50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben yine dün akşamdan itibaren yediklerimi yazayım, akşam 1dilim çavdar ekmeği, 5-6 yemek kaşığı mantar sote 3 det lahana sarması, buraya kadar çok güzel, ama sonrasında 1 bardak sahlep ve zeytinli poğaça ciddi ciddi karnımı doyurdum tıka basa.. Spor yapamadım, ama bugünden itibaren daha çok su tüketmeye çalışıcam , sabah gelirken pet şişe su aldım, gün boyu onu doldurup içmeyi düşünyorum, gözümün önünden ayırmayacağım:))

az zaman var gibi dursada verilmeyecek bir kilo değil canım. ama şunu kabul etmelisin ilk başta. bu halimden memnun değilim tvde ağzım açık izlediğim hatunlar gibi zayıf olmak istiyosam boğazımı tutucam. bence ilk önce zayıflamak istediğinin ve bununda sürekli yiyerek olmayacağının bilincine var. bur da sana ne desek boş o boğaz tutulmadıktan ve spor yapılmadıktan sonra :))) şahsen ben kendimi böyle motive ediyorum sert bir dille :) spor yapmaya vaktim yok deme sakın. illa bi salona gitmen şart değil ki. eve gelince aç bi müzik oyna sonra bir kaç hareket yap. hangi bölgeden vermek istiyosan. gelinliğin içinde kuğu gibi süzülmek varken kim ister ordan burdan et çıkmasını dimi :) hemen başla bence ve vücudun hazır kilo veriyoken yarıda bırakma. vücut direnç göstermeye başlarsa daha zor olur :)))

kolay gelsin kuzummm. güçlüyüz ve başarıcazzz. inanıyorum ben :)

günaydın kızlar nasıl gidiyor diyetler sporlar ?
yukarıda okudugum bazı arkadaşların mamaları maşallah ziyafet gibi bende diyete başladığım günden itibaren sadece pazar ve dün normal insanların yediği yemeklerden yemek zorunda kaldım .. şöyle ki; pazar günü öğlen yemeğinde yağsız olmayan tavuk ızgara yemek zorunda kaldım bir de dün akşam köfteci ramizin köftelerinden yedim 4 tane falan ekmeksiz o da yağsız değildi tek kaçamağım bunlar oldu vicdan yaptım ama bazı arkadaşların yediği mamaları görünce olurr bu kadar ayol dedim

küçük kaçamaklar moralimizi bozmasın o halde bir sonraki öğünden itibaren yine diyetimize devam edelimm

ben sabah bir kepekli yağsız tost şekersiz siyah çay

sonra yeşil çay

4 kara üzüm 1 ceviz 1 kayısı yedim

şimdilik bu kadarr

Desteğin için çok teşekkürler , kendimi gerçekten iyi hissettirdi:)) Eve gidince egzersiz yapmaya zorlıcam kendimi..

Şuan itibariyle 2 lt suyumu içmiş bulunmaktayım, yediklerimde, öğlen yarım kase çorba, 5-6 yemek kaşığı ıspanak 2 kaşık yoğurt, az öncede eti form çubuk krakerimi yedim.. Akşama da evde ne varsa artık.. Şuana kadar başarılı bir gündü..

kızlar bu karışıma başladım dün itibariyle sonuçları mutlaka yazıcam ayrıca fazla yemiyorum ve egzersiz hareketleri yapıyorum sabah akşam.

ayyyy ben dün acayip sapıttıım çok yedim yaaa ((

sabah 3 kaşık yoğurt ve mısır gevreğini karıştırdım yedim.
sonra bir kaç tane iğde.
sonra bir mandalina.
öğlen yumurta peynir zeytin çok az bal 2 bardak şekersiz çay ama 4 dilim ekmekkkk (((
arada bir yeşil elma.
akşam 1 saat spor ama spordan gelince tam bir felaket.
bi tabak çorba bir parça kızarmış tavuk yarım kase marul roka ve yeşil soğan salatası veeee yoğurtlu sarımsaklı kızarmış havuç, 4-5 tane patates kızartması bide üstüne 2 bardak kola.

ayy çok çok yedim ya niye böyle yaptım çok acıktım ama (( dün çok felaket oldu ya. bugün yemicem tutcam kendimi

kızlar bu karışıma başladım dün itibariyle sonuçları mutlaka yazıcam ayrıca fazla yemiyorum ve egzersiz hareketleri yapıyorum sabah akşam.

sabahları aç karnına mı içiyosun canım?? midene dokunmuyormu sirke ? neye faydalıymış peki ne için içiyorsun sen ?

