50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım ben de sabahları tartılıyorum genelde işe gitmeden önce kıyafetlerim ile hiç tartılmıyorum. bakalım yarın sabah kaç olacağım

kızlar günde en az 2 tane yeşil çay ciddiyim etkisini görüceksiniz. bana güvenin 3-4 senedir hiç bırakmadım ama diyet de yapamadığım halde kilomu korudum tabi ki fazla yemiyordum ama şu son 3-4 aydır içmedim baktım tartıda hemen 1-2 kilo artış var yeşil çayın etkisi gözardı edilemez bana inanın.

ben yeşil çay içince metabolizmam tavan yaptı sanırım daha çok acıktırıyo gbi.. yada bi yerde yanlış yapıyorum. çokta hevesle almıştım ama malesef bıraktım

ben yeşil çay içince metabolizmam tavan yaptı sanırım daha çok acıktırıyo gbi.. yada bi yerde yanlış yapıyorum. çokta hevesle almıştım ama malesef bıraktım

evet söylediğin gibi olabilir metabolizma hızlanıyor olabilir ama önemli olan iradeye sahip olabilmek o kriz anını atlatabilmek karşımda çikolataları götürüyorlar ben de yeşil çay içiyorum yemeklerden 1 saat sonra limonlu içiyorum bir iki damla limon sıkıyorum sade yeşil çaya.

kızlarrr bende sporu falan baya boşladım gitmiyorum 1 aydırr. 57,6 geliyorum tartıda sabahları aç karnına. yeniden başlamam gerek. kendime eliptik bisiklet aldım. gelsin hemen spora ve diyete yine başlıcam. yaza ne kaldı şurda ama hala gelemedim ideal kiloma

baktım kiminiz ne güzell kilolar veriyosunuz. sırlarınızı bizlede paylaşın yapalım lütfeeeennnnnn

Sonuçta hangisi seni daha çok yoruyorsa o daha çok kalori harcatıyordur. Ki tabi ki koşmak daha çok kalori harcatır. İkisi de katbonhidrat yaktırır vücudun çalışma sistemi öyle önce glikojenleri yakarsın sonra glikojen kalmayınca vücuttaki yağları karbonhidrata çevirir vücut onları yakmaya başlarsın bir süre sonra da bu da vücuttaki yağları yaktığın anlamına gelir :)

kızlar ya ben 57 den 60 a çıktımşuan 59 um. diyetime yeni başalmıştım gene yenik düştüm haftasonunda abarttım yarından gene devam edicem. amacım 50 olmak ama 52 falanda uyar yani şu 55 i bi görüp geçersem zaten rahatlicam. siz neler yapıyosunuz şuan?

senin kilon kaç bu arada?
canım ben 83 kiloydum suan 56.4 oldum

canım herkes paylaşşın dıyoda kımse menulere dıkkat etmıyor galıba .menulere bakarsanız ne yedığımıze dogru olur.bence ama dimi kı ben sporu bıle bırakmışken verıyorum

diyet önerılerınız bölümünde proteın diyetıyle 76 dan 58 dedım baslığı ben actım.orda herkese anlatıyorum zaten orayıda takıp edebılırsınız istersenız

haklısın ezgi ben menülere pek dikkat etmiyorum öğlen çok kaçırıp akşam az yiyorum Cidden 3 gün kalmış ben daha 57 yim 55 e inemem herhalde ama 56.5 olsam da olur 3 günde yani tamam ama söz 3 gün boyunca çok çok az yicem. Abur cubur adına da hiç bi şey yemeyeceğim Teşekkürler ezgi acayip gaza getirdin beni :)

Günaydın kızlar,
sabah aç karnına iç çamaşırlarımla tartıldım 56.5 kg geldim :)
Zayıfladığımdan değil aslında dünle aynı kiloda çıktım önceden pijama ile
tartılıyordum 57 geliyordum demek ki kıyafetler yarım kilo farkettiriyor onu anladım
Hedef iki gün içinde 56 ya düşmek bugün çok çok az yiyeceğim sadece bufün değil nisan ayı bitene kadar çok çok az yiyeceğim
midemi küçültcem bir kaç gün aç kalırım ama alışır vücudum zamanla az yemeye
Hedef koydum şimdi kendime 6 nisanda tartılcaktık yaa yine o zaman tartılalım
ama bir de 1 Mayısa hedef koyalım yaklaşık 4 hafta kalıyor geriye ben bir dört kilo daha vereceğim sizin hedef kilonuz kaç bilmiyorum ama :)
yani 4 kilo daha verince 52 kilo olcam :)) Hayali bile güzel yaa :)) Mayıs ayında da 3 kilo daha verirsem bu iş biter :))

