kuzum boy kaç sende nerde yazıyor ideal kilo diye.bende boy 163
kız yazdıklarımı okusana diğerlerıne cevap ver yaffnormal netten bakıyorum,,ideal kilo hesaplama yaz,orda hesaplattır boyunu kilonu soruyo ,,ötekindede boy kilo yaş soruyo,seninkini yaptımda 55 ideal kilo diyo,,benimde 60 ideal kilo yazıyo,,ama şu varki başka hesap yerlerine baktımda buldum bitanesinde 56 ideal kilo yazıyoo
trienly isim nedır.fotolarına baktımda aynısı ben gb.senınde etler yumuşak gb benımde yumusak ya ayakta dıkılınce verılen pozlarda sorun yok zaten oturdugunda o yumusak derı toparlanıyor bende ama
kız yazdıklarımı okusana diğerlerıne cevap ver yaff
ismim tuğba canım,,23 yaşındayım mayısta 24 olcam inşallahsen kaçsın :13:canım göbek sıkılaştırman için mekik çek,,e bide ben biberiye yağı kullanmaya başladımdı inan çok faydası oluyoo dene istersen,,kk dada var konusu,göbeğe sürüp yatıyosun gece,,ben üstüne korse giyiyorum streç takmak zor oluyo hergün hergün
kız azcık sabretseneeben yazana kadar sende diğerini yazmış oluyon napiyimm
ben yemek yemeğe gidiyorum birazdan görüşürüüüüüüzzzz
bende 27 yasındayım canım .ya ben göbeklere sürülen yağlara ınanmıyorum yaa senınde t yumusakmı oturdugunda falan derın katlanıyormu
canım hani demişsinya,ayaktayken sorun yok ama oturunca oluyo diye,çokmu katkat oluyoo,benimde yumuşak elbetteki normal bişey bu,oturuncada dümdüz olması için göbek bölgemizde sıfır yağ olması gerekiyo,biraz zamana ihtiyacımız var,zira 2doğum yaptım ben doğum yapanlarda en doğal şey budurum zaten,,dr demişti karın içi kasların gevşedi tabi toparlanması zaman alıcak,,haklı yani ama tamamen kurtulucamı zannetmiyorum,çünkü doğumdan kaynaklanan gevşeklik ameliyatsız düzelmiyo diyenleri duydumneyse ama oturunca çok fazla bi kat kat olmuyo canım seninki çokmu fazla,,mekik çek mekikkk
Kızlar kesinlikle size pilates önercem karın için acayip sertleştiriyor sarkma falan da kalmıyor hiç ameliyat olmuş gibi oluyor valla
Benim karnım önceden 3e katlanırdı oturunca 2 ye düştü pilatesten sonra katlanma gerçi en zayıflarda bile oluyor ama sarkık oluyor kilolu olunca onu yok ediyor pilates
şekilleniyor kilo vermeseniz bile inceliyor bel bölgesi hem yanlardan hem de önden içeri doğru çekiliyor karın çok fark oluyor yani.
Bu arada sabah tartıldım yine aynı geldim 57.0 da kaldım ama 6 nisana kadar tartılmama kararı aldım bugün bakalım o zaman kaça incem :)
Kızlar kesinlikle size pilates önercem karın için acayip sertleştiriyor sarkma falan da kalmıyor hiç ameliyat olmuş gibi oluyor valla
Benim karnım önceden 3e katlanırdı oturunca 2 ye düştü pilatesten sonra katlanma gerçi en zayıflarda bile oluyor ama sarkık oluyor kilolu olunca onu yok ediyor pilates
şekilleniyor kilo vermeseniz bile inceliyor bel bölgesi hem yanlardan hem de önden içeri doğru çekiliyor karın çok fark oluyor yani.
Bu arada sabah tartıldım yine aynı geldim 57.0 da kaldım ama 6 nisana kadar tartılmama kararı aldım bugün bakalım o zaman kaça incem :)
canım pilatesin hangisini yapıyosun burda link paylasabilirmisin??
ayy kızlarrrrrr bennnnnnnnnn 58.2 geldım hafta sonu eşim karsımda yıynce yapamaıyorum yıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?