Arada oluyor öyle, insan kendini durduramıyor, ama bugün telafi edersin, zaten sporda yapmışsın akşam,

öle yapınca kendimi suçlu hissettim psikolojik sanırım.

bugün ;

sabah karışık müsli ve süt yedim. değişikli olsun diye bunu aldım ama bin pişman oldum tadı çok kötü midemi bulandırdı. içinde bir sürü bişe var hiç beğenmedim

öğlen kahvaltı aynı yedim. bu aralar hergün yumurta yemeye çalışıyorum protein almam gerek. b12 eksikliği başlangıcı var galiba. tırnaklarım kırılıyo saçlarm mat ve cansız unutkanlıkta başladı bolbol peynir yumurta et yemek lazım.

birazdan 1 adet mandalina yicem.

akşam dışarı çıkıcam o yüzden ne yicem bilmiyorrum ama hafif geçiştirmeye çalışıcam. belki bi dürüm çiğköfte yerim ya da duramam tek bi tavuk burger bakalım

günü böyle kapatıcam kızlar.

Şunu farkettim, çok aç kalmamama rağmen, pilav, makarna, ekmek ve tatlıyı ve abur cuburu kesince, ister istemez kilo veriyorum, bizler zaten çok çok kilo vermek zorunda olanlar değiliz, öncelikle şu tehlikeli yiyeceklerden uzak durmak gerekiyor, sonrasında da biraz yemeklerimize dikkat etsek ve spor yapsak kolaylıkla istediğimiz kiloya ulaşabiliriz, haydi kızlar yaza incecik girelim

Bende menümü yazayım,
sabah 2-3 ceviz 2-3 kuru üzüm küçük bir dilim çavdar ekmeği
öğlen yarım kase çorba 5-6 yk nohut ayran 3 dilim kepek ekmeği, ekmekte biraz abarttım kabul ediyorum
ve şuan itibariyle 1,5lt su içtim
akşam da kereviz yemeği yiyeceğim büyük ihtimal.

mrh kızlar
gelip arada okuoum yazılanları ama
artık diyete dair bişi yapmıoum şekeri azalttım ve ekmeği bu kadar işte

ama abur cubur zaafımdan vazgeçemioum ki sadece göbeğim ver kemeri de bıraktım işten çık eve git yemek temizlik banyo derken kemere vakit mi kalıo kış havası da psikolojimi bozdu bıraktım yani kendimi

selam kızlar bende bir süre diyete ara vermiştim almamışım allahtan kilo bu sabah tartıldım 51.2yim bi listeye başladım bakalım hergün tartılmicam artık
sabah: kepek ekmekli bir tost , 1 fincan yeşil çay
öğlen: gene bir tost ve 1 bardak portakal suyu
akşam : 3-4 yemek kaşığı bezelye, 3 köfte, 1 kase yoğurt,üzerine etinin stick çikolatalrından(50 kalori)
ara: 3 kepekli grisini ve 1 yeşil elma
bakalım artık bişey yemicem inşaşşah belki yeşilçay

Ya ağlicam yaa kızlar 3 gündür geceleri kalkıp bişiler yiyorum
Ama ancak sabah hatırlıyorum,gece naptığımı bilmiyorum farkında olmuyorum.
Bu gece kalkıp dolma yedim yaa
Dolabı mı kilitlesem bilemedim şimdi
Evlenince 8 kilodan fazla aldım yakında 60 kilodakiler topiğinde takılmağa başlayacam

Kızlar motive olalım, arada olur öyle şeyler, bende geçen hafta yedim, moralim bozuldu, ama baktım bikere yemekle eski kiloma dönmedim tekrar,, bunu görünce moralim yerine geldi ve tekrar sıkı tutmaya başladım 3 gündür iyi gidiyorum, tek eksiğim eve geç gidiyorum, o yüzden spor yapmaktan aciz bi şekilde sızıp kalıyorum, ama birazda havalardan kaynaklanıyor o, biraz havalar ısınsa kendimi daha iyi hissedicem..

ya ben 53 kiloyum ama göbeğim var ve belim çok kalın. diyet yaptığımda da yüzüm aşırı zayıflıyor ve beğenmiyorum o halimi. karın egzersizleri yaptığımda ağrıdan duramıyorum aşırayamı kaçıyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…