50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar sesinin sedanız çıkmıyor diyeti bıraktınız mı yoksa ben bu haftasonu az kalsın diyet fikrinden vazgeçiyordum, beni görenler aa çok zayıflamıssın , gelinlik bulamazsın , yüzün çöker gibi cümlelerle moralimi bozdular, oysa ben 1,55 boyunda, 54 kilodayım, gayet geniş bir popom kalın bacaklarım ve az biraz da göbeğim var... İnsanları anlamak güç, yemek yersin, çok kilo almıssın derler, yemezsin, aaa ne gerek var diye zorla yedirmeye çalışırlar... Her neyse böyle gelgitli bir haftasonundan sonra bugünde itibaren , tekrar sıkı bir diyete başladım,, bu arada haftasonu tartıldım 54,8 kilo idim, yaklaşık 5 kilo vermişim:) 5 kilo kolay gitti ama sonrası zorlayacak gibi, bana ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsiniz, ekstradan spor ya da ekstradan daha az mı yemeliyim:44:

canım akşam yemeklerini kes eğer erken kalkan biriysen 10 a kadar çok sıkı bir kahvaltı et 10dan sonra yediklerinin çoğu yaga öncesi ise enerjiye giidiyormus. bnm spor salonundaki hocam çok fazla sporu önermyordu. kiloyu verebildiğin kadar diyetle ver sporuda sarkmaları engellemek için yap. eğer istediin kiloyu verdiysen o zaman birkaç ay 1 - en fazla 2 saatlik bir spor düzenli hergün yaptığın zaman çok faydasını görüceksin. böylece spora ara versen bile yumusamaya baslamassın demişti. çünkü biz spora çok yönelioruz daha iyi gibi gelio ama en en önemlisi diyet. çünkü kasların arasında yağlar sıkışabiliomuş. bu sayede spora ara verdiğimizde hemen yağlar pörtleyip yumusama yapıyormus. :26:

Akşam yemeklerimi kesmem imkansız çünkü işyerinden eve gelmem 8i buluyor, sabah kahvaltımıda, -ona da kahvaltı denirse 1bardak süt, 1 dilim çavdar ekmeği - 8 gibi falan yapıyorum

canm sabah olabildiğince sıkı yap hiçolmadı ekmek arana doldur peynirini domatesini o şekilde hem senin içinde daha pratik olur. mesela forumda duymustum tarçın ve bal kürünü uygulayabilirsin bende bugün iitibariyle basladım. bu hafta sonucları görücem kısmetse .. akşamda eve gelince son yemeğini yersin birdaha tv karsısında falan hiçbişi atıştırma bol bol yeşilçayını iç .

Son düzenleme:

oooollllllleeeyy kızlar 59 kilo geldiimmm rejimi bozsamda sirkeli ılık su demekki işe yarıyooo devam edeyim o zaman hepinizi öpüyoruuum bence sizde deneyin...

günaydın hatunlarrr :)) göbeğim için önceden bulduğum formülü kullanmaya devam ediyorum. herkes yoğurdun saymakla bitmeyen faydasını biliyodur. göbek yağlarını erittiğini de

sabahları bir kase yağ oranı düşürülmüş yoğurt , içine 1 yemek kaşığı keten tohumu ve 1 çay kaşığı toz zencefil koyup yiyorum :)) kahvaltı için vakti olmayanlara bu karışımı öneririm. ayrıca keten tohumu harika bağırsak çalıştırıyo :)))

bideee içine yulaf ezmesi koyuyorum :) bu sayede tok tutuyo baya. hemm lifli. diyet için en önemli olan şey zaten lif :)

Son düzenleme:
Yemeklere karşı direncim çok azaldı, artık işkenceye dönüştü bu, biraz ara mı versem ki, havalar da buz gibi pofff

ben de geldim ,beni de araniza alin. 44 yasindayim ,17 yasinda bir oglum var. 10 gun oce tarti da 61 kiloyu gorunce diyet zamaninin geldigi kafama dankkk etti. yemegime dikkat ettim, tatli ,cikolata 1 er lokma yedim.su an 59.8 kiloyum. hedefim 55 kilo olmak , boyum 165 cm.havalar biraz isinsa yuruyuse de baslayacagim.ne dersiniz 1 ayda 5 kilo verebilirmiyim?:26:
cok azimli basladim. sadece 1 gun biraz fazla yedim cunku misafirleri gelmisti. 55 kilo olmaliyim.:26:

bende şu anda 57.2 kiloyum hedefim 54 kilo olmak
boyum 1.63 ama yemeğe karşı aşırı bir isteğim var çok seviyorum yemek yemeyi
gün içerisinde sabredebiliyor olsamda akşam işkence gibi mide tıkırtılarım fena halde
umarım yaza kadar forma gireriz..sabır diliyorum herkesee

kızlar,sürekli giremiyorum oğlumdan dolayı ama takip ediyorum sizleri

ben 56 kg oldum veeeeeeeeee 2 kg daha verdim.

listeye ekler misiniz 56 kiloyu

hedefim 52-53

Son düzenleme:
merhaba, bu sabah tartildim ve 59.5 kiloyum. kilo vermesi cok zor
yaşınıza göre kilonuz iyi bence. hep beraber veririrz kiloları inşallah
buzlu su iç yağları yakıyor. hollandalı arkadaşım sadece buzlu su içerek 40 kg verdi. 120 kg idi.

bunun tadı nasıl oluyor içilebilir bişey mi yoksa zorlamak mı gerekiyor sirkeli suyu içemiyorum ben misal..

