50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün 53.5la nesfit diyetine başlamıltm bugn 53.0 500 gr sudan gitmiştir.

merhaba kızlar,
bende kaç gündür kilo almış olduğumu farkedince kara kara nasıl zayıflarım diye düşünmeye başladım
Önceleri dikkat ediyordum 2-3 haftadır dikkat etmeyince çıkmış yukarlara doğru
55 kilo idim 57.4 geldim sabah ve karar verdim 49-50 kg'a incem boyum 157
eylulum senin mesajı okuyunca zayıfladığım günler aklıma geldi sabah bi tartılırdım yarım kilo 200 gr bile versem sevinirdim hava uçardım
Günde 200 gr verince 5 günde bir kilo ediyor çünkü :)
Ve az önce öğle yemeğini kaçırdım baya bi kendimi bu linkte buldum hemen
Ama karar verdim 2 gündür de pilates yapıyorum uzun bir süre ara vermiştim tekrar başladım bakalım pilatesle önceden çok kısmadan yediklerimi ayda bir kilo vererek 4 ayda 4 kilo vermiştim. Öyle daha kalıcı oluyor onu farkettim eğer çabuk kilo verirseniz çabuk alıyorsunuz yavaş verirseniz arada yemeği fazla kaçırsanız bile kilonuzu koruyorsunuz. Ama hızlı zayıflayınca bi kere fazla kaçırdı mı eski kilona geri dönüyorsun sanırım bunun sebebi de su kaybı falan olabilir.
Bakalım tam anlamıyla yediklerime dikkat etmeye şu an itibarıyla başlamış bulunuyorum zayıfladıkça da yazarım buraya.
Ben öyle hiç bi şeyi kısmıyorum canım ne isterse yiyorum ama tabi küçük miktarda olmak kaydıyla, Bir porsiyon yerine yarım porsiyon yiyorum yemeği de rejim yaparken canım baklava istediğinde de yiyorum ama bi tane olmak şartıyla. Herkese kolay gelsin iyi zayıflamalar

Bende katılıyım 1.60 boyum 51 kilodayım.Ama ben yarın sabahtan başlıcam yaptıklarımı yazmaya çünkü sabahtan beri hiç bişey yemedim ve uzun bir yürüş yaptım.

slm kızlar ben 18 yaşındaym 1 55 boyundayım 51 kiloyum ya kızlar 45 olmak istiyrm lütfn sizde bana yardım edin zayıflamak istyrm ama benim sorunum kilodan çok vücut şeklim çok kötü bacaklarım sarkık ve selülitli belim kalın ve yağlı çatlak anlicanız bütn kötü özellikleri tasyrm napmlym sizce bana destek olun

kilon çok fazla değil canım boş yere canını sıkma, zayıflarsın spor tavsiye ediyorum sana özellikle vücudundan şikayetçisin anladığım kadarıyla eskiden bende öyleydim 49 kilo olmama rağmen beğenmiyordum kendimi sonra pilates yapmaya başladım çok faydasını gördüm baya bi sıkılaştı vücudum. Benim özellikle bacak kalça ve basenlerde biriktiği için kilolar zayıf olduğum zamanlarda bile oralar çıkıyordu kilolu ve çirkin gösteriyordu, pilatesle baya bi şekilde aldı vücudum kilolu olduğum zamanlarda bile kötü görünmüyor çünkü yağlar kasa dönüştü. Özellikle karnımda çok farkettirdi pilates dilimler çıkmaya başladı ve içe doğru girdi karnım resmen şimdi düz baya karnım. Uzun zamandır ara vermeme rağmen kaslar haa yerinde :)

selam kızlar bende 22 yasındayım 1.60 boyundayım 47 kılo ıle hamıle kaldım 1 hafta once 61 kılo ile dogum yaptım yalnız göbeğim acıdgı ıcın korse takamıyorum onerilenirinizi bekliyorum aranızda sezeryan dogum yapan varmı?

Aynen ben şimdi 100 gr versem seviniyorum ::) dün 53.00ydım ama akşam dışarıda olduğum için kaçırdım biraz bugn 52.9. Bu arada pilatese de başladım

daha doğum yapalı 1 hafta olmuş bence biraz bekleyin sonra doktor kontrolünde önerdiği sporu ve diyeti uygularsınız :)

selamm kızlarr bende geldimm benim boyumda 161 kilom 53 ama vücudum biraz şekilsiz sanırım yani göbegim var az biraz spor yapıyorum 20 gündür jillian michales biraz düzleşiyor gibi karnım 20 gündür hiç tartılmadımda kilo vermişmiyim bilmiyorum

herkese merhaba, diyete basladigim tam 34 gun olmus veee toplam 3.1 kilo vermisim.sabah tartildim ve 58 kiloyu nihayet gordum. kaldi 3kilo.
yas ilerledikce kilo vermek cok zor,onceden 1 ay diyet yapsam 6-7 kilo rahat verirdim herhalde , ama 35 yasimdan once diyetde yapmamistim.
hayatim boyunca hic kilo fazlam olmamisti.kizlar kilo vermek istiyorsaniz 40li yaslara gelmeden zayiflayin. sonrasi cok zor
adimsayar aldim , 10 bin adimdan az yurumuyorum dun 11 bin adim olmus

mrh.bende başlıyorum diyete motive olsun diye aranıza katılmak istiyorum şu anki kilom 59 boy 1.60 55 kiloya inmek istiyorum ilk etapda bugün ilk günümdü

bugünkü menum
sabahleyin dil peyniri
şekersiz çay
tahıl ekmeği üzerine çok az sarelle sürdüm
bu kadar
ara kuru kayısı
öğleyin
ayran çorbası
ara çay kuru kayısı
akşam
5 tatlı kaşığı bezelye susuz
brokoli salatası yağsız
3 adet köfte
1 dilim tahıllı ekmek

herkese merhaba, 2 gundur cok abarttim.baklava, helva,cips,cikolata hepsini yedim
yarin tekrar baslayacagim insallah kilo almamisimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…