Aslında diyet için mutlaka kahvaltı gerekiyor diyorlar, en iyisi senin yaptığın, vücut açken nasıl kalori yaksın ki, ama sabahları uğraşmaya üşendiğim için sütle geçiştiriyorum yeme olayını
keşke öyle olsa. :d bazıları yiyo yiyo kilo almıyor var çevremde böyleleri. Sporda yapmıyolar. Işte herkesin bünyesi farklı.
Kalça ve basen eritme hareketleri vae aslında
sporun nimetlerini alıyorum sonunda :) çevremdeki insanlar zayıfladığımı görüyolar bunu nasıl yaptığımı falan sormaya başladılar. ve her geçen gün güzelleştiğimi söylüyolar :)) bunları duymak gerçekten harika bir şey :)
gelelim yediklerime ;
sabah süt ve müsli
öğlen salata ve 3 galeta
az önce milkanın milkinis çikolatasından 1 tane yedim sadece 64 kalori :))
akşam 1 saat spor
eve gelincede 1 tabak yeşil mercimek yemeği :)
öle günü kapatıcam
Bir saat spor derken, neler yaptığını anlatabilir misin?
spor salonunda yapıyorum canım ben. mesela gidiyorum 10 dakika bisiklette ısınıyorum. sonra spor aletleri var onları yapıyorum 30 dk. 20 dakika minder harekleri (mekik makas göbek bölgesi için hareketler falan filan spor hocamız gösteriyor.) 10 dk da dambılla kollarım için bi kaç hareket yapıyorum bitiyor :)
Ne güzel, spor salonuna gidince insan kendini mecbur hisseder, bende akşamları yapmaya çalışıyorum ama, totomu kaldırmak zor geliyor
canım çok az değil mi hele öğlen yemek yemesem ben ölürüm heralde böyle açlıktanben 60 kilodan 55'e indim.kepek ekmeğini sabah sadece yarım dilim yedim.az miktarda peynir zeytin ve reçel yedim(salam sosis yok)öğlen ya hiçbir şey yemedim yada meyve yedim.akşam ekmeksiz iki kepçe çorba ve az miktarda herhangi bir yemek yedim.işin özü ekmek az veya hiç yenmeyecek ve porsiyonlar düşürülecek.salata bol yenecek.devam ediyorum diyete 50'ye düşmeye çalışacağım
yedim rahatladımgözüm döndü bir anda, bu kadarda kendimize eziyet etmemeliyiz ama di mi arada olur böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?