50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ilk 3-4 gün ağrıyor sanki geçiyor o ağrı sabret o kadar acıya katlanmışken devam bırakmak yok şu an bnde aynı durumdayım karnım kaburga kemiklerim ağrıyor

Merhabalar!..

Bir süredir acayip kilo aldım.. Şuanda 53,50 kiloyum.. Hedefim 46kilo olmak.. Yarın sabah başlıyorum yine.. :)

Umarım en kısa sürede kurtulurum fazlalıklardan.. Herkese kolay gelsin.. :)

kizlar aksam saar 9 dan sonra oyle bir acikiyorum ki as eriyormusum gibi ayni
Nerdeyse rejimi bozma noktasina geliyorum. Sizde de oluyor mu boyle neler yapiyorsunuz?

Benim konuda tavsiyem, tuzsuz lor.. Bilmem sever misin? Ama inan bana hem yağların depolanmasını engellediği için hem de protein içeriğinden dolayı tok tuttuğu için tavsiye derim.. Ben tadını çok seviyorum.. Küçük kaplarda iş yerine götürüp öğleden sonraları ara öğün de yapabilirsiniz.. Ayrıca tatlı krizi zamanlarında üstüne diyabetik reçel döküp afiyetle yiyebilirsiniz.. :)

Daha önce 56 kiloya kadar çıkmıştım ve 1,5 ayda 46,5'a kadar düşmüştüm.. Uzun bir süre kiloamu korudum; ama son 2 aydır yine kilo aldım.. Soğuklara bağlıyorum biraz aslında.. O zaman beni kurtaran hep lordu.. Ama tuzsuz lor.. Ödem yapmasın vücutlarımız.. :)

Kızlar merhaba. :)
Bende yarından itibaren diyete başlıyorum. Bu kaçıncı oldu artık. Ama bu kez azmettim başarıcam, diyeti bozmıycam.
Bundan 1,5-2 ay öncesine kadar 54 kiloydum 2 hafta diyet yaptım küçük kent şekerleri oluyor ya meyveli minnacık onlardan bile yemedim. Hayatımdan şekeri tamamen çıkardım.Bol su içtim.Yürüyüş yapıyorum hergün şuan 52 kiloyum nasıl gitti 2 kilo hayret.Görünüşte hiç belli olmuyor ama pantolonlarımdan anlıyorum 36 beden pantolon belimden düşüyor(bacaklar zor geçiyo tabi ) Kemerime delik açmıştım o zamanlar dün yine deldim ölçtüm arada 3 cm var çok ilginç. Kilo verdi mi belim inceliyor. Bacaklarımda hiç incelme yok. Hedefim 46 kilo. Yani 6 kilo fazlam var,inşallah veririm,veririz. :))))

46 çok az değilmiii canım ya. boyun kaç seninn??

kızlar cuma günü tartıldım 55,3 kiloya düşmüşüm yani toplamada 4,5 kilo verdim yaklaşık 1,5 ayda ama:) nisana kadar 50 ye düşmeyi planlıyorum, ama sıkı gidiyorum, arada kaçamak yapıyorum tabi, çikolata da yiyorum ama belki haftada bir falan..günde mutlaka 2 litre su içiyorum ekmek pilav tatlı makarna yok

Of yaaa bozdum rejimi 2 gündür zayıflamakta ne kadar zor yauuu keşke yesek yesek kilo almasak hiçç ne güzell oluurr:)

46 çok az değilmiii canım ya. boyun kaç seninn??

Canım boyum 163.
163e 52 kilo çok değil diyebilirsiniz. ama boya aldanmayın.
Aynı boyda benden 1-2 kilo fazla olanlar var çevremde ve gerçekten benden çok zayıf duruyorlar.Belden aşağı olarak.
Benim bel ve belden yukarsı incecik.
Ama bacaklarım harbiden çok kalın. Bu genetik. Anneannem kilolu biri zaten annem ve teyzem 60lı kilolarda olmalarına rağmen bacakları kalın yani ırsi bu durum bizde.Çok rahatsız oluyorum yazın etek,elbise giymek istemiyorum.

Of yaaa bozdum rejimi 2 gündür zayıflamakta ne kadar zor yauuu keşke yesek yesek kilo almasak hiçç ne güzell oluurr:)

Keşke öyle olsa. Bazıları yiyo yiyo kilo almıyor var çevremde böyleleri. sporda yapmıyolar. işte herkesin bünyesi farklı.

selam kızlar bende diyete devam ediyorum ama ilk haftalara göre o kaskatı diyetimi biraz hafiflettim , erkek arkadaşımın yüzünden haftasonları minik kaçamaklar yapmak zorunda kalıyorum ama haftaiçi tam gaz devam inşallah.. bende tuzu şekeri beyazı kesenlerdenim. geçen hafta iyi spor yaptım 4 gün aksatmadan gittim , güzel oldu.. bedenim sıkılaştı çok bi kilo farkım yok henüz ama tahminen iki kilo falan gitmiştir. yinede pes etmiyorum biliyorum ben zor kilo verenlerdenim. zor olsun ama imkansız olmasın mantığıyla devam etmek gerekiyor zamana yaymak gerekiyor hemen mucize beklememek gerek benim gibi zor kilo veren kişiler bence. hem uzun süre bu şekilde yemeye alışınca istediğim kiloya inince diyeti birakmak benim için risk olmaktan çıkıcak çünkü bünyem bu yeme düzenine alışacak korumam kolay olucak indiğim kiloyu .. sabır gerekiyor işte sabırrrr

hmmm anladımm canım. o zaman sen bacaklara yoğunlaşıyorsun. :) benimde göbek sorun işte gitmiyor napsak gitmiyor. yaza kadar incecik olsam iyi olcak

ohhhhhhhhhhhhhhh süperrrrr :)

