50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

boy kilo oranlarımız hemen hemen aynı ,
ben ekmeği tamamen çıkardım şeker de kullanmıyorum çayımda önceden makarna ile ekmek yerdim ve çok severdim
imkansız gelirdi bana demek ki oluyormuş.Benm tavsiyem bunlara dikkat etmen bol su içmen ve kurstan eve giderkken veya dönerken yürüyüş yapman inan bana yaza kadar bunlar kilo vermende çok etkili olucak ve tabiki akşam varsa gece yemeklerini unutucan
bol şans

ya arkadaşlar ben forumda biraz bakındım nereye yazmam gerektiğini tam bilemedim.ben 5 kilo zayıflamak istiyorum.tek başıma başaramıyorum nefsime yenik düşüyorum belki topluca başarabilirim diye düşündüm.beraber zayıflarız birliktende kuvvet doğar hesabı :):) nereye yazmalıyım ne yapmalıyım.şimdiden teşekkürler.

cevap verdiğin için sağol canım, önerilerin içinde sağol,bugün gittim tatlandırıcı aldım, sağlık ocağındaki doktora sordum şekeride tatlandırıcıyıda ekmeğide tamamen çıkar hayatından dedi başka bişey demedi, zaten bilirsiniz bu doktor milletine soru sorulmuyor, sonra iyi konuştuğum bi eczacı vardı ona sordum ,eğer karaciğerini yoran ağır bir ilaç doğum kontrol hapı vs kullanmıyorsan hiç bir zararı olmaz dedi,bende kullandım senelerce yengemde hiçte bir şey olmadı, şeker tatlandırıcıdan daha zararlı dedi ve derken tatlandırıcıyı almış bulundum, bu sayade hergün şekerli çayımdan aldığım kalori neredeyse 0 a incek, ki ben günde nerden baksam 10-15 tane kesme şeker kullanıyorum, suyuda içmeye çalışcam ekmeği çok tüketmiyordum zaten ama kış gelince biraz tüketimi arttırdım ama onuda az yiycem, ve havalar biraz düzelsin kursa giderken yürüycem evim kursa 1 saat tempolu yürüme mesafesinde, akşamda yemiyorum bugün ağzıma abur cuburda sürmedim, iradeli olursam inşallah bir kaç ayda fazlalıklarım gider,hepimize kolaylıklar...

Ben 1 kilo verdim hem de tam olarak diyet bile yapmadim; ama hala cizelgemi duzeltmedim. İnsallah en kisa surede herkes herkes hedeflerine ulasabilir...

Bugun yediklerimi de yazayim dedim:

Sabah : yarim simit ve 1 parca peynir
Ogle: Yarim porsiyon corba ve 1 buyuk kofte, yaninda da 2,5 kasik kadar yogurt.
Ogleden sonra: 1 kucuk elma
6 gibi: 1 tane haslanmis yumurta
Aksam: henuz belli degil, esimi bekliyorum.

Aralarda sekersiz kahve ve cay ictim..

50 nin altina bir anca dusebilsem, gerisini yavas yavas da versem olur.. :)

Herkese iyi aksamlar!..

Sana katiliyorum, insan tek basina daha rahat yaramazlik yapiyor..

Slm Kizlar kilolar ne durumda ? Ugramaz oldum buralara. Tanidigim birileri varmidir ki hala burada ?
Bu arada Stevia´yi biliyormusunuz ? 0 kalorili bir tatlandirici. Kullanan varmi aranizda ?

kendime günlük de açtım ama burada da sizlerle gideyim.
iki gün oldu, 58 kiloyum. düşmem lazım acil. kalori yöntemini kullanıyorum.
günlüğümde hesapladığım kadarıyla iki günde -1000 kalori oldu.
sanırım -7000'de 1 kilo veriliyor.
ben toplam 70000 yakmalıyım ki 10 kilo vereyim.

bugün biraz keyifsizleştim nedense. umarım yarına heyecanım geri gelir.

kızlar selam size enerji vermeye geldimmm

3-4 kilo civarı birşey verdim 1 aylık diyet ve spor sonrasında ve kendimi bomba gibi hissediyorum kendime güvenim geldi daha çok alışveriş yapar oldum keseme zararı oldu ama napıyım fazlalıklarımı verince kendime herşeyi yakıştırır oldum kızlarrr tavsiye ediyorum pes etmeyinn , bir şekilde diyet ve spor yoluna baş koyduysanız en azından ilk 1 ay bünyeyi şaşırtmak için diyetinize sporunuza sıkı sıkı sarılın.. misafirdi kaçamaktı yapmayın sadece 1 ay ya bunu yapabilirsiniz zaten az bişey kilo vermeye başladığınız zaman işi daha bir ciddiye alıyorsunuz verdiğiniz kilolaların bünyenizdeki pozitif enerjisi sizi ele geçiriyor ve kıyamıyorsunuz birdaha öyle hapur küpür beslenipte o kilolu vücuda geri dönmeye .. ben 1 aydan sonra diyetimi biraz esnettim mesela artık çikolataya ve dondurmaya karşı daha merhametliyim ilk 1 ay küçük bir dilim bitterden başka tatlı ağzıma koymazken şimdi iki profiterol topu yiyorum ama napıyorum akşam destekliyorum diyeti ve daha az yiyorum.. b-fittende memnun kaldım diytimle birlikte iyi oldu şeklim şemalim çok değişmesede vücudumda en azından sıkılaştım en azından bana bir hareket oldu.. hedefim 3 kilo daha vermek 49 falan olmak. çünkü diyeti bıraktıgım zaman alabilme riskim olan 1-2 kiloyuda hesaba katıyorum. biraz kredim olsun diye fazladan vermeye çalışıyorum