günaayydın bol güneşli kahkahalı bir gün diliyorum kızlaar...
dün akşam şirketten çıkmadan önce sadece portakal suyu içtim ve eve gittiğimde hiç bir şey yemedim içmedim su haricinde.. ve bugünde dün sabahki gibi ilk önce bir bardak oda sıcaklığında su ve yarım saat sonra kepekli beyaz peynirli tostla güne başladım. söylediğim gibi sabah kahvaltısı haricinde ağzıma ekmek sürmüyorum öğlen de ızgara türü yemeği düşünüyorum akşam her zaman olduğu gibi süt yoğurt yada taze meyva suyu vb.. ile geçireceğim. bu sabah itibari ile dünden beri 900gr eksik :)) hadi başaracağız menülerimize dikkat yine belirtiyorum yeşil çay etkisini göz ardı etmeyin.. lütfen kızlar zayıf ve çıtır olalım..

bencedee destek olup birlikte verelim kiloları. her hafta bir gün seçelim o günde kilo bildirimi yapalım bakalım nasıl sonuçlar çıkcak ortaya :)) mayısa daha var sıkarsak veririzz

bende sabah akşam tartılıyorum,,ama akşam tartıldığında fazla çıkman çok normal,benim akşam tartılma sebebim,mesela her akşam 59çıkıpta sabah 58 çıkıyosam,akşam 58 çıktığımda sabahta 57 çıkcamın garantisi,yani binevi önceden tahmin etmek daha güzel oluyo,sabredemiyorum,,,
ve canım önemli olan erken yemek geç yemek değil,,yatmadan 4sat önce yeme ilemini bitirmek,,ve 8de yemek zorundaysanda akşam yemeğini olabildiğince hafif atlatmalısın,çorba salata yoğurt,,sebze yoğurt,,tavuk salata gibi kesinlikle yağlı ve ağır yemek yememelisin,ozaman geç yemenin bi zararı olmaz,,ama mutlaka 3litre suyunu içmelisin ve 2bardak yeşil çay,,artı gün içinde 1kaç çeşit bitki çayıda eklersen verememen gibi bidurum olmıycaktır emin ol,,(ben biberiye zencefil ve form çayı öneririm)

ben anadan doğma tartılıyorum,,valla öyle tabi iççamaşırlarım duruyoo
en garantisi bu canım,hayatta incecik kıyafetlerle bile tartılmadım,,o bile farkediyo gibi geliyoo

bencedee destek olup birlikte verelim kiloları. her hafta bir gün seçelim o günde kilo bildirimi yapalım bakalım nasıl sonuçlar çıkcak ortaya :)) mayısa daha var sıkarsak veririzz

valla benim asıl tartılma günüm cumaa,,burda çoğu kişide cuma tartılıyoo,yani kk zayıflama kadınları

canım sana tam gaz sunu söyleyım 55.9 geldım
500 gr gtmış bıle ben hedefe ulastım sanırım ama bakalım cuma nolcak sende ulaşırsın belkıde.aferın sadece iç camasırlarıyla sabah tartıl tecrube yaaaaaaaaaaa

menu guzel aksamda et tavuk salata yıyabılırsın

valla ben aksam 6 dan sonra kesıyorum ev hanımları için bunu söyleyebılırım.calışanlar ıcın aksam sadece corba salata yada et salata yıyebılırısnız dıyorum

bu da iyi bir yöntem akşamları tartılmak :) ben neredeyse akşam yemeğini unuttum bu da zararlı aslında biliyorum ama akşam 6 dan sonra yememek için şirketten çıkmadan önce yoğurt süt meyva suyu vb. ile geçiştiriyorum. önerilerin için saol canım :)

55.9 geldım 500 gr daha gıtmış kızlarrrrrrrrrrr.sımartın bıraz yafff

ya acaip mutlu oluyor insan burada destek olmak lazım birbirmize bende dünden beri 900gr verdim :) çıtır olacağız çııtırrr.. 50kg olmak istiyorum 3 nisanda başladım ve bugün itibari ile 1.5 kg verdim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…