çok sevindim canım ya vermişsin kilolarıııı :) o 5 kiloyuda verirsin senn. sesin çıkmadı etmedi ama azmini gösterdin tebrik ederim :)

başka bişe yapıyomusun zayıflamak için kullandığın bi kür falan var mı :)

valla bende geçen hafta baya bozdum rejimi ya utanıyorum kendimdenn ne güzel gidiyodum. kilo almadım spor yapıyorum diye ama veremedimde yemek yemeğe de alıştım boğazımı tutmak istemiyorum hiç

bide adet dönemindeyim zaten davul gibi şiştim. sanki 60 kiloyum gibi geliyo. canım hep atıştırmak istiyo bugünde kaçamk yaptım meselaa :)

gelelim bugün yediğime

sabah 1 bardak sütle karıştırılmış müsli

öğlen bi kase ton balıklı salata yanında 2 galeta (öğle yemeğinden önce bi bardak ılık suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi koydum içtim )

saat 5 te bi dürüm çiğköfte

akşam 1 saat sporum var

yemektede taze fasulye yicem yanında salata veya çorba. ekmeksiz

eee siz neler yediniz kızlarrrrr :)))

bende geçen hafta brazcık kaçamak yaptım yukarıda yazdım ama benim iştahım rayına oturdu allahtan şöyle ki evet canım o güzel mamalardan yemek istiyor ama önüme gelince hepsini yiyemiyorum bitiremiyorum kendimi frenleme alışkanlığını güzel edindim darısı başına canım

dürümün lavaşı çok ince bence dert etme birdaha yememeye çalış kıvırcıkla falan ye içinde bulgur var zaten bulgur şişirir biliyosun ki

bende adet dönemimdeyim tatlı ihtiyacı duyuyorum fakat karam bitter çikolatadan 1 kare yiyorum o bana yeterli oluyor..

bugün sabah sadece sütlü kellogs yedim ve şekersiz çay

yarım saat önce orta türk kahvesi

onun dışında adet döneminde olduğum için su ve yeşil çay tüketmiyorum wcye taşınmıyım diye sürekli

bende çok seviniyorumm:))) bir an önce gelinlik denemek için sabırsızlanıyorum:)) kür falan kullanmadım sadece yemeğimi baya bir azalttım akşamları eve gidince yapabilirsem egzersiz yapıyorum, o da herzaman değil, ama dediğim gibi kesinlikle pilav , börek makarna tatlı yemedim, birde günde mutlaka 2 lt su içiyorum, su zaten şişiriyor beni, öyle olunca da yemek yiyesim gelmiyor

Ben bugün sabah bir bardak şekersiz süt içtim
öğlen, yarım kase çorba 6-7 yemek kaşığı eksili köfte özellikle köftelerinden yedim ki protein alayım diye
2 dilim kepek ekmeği, 1kase sadece limonlu salata, yarım kase de yoğurt
daha bişey yemedim 2 lt su içtim
akşamda tavuk yiyeceğim..ve günü kapatacağım..

sabahtan öğlene kadar 1 bardak sütle için kazınmıyor mu :18:
benim öğlene kadar içim kazınıyor az yersem

bende dünkü menümü tam yaziyim

sabak 1 kase kellogs şekersiz çay

öğlene doğru orta şekerli türk kahvesi

öğlen 1 kare kepekli yağsız tost şekersiz çay

ara öğün 2 portakal dilimi- şekersiz yeşil çay

akşam 3 kaşık yeşil mercimek yemeği - 1 kaşık bulgur pilavı

yemekten 2 saat sonra yarım bardak yağsız süt- 1 küçük kare bitter çikolata ( adet dönemindeyimde )

Sabah dediğim saat 8 buçuk , öğlen yemeğimi de tam 12 de yiyorum iş yerinde arada 3 saat var ve bu 3 saat arada 1 lt su içince acıkmaya fırsat kalmıyor zaten:) bu arada dün akşam tavuktan sonra günü kapatacağımı söylemiştim ama çay yanında kendime birazcık ziyafet çektim, bisküvi falan.. pişmanmıyım ama değilim arada olur öyle kaçamaklar , tatlıya da ihtiyacımız var di mi

Sabah bir bardak süt ile güne başladım, elimde su şişem tam gaz incelmeye devam

bende 8 gibi kahvaltı yapıyorum 12de yemek yiyorum ama bir bardak sütle asla duramam senin gibi çok su içtiğim halde o yuzden tebrık ediyorum seni sanırım ben kahvaltı olayını biraz fazla seviyorum

haklısın arada bende kaçamak yapıyorum özellikle haftasonu tatlı ihtiyacımı karam diye bir bitter çikolata var onunla karşılıyorum paketten 1 kare koparmak işimi görüyor benim gibi cikolata delisi biri için süper bir durum bu

Aslında diyet için mutlaka kahvaltı gerekiyor diyorlar, en iyisi senin yaptığın, vücut açken nasıl kalori yaksın ki, ama sabahları uğraşmaya üşendiğim için sütle geçiştiriyorum yeme olayını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…