih edin ve tatlı krizlerinizde bir kaç badem şekeride yiyebilirsiniz :)
gelelim dün yediklerimee
sabah : 1 bardak yağsız süt , 1 ufak muz
öğlen: kepek ekmekli sandwich kaşarlı ve 2 tane salamlı
akşam: 1 kaşık kuru fasulye, 2 kaşık pilav , 4 köfte , 2 kaşık patates kzartması ve havuç salatası ( akşam misafirlikteydik ve ben baya acıkmıştım spor çıkışı dayanamadım diyebilirim )
ve ufak bir dilim pasta
bugün ise güne 1 adet activia yoğurt yedim müslili ve 1 muz 1 avuç ceviz
şimdi yeşilçayımı yudumluyorum bakalım tartılmadım dünkü faciyadan sonra ama bu hafta misafirler bitmedi ya bana huzur yokk :/
kızlar, merhaba.
doğum nedeni ile aldığım kilolarımı vermeye çalışıyorum.
53 ile doğuma girip 63 ile doğurdum. çıktığımda 61 kg mdım ama sütümün gelmemesi nedeni ile yedim içtim veeeeeee 5. ayın sonunda 66.500 kg ma dayandım. 7. ayın sonunda diyete başladım, şuan 58 kg mım. hedefim 52 olmak. umarım hep birlikte başarırız. bu arada 1.58 boyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?