merhaba hoşgeldinnnn :)
o 3-4 kilo hepimizin derdi zaten. herşey gidiyoda sona kalan 3-4 kilo gitmiyo işte yapışmış gibi. 3 -4 aydır uğraşıyorum vermek için ama hala istediğim sonucu alamadım( kilo çizelgesini senden duydummm hiç öyle bişe yapmamıştım neymiş ki b. cevap atan olur heralde bakalım :)
Mrb hepimizin derdi ayni bnde 1.68 boyundym kilom 56 57 ama gobk sorunm var éritemiyorm hèle bi de yemk yiyince gormeyin gitsin napabilirim eritmk icnnn
Arkadaşlar bende gecen yaz 8 kilo vermistim strech film special k ip atlama makas hareketi plates ve mezdeke oynayarak ama simdi üseniorum biraz kis olduqu icin spor pek yapamiorum strech filmde yazinki etkiyi vermior bugun diyete ve gunde 2 saat yuruyuse ati dogadan besibiyerde yesilcayina basladim biberiye kekik vs.karisimlardan olusan ilkgun diyet listem
sabah : 1 dilim form kepekli etimek
1 cheaddarli ucgen peynir
1 yumurta haslanmis sadece beyazi sarisini sevmiorum
ögle : kremali tavuk corbasi kucuk kasede
marul ve kirmizi lahanami mor lahana mi oyle birseyden salata tuz yerine pulbiber
2 tane etiform 30 kurus olanlardan(bir pakette 12 tane var)
aksam : kremali tavuk corbasi pull biber
marul ve kirmizi lahanadan salata
QUOTE]
çok az yediğini düşünüyorum sadece salata ve çorbayla geçiştirme bence en azından öğlen yanına ızgara et yada balık ekle menünün.. ve yemeklerde 1 dilim esmer ekmeği yemeyi ihmal etme ekmeksiz yemebirde ara öğünün yok senin galiba kayısı 10 tane fındık yada badem meyve falan yiyebilirsin akşamda yemekten iki saat sonra ve yatmadan iki saat önce 1 porsiyon meyveni ye bu şekilde yaparsan kan şekerin düşer arkadaşım uyarmak istedim sadece hepimizekolay gelsinn
Arkadaşlar bende gecen yaz 8 kilo vermistim strech film special k ip atlama makas hareketi plates ve mezdeke oynayarak ama simdi üseniorum biraz kis olduqu icin spor pek yapamiorum strech filmde yazinki etkiyi vermior bugun diyete ve gunde 2 saat yuruyuse ati dogadan besibiyerde yesilcayina basladim biberiye kekik vs.karisimlardan olusan ilkgun diyet listem
sabah : 1 dilim form kepekli etimek
1 cheaddarli ucgen peynir
1 yumurta haslanmis sadece beyazi sarisini sevmiorum
ögle : kremali tavuk corbasi kucuk kasede
marul ve kirmizi lahanami mor lahana mi oyle birseyden salata tuz yerine pulbiber
2 tane etiform 30 kurus olanlardan(bir pakette 12 tane var)
aksam : kremali tavuk corbasi pull biber
marul ve kirmizi lahanadan salata
QUOTE]
çok az yediğini düşünüyorum sadece salata ve çorbayla geçiştirme bence en azından öğlen yanına ızgara et yada balık ekle menünün.. ve yemeklerde 1 dilim esmer ekmeği yemeyi ihmal etme ekmeksiz yemebirde ara öğünün yok senin galiba kayısı 10 tane fındık yada badem meyve falan yiyebilirsin akşamda yemekten iki saat sonra ve yatmadan iki saat önce 1 porsiyon meyveni ye bu şekilde yaparsan kan şekerin düşer arkadaşım uyarmak istedim sadece hepimizekolay gelsinn
sagol canim dusundugun icin ve uyardiqin icin tesekkurler bu arada karalahana istah arttiriormus onu cikariorumm listemden bu arada banada az geldi yediklerimsu besibiyerde cayi nasil olacak cok merak ediorum arada elma yiyorum artik canim hersey cekmeye basladi diyet pskilojisi sanirim ara ogunde yapmaya calisayim artik
arkadaşlar bende pilates toğu war nasıl yapıosunuz bunu?
internettenm,iiiiiiiiiiiiiiiii???????????
uzun zamandır girmedim foruma
google a ebru şallı pilates yaz tv8 deki videoları çıkıyo onlardan yapıyorum ben.
ama artık çoğunu ezberledim :) kendim de yapabiliyorum
bu arada hala kilom aynı 1ay önce yeğenim oldu. ablamın yanında kalırken dikkat etmedim. yarım kilo falan belki almışımdır yine
göbeğim çıktıama toplarımm heralde.. yani inşallah :)
Merhaba canım..
