50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

trienly isim nedır.fotolarına baktımda aynısı ben gb.senınde etler yumuşak gb benımde yumusak ya ayakta dıkılınce verılen pozlarda sorun yok zaten oturdugunda o yumusak derı toparlanıyor bende ama

kuzum boy kaç sende nerde yazıyor ideal kilo diye.bende boy 163

normal netten bakıyorum,,ideal kilo hesaplama yaz,orda hesaplattır boyunu kilonu soruyo ,,ötekindede boy kilo yaş soruyo,seninkini yaptımda 55 ideal kilo diyo,,benimde 60 ideal kilo yazıyo,,ama şu varki başka hesap yerlerine baktımda buldum bitanesinde 56 ideal kilo yazıyoo

kız yazdıklarımı okusana diğerlerıne cevap ver yaff

trienly isim nedır.fotolarına baktımda aynısı ben gb.senınde etler yumuşak gb benımde yumusak ya ayakta dıkılınce verılen pozlarda sorun yok zaten oturdugunda o yumusak derı toparlanıyor bende ama

ismim tuğba canım,,23 yaşındayım mayısta 24 olcam inşallah sen kaçsın :13:canım göbek sıkılaştırman için mekik çek,,e bide ben biberiye yağı kullanmaya başladımdı inan çok faydası oluyoo dene istersen,,kk dada var konusu,göbeğe sürüp yatıyosun gece,,ben üstüne korse giyiyorum streç takmak zor oluyo hergün hergün

bende 27 yasındayım canım .ya ben göbeklere sürülen yağlara ınanmıyorum yaa senınde t yumusakmı oturdugunda falan derın katlanıyormu

bende 27 yasındayım canım .ya ben göbeklere sürülen yağlara ınanmıyorum yaa senınde t yumusakmı oturdugunda falan derın katlanıyormu

canım hani demişsinya,ayaktayken sorun yok ama oturunca oluyo diye,çokmu katkat oluyoo,benimde yumuşak elbetteki normal bişey bu,oturuncada dümdüz olması için göbek bölgemizde sıfır yağ olması gerekiyo,biraz zamana ihtiyacımız var,zira 2doğum yaptım ben doğum yapanlarda en doğal şey budurum zaten,,dr demişti karın içi kasların gevşedi tabi toparlanması zaman alıcak,,haklı yani ama tamamen kurtulucamı zannetmiyorum,çünkü doğumdan kaynaklanan gevşeklik ameliyatsız düzelmiyo diyenleri duydumneyse ama oturunca çok fazla bi kat kat olmuyo canım seninki çokmu fazla,,mekik çek mekikkk

Kızlar kesinlikle size pilates önercem karın için acayip sertleştiriyor sarkma falan da kalmıyor hiç ameliyat olmuş gibi oluyor valla
Benim karnım önceden 3e katlanırdı oturunca 2 ye düştü pilatesten sonra katlanma gerçi en zayıflarda bile oluyor ama sarkık oluyor kilolu olunca onu yok ediyor pilates
şekilleniyor kilo vermeseniz bile inceliyor bel bölgesi hem yanlardan hem de önden içeri doğru çekiliyor karın çok fark oluyor yani.
Bu arada sabah tartıldım yine aynı geldim 57.0 da kaldım ama 6 nisana kadar tartılmama kararı aldım bugün bakalım o zaman kaça incem :)

ya benım karın yapım zaten cok buyuk ayakta bısey yok ama dar pantolan gıyyım derı yukaru cıkıyor orta hallı bır kat.bende cocuk dogurdum tabıkı ama.bu katı bıle ıstemıyorum ya hatta bı ara karın germe ameliyatı bıle düşündüm masada kalmıcagımı bılsem.mekık kar etmez naparsan yap ya ben ınanmıyorum

hadı bakalım kım önce olcak.ya bende ebrunun karın dvd almıştım gercekten guzel ama bu aralar spor motıvasyonum yok regl oluncamı ne.bakalım bı bıtsınde platese donuş yaparım.

canım pilatesin hangisini yapıyosun burda link paylasabilirmisin??

canım pilatesin hangisini yapıyosun burda link paylasabilirmisin??

ben tv8 in sitesinden indirmiştim canım canlı yayında yapılan var ya onlarla başladım ben önce hiç yapmamış olanlar için 20dk ile başlıyordu hepsini indirmiştim 1. sezondan başladım 3. sezondayım ben. Sanırım ebru şallının sitesinde de var o videolar. ama bi link görmüştüm birileri sıfırdan eklemişti linkler duruyor mu bilmiyorum bi netten bakim bulursam yollarım birazdan

tesekkür ediyorum kızlarr indiriyorum su anda hepsini indirip arşivlicemm

Merhabalar!

