ya ben 53 kiloyum ama göbeğim var ve belim çok kalın. diyet yaptığımda da yüzüm aşırı zayıflıyor ve beğenmiyorum o halimi. karın egzersizleri yaptığımda ağrıdan duramıyorum aşırayamı kaçıyorum acaba
kizlar aksam saar 9 dan sonra oyle bir acikiyorum ki as eriyormusum gibi ayni
Nerdeyse rejimi bozma noktasina geliyorum. Sizde de oluyor mu boyle neler yapiyorsunuz?
Kızlar merhaba. :)
Bende yarından itibaren diyete başlıyorum. Bu kaçıncı oldu artık.Ama bu kez azmettim başarıcam, diyeti bozmıycam.
Bundan 1,5-2 ay öncesine kadar 54 kiloydum 2 hafta diyet yaptım küçük kent şekerleri oluyor ya meyveli minnacık onlardan bile yemedim.Hayatımdan şekeri tamamen çıkardım.Bol su içtim.Yürüyüş yapıyorum hergün şuan 52 kiloyum nasıl gitti 2 kilo hayret.Görünüşte hiç belli olmuyor ama pantolonlarımdan anlıyorum 36 beden pantolon belimden düşüyor(bacaklar zor geçiyo tabi ) Kemerime delik açmıştım o zamanlar dün yine deldim ölçtüm arada 3 cm var çok ilginç. Kilo verdi mi belim inceliyor. Bacaklarımda hiç incelme yok. Hedefim 46 kilo. Yani 6 kilo fazlam var,inşallah veririm,veririz. :))))
46 çok az değilmiii canım ya. boyun kaç seninn??
Of yaaa bozdum rejimi 2 gündür zayıflamakta ne kadar zor yauuu keşke yesek yesek kilo almasak hiçç ne güzell oluurr:)
Canım boyum 163.
163e 52 kilo çok değil diyebilirsiniz. ama boya aldanmayın.
Aynı boyda benden 1-2 kilo fazla olanlar var çevremde ve gerçekten benden çok zayıf duruyorlar.Belden aşağı olarak.
Benim bel ve belden yukarsı incecik.
Ama bacaklarım harbiden çok kalın. Bu genetik. Anneannem kilolu biri zaten annem ve teyzem 60lı kilolarda olmalarına rağmen bacakları kalın yani ırsi bu durum bizde.Çok rahatsız oluyorum yazın etek,elbise giymek istemiyorum.
kızlar cuma günü tartıldım 55,3 kiloya düşmüşüm yani toplamada 4,5 kilo verdim yaklaşık 1,5 ayda ama:) nisana kadar 50 ye düşmeyi planlıyorum, ama sıkı gidiyorum, arada kaçamak yapıyorum tabi, çikolata da yiyorum ama belki haftada bir falan..günde mutlaka 2 litre su içiyorum ekmek pilav tatlı makarna yok
Of yaaa bozdum rejimi 2 gündür zayıflamakta ne kadar zor yauuu keşke yesek yesek kilo almasak hiçç ne güzell oluurr:)
valla bende geçen hafta baya bozdum rejimi yautanıyorum kendimdenn ne güzel gidiyodum. kilo almadım spor yapıyorum diye ama veremedimde yemek yemeğe de alıştım boğazımı tutmak istemiyorum hiç
bide adet dönemindeyim zaten davul gibi şiştim. sanki 60 kiloyum gibi geliyo. canım hep atıştırmak istiyo bugünde kaçamk yaptım meselaa :)
gelelim bugün yediğime
sabah 1 bardak sütle karıştırılmış müsli
öğlen bi kase ton balıklı salata yanında 2 galeta (öğle yemeğinden önce bi bardak ılık suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi koydum içtim )
saat 5 te bi dürüm çiğköfte
akşam 1 saat sporum var
yemektede taze fasulye yicem yanında salata veya çorba. ekmeksiz
eee siz neler yediniz kızlarrrrr :)))
ohhhhhhhhhhhhhhh süperrrrr :)
çok sevindim canım ya vermişsin kilolarıııı :) o 5 kiloyuda verirsin senn. sesin çıkmadı etmedi ama azmini gösterdin tebrik ederim :)
başka bişe yapıyomusun zayıflamak için kullandığın bi kür falan var mı :)
Ben bugün sabah bir bardak şekersiz süt içtim
öğlen, yarım kase çorba 6-7 yemek kaşığı eksili köfte özellikle köftelerinden yedim ki protein alayım diye
2 dilim kepek ekmeği, 1kase sadece limonlu salata, yarım kase de yoğurt
daha bişey yemedim 2 lt su içtim
akşamda tavuk yiyeceğim..ve günü kapatacağım..
sabahtan öğlene kadar 1 bardak sütle için kazınmıyor mu :18:
benim öğlene kadar içim kazınıyor az yersem
bende dünkü menümü tam yaziyim
sabak 1 kase kellogs şekersiz çay
öğlene doğru orta şekerli türk kahvesi
öğlen 1 kare kepekli yağsız tost şekersiz çay
ara öğün 2 portakal dilimi- şekersiz yeşil çay
akşam 3 kaşık yeşil mercimek yemeği - 1 kaşık bulgur pilavı
yemekten 2 saat sonra yarım bardak yağsız süt- 1 küçük kare bitter çikolata ( adet dönemindeyimde)
Sabah dediğim saat 8 buçuk , öğlen yemeğimi de tam 12 de yiyorum iş yerinde arada 3 saat var ve bu 3 saat arada 1 lt su içince acıkmaya fırsat kalmıyor zaten:) bu arada dün akşam tavuktan sonra günü kapatacağımı söylemiştim ama çay yanında kendime birazcık ziyafet çektim, bisküvi falan.. pişmanmıyım ama değilimarada olur öyle kaçamaklar , tatlıya da ihtiyacımız var di mi
Sabah bir bardak süt ile güne başladım, elimde su şişem tam gaz incelmeye devam
bende 8 gibi kahvaltı yapıyorum 12de yemek yiyorum ama bir bardak sütle asla duramam senin gibi çok su içtiğim halde o yuzden tebrık ediyorum seni sanırım ben kahvaltı olayını biraz fazla seviyorum
haklısın arada bende kaçamak yapıyorum özellikle haftasonutatlı ihtiyacımı karam diye bir bitter çikolata var onunla karşılıyorum paketten 1 kare koparmak işimi görüyor benim gibi cikolata delisi biri için süper bir durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?