Boyuna göre kilon ideal görunuyo ama göbek işte:) idealliğe bakmıyo dimi.bölgesel zayıflıycaksın sanırım sen anladıgım kadarıyla.bence yağlı şeyler yememeye dikkat et bi de düzenli bir şekilde karın egzersizleri yapmalısın mekik gibi..ben faydasını göruyorum düzenli yaptıgımda.. mesela pilatesin de karın hareketleri çok güzel ve etkili sonuc veriyo.tavsiye ederimm
merhaba canım tşk ederm öncelikle ilgi gösterdiğin için:) kilo çizelgesi dediğim şey, belki diğer uyelerde görmussundur mesajlarının alt kısmında uzun bi çizelge var.şimdiki kiloları-hedefledikleri yani kilo verdikçe orada guncelliyosun..yani daha motive edici bişey ama beceremedim işte..neyse sen de benm gibisin sanırım:) birlik olup vericez yani baska yolu yok:):) yaza kadar gitmesi lazım kiloların.. sen diyet mi uyguluyosun ?faydasını gördüğümüz şeyleri burada paylasabiliriz:)
Merhaba kızlar,
Burada okuduklarımla gaza gelmeye çalışıyorum bende, ama çok etkili olmuyor, belki yazınca daha fazla gaza gelebilirim, 1,55 boyundayım 57 kiloyum, yaklaşık 3 hafta önce başladım diyete 2,5 kilo verdim, ama artık zorlanıyorum, nefsime hakim olmakta, sürekli kaçamak yapıyorum, hatta diyette gibi değilim şuan, yeniden motive olmak istiyorum, birde ben sabah 9 akşam 7 masa başı çalışıyorum, yürüyüş yok, kış günü olması nedeniyle su da içemiyorum, bu konularda tavsiye verebilir misiniz? Üstelik haziranda düğünüm var, anlayacağınız vaktim kısa, en azında nisan da ideal kiloma ulaşmam lazım, gelinlik provalarına kadar.. İdeal kilom ise yani beni ince ve narin göstereceğini düşündüğüm kilo 50....
bende senin gibi 155 boyundayım ve 56 kilodayım ^^ uzun süredir dukan diyetini araştırıyorum gerçekten çevremdekilerden de gördüğüm çok çok işe yaradığı.. ki zaten düğünün varsa sana önerim yarın hemen git ve dr dukan'nın kitabını al ve başla.. hatta beraber başlayalım bende başlamayı düşünüyorum :) eğer et yoğurt yumurta yani protein ağırlıklı beslenmeyi seviyorsan dukan diyeti tam senlik ve düğününde de çok çok güzel bir gelin olursun :)
arkadaşlar 50-59 kilo arasındakiler zaten zayıf değil mi ama :S
arkadaşlar 50-59 kilo arasındakiler zaten zayıf değil mi ama :S
Merhaba kızlar,
Burada okuduklarımla gaza gelmeye çalışıyorum bende, ama çok etkili olmuyor, belki yazınca daha fazla gaza gelebilirim, 1,55 boyundayım 57 kiloyum, yaklaşık 3 hafta önce başladım diyete 2,5 kilo verdim, ama artık zorlanıyorum, nefsime hakim olmakta, sürekli kaçamak yapıyorum, hatta diyette gibi değilim şuan, yeniden motive olmak istiyorum, birde ben sabah 9 akşam 7 masa başı çalışıyorum, yürüyüş yok, kış günü olması nedeniyle su da içemiyorum, bu konularda tavsiye verebilir misiniz? Üstelik haziranda düğünüm var, anlayacağınız vaktim kısa, en azında nisan da ideal kiloma ulaşmam lazım, gelinlik provalarına kadar.. İdeal kilom ise yani beni ince ve narin göstereceğini düşündüğüm kilo 50....
bende senin gibi 155 boyundayım ve 56 kilodayım ^^ uzun süredir dukan diyetini araştırıyorum gerçekten çevremdekilerden de gördüğüm çok çok işe yaradığı.. ki zaten düğünün varsa sana önerim yarın hemen git ve dr dukan'nın kitabını al ve başla.. hatta beraber başlayalım bende başlamayı düşünüyorum :) eğer et yoğurt yumurta yani protein ağırlıklı beslenmeyi seviyorsan dukan diyeti tam senlik ve düğününde de çok çok güzel bir gelin olursun :)
Dukan diyetini duydum , dediğin ürünleri yememde bi problem yaşamam ama ben çalışıyorum, ve çalışırken belli bi diyete bağlı kalmak zor , saatlerin uymuyor ve burada ne çıkarsa onların arasından sana uygun olanı yemek zorundasın, kendine özel bişeyler pişirme şansın yok, ama yine de bi araştırıcam bakalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?