50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

annem saolsun bana beslenme hazırlıyor peynir zeytin domates salatalık ekmek koyuyor yanıma. aradada kellogs yiyorum. kahvaltı etmeyi çok seviyorum bu arada öğlen yediğim halde şu an canım felaket abur cubur istiyor çay ile birlikte dolabımdaki browni intense yada eticinden birine saldırmamak için kendimi zor tutuyorum :18: en iyisi bir yeşil çay içiyimm

bende yazayım barii yediklerimiii :))

sabah 1 bardak süt ile müsli

öğlen 3 ince kepekli galeta ve bir kase ton balıklı salata

daha da bişe yemedim :) akşama ne yicem bilmiyorum :)

Günaydın kızlar hafif çok hafif bir sabah Merdiven çıkarken bile hissediyorum bunu, eskiden tıkanırdım artık öyle bir sorunum yok, düşünsenize ellerinizde 4 kilo bir ağırlıkta çıkıyordum, ama şimdi o ağırlık yok:) Dün başarılı bir gündü akşam 2 adet köfte yarım kase çorbayla günü kapattım sabah yine bir bardak süt...

sporun nimetlerini alıyorum sonunda :) çevremdeki insanlar zayıfladığımı görüyolar bunu nasıl yaptığımı falan sormaya başladılar. ve her geçen gün güzelleştiğimi söylüyolar :)) bunları duymak gerçekten harika bir şey :)

gelelim yediklerime ;

sabah süt ve müsli

öğlen salata ve 3 galeta

az önce milkanın milkinis çikolatasından 1 tane yedim sadece 64 kalori :))

akşam 1 saat spor

eve gelincede 1 tabak yeşil mercimek yemeği :)

öle günü kapatıcam

Bir saat spor derken, neler yaptığını anlatabilir misin?

Kızlar canım deli gibi tatlı çekiyor, gözümün önünde çikolatalar uçuşuyor, sanırım iş çıkışı dayanamayıp browni yiyeceğim,,,( Hatta şimdi gidip alayım bi tane yoksa bitaraflarım şişecekk..

Bir saat spor derken, neler yaptığını anlatabilir misin?

spor salonunda yapıyorum canım ben. mesela gidiyorum 10 dakika bisiklette ısınıyorum. sonra spor aletleri var onları yapıyorum 30 dk. 20 dakika minder harekleri (mekik makas göbek bölgesi için hareketler falan filan spor hocamız gösteriyor.) 10 dk da dambılla kollarım için bi kaç hareket yapıyorum bitiyor :)

Ne güzel, spor salonuna gidince insan kendini mecbur hisseder, bende akşamları yapmaya çalışıyorum ama, totomu kaldırmak zor geliyor

Ne güzel, spor salonuna gidince insan kendini mecbur hisseder, bende akşamları yapmaya çalışıyorum ama, totomu kaldırmak zor geliyor

evett evde olunca düzen olmuyor ama insan bi dönemden sonra sıkılıyor spora gitmekten. mesela ben işten gelip spora gitmeye çok üşeniyorum. bide havalar çok soğuktu o sıralar hep aksadı sporum. ama kışı kilo almadan geçirdim buna seviniyorum :)))

kızlarr artık canıma tak etti çünkü 51in altına düşemiyorum bir türli 2 hafta 2 öğün 2 kase kleks diyetine başladım ara öğünlerde meyve yicem öğlende normal yemek sabah akşam nesfit bugün 1.günüm arkadaşım bunda 50 kilodan 47ye indi ve bende denemye karar verdim gelin bana destek olun hadii

ben 60 kilodan 55'e indim.kepek ekmeğini sabah sadece yarım dilim yedim.az miktarda peynir zeytin ve reçel yedim(salam sosis yok)öğlen ya hiçbir şey yemedim yada meyve yedim.akşam ekmeksiz iki kepçe çorba ve az miktarda herhangi bir yemek yedim.işin özü ekmek az veya hiç yenmeyecek ve porsiyonlar düşürülecek.salata bol yenecek.devam ediyorum diyete 50'ye düşmeye çalışacağım

canım çok az değil mi hele öğlen yemek yemesem ben ölürüm heralde böyle açlıktan

yedim rahatladım gözüm döndü bir anda, bu kadarda kendimize eziyet etmemeliyiz ama di mi arada olur böyle

canım bende aranıza yeni katlanlardanım kendi konumuda açtım beklerim :)

bir tv programınde denk gelmiştim . diyetteyken göbeğin gitmemesinin en büyük sebebi stresmiş. çünkü stres esnasında göbek bölgesinin etrafına bir hormon salgılanırmıs ve bu yağa dönüşürmüş. bu yüzden stresli sinirli insanlarda göbek vardır demişlerdi hiç unutmuyorum bu sözü.

arkadaşlar yarın tartılıciiim aah ah kilo almamış olayımda rejimi bozdum çünküü bayaadır 60 kiloyum yaa 4 aylık bebeğim var emziren bir anne nasıl zayıflayabilir acil yardım lazım bana çünkü kilomdan mutlu değiliiiiim:18:

Arkadaşlar...işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulumuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..25-30 gün önceden tartılın.. Içmeden önce kaçtınız.. Içtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak için içiyordum.. Iştahım da yerindeydi yani..baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergün..tatlı ataklarını tamamen geçirdi..hayretler içerisinde kaldım..deneyin.. Farkı görün..ben tartılmadım ama 20 gün kadar içinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de açlık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdeçal başta kanser olmak üzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vücuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser için iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini çalıştırır..
çörekotuda şekeri dengeler..aç karnına alındığında zayıflatarak tepeden tırnağa vücudu ve hücreleri yeniler..ölümden başka herşeye devadır..
Artıları çok fazla olan bu formülü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...:))

Evet.. Zencefil kan sulandırır.. çörekotu da adet söktürür..ben bekar olduğum için bebek konusunda bişey diyemicem.. hamile kalmak isteyenler ya da lohusa olup bebek emzirenler doktorlarına danışıpda kullansınlar...ama hamile kalmak istemeyen ya da lohusa olmayanlar çocuk emzirmeyenler bence mutlaka kullanmalı..zerdeçalı ve zencefili dünyaca ünlü onkoloji profu erkan topuzun önermesinin yanında birçok proflar tavsiye ediyorlar..çörekotunu da aynı şekilde..ender saraçtan tutun ahmet marankiye kadar..ya da eğer şüpheniz varsa googledan araştırın ve de doktorunuza sorun..ben sadece bu bilgiyi paylaşmak istedim..belki zayıflamak isteyipte dışarıdan destek ya da bilgi almak isteyenlere deneyen bir kişi olarak bir parça fikir verdiysem ne mutlu bana..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…