merhaba kızlar geçen sene yine böyle bu sayfalarda geziniyordum 2 kg vermiştim ama daha sonra geri aldım kışın etkisiyle, şuan 163 boyundayım 58 kg yum 4-5 kg vermem gerekiyor,yazın diyet yapması kolay sebze meyve bol oluyor ya kışın kardan dondan pazara gidip sebze bile almıyoruz kahvaltılık kuru bakla ve balıkla geçiştiriyoruz,evdeyim hareketsizim ve sırf bu kış 2-3 kg aldım, am artık bu durum beni üzmeye başladı bugün sabah tartıda 58 i görünce moralim çok bozuldu napsam nasıl bir beslenme şekline geçsem bilmiyorum, haftada 3 gün kursa gidiyorum kalan 4 gün evdeyim ders çalıştığım için halsiz kalmamalıyım , ne yapmalıyım ya nolur bir el atın kış diyeti nasıl olmalı bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.
boy kilo oranlarımız hemen hemen aynı ,
ben ekmeği tamamen çıkardım şeker de kullanmıyorum çayımda önceden makarna ile ekmek yerdim ve çok severdim
imkansız gelirdi bana demek ki oluyormuş.Benm tavsiyem bunlara dikkat etmen bol su içmen ve kurstan eve giderkken veya dönerken yürüyüş yapman inan bana yaza kadar bunlar kilo vermende çok etkili olucak ve tabiki akşam varsa gece yemeklerini unutucan
bol şans
ya arkadaşlar ben forumda biraz bakındım nereye yazmam gerektiğini tam bilemedim.ben 5 kilo zayıflamak istiyorum.tek başıma başaramıyorum nefsime yenik düşüyorum belki topluca başarabilirim diye düşündüm.beraber zayıflarız birliktende kuvvet doğar hesabı :):) nereye yazmalıyım ne yapmalıyım.şimdiden teşekkürler.
iyi akşamlar kızlar ben bayadır uğramıyodum buraya ama dün yine diyete başladım bu sefer 15 gün bozmicam çok kararlıyımm :)
sabahları erken kalkıyorum malum 7.30 gbi kahvaltı ediyorum aksamda 7 7 buçuk gibi akşam yemeği yiyebiliyorum benim için zor oluyodu ama 2 öğün kfeks diyetine başladım öğlen istediğini yemek beni rahatlatıyor ya sanırım ara öğünlerdede meyve yada form bisküvi falan yiyorum yarım pakt ya da havuç çok tok tutuyorr ve farkttimki nescafede çok tok tutuyor amaa fazla içmemek lazım genede kafein var neticede daha tartılmadım ama işe yaricanı düşünüyorum diyet yöntemlerinde okudumda bir çok kişi kilo vermiş böyle ve bence gayet sağlıklıda gelin bana eşlik edinn
Blackswann merhaba , insallah cabuk hedefine ulasirsin.havuc diyette yenilmemesi gereken sebze diye biliyorum cunku seker cok fazlaymis.onun yerine elma yesen olmaz mi? ben onceleri bilmiyordum her aksam greyfurtlari, portakallari goturdum ve cok yavas kilo verebildim. aksam yenmeyecegini ogrendikten sonra yememeye basladim ,kilo vermem hizlandi.
boyun kac ? merak ettim de.
bol bol kilo vermeler.
nesfit kullananlar var mı arkadaşlar onu denicm bir de. meyveli olandann.
ben nesfit veya kfeks hangisini bulursam ondan alıp yiyorum baya işe yarıyor arkadaşlarımdanda duyduğum kadarıyla 2 öğün yiyince canım gel bana katıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?