bakalm bu aralar takmamaya çalışıyorum yiyorum içiyorum ama aynanın karşısına geçince üzerime yakışan kıyafet bulamıyorum bunalıma giriyorumhehh sende ayını benim gibisin. yapıyorum hemen cevap alıyım istiyosun. bende öleydim kafaya takmıştım zayıflamayı ama o zamanda stresten hiç veremedim. sonra takmadım veririm elbet dedim baktım 2 kilo gitmiş bile. şimdi yine takıyorum göbeğimi ama takmakla olmuyo. kendine zaman ver. bide her vücudun bi direnci vardır. şimdi sana direniyo ama bi zaman sonra bi bakmışsın kazanan sensin. zayıflama dönemi başlamış. diceğim çok takma bu sefer Allah korusun başka şeyler çıkar başına.
canım içtiğin kahve nescafemi peki krema olarak ne kullanıyosun,kremalar çok kalorili suçlu o olabilir,ama kahveden vazgeçemem diyosanda,coffeemate kahve kreması kullanabilirsin,her bardak için sadece 27kaloritabi kahvene şeker atmıycaksın ben kırkyılda bi içerim canım isterse ondada kremayı kullanıyorum bide şekersiz içemiyorum ben
kızlar lak diye girdim ama,aranızda 168 boy civarında olupta 55 kilo olan varmı,,çokmu sağlıksız bi kilo oluyo,nasıl görünüyosunuz,:26:
ideal kilon 58 canım zaten
canım biliyorum zaten nerde girsem ya 600 diyo ya 59 diyo ideal kilo sorgumda,,ama benim 9nisana 55 olmam gerekiyo,işin içine idda girdi eşimle,çok az zamanım kaldı ve ben tam gaz devam ediyorum ama artık hergören nerene zayıflıcan daha sağlığındanmı olmak istiyosun,çocukmusunuz sizde iddaayla falan uğraşıyosunuz diyolar,haklılar belki ama,eşim gıcıklık yaptı sağolsun kaybedersem ona hiç karışamıycam hemde hiçbişeysine,ama benim kazanmam gerek ozaman herşey süper olucak,hem istediğim herşey alınıcak,hemde benden izinsiz hiçbiyere çıkamıycak
ama ben kendimi bugünlerde çok halsiz ve yorgun hissediyorum başım dönüyo dvsmlı,kansızlık tahlil yapalım dedi dr.ne çıkıcak bilmiyorum,acaba dedim,55kiloyu bünyem kaldırırmı:26:
canım içtiğin kahve nescafemi peki krema olarak ne kullanıyosun,kremalar çok kalorili suçlu o olabilir,ama kahveden vazgeçemem diyosanda,coffeemate kahve kreması kullanabilirsin,her bardak için sadece 27kaloritabi kahvene şeker atmıycaksın ben kırkyılda bi içerim canım isterse ondada kremayı kullanıyorum bide şekersiz içemiyorum ben
kızlar lak diye girdim ama,aranızda 168 boy civarında olupta 55 kilo olan varmı,,çokmu sağlıksız bi kilo oluyo,nasıl görünüyosunuz,:26:
bende guruba katılmak istiyorum 59-60 arası kilom gidip geliyor...ama baharın gelmesiyle zayıflamaya karar verdim..hep kararlıydımda iş uygulamaya gelince malum...neyse 1,5 haftadır lojmandan kızlarla birlikte günde sabah ve akşam olmak üzere 2 saat yürüyorum...4 arkadaşız...ve akşam 18:00 dan sonra yemek yemiyorum ama gün içinde kaçamaklarım olmuyo değil...şimdi size sormak istiyorum..hem günde 2 saat yürüyerek hemde 18 den sonra yemeyerek ama gün içinde kaçamak yaparak zayıflarmıyım..mesela bugün sabah tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost yağsız..adet günüm yakın tatlı krizlerim oluyo onun için 2-3 kaşık nutella yedim..bir kaç dilim dil peyniri..su ve nescafe şekersiz çay..öğlen bakla yemeği yoğurlu ama ekmek yok. sabah kahvaltısı dışında ekmek yemiyorum..bakla yemeğinde sonra yürüyüşe çıktım 1 saat...ara öğün salatalık ve su..ama yürüyüşten sonra yarım el büyüklüğünde gözleme beyaz peynir şekersiz çay ve yine krizim tuttu ve kornet...ama ikindiden sonra sadece akşam yemeği yiyiyorum ve hiç kaçamak yapmadan yatıyorum..bu dönem tartılmak istemiyorum çünkü adetim yakın tartı pek oynamıyor .....
