Süper 3 ayda 16 kilo benim de 3 ayda 10 kilo gitse keşke peki duraklama oldu mu bazen sabit bir kiloda takılıyor sanki gitmeyecek gibi geliyor size de öyle oldu mu?
valla sabır isteyen iş.protein diyetı yaptıgım için bu diyetın dısında kaçırdıgında tabıkı gerilediğim zamanlar oldu .ama sabır
Bugünn baya diyeti bozdum pastalar falan.. Tartılmadım da. Yarın tartılıcam bakalım kaç çıkıcam. 2aydır regl de olamadım offf
ezgi protein diyeti nasıl oluyor açar mısın biraz?
tamam teşekkür ederimm bugün diyeti baya bozdum pastalar yedim kendime çeki düzen vermem gerek
ahh kuzum hafta sonu olunca bendede denge kalmıyor ya sınırlerım bozuluyor hafta sonları.ya
herkes öyle diyo canımm çok takıyosun veremiyosun diyorlar ama benim elimde değillyediklerime de dikkat ediyorum o yüzden biraz çabuk vermek istiyorum ama yok
valla canım benım de etım yumusak karın germe ameliyatı bile düşünüyorum
Kilo az olunca daha geç veriliyor canım ondandır, çünkü 100 kilo bir insanlar 60 kilo birinin yaktığı enerji miktarı aynı değil şey gibi düşün üzerinde ağırlıklarla yürüyen insan mı çok yorulur ağırlıksız yürüyen mi o yüzden pes etme devam et kaslı olman daha iyi kolay zayıflarsın çünkü kaslar metabolizma hızını kat kat arttırıyor. Göbeğin dışarı doğru çıkıksa demek ki yeterince kas yok sana tavsiyem pilates olacak ben iki gündür yapıyorum dün karın çalıştım inanılmaz ağrıdı karnım çok yordum sanırımAma sabah bi kalktım dümdüz nasıl sevindim yaa :)
ahhh evet canımm biliyorum. az kilo zor gidiyo işte vücut yakmıyo bi türlü. tam kiloda değil aslında. sporla şekle sokmak gerek yani incelmek. ama işte insan yaz geldikçe bide zayıfları gördükçe gitsin isityo. bende bu ay haftada 2 gün kardiyo+minder 2 gün step yapmaya başlıyorum. nisan ve mayıs ayı çok önemlii verdim verdim :)
herkese merhaba, sabah tartildim 58.2 kilo olmusum
biran once gitsin su 3 kilo.
sabahlari haslanmis yumurta , oglenleri tavuk yada hindi ve bulgur pilavi , aksamlarida salata yada 1 kase corba ve 1 dilim tam tahilli ekmek yiyorum. gundee 1 meyve yiyorum , yesil cay iciyorum. eeee kilolar gitmemekde direniyor. 2 gun yedim diye 200 gram almisim uffff:
gunde 2 kupa kremali kahve iciyorum acaba suclu bumu?
yarindan itibaren kahve de icmeyecegim , 1 hafta sonra ne olcak acaba?
sabahlari haslanmis yumurta , oglenleri tavuk yada hindi ve bulgur pilavi , aksamlarida salata yada 1 kase corba ve 1 dilim tam tahilli ekmek yiyorum. gundee 1 meyve yiyorum , yesil cay iciyorum. eeee kilolar gitmemekde direniyor. 2 gun yedim diye 200 gram almisim uffff:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?