bugün de 52.8 acabaa tartım mı bozuk :44::44:
canım sen böyle yaparak kendine zarar veriyosun ama. gramları öle çok takma. vücut sonuçta bu suyu atamamıştır yada şişkinlik vardır. o kadar takılma ve tartıyla bu kadar sıkı fıkı olma. sinirlerinde bozulur hep aklın orda olur. sabah bir kez tartıl bi daha bakma. değişebilir gramlar. :))
Haklısınsonuçta 25 kilo vermişsin ama şunu biliyorum ben şu an 25 kilo fazla olsam kesin yerimden kalkamam
Çok iyi zayıflamışsın tebrik ederim :) Sanırım uzun süre spora ara verdim ondan dediğin gibi kaslarım zayıfladı zorlanıyorum
Olsun artık her gün yapcam sporumu hiç ara vermeden :) Kendimi daha iyi hissediyorum yorulsam da
canım bu listede hiç su yok su olmazsa olmaz metabolizmayı hızlandırıır su içdünkü menum
sabah lorpeyniri
3 dilim ızgara sucuk
1 dilim çavdur
1 kaşık pekmez
şekersiz çay
ara
kuru kayısı
öğleyin
2 ızgara köfte
tere
1 kase mercimek çorbası
1 dilim çavdar
akşam
yoğurtlu bakla
1 dilim tavuk ızgara
sonrada 1 elma
gün bitti
Mesaj düzenleme Paneli Alıntı ile Cevapla
--------------------------------------------------------------------------------
ohh ne güzel 25 kilo vermişsin. ben şurda 3 kiloyu veremiyorum ya çok ilginç. ben spor yapıyorum zaten. ama çok geç veriyorum kiloları. bide benim vücudum çok sıkı. hiçbir yerim sarkık değil. herkes o yüzden geç veriyosun diyo ama sıkıldım artık yani. kaç aydır uğraşıyorum göbeğim için
çok korktuğum kavitasyonu bile düşündüm ama lazere gittiğim için bu yaşta bu kadar yüklenme vücuduna dediler o da kaldı. nolcak bilmiyorum yani. çaresiz kaldım öle
Kilo az olunca daha geç veriliyor canım ondandır, çünkü 100 kilo bir insanlar 60 kilo birinin yaktığı enerji miktarı aynı değil şey gibi düşün üzerinde ağırlıklarla yürüyen insan mı çok yorulur ağırlıksız yürüyen mi o yüzden pes etme devam et kaslı olman daha iyi kolay zayıflarsın çünkü kaslar metabolizma hızını kat kat arttırıyor. Göbeğin dışarı doğru çıkıksa demek ki yeterince kas yok sana tavsiyem pilates olacak ben iki gündür yapıyorum dün karın çalıştım inanılmaz ağrıdı karnım çok yordum sanırımohh ne güzel 25 kilo vermişsin. ben şurda 3 kiloyu veremiyorum ya çok ilginç. ben spor yapıyorum zaten. ama çok geç veriyorum kiloları. bide benim vücudum çok sıkı. hiçbir yerim sarkık değil. herkes o yüzden geç veriyosun diyo ama sıkıldım artık yani. kaç aydır uğraşıyorum göbeğim için
çok korktuğum kavitasyonu bile düşündüm ama lazere gittiğim için bu yaşta bu kadar yüklenme vücuduna dediler o da kaldı. nolcak bilmiyorum yani. çaresiz kaldım öle
eylülüm çabuk kilo vermek iyi değil çabuk verilen kilo çabuk alınır o yüzden acele etme benceherkes öyle diyo canımm çok takıyosun veremiyosun diyorlar ama benim elimde değillyediklerime de dikkat ediyorum o yüzden biraz çabuk vermek istiyorum ama yok
buradayım artık bende .bende gaza gelsem platese tekrar baslasam olcakta .regl olayım bıtsın 21 günlük ebru sallının karınsavarını yapcam
valla canım benım de etım yumusak karın germe ameliyatı bile düşünüyorum
Aslında evet yarış gibi bi şey yaparsak çok gaza geliriz :)bugunmkı menüm
sabah diyet usulu melemen 1 tarcınlı acık cay 1 kepek ekmek
öglen tavuklu salata
aksam 2 kofte buyuk salata 1 dilim kepek ekmek 1 ayran
2.5 lt su
arkadaslar bu grupta yarışma yapalım nolurrrrrrrrrrrrrr isim yazalım tabloda her pazartesi kilo bildirimi olsun kazananıda herkes o hafta sampiyon x diye ödüllendirilm
tablo yapmayı bilsem burda bızde yarısma yaparız.hırs yarışma rekabet olmazsa nasıl verilir.
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]sütun1[/TD]
[TD]sütun2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deneme[/TD]
[TD]...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deneme[/TD]
[TD]....[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
MEsaj yazılan kısımda en altta tablo kısmı var. ordan yapılıyor örnek yapayım bi tane o tablo butonuna basıyorum
ordan aşağıdaki ekran geliyor tablonun boyutunu kenarlıklarını ayarlayı ok e basıyorsun
Eki Görüntüle 374558
canlar herkese slm halıyle bugun hafta sonu dısardan yenı geldik .valla bende yedim bilmiyorum ama bugun 200gr giderek 58.0 geldim menumu soyleyım
sabah 2 katı yumurta 1 kepek ekmek azıcık peynır
yarım armut
1 avuc tuzlu ve antep fıstıgı
2 bardak ayran
ton balıklı salata öğlen
aksam ton balıklı salata
2.5 lt su
Ezgi hanım ne kadar sürede bu kiloyu verdiniz tebrik ederim çok büyük başarı
ben 83 kiloydum kendi cabamla 76 düştüm.daha sonra 3 ayda 16 kilo vererk 60 kilo oldum.daha sonra 2 kilo daha vereek 58 oldum yanı
mesaj bölümünde tablo göremedim.ya ben yenıyım ondanmı yok acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?