Ezgi bende 6 dan sonra bi şey yemiyorum bugün tartıldım 57.0 geldim ama sporu bıraktım onun etkisi var cumadan sonra tekrar başlayacağım spora
dün çok çikolata yedim öğlen ama akşam çok az bi meyve yedim başka da bi şey yemedim
sherry ben sadece sabahları tartılıyorum. Her sabah aç karnına çünkü akşamları sabahtan bir kilo fazla çıkıyorum hep.
Bende bi şey sorayım kızlar siz hep aynı kıyafetle mi tartırlıyorsunuz benim değişiyor arada kilo da değişiyor ama onu farkettim bazı kıyafetler ağır oluyo bazısı hafif
kızlar günde en az 2 tane yeşil çay ciddiyim etkisini görüceksiniz. bana güvenin 3-4 senedir hiç bırakmadım ama diyet de yapamadığım halde kilomu korudum tabi ki fazla yemiyordum ama şu son 3-4 aydır içmedim baktım tartıda hemen 1-2 kilo artış var yeşil çayın etkisi gözardı edilemez bana inanın.
ben yeşil çay içince metabolizmam tavan yaptı sanırım daha çok acıktırıyo gbi.. yada bi yerde yanlış yapıyorum. çokta hevesle almıştım ama malesef bıraktım
stata yürümeye gidiyorum kızlar 1 saat yürümeliyim.. bişey sorucam koşmakmı daha kısa sürede yagları yakar yoksa yürümekmi biri bişey söylesin. koşuyodum önceden koşmak karbonhidrat yaktırır yürü dediler şaştım kaldım :)
canım ben 83 kiloydum suan 56.4 oldumsenin kilon kaç bu arada?
bugün kahvaltıda kepekli beyaz peynirli tost, öğlende domates çorbası ve peynirli salata yedim sadece ekmeksiz.. akşam içinde 6 da iş yerinde olacağıma göre ayran yada taze meyve suyu içerim sanırım çünkü akşam 6.30 da çıkıyorum 8 den önce yemek yiyemem evde o yüzden iş yerinde akşam yemeğini bitirmeliyim. kızlar hergün mü tartılıyorsunuz? ben sabırsızm ya sabah akşam tartılıyorum :S
canım aksamları tartılmaman en dogrusu enguzel zaman sabah tuvalate cıkıp iç çamasırlarıyla tartılmandır.
Ezgi bende 6 dan sonra bi şey yemiyorum bugün tartıldım 57.0 geldim ama sporu bıraktım onun etkisi var cumadan sonra tekrar başlayacağım spora
dün çok çikolata yedim öğlen ama akşam çok az bi meyve yedim başka da bi şey yemedim
ben bılmem valla bu cuma dedık 55 olcaz dıye aaaaaaaaaaaaa unuttunmu
sherry ben sadece sabahları tartılıyorum. Her sabah aç karnına çünkü akşamları sabahtan bir kilo fazla çıkıyorum hep.
Bende bi şey sorayım kızlar siz hep aynı kıyafetle mi tartırlıyorsunuz benim değişiyor arada kilo da değişiyor ama onu farkettim bazı kıyafetler ağır oluyo bazısı hafif
stata yürümeye gidiyorum kızlar 1 saat yürümeliyim.. bişey sorucam koşmakmı daha kısa sürede yagları yakar yoksa yürümekmi biri bişey söylesin. koşuyodum önceden koşmak karbonhidrat yaktırır yürü dediler şaştım kaldım :)
canım herkes paylaşşın dıyoda kımse menulere dıkkat etmıyor galıba .menulere bakarsanız ne yedığımıze dogru olur.bence ama dimi kı ben sporu bıle bırakmışken verıyorumkızlarrr bende sporu falan baya boşladım gitmiyorum 1 aydırr. 57,6 geliyorum tartıda sabahları aç karnına. yeniden başlamam gerek. kendime eliptik bisiklet aldım. gelsin hemen spora ve diyete yine başlıcam. yaza ne kaldı şurda ama hala gelemedim ideal kiloma
baktım kiminiz ne güzell kilolar veriyosunuz. sırlarınızı bizlede paylaşın yapalım lütfeeeennnnnn
canım ben 83 kiloydum suan 56.4 oldum
canım herkes paylaşşın dıyoda kımse menulere dıkkat etmıyor galıba .menulere bakarsanız ne yedığımıze dogru olur.bence ama dimi kı ben sporu bıle bırakmışken verıyorum
Günaydın kızlar,
sabah aç karnına iç çamaşırlarımla tartıldım 56.5 kg geldim :)
Zayıfladığımdan değil aslında dünle aynı kiloda çıktım önceden pijama ile
tartılıyordum 57 geliyordum demek ki kıyafetler yarım kilo farkettiriyor onu anladım
Hedef iki gün içinde 56 ya düşmek bugün çok çok az yiyeceğim sadece bufün değil nisan ayı bitene kadar çok çok az yiyeceğim
midemi küçültcem bir kaç gün aç kalırım ama alışır vücudum zamanla az yemeye
Hedef koydum şimdi kendime 6 nisanda tartılcaktık yaa yine o zaman tartılalım
ama bir de 1 Mayısa hedef koyalım yaklaşık 4 hafta kalıyor geriye ben bir dört kilo daha vereceğim sizin hedef kilonuz kaç bilmiyorum ama :)
