ahh canım benım bende hafta sonu okuz gb yedım pazar gunu frene sıkınca cok sukur bu sabah 56.9 geldım yaavalla bende cuma cumartesi acayip hatta fulll cısslı bi serbest gün oldu,,geç saatlere kadar tıkındık eşimle,,of anam of,,bu adam tam sopalık,,her cısslı geçirdiğim gün için bi hafta uzat iddaa süresini dedim,,gene ayın 10u son gün demesinmii,tutturdu hem yeye diye fiştekliyoo,hemde zamanında 55 görcem diyo,,vaybe he.m kel hem fodul:113:
neyse bugün azcık düzenime döndüm,,yine cumaya kadar geçen 2günümü toplıycam diye uğraşcamneyseki busabah 58.8kg geldim bu bi mucizee,,bu 2günde ne fazla su içebildim ne bitki çayı nede yediklerim sağlıklı şeylerdi,,
dün pırasalı börek yaptım eşimin ısrarı üzerineüstünüze afiyet bigüzelde yedim abur cubur hikayeme girmiyorum bile
neyse ben sopalanmadan kaçayım uykum geldii,,bugün eşim işyerinde kalıcak yarın 17de gelicek,araba bakmaya gidicek bi sorun çıkmazsa alıcak inaşallah,,aylardır bi denk gelmedi adam gibi bi araba,herkez nekadarda yalancı olmuş işleri güçleri işe yaramayan arabalarını sahtekarlıkla satmakneyse hayırlı geceler renkli rüyalar hepinizee
canım aramıza hosgeldın.umarım istediğin kiloya dusersın.seyı merek etıım .nıtye 4 kılo vermen gerek boyun la kılon aynı olması uygun olmadıgını bılıyorum.yanlışmı bılıyorumben de geldim kızlar
diyetisyene gittim dün de diyetime ve yürüyüşüme başladım boyum 1.51 kilom 55 diyetisyene göre 4 kilo vermem gerek ama hem verecek kilom az olduğu hem de metabolizmam yavaş çalıştığı için iki ayda verebilecekmişimbende diyorum ki en azından iki kilo verip geçen yaz ki kiloma döneyim yazlıklarımı giydim de her yerim meydana çıktı geçen yaz kiloluyum diyordum bu sene daha beter olmuşum bugün dışarıda 45 dk yürüdüm koşu bandında da 20 dk yapacağım şu an odamda temizlik var bitsin yapıcam ayın ondördünde de kontrole gideceğim heyecanla ve merakla bekliyorum o günü:18:
canım hafta sonu ökuz gb yedım ama pazar gunu dengeledım cok sükür bu sabah korkarak tartıya cıktım ama ne göreyım 56.9 oldum ya cok sevındımezgi arada oluyor öyle moralini bozma devam et bir gün çok kaçırınca ertesi gün az ye, başkası yiyor diye sende yemek zorunda değilsin kiEşin arkadaşın ailen kim yerse yesin
o an canın isterse de ki yemeyeceğim ben çok iradeli güçlü bir insanım yemeyeceğim de yeme, ya da ertesi gün sabah yerim de saat geç olmuşsa asla yeme.
kızlar bende regl oldum şişti her yerim bi de bugün annem en sevdiğim çikolatalardan almış acayip çok kaçırdım sporu da bir haftalığına bıraktım regl olduğum için korkudan tartıya da çıkamıyorumbende 58 olabilirim şu an ama akşam çok çok hafif yiyeceğim bugün çikolatayı kaçırdığım için bakalım pes etmeyeceğim en azından kilo vermesem bile sabit kalmam lazım.
mechartemisia 46 kilo olmam gerek demişsin merak ettim boyun kaç senin? 46 çok az bir kilo da ondan sordum. benim 157 boyum 47 kilo olunca manken gibi oluyorum vallaBir keresinde olmuştum ama yine de zayıf en iyisi 49 50 öyle hedef koydum kendime bakalım :)
valla canım bu herkeste degışıyor bende hergun tartılmazsam ogun kendımı bılmeden yemek ıstıyorum.herkese merhaba
5 gun abur cuburdan sonra , 3 gundur diyetime devam ediyorum.
bugun tartildim ve 58.1 kiloyum
artik abur cubur bitti.su kalan 3 kiloyu vermeden diyeti bozmuyacagim.
verdigim 3 kiloyla bile hafifledigimi hissediyorum , 3 kilo daha gitse super olacak.
bahar geldi , haftaya yazliklari cikartacagim . en azindan o zamana kadar 1 kilo daha verirsem ,yazlik kiyafetlerden portlemem.
diyetde beni en cok zorlayan sey cikolata ve tatli yiyememem ,bebekligimden beri acayip duskunum.
ama yas 44 olunca yediklerim bana kilo, gobek ve lop lop et olarak geri dondu.
