50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba canım tşk ederm öncelikle ilgi gösterdiğin için:) kilo çizelgesi dediğim şey, belki diğer uyelerde görmussundur mesajlarının alt kısmında uzun bi çizelge var.şimdiki kiloları-hedefledikleri yani kilo verdikçe orada guncelliyosun..yani daha motive edici bişey ama beceremedim işte..neyse sen de benm gibisin sanırım:) birlik olup vericez yani baska yolu yok:):) yaza kadar gitmesi lazım kiloların.. sen diyet mi uyguluyosun ?faydasını gördüğümüz şeyleri burada paylasabiliriz:)

Mrb hepimizin derdi ayni bnde 1.68 boyundym kilom 56 57 ama gobk sorunm var éritemiyorm hèle bi de yemk yiyince gormeyin gitsin napabilirim eritmk icnnn

Merhaba canım..
Boyuna göre kilon ideal görunuyo ama göbek işte:) idealliğe bakmıyo dimi.bölgesel zayıflıycaksın sanırım sen anladıgım kadarıyla.bence yağlı şeyler yememeye dikkat et bi de düzenli bir şekilde karın egzersizleri yapmalısın mekik gibi..ben faydasını göruyorum düzenli yaptıgımda.. mesela pilatesin de karın hareketleri çok güzel ve etkili sonuc veriyo.tavsiye ederimm

Son düzenleme:
oldum olası balık etliyim artık bende zayıff olmak istiyorum boyum 156 ve 56 kiloyum bi elli olsam sanırım çook çok mutlu olucam ama bendeki bu tatlı yeme isteği olduğu sürece çook çok zor dukan diyetini inceliyorum bu aralar ama bende birgün başliicam inşallah beynime ön hazırlık yapıyorum :)

Arkadaşlar bende gecen yaz 8 kilo vermistim strech film special k ip atlama makas hareketi plates ve mezdeke oynayarak ama simdi üseniorum biraz kis olduqu icin spor pek yapamiorum strech filmde yazinki etkiyi vermior bugun diyete ve gunde 2 saat yuruyuse ati dogadan besibiyerde yesilcayina basladim biberiye kekik vs.karisimlardan olusan ilkgun diyet listem

sabah : 1 dilim form kepekli etimek
1 cheaddarli ucgen peynir
1 yumurta haslanmis sadece beyazi sarisini sevmiorum
ögle : kremali tavuk corbasi kucuk kasede
marul ve kirmizi lahanami mor lahana mi oyle birseyden salata tuz yerine pulbiber
2 tane etiform 30 kurus olanlardan(bir pakette 12 tane var)
aksam : kremali tavuk corbasi pull biber
marul ve kirmizi lahanadan salata

aksam 7 de yemek fasli sona erdi aksam 8 de dogadan besibiyerde yesilcay ictim tadida ilk cikanlar kadar berbat degil.sindirimime yardimci olacagini dusundum biberiye ve kekigin sabah kahvaltida 9 ogle yemegi 1 bu arada oglen 2 den sonra 1.5 saat aksam 7.5dan sonrada 1 saat sık adimlarla yuruyus yaptim. ilk gunum bakalim ne olacak

aslinda yemek seven biri hic degilim tum gun yemesem aklimada gelmez ama duzen yoktu simdi duzene koymaya calisiorum bakalim cikolata ve beyaz ekmek disinda kotu aliskanligim hic yok ne tuz ne seker hic sevmem amaaaa gorcez artik bugun tartildim 54.4 kiloyum boyum 1.68 su fazlalik 5 kilomu vermem gerek ama mevsim kis olunca zorlaniorum destek onerileriniizi bekliorum