Ben ayda bir ya da iki kez anca girebiliyorum. Yine de mümkün olduğunca herkesin yazdıklarını okumaya çalışıyorum.. Bu arada kilo veren herkese tebrikler.. Veremeyenler de hiç üzülmesin, zaman zaman kilomuz artmış ya da aynı kalmış olabilir; ama böyle dönemlerde eğer spor da yapıyorsanız kas kitleniz artıp yağ kitleniz azalmış olabilir. O yüzden kilonuza çok takılmayın bence.. Ben de zaman zaman çok fazla yapıyorum bunu.. Sizlere tavsiyem, kesinlikle vücüt ölçülerinizi ölçün ve bence fotoğraflarınızı çekin. Eğer incelme yoksa bile vücudunuzda toparlanma vardır. Özellikle aranızda çok takdir ettiğim arkadaşlar var, düzenli sporunu yapıyor kilo veremese de.. Walla bravo..

Bu alışkanlığınızı inşallah hiç kaybetmezsiniz.. Sporu zayıflamak için değil de ömür boyu yapma alışkanlığı edinmem gerek.. Eskiden yapardım, kilo vermek için değil, sağlıklı ve fit olmak için ve sevgilim eşim yüzünden bu alışkanlığımı unuttum.. Evimizi resmen spor salonuna çevirdik; ama üşengeçlik yok mu?!?!..

Neyse ben 3 haftada 3,5 kilo verdim ve hala devam ediyorum.. İnşallah Nisan sonunda 46 kilo olabilirim.. Olamazsam da istediğim kiloya düşüne kadar devam edeceğim..

Bir de sizler gibi spor yapabilsem..

Hepinize bol bol azim ve başarılar!.. :)

valla bende cuma cumartesi acayip hatta fulll cısslı bi serbest gün oldu,,geç saatlere kadar tıkındık eşimle,,of anam of,,bu adam tam sopalık,,her cısslı geçirdiğim gün için bi hafta uzat iddaa süresini dedim,,gene ayın 10u son gün demesinmii,tutturdu hem yeye diye fiştekliyoo,hemde zamanında 55 görcem diyo,,vaybe he.m kel hem fodul:113:
neyse bugün azcık düzenime döndüm,,yine cumaya kadar geçen 2günümü toplıycam diye uğraşcamneyseki busabah
58.8kg geldim bu bi mucizee,,bu 2günde ne fazla su içebildim ne bitki çayı nede yediklerim sağlıklı şeylerdi,,
dün pırasalı börek yaptım eşimin ısrarı üzerine üstünüze afiyet bigüzelde yedimabur cubur hikayeme girmiyorum bile
neyse ben sopalanmadan kaçayım uykum geldii,,bugün eşim işyerinde kalıcak yarın 17de gelicek,araba bakmaya gidicek bi sorun çıkmazsa alıcak inaşallah,,aylardır bi denk gelmedi adam gibi bi araba,herkez nekadarda yalancı olmuş işleri güçleri işe yaramayan arabalarını sahtekarlıkla satmakneyse hayırlı geceler renkli rüyalar hepinizee

ben de geldim kızlar
diyetisyene gittim dün de diyetime ve yürüyüşüme başladım boyum 1.51 kilom 55 diyetisyene göre 4 kilo vermem gerek ama hem verecek kilom az olduğu hem de metabolizmam yavaş çalıştığı için iki ayda verebilecekmişimbende diyorum ki en azından iki kilo verip geçen yaz ki kiloma döneyim yazlıklarımı giydim de her yerim meydana çıktı geçen yaz kiloluyum diyordum bu sene daha beter olmuşumbugün dışarıda 45 dk yürüdüm koşu bandında da 20 dk yapacağım şu an odamda temizlik var bitsin yapıcam ayın ondördünde de kontrole gideceğim heyecanla ve merakla bekliyorum o günü:18:

ayy kızlarrrrrr bennnnnnnnnn 58.2 geldım hafta sonu eşim karsımda yıynce yapamaıyorum yıyorum

ezgi arada oluyor öyle moralini bozma devam et bir gün çok kaçırınca ertesi gün az ye, başkası yiyor diye sende yemek zorunda değilsin ki Eşin arkadaşın ailen kim yerse yesin
o an canın isterse de ki yemeyeceğim ben çok iradeli güçlü bir insanım yemeyeceğim de yeme, ya da ertesi gün sabah yerim de saat geç olmuşsa asla yeme.

kızlar bende regl oldum şişti her yerim bi de bugün annem en sevdiğim çikolatalardan almış acayip çok kaçırdım sporu da bir haftalığına bıraktım regl olduğum için korkudan tartıya da çıkamıyorum bende 58 olabilirim şu an ama akşam çok çok hafif yiyeceğim bugün çikolatayı kaçırdığım için bakalım pes etmeyeceğim en azından kilo vermesem bile sabit kalmam lazım.

mechartemisia 46 kilo olmam gerek demişsin merak ettim boyun kaç senin? 46 çok az bir kilo da ondan sordum. benim 157 boyum 47 kilo olunca manken gibi oluyorum valla Bir keresinde olmuştum ama yine de zayıf en iyisi 49 50 öyle hedef koydum kendime bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…