50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Süper 3 ayda 16 kilo benim de 3 ayda 10 kilo gitse keşke peki duraklama oldu mu bazen sabit bir kiloda takılıyor sanki gitmeyecek gibi geliyor size de öyle oldu mu?

valla sabır isteyen iş.protein diyetı yaptıgım için bu diyetın dısında kaçırdıgında tabıkı gerilediğim zamanlar oldu .ama sabır

sutun buldum canlar ama liste yapamıyorum.nasıl kullanacagımı bilemiyorumki.ayy kimsemı yok burda bunu yurutecek anlamadımki.ben pc kullanmayı tam bilsem .bilendemı yok yaaaaaaaaaaaaa

Bugünn baya diyeti bozdum pastalar falan.. Tartılmadım da. Yarın tartılıcam bakalım kaç çıkıcam. 2aydır regl de olamadım offf

ezgi protein diyeti nasıl oluyor açar mısın biraz?
valla sabır isteyen iş.protein diyetı yaptıgım için bu diyetın dısında kaçırdıgında tabıkı gerilediğim zamanlar oldu .ama sabır

22 mart 58.6
23 mart 58.2
24 mart 58.0
25 mart 58.1
menümü yazayım
piknıkteydım
sabah 2 haslanmış yumurta 1 kepek ekmeği
saat 12 den sonra saatlerımı bilmiyoruum valla yediklerimi yazayım
3 ızgara tavuk soslu ama 3 bardak ayran patlıcan bıber salatası
1 avuc antep ve tuzlu fıstık 1 cay
3 lt su
valla canlar hafta sonu diyet kontrolu yapmak cok zor dikkat etmeye calışıyorum ama yediklerimin mıktarı fazla kaçıyor sanırım.hafta içi kilo kontrolu koruyorum anca.bakalım yarın yıne fazla cıkabılır.:18:

Bugünn baya diyeti bozdum pastalar falan.. Tartılmadım da. Yarın tartılıcam bakalım kaç çıkıcam. 2aydır regl de olamadım offf

ezgi protein diyeti nasıl oluyor açar mısın biraz?

canım benim proteın listtesı var ben kendıme o diyetten kendime gunluk menuler oluşturdum.devam yanı.sabah 2 yumurtayla yapabıldiğim herseyı yıyorum
öğlen mutlaka avcum kadar et ve salata aksamda et ve salata 2.5 lt su yanı benım oluşturdugum menu nette arastır istersen sana hangısı uyarsa

herkese merhaba, sabah tartildim 58.2 kilo olmusum
biran once gitsin su 3 kilo.
sabahlari haslanmis yumurta , oglenleri tavuk yada hindi ve bulgur pilavi , aksamlarida salata yada 1 kase corba ve 1 dilim tam tahilli ekmek yiyorum. gundee 1 meyve yiyorum , yesil cay iciyorum. eeee kilolar gitmemekde direniyor. 2 gun yedim diye 200 gram almisim uffff:
gunde 2 kupa kremali kahve iciyorum acaba suclu bumu?
yarindan itibaren kahve de icmeyecegim , 1 hafta sonra ne olcak acaba?

sabahlari haslanmis yumurta , oglenleri tavuk yada hindi ve bulgur pilavi , aksamlarida salata yada 1 kase corba ve 1 dilim tam tahilli ekmek yiyorum. gundee 1 meyve yiyorum , yesil cay iciyorum. eeee kilolar gitmemekde direniyor. 2 gun yedim diye 200 gram almisim uffff:

herkes öyle diyo canımm çok takıyosun veremiyosun diyorlar ama benim elimde değill yediklerime de dikkat ediyorum o yüzden biraz çabuk vermek istiyorum ama yok

hehh sende ayını benim gibisin. yapıyorum hemen cevap alıyım istiyosun. bende öleydim kafaya takmıştım zayıflamayı ama o zamanda stresten hiç veremedim. sonra takmadım veririm elbet dedim baktım 2 kilo gitmiş bile. şimdi yine takıyorum göbeğimi ama takmakla olmuyo. kendine zaman ver. bide her vücudun bi direnci vardır. şimdi sana direniyo ama bi zaman sonra bi bakmışsın kazanan sensin. zayıflama dönemi başlamış. diceğim çok takma bu sefer Allah korusun başka şeyler çıkar başına.

2 kupa kremalı kahvee mii. Canım yapma aman diyiim krema sırf yağ zaten. sen o kahveyi bırakırsan çok farkedersin sırf o kahveden 2 kilo gider zaten :)

evet
26 mart 58.4 geldım regl olamadım vucut dırenıyor.adet duzensızlığim oldugundan kaldım burda.bı regl olsam olcakta bakalım yarın tartı ne dıcek
menum
sabah 2 haslama yumurta 1 kepek ekmek
öğlen ızgara tavuk domates 3 bardak ayran
aksam yemeyım dıyorum tavu cok yedım korkuyorum valla artık
yada aksam hafıf bıseyler yerım
2.5 lt su içtım

canım menu guzel fakat saat ayarı yap kendıne vucut daha ıyı verdıyor.sabah öğlen aksam yeme saatlerı belirle ve hep o saatte ye tecrube olrak konuşuyorum

23 Mart 57.4
24 Mart 57.9
25 Mart 57.5
26 Mart 57.4

Ve bugün hamur işlerini indirdim mideye ama pişman değilim tadı çok güzeldi :)
Arada kaçamak yapmak lazım Olsun akşam da hafif yerim yarın da az yerim olur biter :)

canım içtiğin kahve nescafemi peki krema olarak ne kullanıyosun,kremalar çok kalorili suçlu o olabilir,ama kahveden vazgeçemem diyosanda,coffeemate kahve kreması kullanabilirsin,her bardak için sadece 27kaloritabi kahvene şeker atmıycaksınben kırkyılda bi içerim canım isterse ondada kremayı kullanıyorum bide şekersiz içemiyorum ben

kızlar lak diye girdim ama,aranızda 168 boy civarında olupta 55 kilo olan varmı,,çokmu sağlıksız bi kilo oluyo,nasıl görünüyosunuz,:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…