mutlu günler herkese diyet ve spora devam halindeyim bende sizler gibi hala bugün 12.günüm .. tartıda giden bir kilom yk henüz ama hafifim tabiki çok hafif ve spor yaptıgım için özellikle belim ve bacaklarım taş gibi oldu şimdiden baya bir sıkı sert .. dün biraz moralim bozuldu 12 günde 2 kilo falan gitseydi bari diye hevesim kırıldı. boşunamı hafif yiyorum aynı kiloda kalıcaksam diye düşündüm. öğlen arkadaşım mis gibi fettucini yerken ben yağsız tuzsuz bişeyler yedim ne iç geçirdim ona ne iç .. akşamda böyle olunca keşke bende iç geçiriceğime yeseydim boşuna imrendim dedim neyse yine içim elvermedi daha erken olabilir en azından 1 ayı deviriyim bu şekilde diye düşündüm

dün yediğim şeyleri yazıcam

kahvaltı 1 kare kaşarlı yağsız tost ( esmer ekmek yoktu malesef büfede beyaz oldu aceleden )
şekersiz çay

bir saat sonra şekersiz yaseminli yeşil çay

öğlen 1 ızgara dana bonfile haşlanmış kabak ve havuç dilimleri yağsız yeşil salata 1 dilim kepek ekmeği

öğleden sonra bir orta kahve ( şekerli içtiğim tek şey malesef)

ikindide eti formun yağsız tuzsuz mısır patlaklı birşeyi varya ondan bir iki tane

akşam 5.30 gibi yarım tabak kara lahana yemeği 1 dilim kepek ekmeği light yoğurt

sonra spora gittim 45 dk spor

gelince haşlanmış brüksel lahanası brokolinin üstüne bolca light yoğurt döktüm üstünede bol bol kırmızı biber ve nane ekip yedim

ve en son akşam 9.30 gibi bir fincan şekersiz yeşil çay 1 yeşil elmayla kapanışı yaptım

Son düzenleme:

bende zayıflamak istiyorum...
1,55 boyum 61 kiloyum.. 50 kilo olmam gerekiyor ama bi türlü olmuyor. tam başlıyorum diorum ben zayıflamak istiyorum ama sonu gelmiyor. hayatımda hiç hareket yok. masa başında çalışmanın kötü yanı bu olsa gerek. iş yerimde evime cok yakın 10 dk yürüyorum. sadece hareket olarak yaptığım sabah akşam 10 dk yürümek. her geçen gün belimiin çevresinde genişleyen bi balon oluştuğunu görüyorum. yemek yemek, yemek yapmak, tatlı vazgeçemediğim şeyler. biliyorum bunları beni şişmanlatan unsurlar. ama dedim ya bi türlü olmuyor.evlendikten sonra 6 kilo aldım. yine aynı kilo olsam yeticek.
ya aslında ben iştahimı kontrol edemiyorum. yemek gördüğümde ne kadar tok olsam. yemek istiyorum. bi lokmada olsa yemek. işte böyle oluncada kilo veremiyorum. ben nasıl kilo vercem... uff. hamile olunca herhalde ben kapıdan girmem. cocuğumun olmasınıda istiyorum.. onun için bi an önce zayıflamam lazım.nolur bana yardım edin...........

AYNN CNM BNde zayiflaicm dedigimde millet laf soluyo ama anlatamiyosn derdini korse fln giyiyorm gobek icin napm evdeyim iki eltim var yiyip duruyom bide kis vay basima mekigi biraz yaptm hatta aletini bile aldim pilatesi hic denemedim ama ben anne olmayi cok istiyorm simdilik yok olursa bisy olur diye kendimide zorlamk istemiyomm onun etkiside var streci denemk istiyom

bende varıım zayıflamam lazım artık doğumdan sonra topralandım eşim askere gittikten sonra daha beter saldım kendimi adam askerden geleli 8 ay oldu bende kilo artışı son hızla devam ediyor doğum yapmadan önce ( doğumdan bir hafta önce ) 64 kiloydum su an 65 :'( artık hiçbir kıyafetime giremediğime mi yanayım, aynalara küstüğüme mi acil toparlanmam lazım sadece kilo değil toptan yenilenmem lazım benim :) cilt bakımı filan da yapacam evde spora da başlıcam + sigarayı bırakacam en önemlisi de bu artık nefes bile alamıyorum rahat rahat ve yaşım 24 berbat durumdayım yani anlicanız kızlar sigarayı bırakırken acayip iştah açılıyor gecen yaz denedim ondan biliyorum :) şimdi hem sgara bırakmak hem zayıflamak ağır mı gelir sizce? spor yapınca sigar krizini atlatırım diyorum diyeti ertelersem rahat 10 kilo daha alırım buda bittiğim andır heralde :) yeni bir topik mi açsam toptan yenilenme diye

