50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oy maşallah senin menün gayeti iyi muzlar colalar falan bugün bende bu tarz birşeyer yiyiyim
sabah kahvalltımı rutine soktum ben gerçi hep aynı şeyleri yiyorum yarın sabah kellogs falan yiyim bari
bu sabahki kahvaltım
yağsız iki kaşık melemen
biraz beyaz peynir
iki çeri domatis yarım salatalık
yine 4 zeytin
1 çay kaşığı böğürtlen reçeli
1.5 küçük dilim kepek ekmeği
şekersiz 1 ajda çay

babam kahvatlıya sucuk kızarttı burnuma burnuma koktugu halde 1 çata dahi almadım yuppii

ben şimdi spora kaçarrr

şarap ve yağsız kaşar ... şarap ve tavuklu yeşil salata yada ton balıklı yeşil salata . kepekli makarna olurmu bilmem ama aklıma şarabın yanına gideceği geldi ve tabiki ızgara yağsız beyaz yada kırmızı et balık
[/QUOTE]

:)) süpersin..moral verdin bak şimdi..:)

afiyet olsun canım

buraya çok kimse yazmasada ben yazmaya devam edicem diyet günlüğü yapıyor gibi oldum iki gündür dışarıda takılıyorum ama Allaha çok şükür hiç bozmadım diyeti abartmadım dün akşam my chefsin ekmekten kasesindeki çorbasından içmemek için kendimi zor tuttum bunu itiraf edebilirim ama içmedim onun yerine içerisinde ızgara tavuk parçaları olan akdeniz yeşillikle falan bir salata yedim tuzsuz muzsuz koca tabaga bı kaşık yağla oyle yedim gitti
sabah kalktığımda 1 fincan yeşil çay
13.30 gibi dışarıda kahvaltı yaptım kahvaltı tabağı soyledim ve ekmeksiz peynir zeytin yumurta falan evimdeki gibi aynı ve çok çok az ekmek
16:30 gibi gittiğim hard rock kafede diyet seçeneği olmadığından alkol de içmeyeceğimden içeçek yeşil çay bulamadım türk kahvesi bulamadım mecburen kuru kuru su içtim
sporumu sabah moda sahilden kızıltoprağa ordan kadıköye inerek, akşam taksimden nişantaşına tempolu bir şekilde yürüyerek yaptım
19:30 gibi yağsız jülyen beyaz lahana soğan ıspanak sotesi ve yağsız iki dilim biftek eşliğinde yemeğimi yedim .. bu arada Midpointte bunun gibi birkaç tane daha diyet yemekleri menüsü var çok iyi aklınızda olsun tebrik ediyorum valla Midpointi
ve kaşığın burnuyla amcamın tiramisusundan tadıp iki fincan yeşil çayla bugünkü tıkınma seanslarımı tamamladımmm
dışarıda takıldığım halde ipin ucunu kaçırmadığım için kendimi tebrik ediyorum ve öpüyorum

günaydın kızlarr
ben 5gün 5 kilo diyetini 4 gün yapıp kendimi mutsuz hissedip
sadece 1 kilo verdiğim için bıraktım
şimdi sadece şekere ekmeğe dikkat edioum

herkese selam
benimki acayip bir hikaye insan o guzelim vucudunu formunu niye bozar ki? sanki yemekler bizi mutlu mu ediyor...yooo...yok oyle birsey aslinda biz oyle oldugunu saniyoruz.
ben universiteye basladigim yil 60 kilo olmustum...benim icin bir felaketti cunku formuna acayip dikkat eden bir annenin kiziydim:) biyum uzun olmasina ragmen gercekten cok rahatsiz olup kendimce cabalara giristim.bir yil sonra 52-53 kilo arasindaydim.ama bir diyet duzenim yoktu.su protein tozlarindan bile denemistim.gunde 1 saat pilates yapmaya basladim vucudum acayip sekillenmisti.3 yil sonra evlendim nisan dugun derken 50-51 kiloyu gordum. 4 yildir da evliyim 2011 subata kadar kilomu bir sekilde dengeledim ve 52-54 arasindan hic sasmadim. hatta 54 oldugum bile cok nadir olmustur 52 kiloydum.gecen yil is degisikligi falan derken buyuuuk bir depresyon gecirdim. zaten depresyone yatkin miyim neyim universiteye baslarken de depresyon yuzunden kilo almistim cunku:)
bu gectigimiz 1 yil boyunca bir turlu dur diyemedim kendime...ama sadece geceleri...tabir yerindeyse patlayana kadar tatli cikolata hatta ne buldumsa yedim.bir yil icinde 7-8 kilo aldim ve simdi sanirim 59 u birazcik geciyor dijital tartidaki kilom. bu baslikta yazarak ben de kendimi toplamaya karar verdim. bu yil artik bebegim olsun istiyorum.ama acikcasi bu kiloyla hamile kalmaya korkuyorum. gece yemelerimi duzene soktum diyemiycem bir gun yemesem ertesi gece dolabin onunde buluyorum kendimi. bu eziyeti kendime neden yapiyorum?neden yapayim ki?
herkes kilomun gayet iyi oldugunu soyluyor.hatta esim kilo vermem lazim dedigimde sacmaladigimi dusunuyor. boyum 1.70 en son diyetisyene gitmistim ben 52 kilo olmak istiyorum dedim 53 en az olmaniz gereken kilo dedi.peki dedim ama kadinin verdigi diyeti 1 hafta bile yapamadim pis bogazimdan.simdi o kadar zayiflamak da istemiyorum ilk hedefim 55 ya da en dusuk 54 lutfen sizler bana destek olun...dolabimda bir dunya kiyafet var ben hicbirini giyemiyorum. kilo vermek bir irade isi mi olabilir... artik karar verdim ben kendime eziyet etmeyecegim.yarin sabah tartilip kilomu bildiririm.desteginize ihtiyacim var geceleri bazen uyyuyamiyorum mesela topiginizde gece kusu olnlar varsa ben buralarda olucam

