Merhaba kızlar,
Burada okuduklarımla gaza gelmeye çalışıyorum bende, ama çok etkili olmuyor, belki yazınca daha fazla gaza gelebilirim, 1,55 boyundayım 57 kiloyum, yaklaşık 3 hafta önce başladım diyete 2,5 kilo verdim, ama artık zorlanıyorum, nefsime hakim olmakta, sürekli kaçamak yapıyorum, hatta diyette gibi değilim şuan, yeniden motive olmak istiyorum, birde ben sabah 9 akşam 7 masa başı çalışıyorum, yürüyüş yok, kış günü olması nedeniyle su da içemiyorum, bu konularda tavsiye verebilir misiniz? Üstelik haziranda düğünüm var, anlayacağınız vaktim kısa, en azında nisan da ideal kiloma ulaşmam lazım, gelinlik provalarına kadar.. İdeal kilom ise yani beni ince ve narin göstereceğini düşündüğüm kilo 50....
az zaman var gibi dursada verilmeyecek bir kilo değil canım. ama şunu kabul etmelisin ilk başta. bu halimden memnun değilim tvde ağzım açık izlediğim hatunlar gibi zayıf olmak istiyosam boğazımı tutucam. bence ilk önce zayıflamak istediğinin ve bununda sürekli yiyerek olmayacağının bilincine var. bur da sana ne desek boş o boğaz tutulmadıktan ve spor yapılmadıktan sonra :))) şahsen ben kendimi böyle motive ediyorum sert bir dille :) spor yapmaya vaktim yok deme sakın. illa bi salona gitmen şart değil ki. eve gelince aç bi müzik oyna sonra bir kaç hareket yap. hangi bölgeden vermek istiyosan. gelinliğin içinde kuğu gibi süzülmek varken kim ister ordan burdan et çıkmasını dimi :) hemen başla bence ve vücudun hazır kilo veriyoken yarıda bırakma. vücut direnç göstermeye başlarsa daha zor olur :)))
kolay gelsin kuzummm. güçlüyüz ve başarıcazzz. inanıyorum ben :)
kızlar bu karışıma başladım dün itibariyle sonuçları mutlaka yazıcam ayrıca fazla yemiyorum ve egzersiz hareketleri yapıyorum sabah akşam.
Arada oluyor öyle, insan kendini durduramıyor, ama bugün telafi edersin, zaten sporda yapmışsın akşam,
sabahları aç karnına mı içiyosun canım?? midene dokunmuyormu sirke ? neye faydalıymış peki ne için içiyorsun sen ?[/QUOTE
evet canım sabah aç karnına içiyorum aşırı limon sıkılmış ılık bi su gibi tadı valla okudum yediklerimizi kolay yakmamızı sağlıyormuş osmanlıda eskiden kullanılırmış bu sistem yemekten sonra. sabah aç karnına öğlen ve akşam yemekten sonra içiyorum.
sabahları aç karnına mı içiyosun canım?? midene dokunmuyormu sirke ? neye faydalıymış peki ne için içiyorsun sen ?[/QUOTE
evet canım sabah aç karnına içiyorum aşırı limon sıkılmış ılık bi su gibi tadı valla okudum yediklerimizi kolay yakmamızı sağlıyormuş osmanlıda eskiden kullanılırmış bu sistem yemekten sonra. sabah aç karnına öğlen ve akşam yemekten sonra içiyorum.
bi fayda gördünmü canım ?? iştah kapama gibi falan. bi değişiklik var mı :)
bi fayda gördünmü canım ?? iştah kapama gibi falan. bi değişiklik var mı :)[/QUOTE
Evet canım hem tok tutuyo hemde yediklerimi kolayca sindirmemi sağlıyo.
Evlendiğimde 50 kilo falandım bir yılda 5 kilo aldım. 55 kiloyla hamile kaldım 70 kiloyla doğum yaptım doğumdan bir ay sonra 60 kiloydum bebeğim 4 aylık olacak nerdeyse ben hala 60 kiloyum böyle kalmayı istemiyorum yaaaazayıflamaya karar verdim kafaya koydum 50 olsam yeter.15 gün falan sonra etkisini yazarım size inşallah zayıflarım.bu arada şuda bir gerçekki insan ağzını tutmazsa ne yapsa nafile zayıflayamaz bende yediklerime dikkat ediyorum ve egzersiz hareketleri yapıyorum inşallah sonucunu alırım öptm bye bye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?