50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün de 52.8 acabaa tartım mı bozuk :44::44:

canım sen böyle yaparak kendine zarar veriyosun ama. gramları öle çok takma. vücut sonuçta bu suyu atamamıştır yada şişkinlik vardır. o kadar takılma ve tartıyla bu kadar sıkı fıkı olma. sinirlerinde bozulur hep aklın orda olur. sabah bir kez tartıl bi daha bakma. değişebilir gramlar. :))

herkes öyle diyo canımm çok takıyosun veremiyosun diyorlar ama benim elimde değill yediklerime de dikkat ediyorum o yüzden biraz çabuk vermek istiyorum ama yok

selam kızlar... ben daha önce 6. grup ile 20 kilo kadar vermiş biriyim ve yaklaşık 2 senedir kilomu koruyordum ama en son 8 ay önce sigarayı bıraktım ve spora başlamama ramen 3 kilo aldım... Şimdi hedefim 30 Mart yani doğum günümde 1.5 kilo vermiş olmak ve daha sonrasında Nisan sonu en geç Mayıs'ın 15ine kadar 50 kg'yi görmek istiyorum şu an kilom 57....

Aranıza katılmam için ne yapmam gerekiyor? Diyet gruplarındaki gibi guba kabul edilmek için başvuru yapıyor muyuz? Cuma günleri kilo bildirim günü mü? Ayrıca hergün yediklerimizi içtiklerimizi bildiriyor muyuz?

Bilgi verirseniz ve benide aranıza alırsanız çok sevineceğim ayrıca geçmiş diyet deneyimlerimle ve motivasyonumun yüksek olmasıylada sizlere de faydam olabileceğini düşünüyorum....

buradayım artık bende .bende gaza gelsem platese tekrar baslasam olcakta .regl olayım bıtsın 21 günlük ebru sallının karınsavarını yapcam

canım bu listede hiç su yok su olmazsa olmaz metabolizmayı hızlandırıır su iç

valla canım benım de etım yumusak karın germe ameliyatı bile düşünüyorum

bugunmkı menüm
sabah diyet usulu melemen 1 tarcınlı acık cay 1 kepek ekmek
öglen tavuklu salata
aksam 2 kofte buyuk salata 1 dilim kepek ekmek 1 ayran
2.5 lt su
arkadaslar bu grupta yarışma yapalım nolurrrrrrrrrrrrrr isim yazalım tabloda her pazartesi kilo bildirimi olsun kazananıda herkes o hafta sampiyon x diye ödüllendirilm

hala 57 kiloyum
ekmek yemiyorum ama makarna pilav azda olsa yiyorum,bazı günler yediğime çok dikkat ediyorum akşam yemiyorum,
bazı günler innanılmaz yemek yiyesim geliyor doymuyorum resmen ve yiyorum
sanırım dengeyi orada korumuş oluyorum ki kilom hala 57 ,
bu arada spor da yapıyorum ev iş arası yürüyorum çok iyi geliyor,
ahhhh ne zaman istediğimiz kiloda fit görünüme sahip olucaz?

Kilo az olunca daha geç veriliyor canım ondandır, çünkü 100 kilo bir insanlar 60 kilo birinin yaktığı enerji miktarı aynı değil şey gibi düşün üzerinde ağırlıklarla yürüyen insan mı çok yorulur ağırlıksız yürüyen mi o yüzden pes etme devam et kaslı olman daha iyi kolay zayıflarsın çünkü kaslar metabolizma hızını kat kat arttırıyor. Göbeğin dışarı doğru çıkıksa demek ki yeterince kas yok sana tavsiyem pilates olacak ben iki gündür yapıyorum dün karın çalıştım inanılmaz ağrıdı karnım çok yordum sanırım Ama sabah bi kalktım dümdüz nasıl sevindim yaa :)