Merhaba kızlar,
Burada okuduklarımla gaza gelmeye çalışıyorum bende, ama çok etkili olmuyor, belki yazınca daha fazla gaza gelebilirim, 1,55 boyundayım 57 kiloyum, yaklaşık 3 hafta önce başladım diyete 2,5 kilo verdim, ama artık zorlanıyorum, nefsime hakim olmakta, sürekli kaçamak yapıyorum, hatta diyette gibi değilim şuan, yeniden motive olmak istiyorum, birde ben sabah 9 akşam 7 masa başı çalışıyorum, yürüyüş yok, kış günü olması nedeniyle su da içemiyorum, bu konularda tavsiye verebilir misiniz? Üstelik haziranda düğünüm var, anlayacağınız vaktim kısa, en azında nisan da ideal kiloma ulaşmam lazım, gelinlik provalarına kadar.. İdeal kilom ise yani beni ince ve narin göstereceğini düşündüğüm kilo 50....

Son düzenleme:
Bugün yediklerimi yazayım , paylaşım yapmak adına..
Sabah kahvaltı yapmadım, normalde 1 adet elma yiyorum kahvaltı niyetine,
öğlen yarım kase mercimek çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği, 5-6 yemek kaşığı beyaz lahana yemeği,
Az öncede bir adet elma yedim..1 litrede su içtim,,
Akşam eve gidene kadar daha bişey yemicem.. Hareket yok

hmmm anladım canım :)) teşükkür ederim :)

evet hem diyet yapıyorum hem spor. ben dengeli yemeye çalışıyorum daha çok. sabah süt mısır gevreği veya yoğurt keten tohumu ve yulaf karıştırıp yiyorum. öğlen normal yemek veya kahvaltı. ben genellikle kahvaltı tercih ediyorum. çalışıyorum ve haftasonu da kursa gidiyorum kahvaltı şansım olmuyor o yüzden peynir yumurta tüketiyorum öğlenleri.akşamları da işten çıkınca 1 saat spora gidiyorum. 7 buçuk gibi geliyorum o zamanda salata veya evde ne varsa yemek onu yiyorum ekmeksiz. canım hangisinden isterse :))) ama ben en çok sporun faydasını gördüm çünkü vücudum şekillendi.

bide öğlen yemeğinden bir kaç saat sonra yeşil çay içiyorum. gün içinde çok çay içiyorum ben ya şeker koymuyorum ama :) su tüketimim çok az canım hiç istemiyo hiç içmesem aklıma gelmiyo buda çok kötü yoğurdun göbek yağlarına faydası olduğunu defalarca okudum ve duydum bende kullanıyorum hem kemikler için faydalıda :) benim yaptıklarım bunlar :))

sende ve kızlar sizde paylaşırsanız sevinirim. küçük sırlarımızı paylaşalım :))

Benim en büyük eksiğim sanırım spor ..Eve gidince basen ve bacak egzersizlerimi yapıcam, bu şekilde bi adım atmış olayım bari

arkadaşlar 50-59 kilo arasındakiler zaten zayıf değil mi ama :S

değillerr değilizzz çünküü boya göre değişiyor kuzum. ben 1,65 boyundayım 57 kiloyum. hiç biyerim fazla değil. heryer normal ama göbeğim var. bu çok rahatsız edici. bi 54 55 olsam iyi olcak. bölgesel sorunu olan kişiler için zayıflamak çok zorrr

senin kilon nasıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…