kahve de icmiyorum artik sadece cay ve yesil cay. artik 55 kiloyu gormem lazim.
artik hafta da 2 kere tartilacagim , hergun tartilmak moral bozuyor.
herkese basarilar
aramıza hosgeldın canım .kendını tanıtsana hedefın boyun kaç meselaaranıza yeni katıldım forum ile ilgili bilgim yok bende 59 kilo ile bugün diyete başladım. burada irademei kaybetmek istemiyorum yemek konusunda hassasım
bu arada imza bölümünüde bulamıyorum kilo cetvelimi eklemek için :/
ahh canım benım bende hafta sonu okuz gb yedım pazar gunu frene sıkınca cok sukur bu sabah 56.9 geldım yaa
canım aramıza hosgeldın.umarım istediğin kiloya dusersın.seyı merek etıım .nıtye 4 kılo vermen gerek boyun la kılon aynı olması uygun olmadıgını bılıyorum.yanlışmı bılıyorum
canım hafta sonu ökuz gb yedım ama pazar gunu dengeledım cok sükür bu sabah korkarak tartıya cıktım ama ne göreyım 56.9 oldum ya cok sevındım
valla canım bu herkeste degışıyor bende hergun tartılmazsam ogun kendımı bılmeden yemek ıstıyorum.
aramıza hosgeldın canım .kendını tanıtsana hedefın boyun kaç mesela
bomba bombaaaaaaaaaaaaaa bugun 56.9 geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ahh canım benım bende hafta sonu okuz gb yedım pazar gunu frene sıkınca cok sukur bu sabah 56.9 geldım yaa
canım aramıza hosgeldın.umarım istediğin kiloya dusersın.seyı merek etıım .nıtye 4 kılo vermen gerek boyun la kılon aynı olması uygun olmadıgını bılıyorum.yanlışmı bılıyorum
canım hafta sonu ökuz gb yedım ama pazar gunu dengeledım cok sükür bu sabah korkarak tartıya cıktım ama ne göreyım 56.9 oldum ya cok sevındım
valla canım bu herkeste degışıyor bende hergun tartılmazsam ogun kendımı bılmeden yemek ıstıyorum.
aramıza hosgeldın canım .kendını tanıtsana hedefın boyun kaç mesela
haddiii cannıııımmmmmtebrikler canımyaaa,nasıl yaptın naptın pazar günü anlatsanaa,iddamın bitmesine 1hafta kaldı ve ben dün 58.8i görmüştümya,dün pek fren yapamasamda yinede bugün 58.1geldim,,artık eşim akşamları evde olucak gündüze döndüü,napcam bilmem bu akşam 19.30da yemek yedik,,ben 55 nasıl olucamyaa,akşam geç yemek yiyince gitmiyo kilo milo bendee ooooy ooy,bi akıl ver banaaaa
60 kiloydum. spor merkezine yazıldım kızlar bi ayda 2 kilo verdim şu an 58 im. boy 1.58.. 50 kilo olmalıyım yıllrca hep öyleydi. 2 senedir 10 kilo almışım napmışım kendime yhadügünüm var eylülde hırslanıyorum yazdıklarınızdan ama gece yemelerime engel olmaıyorum.. ekmek çok yiyorum öff
canım benım kılo vermek ıstıyorsan aksam 6 dan sonra yemek yeme cok zor verırısın gercekten beni kımse dınlemıyormu yaff.ben ideolunuz olayım
ya benin nişanlım aşırı zayıff.. sürekli bişeyler yiyoo :) yesin istiyorum tabi kilo almaya çalışıyo oda.. ne yerse paylaşmaya çalışıyoo yapma diyorum bana bunu zayıfsın ye diyip duruyoo :/
i
canım benım esim de cokda zayıftı bana nolur kilo aldır dedı.evde bır kaos vardı.ben kılo vermeye calışırken esıme pasta yemekler yaparak 18 kilo aldırdım.bu kısının ıradesıyle bıseydır.beynıne hukmetmeyı bılmeslın
kuzum bugun 56.4 geldımm
valla süper gıdıyorum.valla sen menulerıme bakmıyorsun sanırım.pazar gun sabah yumurta yedım aksamda balık salata yedım.ama ben 6 dan sonra hıçbırsey yemıyorummm
bugün kahvaltıda kepekli beyaz peynirli tost, öğlende domates çorbası ve peynirli salata yedim sadece ekmeksiz.. akşam içinde 6 da iş yerinde olacağıma göre ayran yada taze meyve suyu içerim sanırım çünkü akşam 6.30 da çıkıyorum 8 den önce yemek yiyemem evde o yüzden iş yerinde akşam yemeğini bitirmeliyim. kızlar hergün mü tartılıyorsunuz? ben sabırsızm ya sabah akşam tartılıyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?