Beni de eklermisiniz?Aranıza girmek istiyorum!!! 59,7 kiloyum boyum 1,54.

2 aydır düzenli bir şekilde haftada 3 gün 1er saat aerobik,pilates,step,samba,mamba,... karışımlı spora gidiyorum.spora başlarken 63 kiloya yakındm.bogazımı tutmadan ancak 2 bucuk kilo kadar verebildim.

öyle bir yere toplanmış bölgesel bi kilom yoktu vücudumun geneline yayılmış bi kilom vardı.fakat karın bölgesi daha çok gözüme batıyordu.spordan sonra vücudumda çok değişiklikler oldu sıkılaşma bakımından.çoookkkk mutluyum!! misal karnım baya şekillendi.kollarım ve bacaklarımın bollukları,sarkıkları baya toparlandı ben ekstradan 0,5 kg lik dambıllarla kol hareketleri de yaptım evde aklıma geldikçe.su an da 2 bucuk kilodan fazla vermiş gibi görünüyorum.

diyet yapmaya karşıyım.sadece ekmek ve pilav yememeye çalışıp akşam yemeklerinde evde olan sebze yemekleriyle karnımı doyurmaya çalışıyorum.karatay diyetinden çalıntı yaparak kahvaltıda yumurta muhakkak yiyorum böylece ekmek yemeden de tokluk hissedebiliiyorum.

benim hedefim hazirana kadar 52 kg olmak.inşallah sporu ömür boyu yapmak istiyorum.çok faydalarını gördüm tüm bayanlara sporu tavsiye ediyorum.sıkılaşmanın yanında hem moralmen daha iyi hissediyorum hem ağrılarıma çok iyi geliyor hem de duruşumu düzeltmeme yarıyor.

diyet dışındaki bitkisel tavsiyeler deneyimlere bakarak çörek otu yağı yada sirkeli su gibi yöntemlerle zayıflamama yardımcı olacak bir şey uygulamak istiyorum.ne tavsiye edersiniz? sirkeli suyu daha önce denedim içemedim.tadı kolay yutabileceğim bişey olursa sevinirim.çörek otu yağını kullananlar nasıl yapıyorlar? onu içebilirmiyim sizce??

2 gundur 15 dakikalik ZUMBA yapiyorum.gun gecdikce sureyi 30 dakikaya cikarmayi dusunuyorum.hareket etmeden kilo vermek biraz yavas oluyor. hava cabuk isinsin yuruyuse baslayacagim.bu sabah kahvaltida biraz kacirdim ama bugun izin gunu yaptim.hafta da bir gun abartmamak kaydiyla diyet yapmiyorum.

bende 48 olmak istiyorum suan 54 kiloyum 160 boyum 1 haftada 4 kilo vermisim dun spor salonuna yazildim bakalim degisiklik olacakmi ve en onemlisi bu bi gercek su icmeye basladim cunku diyet yaptigimda hep kabiz oluyordum su icmeye basladigimdan beri kabizlik sorunu cekmiyorum gune 1 koca bardak su ile basliyorumm

yaşınıza göre kilonuz iyi bence. hep beraber veririrz kiloları inşallah

buzlu su iç yağları yakıyor. hollandalı arkadaşım sadece buzlu su içerek 40 kg verdi. 120 kg idi.

genelde ılık su içmenin kilo vermeye katkısı oluğu söylenir ama
spor yaparken soğuk su içmek metabolizmayı arttırıyormuş diyetisyen önerisi bu,
ama buzlu su ilk defa duyuyorum yazın deneyebilrim teşekkür ederim

1haftada 4 kilo nasıl verdin canım.bi de 160 a 48 çok zayıf olmaz mı ben 1.54 üm 52 hedefliyom

merhaba kızlar geçen sene yine böyle bu sayfalarda geziniyordum 2 kg vermiştim ama daha sonra geri aldım kışın etkisiyle, şuan 163 boyundayım 58 kg yum 4-5 kg vermem gerekiyor,yazın diyet yapması kolay sebze meyve bol oluyor ya kışın kardan dondan pazara gidip sebze bile almıyoruz kahvaltılık kuru bakla ve balıkla geçiştiriyoruz,evdeyim hareketsizim ve sırf bu kış 2-3 kg aldım, am artık bu durum beni üzmeye başladı bugün sabah tartıda 58 i görünce moralim çok bozuldu napsam nasıl bir beslenme şekline geçsem bilmiyorum, haftada 3 gün kursa gidiyorum kalan 4 gün evdeyim ders çalıştığım için halsiz kalmamalıyım , ne yapmalıyım ya nolur bir el atın kış diyeti nasıl olmalı bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.

kızlar günaydınnnn :) göbek ve basen için en en en etkili önerebilcğnz şeyler var mı ? benim boyum 1.56 47 kiloyum biraz basenlerm var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…