50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhaba
5 gun abur cuburdan sonra , 3 gundur diyetime devam ediyorum.
bugun tartildim ve 58.1 kiloyum
artik abur cubur bitti.su kalan 3 kiloyu vermeden diyeti bozmuyacagim.
verdigim 3 kiloyla bile hafifledigimi hissediyorum , 3 kilo daha gitse super olacak.
bahar geldi , haftaya yazliklari cikartacagim . en azindan o zamana kadar 1 kilo daha verirsem ,yazlik kiyafetlerden portlemem.
diyetde beni en cok zorlayan sey cikolata ve tatli yiyememem ,bebekligimden beri acayip duskunum.
ama yas 44 olunca yediklerim bana kilo, gobek ve lop lop et olarak geri dondu.
kahve de icmiyorum artik sadece cay ve yesil cay. artik 55 kiloyu gormem lazim.
artik hafta da 2 kere tartilacagim , hergun tartilmak moral bozuyor.
herkese basarilar

aranıza yeni katıldım forum ile ilgili bilgim yok bende 59 kilo ile bugün diyete başladım. burada irademei kaybetmek istemiyorum yemek konusunda hassasım
bu arada imza bölümünüde bulamıyorum kilo cetvelimi eklemek için :/

ahh canım benım bende hafta sonu okuz gb yedım pazar gunu frene sıkınca cok sukur bu sabah 56.9 geldım yaa

canım aramıza hosgeldın.umarım istediğin kiloya dusersın.seyı merek etıım .nıtye 4 kılo vermen gerek boyun la kılon aynı olması uygun olmadıgını bılıyorum.yanlışmı bılıyorum

canım hafta sonu ökuz gb yedım ama pazar gunu dengeledım cok sükür bu sabah korkarak tartıya cıktım ama ne göreyım 56.9 oldum ya cok sevındım
valla canım bu herkeste degışıyor bende hergun tartılmazsam ogun kendımı bılmeden yemek ıstıyorum.
aramıza hosgeldın canım .kendını tanıtsana hedefın boyun kaç mesela

aslında ben de senin gibi biliyordum ama diyetisyen öyle söyledi ben de sormadım hiç zaten çok uzun diyet yapamayacağım için

evet 20 dk. koşu bandında da yürüdüm sonra birkaç kalça hareketi yaptım mekik çekmeyi de istiyorum ama sırt ve bel rahatsızlığım var o yüzden yapmıyorum kalça hareketlerini pek yapamıyorum aslında sıkılıyorum ben öyle egzersizlerden ama az da olsa yapıyorum hiç yapmamaktan iyidir diye gün içinde aklıma geldikçe her bacağı onar kere hem yana hem de arkaya açıp kapıyorumbir buçuk litre de su içmeye ve gün içinde de daha aktif olmaya çalışıyorum yarım saat sonra da akşam yemeğimi yiyeceğim

bomba bombaaaaaaaaaaaaaa bugun 56.9 geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

haddiii cannıııımmmmmtebrikler canımyaaa,nasıl yaptın naptın pazar günü anlatsanaa,iddamın bitmesine 1hafta kaldı ve ben dün 58.8i görmüştümya,dün pek fren yapamasamda yinede bugün 58.1geldim,,artık eşim akşamları evde olucak gündüze döndüü,napcam bilmem bu akşam 19.30da yemek yedik,,ben 55 nasıl olucamyaa,akşam geç yemek yiyince gitmiyo kilo milo bendeeooooy ooy,bi akıl ver banaaaa

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım:)
26 yaşındayım 1.60 boy kilo 59.2 ama bu sabah itibari ile 58.6 kg olmuşum :) tabiki hedefim 50 olabilmek umarım olur yaza inceceik olmak istiyorum