oturup toplu dua mı etsek acaba zayıf olmak için :)) olmuyor bu böyle. iştah denen şeytan kapanmıyor bi türlü sürekli açık ya (( insan neden sürekli yemek ister.

spora 10 günlük mecburi bi ara verdim. iştahım daha da açıldı. ne kadar acı dimiii. verdiğim kiloyu geri alırsam ağır ama çok ağır bi depresyon geçiririm. iştah kesicek bişe varmı ya. sabah içiyim bütün gün canım bişe istemesin. ( kilo alcam korkusu beni çok korkutuyo. çok mutsuzummm

corekotu istah kesiyormus ac karnina bir kasik diye duymustum ama denemedim bir deneyin isterseniz
bu arada ben dayanamadim tartildim 60 kilo geldim sabahi bekleyemicem dedim ve cizelgemi yaptim. umarim 59 olmadigim icin sorun olmas bir kilocuk lafi mi olur:)
diyetler zaten pazartesi baslar sabah baslar diye bir kural yok gerci bugun pazartesi ben basladim bu arada en buyuk kural aksam 6 dan sonra yemek yok meyve de yok sadece 1 kucuk kase yogurt veya 1 bardak sut...kendimi tutucaaaammmmm

sbah kahvaltıda formun çörekotlu bisküvisi yedim ama iştahta herhangi bir değişim olmadı

benimde canım sürekli abur cubur istio bi türlü hakim olamıoum kendime çok sinir bi durum yaa

merhaba herkes ben yeni katildim bu siteye ve sadece buraya uye olmak icin ziyaretci olarak okuyordum karar verdim bende araniza alirsaniz katilmaya. 57 kiloyum 47 kilo olmak istiyorum boyum 156cm

benimde canım sürekli abur cubur istio bi türlü hakim olamıoum kendime çok sinir bi durum yaa

sanırım ben bi formül buldumm. elma sirkesi:) bi bardak ılık suya 2 kaşık elma sirkesi isteğe bağlı olarak 1 tatlı kaşığı bal ilave edlip sabah kahvaltısından 30 dk evvel ve uyumadan 30 dk evvel içilir. hem yağ yakıcı hem iştah kapatıcıymış. içinde bal oluncada tatlı ihityacını karşılıyomuş. denemye değer snki :)

mide rahatsızlığı olanlar elma sirkeli suyu aman ha içmesinler mahfediyor mideyi kızlar bu arada

ben diyetime devamm sporuma devam ediyorum

birbirimize fikir vermesi açısından yediklerimi yazmak istiyorum sizlerdende aynı şeyi bekliyorum ama

sabah kellogs şekersiz çay

1 saat sonra şekersiz yeşil çay

1 saat sonra orta şekerli türk kahvesi (normalde şekeri sıfırladım ama bu ikramdı

öğle yemeğinde soya soslu tavuk içerisinde kırmızı biber kabak mantar gibi sebzelerde vardı
üzerine bir fincan yeşil çay daha

ikindi ara öğünü 2 kuru incir 2 hurma 1 fincan şekersiz çay

spora gittiğimden dolayı akşam yemeğimi erkene almaya karar verdim artık işten gelir gelmez yemek yicem 1 saat sonra spora gidicem böyle daha etkiliymiş neyse bu akşamki yemeğim
1 tas mercimek çorbası
2 kaşık beyaz lahana yemeği
1 kaşık yağsız yoğurt
1 dilim çavdar

spordan geldiğimde 1 kase yoğurt yicem

ve 9 ila 9 buçuk arasında (bu yatmadan iki saat önceme tekabül ediyor) 1 fincan yeşil çay ve 1 elmayla bugünkü yeme içme muhabbetimi kapatıcam

