dün yediklerime gelince
sabah : 1 adet activia yoğurt müslili ve 1 küçük muz,1 avuç ceviz
öğlen : 1 hurma , yağsız sütlü nescafe
akşam 6 gibi : lavaşa sarılı ızgara tavuk,kaşarlı ve light cola
saat 8 de yarım elma,çeyrek portakal ve bir parça ayva
bu sabahta 1 yumurta,1 dilim tam tahıllı ekmek bir çay kaşığı bal ve ufak bir dilim beyaz peynir, 1 fincan yeşilçayla
oturup toplu dua mı etsek acaba zayıf olmak için :)) olmuyor bu böyle. iştah denen şeytan kapanmıyor bi türlü sürekli açık ya(( insan neden sürekli yemek ister.
spora 10 günlük mecburi bi ara verdim. iştahım daha da açıldı. ne kadar acı dimiii. verdiğim kiloyu geri alırsam ağır ama çok ağır bi depresyon geçiririm. iştah kesicek bişe varmı ya. sabah içiyim bütün gün canım bişe istemesin.( kilo alcam korkusu beni çok korkutuyo. çok mutsuzummm
benimde canım sürekli abur cubur istio bi türlü hakim olamıoum kendime çok sinir bi durum yaa
slm kızlar ben çok sık yazamasamda takip etmeye çalışıyorum forumu ve bu arada da kilo vermeye devam ediyorum şükür. yaklaşık 2 buçuk aydır diyetisyene gidiyorum boy 155 başlangıç kilom 66.9 idi şuan 55.6 ya düştüm ve bi aylık daha diyet proğramım var diyetisyen ile . bunun yanında kavitasyon ve karbokside alıyorum güzel kilo verdim ama basenlerimden ve üst bacaklarımdan hala çok şikayetçiyim. acaba bir aylık proğramım bittiğinde diyetisyeni ve aldığım uygulamaları bırakıp kendim bacaklarımı sıkılaştırmaya çalışsam başarılı olurmuyum çok kararsız kaldım. daha önce böyle bir durum yaşayan var mı nasıl kurtulurum bu basenlerden. diyetisyende aldığım uygulamalar çok pahalı ve evlilik hazırlığı yapıyorum ona vereceğim paraya şuan çok daha öenmli yerlerde ihtiyacım var önerisi olan yazsın lütfen bu arada düğüne 4 ay kadar var ne kadar inceltebilirim ki basenlerimi(
(Eki Görüntüle 342489 (((
diyetisyeninle konuştunmu pekii. basenlerin erimesi için ne yapabilirim diye. oraya yoğunlaşmış bir program verebilir sana. ya da netten basen eritmek için video falan bul sabah akşam yap. ama 4 ay varmış sakın diyetini bozma az ye ve sürekli hareket et. yoksa verdiğin kiloları geri olursun. paranada yazık olur emeğinede. ama sporla eritmeye çalış tek çaren bu. başka türlü gitmez basen. eğer düğüne kadar düzenli yaparsan başarı elde edersin. bir an önce başla sen. :)))
sanırım ben bi formül buldumm. elma sirkesi:) bi bardak ılık suya 2 kaşık elma sirkesi isteğe bağlı olarak 1 tatlı kaşığı bal ilave edlip sabah kahvaltısından 30 dk evvel ve uyumadan 30 dk evvel içilir. hem yağ yakıcı hem iştah kapatıcıymış. içinde bal oluncada tatlı ihityacını karşılıyomuş. denemye değer snki :)
canım ama o midemizi kötü etkileyebilr ben reglyim zati hiç bişi yapmak istemioum sürekli tatlı yioum
zayıflatıcı kemeride bıraktım onun göbeği toparladığını düşünüoum aslında
merhaba arkdaslaar:)
Bende bu yolun yolcusuyum malesef...Ve bundan sonra sizinle birlikteyim.:) bir turlu 50 olamadımm ya kaç aydır çaba harcıyorum 3-4 kilo fazlam var ama resmen yapıştılar uzerime sımsıkı..
Ama bu sefer kararlıyım arkadaslar..bugunden itibaren basladım ve 6 dan sonra hiç bir şey yemiyorum.yapabildiğim kadar spor ve egzersiz yapmaya çalısıyorum.bana katılmak isteyen arkadaslar varsa yorumlarınızı bekliyorum:) birbirimize destek olarak ulaşıcaz inş 50 ye:) bu arada kilo çizelgesini hala yapamamış biri olaraktan bana yardım edebilecek var mı..forumda okudum o kısmı ama yine de beceremedim.:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?