hadi kızlarrr azimle kilo vermeye devamm

hayırlı cumalar

herkese merhaba,
hickimse gelmemis buralara. ben yaziyim gene de. 3-4 gundur nezleyim,bugunde regl oldum , islem tamamlanmis oldu. bugun itibariyle 59 kiloyum sabahlari kesin haslanmis yumurta yiyorum acayip tok tutuyor herkese tavsiye derim.
insallah kilolar cabuk gider.

merhaba kızlar..

10 gündür spora gitmiyorum mecburi bi ara verdimm. yediklerime dikkat ediyorum ama hareket yok. bugün gidicem spora ölçülerim alıncak inşallah 57 kilonun üstünde çıkmammm. tırsıyorummm :18: :18::18: (

Gunaydin kizlar, bugun tartildim 58.8 kiloyum 15 subatda basladigim diyetimde 2.2 kilo vermisim. 1 ayda sadece 4 gun yuruyebildim ,fena degil gibi. geriye kaldi 4 kilo . havalar isinsa hemen yuruyuse baslayacagim belki daha hizli kilo verebilirim. sabahlari karatay kahvaltisi yiyorum. meyveyi gun icinde yiyorum. bilmedigim icin aksamlari cok meyve yemistim onun icin de az kilo vermisimdir. herkese cok cok kilo vermeler.

coookkk mutluyum bugun tartildigimda 58.5 kiloyu gordum. yesil cay kilo vermeyi hizlandiriyor galiba.su kalan 3,5-4 kilo gitsede biran once rahatlasam. bugun hava cok guzel ,ogleden sonra 1 saat yuruyum.

iyi akşamlar kızlar ben bayadır uğramıyodum buraya ama dün yine diyete başladım bu sefer 15 gün bozmicam çok kararlıyımm :)
sabahları erken kalkıyorum malum 7.30 gbi kahvaltı ediyorum aksamda 7 7 buçuk gibi akşam yemeği yiyebiliyorum benim için zor oluyodu ama 2 öğün kfeks diyetine başladım öğlen istediğini yemek beni rahatlatıyor ya sanırım ara öğünlerdede meyve yada form bisküvi falan yiyorum yarım pakt ya da havuç çok tok tutuyorr ve farkttimki nescafede çok tok tutuyor amaa fazla içmemek lazım genede kafein var neticede daha tartılmadım ama işe yaricanı düşünüyorum diyet yöntemlerinde okudumda bir çok kişi kilo vermiş böyle ve bence gayet sağlıklıda gelin bana eşlik edinn

Blackswann merhaba , insallah cabuk hedefine ulasirsin.havuc diyette yenilmemesi gereken sebze diye biliyorum cunku seker cok fazlaymis.onun yerine elma yesen olmaz mi? ben onceleri bilmiyordum her aksam greyfurtlari, portakallari goturdum ve cok yavas kilo verebildim. aksam yenmeyecegini ogrendikten sonra yememeye basladim ,kilo vermem hizlandi.
boyun kac ? merak ettim de.
bol bol kilo vermeler.

boyum 157 canım evet bende akşam pek meyve yememeye çalışıyorum 8den sonra özellike havuç konusundada haklısın ama elma beni daha çok acıktırıyor ne bilim zaten 11 gibi falan yiyorum havucu o yüzden çok sorun olucağını düşünmüyorum ya da muz çok tok tutuyor ama o da en kalorili meyve ne yazıkki yalnız bugün 3.günün sabahı 50.5 olmuşum çok sevindim 51 küsürle başlamıştımm

dun her yedigime dikkat ettim ama aksamustu bir arkadasima baklava yaptim . ve 3 dilim baklava yedim.dayanamadim vallahi. sonra da hizli bir sekilde 70 dakika yurudum. baklavalari yedigim icin yuruyusumde ise yaramamistir.

ben nesfit veya kfeks hangisini bulursam ondan alıp yiyorum baya işe yarıyor arkadaşlarımdanda duyduğum kadarıyla 2 öğün yiyince canım gel bana katıl

o zaman sana katılıyorum canımm bugün başladım bakalım :) 2 öğün kullanıcam nesfit meyveli.Tadınıda çok seviyorum zaten 3 öğün verseler yerim İnşallah zayıflarız.Diyetisyene gidiyordum pek memnun kalmadm bir de bunu deneyeyim.Tam benlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…