yani 4 kilo daha verince 52 kilo olcam :)) Hayali bile güzel yaa :)) Mayıs ayında da 3 kilo daha verirsem bu iş biter :))
bende sabah akşam tartılıyorum,,ama akşam tartıldığında fazla çıkman çok normal,benim akşam tartılma sebebim,mesela her akşam 59çıkıpta sabah 58 çıkıyosam,akşam 58 çıktığımda sabahta 57 çıkcamın garantisi,yani binevi önceden tahmin etmek daha güzel oluyo,sabredemiyorum,,,bugün kahvaltıda kepekli beyaz peynirli tost, öğlende domates çorbası ve peynirli salata yedim sadece ekmeksiz.. akşam içinde 6 da iş yerinde olacağıma göre ayran yada taze meyve suyu içerim sanırım çünkü akşam 6.30 da çıkıyorum 8 den önce yemek yiyemem evde o yüzden iş yerinde akşam yemeğini bitirmeliyim. kızlar hergün mü tartılıyorsunuz? ben sabırsızm ya sabah akşam tartılıyorum :S
bencedee destek olup birlikte verelim kiloları. her hafta bir gün seçelim o günde kilo bildirimi yapalım bakalım nasıl sonuçlar çıkcak ortaya :)) mayısa daha var sıkarsak veririzz
canım sana tam gaz sunu söyleyım 55.9 geldımhaklısın ezgi ben menülere pek dikkat etmiyorum öğlen çok kaçırıp akşam az yiyorumCidden 3 gün kalmış ben daha 57 yim 55 e inemem herhalde ama 56.5 olsam da olur 3 günde yani tamam ama söz 3 gün boyunca çok çok az yicem. Abur cubur adına da hiç bi şey yemeyeceğim Teşekkürler ezgi acayip gaza getirdin beni :)
Günaydın kızlar,
sabah aç karnına iç çamaşırlarımla tartıldım 56.5 kg geldim :)
Zayıfladığımdan değil aslında dünle aynı kiloda çıktım önceden pijama ile
tartılıyordum 57 geliyordum demek ki kıyafetler yarım kilo farkettiriyor onu anladım
Hedef iki gün içinde 56 ya düşmek bugün çok çok az yiyeceğim sadece bufün değil nisan ayı bitene kadar çok çok az yiyeceğim
midemi küçültcem bir kaç gün aç kalırım ama alışır vücudum zamanla az yemeye
Hedef koydum şimdi kendime 6 nisanda tartılcaktık yaa yine o zaman tartılalım
ama bir de 1 Mayısa hedef koyalım yaklaşık 4 hafta kalıyor geriye ben bir dört kilo daha vereceğim sizin hedef kilonuz kaç bilmiyorum ama :)
yani 4 kilo daha verince 52 kilo olcam :)) Hayali bile güzel yaa :)) Mayıs ayında da 3 kilo daha verirsem bu iş biter :))
menu guzel aksamda et tavuk salata yıyabılırsıngünaayydın bol güneşli kahkahalı bir gün diliyorum kızlaar...
dün akşam şirketten çıkmadan önce sadece portakal suyu içtim ve eve gittiğimde hiç bir şey yemedim içmedim su haricinde.. ve bugünde dün sabahki gibi ilk önce bir bardak oda sıcaklığında su ve yarım saat sonra kepekli beyaz peynirli tostla güne başladım. söylediğim gibi sabah kahvaltısı haricinde ağzıma ekmek sürmüyorum öğlen de ızgara türü yemeği düşünüyorum akşam her zaman olduğu gibi süt yoğurt yada taze meyva suyu vb.. ile geçireceğim. bu sabah itibari ile dünden beri 900gr eksik :)) hadi başaracağız menülerimize dikkat yine belirtiyorum yeşil çay etkisini göz ardı etmeyin.. lütfen kızlar zayıf ve çıtır olalım..
bende sabah akşam tartılıyorum,,ama akşam tartıldığında fazla çıkman çok normal,benim akşam tartılma sebebim,mesela her akşam 59çıkıpta sabah 58 çıkıyosam,akşam 58 çıktığımda sabahta 57 çıkcamın garantisi,yani binevi önceden tahmin etmek daha güzel oluyo,sabredemiyorum,,,
ve canım önemli olan erken yemek geç yemek değil,,yatmadan 4sat önce yeme ilemini bitirmek,,ve 8de yemek zorundaysanda akşam yemeğini olabildiğince hafif atlatmalısın,çorba salata yoğurt,,sebze yoğurt,,tavuk salata gibi kesinlikle yağlı ve ağır yemek yememelisin,ozaman geç yemenin bi zararı olmaz,,ama mutlaka 3litre suyunu içmelisin ve 2bardak yeşil çay,,artı gün içinde 1kaç çeşit bitki çayıda eklersen verememen gibi bidurum olmıycaktır emin ol,,(ben biberiye zencefil ve form çayı öneririm)
ben anadan doğma tartılıyorum,,valla öyle tabi iççamaşırlarım duruyoo
en garantisi bu canım,hayatta incecik kıyafetlerle bile tartılmadım,,o bile farkediyo gibi geliyoo
55.9 geldım 500 gr daha gıtmış kızlarrrrrrrrrrr.sımartın bıraz yafff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?