herkes öyle diyo canımm çok takıyosun veremiyosun diyorlar ama benim elimde değill yediklerime de dikkat ediyorum o yüzden biraz çabuk vermek istiyorum ama yok
eylülüm çabuk kilo vermek iyi değil çabuk verilen kilo çabuk alınır o yüzden acele etme bence

buradayım artık bende .bende gaza gelsem platese tekrar baslasam olcakta .regl olayım bıtsın 21 günlük ebru sallının karınsavarını yapcam

valla canım benım de etım yumusak karın germe ameliyatı bile düşünüyorum

ezgi kesinlikle başla pilatese benim karnım dümdüz oldu şişkinlik falan da kalmadı. Ameliyat ne olursa olsun hem tehlikeli hem de pahalı bi şey ben tavsiye etmem o karn dvdsini 21 gün yap ve sürekli devam et pilatesi hiç bırakma istediğin gibi olmazsa karnın o zaman düşünürsün ameliyatı canım.

Aslında evet yarış gibi bi şey yaparsak çok gaza geliriz :)

Bu arada dün ben her öğünde o kadar az yedim ki doymadan kalktım hep sofradan bugün tartıldım 57.6 geldim önceki gün 56.9 idim :)

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]sütun1[/TD]
[TD]sütun2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deneme[/TD]
[TD]...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deneme[/TD]
[TD]....[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
tablo yapmayı bilsem burda bızde yarısma yaparız.hırs yarışma rekabet olmazsa nasıl verilir.

MEsaj yazılan kısımda en altta tablo kısmı var. ordan yapılıyor örnek yapayım bi tane o tablo butonuna basıyorum
ordan aşağıdaki ekran geliyor tablonun boyutunu kenarlıklarını ayarlayı ok e basıyorsun

slm ben aranıza yeni katıldım. 1.56 boyum. şuan 55 kiloyum bi 5-6 kilo versem süüpper olcak. bide benim sorun karın ve bel bölgesinde. sanki oraya toplanıyo bütün kilo. acaba sadece burayı eritmek için uğraşan var mı benim gibi. doğumdan soraa kaldı biraz göbek. diyete başlamanın vazgeçilmez kuralı pazartesi başlamak bence. ben de pazartesi başliym bakalım. şu 2 günü daha aburcuburlarım ve ben beraber geçirelim :)) nasıl ayrılcam onlardan yaaaaa.... hadi bize kolay gelsin :)

canlar herkese slm halıyle bugun hafta sonu dısardan yenı geldik .valla bende yedim bilmiyorum ama bugun 200gr giderek 58.0 geldim menumu soyleyım
sabah 2 katı yumurta 1 kepek ekmek azıcık peynır
yarım armut
1 avuc tuzlu ve antep fıstıgı
2 bardak ayran
ton balıklı salata öğlen
aksam ton balıklı salata
2.5 lt su

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım boyum 1.69 29 Şubatta diyete başladım 64 ten 60 kiloya indim hedefim 50 kilo olmak evlendiğimde 57 kiloydum hiç o kadar zayıf olmadım ama denemek istiyorum bakalım nereye kadar inebilicem bu arada 10 ay önce doğum yaptım spor yapamasam da oğlumu pusete koyup 1 haftadır nerdeyse 2 saat hızlı yürüyüş yapıyorum doğumgününe kadar baya bir fit olmak istiyorum herkese bu yolda başarı ve kolaylık dilerim :)

mesaj bölümünde tablo göremedim.ya ben yenıyım ondanmı yok acaba

Ezgi hanım ne kadar sürede bu kiloyu verdiniz tebrik ederim çok büyük başarı

ben 83 kiloydum kendi cabamla 76 düştüm.daha sonra 3 ayda 16 kilo vererk 60 kilo oldum.daha sonra 2 kilo daha vereek 58 oldum yanı

Süper 3 ayda 16 kilo benim de 3 ayda 10 kilo gitse keşke peki duraklama oldu mu bazen sabit bir kiloda takılıyor sanki gitmeyecek gibi geliyor size de öyle oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…