60 kiloydum. spor merkezine yazıldım kızlar bi ayda 2 kilo verdim şu an 58 im. boy 1.58.. 50 kilo olmalıyım yıllrca hep öyleydi. 2 senedir 10 kilo almışım napmışım kendime yha dügünüm var eylülde hırslanıyorum yazdıklarınızdan ama gece yemelerime engel olmaıyorum.. ekmek çok yiyorum öff

kuzum bugun 56.4 geldımm
valla süper gıdıyorum.valla sen menulerıme bakmıyorsun sanırım.pazar gun sabah yumurta yedım aksamda balık salata yedım.ama ben 6 dan sonra hıçbırsey yemıyorummm

canım benım kılo vermek ıstıyorsan aksam 6 dan sonra yemek yeme cok zor verırısın gercekten beni kımse dınlemıyormu yaff.ben ideolunuz olayım

yürüyüşümü yaptım ve geldimmmm
biraz da kalça egzersizi yaptım şimdi de suyumu içiyorum yarım saat sonra öğle yemeğimi yiyeceğim ve koşu bandında 20 dk. yürüyüş daha fazla yapamıyorum sıkılıyorumsonra da duşumu yaparım ohh missve gün içinde yine kalça hareketlerine ve yerinde yürür gibi yapmaya devam biraz da dans ediyorum dün akşam nerdeyse yarım saat dans ettimen azından iki kilo vermek istiyorum ilk onbeş günde bir buçuğunu verebilsem keşke sonra çok sıkmadan kendimi devam ederim ama en fazla bir ay devam edebilirim hem daha fazla yapamam hem de evde inşaat başlayacak zor olur

canım benım kılo vermek ıstıyorsan aksam 6 dan sonra yemek yeme cok zor verırısın gercekten beni kımse dınlemıyormu yaff.ben ideolunuz olayım

ya benin nişanlım aşırı zayıff.. sürekli bişeyler yiyoo :) yesin istiyorum tabi kilo almaya çalışıyo oda.. ne yerse paylaşmaya çalışıyoo yapma diyorum bana bunu zayıfsın ye diyip duruyoo :/
i

ya benin nişanlım aşırı zayıff.. sürekli bişeyler yiyoo :) yesin istiyorum tabi kilo almaya çalışıyo oda.. ne yerse paylaşmaya çalışıyoo yapma diyorum bana bunu zayıfsın ye diyip duruyoo :/
i

canım benım esim de cokda zayıftı bana nolur kilo aldır dedı.evde bır kaos vardı.ben kılo vermeye calışırken esıme pasta yemekler yaparak 18 kilo aldırdım.bu kısının ıradesıyle bıseydır.beynıne hukmetmeyı bılmeslın

bugün kahvaltıda kepekli beyaz peynirli tost, öğlende domates çorbası ve peynirli salata yedim sadece ekmeksiz.. akşam içinde 6 da iş yerinde olacağıma göre ayran yada taze meyve suyu içerim sanırım çünkü akşam 6.30 da çıkıyorum 8 den önce yemek yiyemem evde o yüzden iş yerinde akşam yemeğini bitirmeliyim. kızlar hergün mü tartılıyorsunuz? ben sabırsızm ya sabah akşam tartılıyorum :S

kuzum bugun 56.4 geldımm
valla süper gıdıyorum.valla sen menulerıme bakmıyorsun sanırım.pazar gun sabah yumurta yedım aksamda balık salata yedım.ama ben 6 dan sonra hıçbırsey yemıyorummm

Ezgi bende 6 dan sonra bi şey yemiyorum bugün tartıldım 57.0 geldim ama sporu bıraktım onun etkisi var cumadan sonra tekrar başlayacağım spora
dün çok çikolata yedim öğlen ama akşam çok az bi meyve yedim başka da bi şey yemedim

sherry ben sadece sabahları tartılıyorum. Her sabah aç karnına çünkü akşamları sabahtan bir kilo fazla çıkıyorum hep.
Bende bi şey sorayım kızlar siz hep aynı kıyafetle mi tartırlıyorsunuz benim değişiyor arada kilo da değişiyor ama onu farkettim bazı kıyafetler ağır oluyo bazısı hafif

stata yürümeye gidiyorum kızlar 1 saat yürümeliyim.. bişey sorucam koşmakmı daha kısa sürede yagları yakar yoksa yürümekmi biri bişey söylesin. koşuyodum önceden koşmak karbonhidrat yaktırır yürü dediler şaştım kaldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…