canım biliyorum zaten nerde girsem ya 600 diyo ya 59 diyo ideal kilo sorgumda,,ama benim 9nisana 55 olmam gerekiyo,işin içine idda girdi eşimle,çok az zamanım kaldı ve ben tam gaz devam ediyorum ama artık hergören nerene zayıflıcan daha sağlığındanmı olmak istiyosun,çocukmusunuz sizde iddaayla falan uğraşıyosunuz diyolar,haklılar belki ama,eşim gıcıklık yaptı sağolsun kaybedersem ona hiç karışamıycam hemde hiçbişeysine,ama benim kazanmam gerek ozaman herşey süper olucak,hem istediğim herşey alınıcak,hemde benden izinsiz hiçbiyere çıkamıycak
ama ben kendimi bugünlerde çok halsiz ve yorgun hissediyorum başım dönüyo dvsmlı,kansızlık tahlil yapalım dedi dr.ne çıkıcak bilmiyorum,acaba dedim,55kiloyu bünyem kaldırırmı:26:
Bende senin gibiyim öğlenleri kaçamak yapıyorum sabah da üstelik sadece 40 dk spor yapıyorum o da cardio değil yani ama ona rağmen zayıflıyorum yani :)
Ama tabi çok yavaş oluyor benimki canım senin gibi 6 dan sonra kesinlikle bir şey yemiyorum bende sadece çok acıktıysam azıcık bir yoğurt yiyorum ya da bir bardak süt içiyorum o kadar. Gerçi yavaş zayıflamaktan da şikayetçi değilim çünkü boğazımı pek kısamıyorum ben bir yandan da sınava hazırlanıyorum çünkü. O yüzden spora da fazla vakit ayırmak istemiyorum. Ayda 2 kilo versem bile yeter bana 4 ayda istediğim kiloya ulaşıırım.
bugün de 52.8
2 gündür saldım resmen kendimii baklavalar pastalar poğaçalar çikolatalar.. biri bana dur demeli.regl de olamadm 2 aydır off
ya kızlar akşam 6dan sonra hiçbir şey mi yemiyosunuz ben evde 7.30 8 de oluyorum nasıl olcak bu iş? Bir de meyve de mi yemiyosunnuz ?
ben yemiyorum cnm ev gezmelerine akşam gittiğimdede söylüyorum yemediğimi.diyette olduğumu söyleyince ısrar etmiyolar ve ikramlardan bile almıyorum bir yudum dahi.. sadece şekersiz çay içiyorum...vücudumuzu neye alıştırırsak vücut hep onu istiyor..ben gün içinde hiç bir şey yemeyip akşam 5 te yeme krizi ile başlayan abur cubur atıştırmaları gece 12 ye kadar sürüyordu..her gece eşimle çay demleyip mutlaka çerez çikolata kurabiye kek pasta ne varsa yerdik...hiç kısmadan...sonra çay saatlerini kaldırdım ve yememeye başladık ama durduramıyordum kendimi illa gidip kaşla göz arası atıştırıyordum ...ama kesin karar verince zayıflamaya önce yeme düzenimi değiştirdim...ilk hafta çok zorlanıyorsun ama 2. hafta inan alışıyorsun ...ve bir süre sonra akşam yemeyi unutuyorsun...ve akşamları nekadar mideme yüklendiğimi anladım...yemeyince sabahlarıda çok hafif uyanıyosun...sana tavsiyem akşam yemeğinde koca bir tabak dolusu sulu sebze yemeği yersen ve bol su içersen uzun süre aklına yiyecek hiç birşey gelmiyor ben öyle yapıyorum...birde ılıksu iştah kapatıyor akşamları içebilirsin ..yada bir elma yiyebilirsin..1 bardak süt içebilirsin.benim 2. haftam ve akşam yememeye vücut alışmış 3 akşam üstüste ev gezmesine gittim şekersiz çay içiyorum ve dün akşam arkadaşım bir dilim elma ve portakal yedirdi çok ısrar etti..gece midem okadar kötü oldu ki..bu akşamda başka bir yere gittim yine şekersiz çay ve çerez koymuş sadece bir kaç leblebi yedim ama şuan yine midem çok rahatsız ve bulanıyo...sanırım artık mide akşamları dinlenmek istiyor..dediğim gibi alışıyorsun ama 1 hafta diren bence ...gündüz cnm ne isterse azar azar yiyiyorum ama aynı sorun olmuyo midemde mesela :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?