- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
bugun cok mutluyum bugun 57.7 geldim.muhtesem cok memnunum .1 nısana kadar 56 olurmuyum kı.menum
sabah 1 haslama yumurta 1 kepek ekmek bır lokma peynır
1 turk kahvesi
1 cay
aksam ton balıklı salata
2.5 lt su
bakayım yarın cokk merak edıyorum
yarın diyete başlıyorum :)) kesin, bırakıp pazartesi baslarm demicem :)
bende araniza katilmak istiyorum yaklasik 1 haftadir diyet yapiyorum 59 kilodan 56,7 ye dusmus durumdayim haftanin 4 gunu fitness yapiyorum e evde hergun sabah karin kasi calistiriyorum hedefim 48 158 boyummm
yarın diyete başlıyorum :)) kesin, bırakıp pazartesi baslarm demicem :)
bende dün 57.7 görmüştüm,,bugünde 57.5igördüm,,geçen hafta 58.8dim yarına 56 görürmüyümkii,sende durumlar nasıl bugün bu arada boyun kaç,,,benim 168
hoşgeldiniz demek istiyorum inş,,kararlarınızda baki kalırsınız ve başarırsınız
canım benım bugun 57.4 geldim tam gaz devam valla hadı burdada kendı aramaızda yarışalım olurmu:52boyum 163
tebrikler canım,,bende 57.5i gördüm benden öndesin tamam yarışalım
Bende sabah 57.0 'ı gördüm her gün yüz gram veriyorum yaaBöyle devam edersem ki inşallah ederim 10 günde 1 kilo veririm ayda 3 kilo eder :)
sen bızdende öndesın yaff bakalım triendly yarış yapıcaz ilk hedef 55 6 nisana kadar dedım ama bakalım kım kazancak gelısen sende gel herkes kilosunu gr.la hergun belirtsın.menusunu yazsın olurmu kızlar ben ezgi buarada
6 nisana bir hafta var ama ben o kadar hızlı zayıflayabileceğiimi pek sanmıyorum ama haftada bir kilo versek olmaz mı :)[/
kız verecegımız 2 kilo zaten verırız bı dene bakayım sıkarsın bu arada kendını daha ıyı verrsın
6 nisana bir hafta var ama ben o kadar hızlı zayıflayabileceğiimi pek sanmıyorum ama haftada bir kilo versek olmaz mı :)[/
kız verecegımız 2 kilo zaten verırız bı dene bakayım sıkarsın bu arada kendını daha ıyı verrsın
Doğru diyorsun sıkınca oluyor bir haftada iki kilo az yiyip hareketimi arttırayım bakalım :) 2 olmasa da 1,5 kesin gider sıkınca
Doğru diyorsun sıkınca oluyor bir haftada iki kilo az yiyip hareketimi arttırayım bakalım :) 2 olmasa da 1,5 kesin gider sıkınca
valla bılmem naparsan yap onu sen bılırsın kuzucugum 6 nısana kadar 55 olacaz.
peki canm sadece akşam yemeyerek kilo verdin mi? ya ben 7 de 8 de evde oluyorum o zaman akşam yemeği yememem gerek:44: bir de saat 9-10 gibi canım çok meyve istiyor
cnm ben gün içinde her istediğimi yiyiyorum ama kısıtlayarak tabi az az ( bazen ayar kaçmıyor değil ) ama akşam şartladım kendimi...çok acıkıyorsan 1 bardak light süt iç bir avuç beyaz leblebi ye tabiki 1 elma yiyebilirsin yada bir portakal..ben 1,5 haftadır akşam 6-7 den sonra yemiyorum ama hafta sonu annemler vardı yatılı tabi bozuldu 1-2 gün..ama çok takılmıyorum ..ben günde sabah ve akşam toplam 2 saat yürüyorum..ama adet olucam bir iki güne..onun için tartıda oynama yok..ama moralimi bozmuyorum cnm..bir arkadaşım 3-4 hafta kadar benim yaptığım gibi yaptı 1 kilo zor verdi başlangıçta..ama yılmadı devam etti tartı hiç oynamadı 3-4 haftanın sonunda bir anda 2 kilo daha verdi süper inceldi..zaten 54 kiloydu fazla kilosu yoktu ama şimdi 51 oldu..onun için bende tartıdaki rakama güvenmiyorum şimdilik..çünkü günde 2 saat yürüyorum hemde koca kış hiç hareket etmemişim..yediklerime dikkat ediyorum akşamda yemiyorum daha ne olsun demi ama :)) birde çok kolay kilo veriyorum normalde ama bilmiyorum adetime bağlıyorum ..umarım boşa çıkmaz ama durmak yok yola devam :))
canım bende 57.1 geldim aynı basbas gidiyoz 300 gr gitmişkilo bildirimim kızlaaarrr
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:58.8 kg
Bu hafta:57.1 kg
Giden:1.700gr
Toplamda giden:22.700 kg
Hedef:...55 kg(10nisan''uzatmalar hariç'')
boy=1.68
sözde bugün başlıyodu serbest günüm ama ben 2gün önce eczanede tansiyon ölçtürdüm başım dönüyo dedim,tatlı ye vücut tatlı eksikliğindenböyle tepki veriyo demesinlermii gittim markette ne kadar sevdiğim abur cubur varsa aldım yarısını ogün akşam yemeği niyetine yedim,,hiçte pişman olmadım ama gerçi ordaki sağlıkçı bana çikolata değilde sütlü tatlı ye falan demişti,ama ben puding yedim kesmedi ardından poşettekilerin yarısını yedik çocuklarlaa öyle işte dünde geri kalanı yedim,ama akşama yakın yediğim için nesfit yemicektim ama malum ne kadar abur cubur yerseniz okadar acıktırıyo bu sizi,oyüzden 19.30nesfitimide yedim yanii durum bundan ibaret,,artık haftasonu dikkat ederim 2gün napiyim ben iyi olıyımda gerisi boş
gerçi ezgi 6nisana 55 demişsin kız sen,,seni bilmem ama benim zaten ideal kilom 58-59 yazıyo heryerde,zaten sırf iddaa uğruna çekiyorum bu eziyeti,eşimi yenmezsem olmaz bu seferama 6nisanda çok kısa canım yaa,ama 6nisanada 55 olmaya gayret edersem sana inat dahada süper olmazmıı olur tabiikkiii çabalıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?