50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah ah bu sabah 58.6 gune basladım bakalım yarın nolucak 1 nısana kadar zaman verdim kendime bakalım.menümü yazzayım
sabah 3 yumurtayla yagsız tuzsuz omlet azıcık peynır 1 dılım kepek ekmeği 2 acık cay
öğlen tavuklu salata
aksam yarım kase yogurtlu konserve bezelye
2.5 lt su

1.73 boyundayım kilom 58
günde 1 öğün yiyorum bu da genellikle salata ya da çiğköfte ve/veya sandviç oluyor bunun dışında her gün 1 çikolata yemezsem krize giriyorum bir de kahve bağımlısıyım

1,60' lar 1,70'ler ay ben kaçıp gitsem mi ki burdan:2: 1,55 boyumla 55 kilomla benim tekrar sıkı bir diyete girmem lazım, bir ay daha sıkmam lazım kendimi, motive edin beni 80 gün kaldı gelin olmamam tombik gelin olmak istemiyorum.. sabah ki menümü yazmıyorum, utanıyorum çünkü ama öğlen yemeğinden itibaren dikkat etmeye tekrar başlıcam, birde bol suya devam

bu yaza da koca göbeğimle girmeyi hiç istemiyorum. gitmedi ya vallahi napsam gitmedi. küçülmüş küçülmüş diyolar ama bana göre hala aynı. sporada ara verdim 1 aydır. nisanda başlıcam artık nisan mayısta ne verirsem o sonra hiç veremem biliyorum. kızlar bi çözüm bulalım bişiler yapalım bi iksir olsa keşke nasıl zayıflıcaz bizzzzzz

1.73 boyundayım kilom 58
günde 1 öğün yiyorum bu da genellikle salata ya da çiğköfte ve/veya sandviç oluyor bunun dışında her gün 1 çikolata yemezsem krize giriyorum bir de kahve bağımlısıyım

aslında buyna göre kilon normal gb geldi ama.cikolta bir parca yesen sorun olcagını düşünmüyorum arkadasım.

evet arkdaslar gunaydın.bugün protein diyetıme sıkı bir dönüş yaparak erıdiğime sizde sahıt olucaksınız.toplam 25 kilo vereek basaran ben 3 kiloyumu veremicem deyıp gaza getırıyorum ama insallah basarrım.dün 58.6 gelmiştim.bugündeeeeeeeeeeeee 400 gr giderek 58.2 merhaba dedim.1 haftaya kadar 56 görürüm insallah

canım benim 25 kilo verdim aslında idealima kavustum.fakat o sgöbek sorunu bendede var.ki benim etim yumusak sorun o.ebru sallının karın dvd aldım.ınan cok ii geliyor ama bu aralar bırakrtım.1 hafta dvd yı yaptım muhtesem fark olıyor.sende plates yapsan

aslında buyna göre kilon normal gb geldi ama.cikolta bir parca yesen sorun olcagını düşünmüyorum arkadasım.

canım haklısın aslında benim kilo almamın esas nedeni çikolatayı bırakamamam. aşırı şeker tüketiyorum günde 5-6 çikolata yedim bikaç ayda, inanılmaz selülit yaptı popom kocaman oldu

canım benim seni dövücem bak aaaaaaaaa sabah menümü yazmayım diyon demekki kaçırdın.hemen dengele gub içinde sakın salma kendini sorun olmaz sabah kahvaltı önemli zaten ama öglen aksam hafif yersen sorun cıkmaz.tecrube konuşuyorrrrrrrr

canım haklısın aslında benim kilo almamın esas nedeni çikolatayı bırakamamam. aşırı şeker tüketiyorum günde 5-6 çikolata yedim bikaç ayda, inanılmaz selülit yaptı popom kocaman oldu

canım benim beynıne hükmet ben cıkolata haftada bırgun icem deyıp beynıne hatırlatırsan beyınde alışır.bunlar ınan alışkanlıklar.ben kendimi o sekilde terbıye ettim.sende bunu deene .çikolata önlemen için içtiğin cayın içine tarcın cubuk koy etkili.krızlerını önler

Ben kaç gündür dikkat ediyorum yediklerime pilates de yapıyorum
pilatese de bayadır ara vermiştim nefes nefese kaldım acayip zorlandım bacaklarım titriyo resmen
kendimi acayip de halsiz hissediyorum 57.4 kilo idim sabah bi tartıldım 100 gr da olsa zayıflarım derken bir de ne göreyim 57.9 geldim yarım kilo almışım
Kızlar sizce halsizliğimin sebebi kilolar olabilir mi, spor yaparken de zorlanmamın sebebi sanki yine kilolar
ben zayıfken daha enerjik oluyorum
bir kilonun ayaklara 5 kg şeklinde bindiğini duymuştum. Hani bi yere giderken çanta taşırız önceleri ağır gelmez ama o çantayla 10 km yol yürürseniz
o çanta siz olduğundan daha ağır gelir ya yorulduğunuz için taşıyamaz hale gelirsiniz kilolar da işte bana öyle geliyor
Bugün su içmeye de başlayacağım ben çok az su içiyorum ondan ödem de olabilir zamanında sadece su içerek bir kilo az geldiğimi biliyorum çünkü
ezgi_18 merak ettim canım 25 kiloyu ne kadar sürede verdin?? Benim hedef de 9 kg vermek bakalım ne kadar sürede vercem :44:

canım benim kilolarla sporun zorluluğu arasında senın kilonda bir insan için sorun olmaz .senın kasların zayıf oldugu içindir.ben sıkı bir spor ve protein diyetıyle verdım.bende ebru sallının karın dvdsiyle plates yaparken artı protein diyetıyle 400 gr veriyordum.artık hep bu gruptayım hergun menümü yazıcam.bugun 400 gr gitmiş bile 58.2 oldum

Haklısın sonuçta 25 kilo vermişsin ama şunu biliyorum ben şu an 25 kilo fazla olsam kesin yerimden kalkamam
Çok iyi zayıflamışsın tebrik ederim :) Sanırım uzun süre spora ara verdim ondan dediğin gibi kaslarım zayıfladı zorlanıyorum
Olsun artık her gün yapcam sporumu hiç ara vermeden :) Kendimi daha iyi hissediyorum yorulsam da

dünkü menum
sabah lorpeyniri
3 dilim ızgara sucuk
1 dilim çavdur
1 kaşık pekmez
şekersiz çay
ara
kuru kayısı
öğleyin
2 ızgara köfte
tere
1 kase mercimek çorbası
1 dilim çavdar
akşam
yoğurtlu bakla
1 dilim tavuk ızgara
sonrada 1 elma
gün bitti
Mesaj düzenleme Paneli Alıntı ile Cevapla
--------------------------------------------------------------------------------

ohh ne güzel 25 kilo vermişsin. ben şurda 3 kiloyu veremiyorum ya çok ilginç. ben spor yapıyorum zaten. ama çok geç veriyorum kiloları. bide benim vücudum çok sıkı. hiçbir yerim sarkık değil. herkes o yüzden geç veriyosun diyo ama sıkıldım artık yani. kaç aydır uğraşıyorum göbeğim için

çok korktuğum kavitasyonu bile düşündüm ama lazere gittiğim için bu yaşta bu kadar yüklenme vücuduna dediler o da kaldı. nolcak bilmiyorum yani. çaresiz kaldım öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…