slm kızlar ben çok sık yazamasamda takip etmeye çalışıyorum forumu ve bu arada da kilo vermeye devam ediyorum şükür. yaklaşık 2 buçuk aydır diyetisyene gidiyorum boy 155 başlangıç kilom 66.9 idi şuan 55.6 ya düştüm ve bi aylık daha diyet proğramım var diyetisyen ile . bunun yanında kavitasyon ve karbokside alıyorum güzel kilo verdim ama basenlerimden ve üst bacaklarımdan hala çok şikayetçiyim. acaba bir aylık proğramım bittiğinde diyetisyeni ve aldığım uygulamaları bırakıp kendim bacaklarımı sıkılaştırmaya çalışsam başarılı olurmuyum çok kararsız kaldım. daha önce böyle bir durum yaşayan var mı nasıl kurtulurum bu basenlerden. diyetisyende aldığım uygulamalar çok pahalı ve evlilik hazırlığı yapıyorum ona vereceğim paraya şuan çok daha öenmli yerlerde ihtiyacım var önerisi olan yazsın lütfen bu arada düğüne 4 ay kadar var ne kadar inceltebilirim ki basenlerimi(

( (((

diyetisyeninle konuştunmu pekii. basenlerin erimesi için ne yapabilirim diye. oraya yoğunlaşmış bir program verebilir sana. ya da netten basen eritmek için video falan bul sabah akşam yap. ama 4 ay varmış sakın diyetini bozma az ye ve sürekli hareket et. yoksa verdiğin kiloları geri olursun. paranada yazık olur emeğinede. ama sporla eritmeye çalış tek çaren bu. başka türlü gitmez basen. eğer düğüne kadar düzenli yaparsan başarı elde edersin. bir an önce başla sen. :)))

valla diyetisyenime kalsa bi ay daha uzatmaya gerek yok proğramı zaten onun öncesinde bi aylık proğramım var ve ideal kilona gelceksin diyo şuan hep basen üzerine yoğunlaştılar aslında basenden de bay vermişim gibi gösteriyo tartıları hani onlarr hangi bölege ne kaadr yağ kilo olduğunu da ölçüyolar ya ondan. ama galiba sıkılaşması lazım ya bilemedimm diyetisyen gerek yok derken ( ki onun da çok hafif de olsa var basen kalça ) ordaki güzellik uzmanı bence bi ay daha gelmelisininz diyo bide benim bulunduğun yer küçük bi ilçe mecburen en yakın ile gidiyorum bunun için offfff artık ben süremi tamamlayım sonra karar vercem galiba

merhaba arkdaslaar:)
Bende bu yolun yolcusuyum malesef...Ve bundan sonra sizinle birlikteyim.:) bir turlu 50 olamadımm ya kaç aydır çaba harcıyorum 3-4 kilo fazlam var ama resmen yapıştılar uzerime sımsıkı..
Ama bu sefer kararlıyım arkadaslar..bugunden itibaren basladım ve 6 dan sonra hiç bir şey yemiyorum.yapabildiğim kadar spor ve egzersiz yapmaya çalısıyorum.bana katılmak isteyen arkadaslar varsa yorumlarınızı bekliyorum:) birbirimize destek olarak ulaşıcaz inş 50 ye:) bu arada kilo çizelgesini hala yapamamış biri olaraktan bana yardım edebilecek var mı..forumda okudum o kısmı ama yine de beceremedim.:S

canım ama o midemizi kötü etkileyebilr ben reglyim zati hiç bişi yapmak istemioum sürekli tatlı yioum
zayıflatıcı kemeride bıraktım onun göbeği toparladığını düşünüoum aslında

canım ama o midemizi kötü etkileyebilr ben reglyim zati hiç bişi yapmak istemioum sürekli tatlı yioum
zayıflatıcı kemeride bıraktım onun göbeği toparladığını düşünüoum aslında

evett kuzum haklısın. midemiz etkilenebilir. bende o dönemdeyim sürekli yemek istiyorum. bende zayıflatıcı kemer kullanıyorum spora giderken takıyorum özellikle harika terletiyo bence onun baya faydası var. ama yağ yakmak içinde yardımcı bişiler olsa fena olmaz. sonuç görmek istiyorum artık gözle görülür bakınca anlaşılır bir sonuç :))

merhaba hoşgeldinnnn :)

o 3-4 kilo hepimizin derdi zaten. herşey gidiyoda sona kalan 3-4 kilo gitmiyo işte yapışmış gibi. 3 -4 aydır uğraşıyorum vermek için ama hala istediğim sonucu alamadım ( kilo çizelgesini senden duydummm hiç öyle bişe yapmamıştım neymiş ki b. cevap atan olur heralde bakalım :)

Mrb hepimizin derdi ayni bnde 1.68 boyundym kilom 56 57 ama gobk sorunm var éritemiyorm hèle bi de yemk yiyince gormeyin gitsin napabilirim eritmk icnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…