ya acaip mutlu oluyor insan burada destek olmak lazım birbirmize bende dünden beri 900gr verdim :) çıtır olacağız çııtırrr.. 50kg olmak istiyorum 3 nisanda başladım ve bugün itibari ile 1.5 kg verdim:))
Tamam o zaman bizde cumaları tartılalım ama ben dayanamaz her gün çıkarım tartıya
valla benim asıl tartılma günüm cumaa,,burda çoğu kişide cuma tartılıyoo,yani kk zayıflama kadınları
bende sabah akşam tartılıyorum,,ama akşam tartıldığında fazla çıkman çok normal,benim akşam tartılma sebebim,mesela her akşam 59çıkıpta sabah 58 çıkıyosam,akşam 58 çıktığımda sabahta 57 çıkcamın garantisi,yani binevi önceden tahmin etmek daha güzel oluyo,sabredemiyorum,,,
ve canım önemli olan erken yemek geç yemek değil,,yatmadan 4sat önce yeme ilemini bitirmek,,ve 8de yemek zorundaysanda akşam yemeğini olabildiğince hafif atlatmalısın,çorba salata yoğurt,,sebze yoğurt,,tavuk salata gibi kesinlikle yağlı ve ağır yemek yememelisin,ozaman geç yemenin bi zararı olmaz,,ama mutlaka 3litre suyunu içmelisin ve 2bardak yeşil çay,,artı gün içinde 1kaç çeşit bitki çayıda eklersen verememen gibi bidurum olmıycaktır emin ol,,(ben biberiye zencefil ve form çayı öneririm)
ben anadan doğma tartılıyorum,,valla öyle tabi iççamaşırlarım duruyoo
en garantisi bu canım,hayatta incecik kıyafetlerle bile tartılmadım,,o bile farkediyo gibi geliyoo
sherry bi günde mi 1,5 kilo verdin? Canım o su kaybı falandır yani ödemin vardır o gitmiştir bi günde en fazla yarım kilo verebilirsin ki o da çok sağlıklı değil en iyisi haftada bir kilo hatta rejimin ilk haftasında haftada 2 kilo da gidebilir bir kilosu da ödem olur onun. Ama tabi bu şekilde devam edersen daha da zayıflarsın. Bende 49 50 kg olmak istiyorum inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız :))
ya acaip mutlu oluyor insan burada destek olmak lazım birbirmize bende dünden beri 900gr verdim :) çıtır olacağız çııtırrr.. 50kg olmak istiyorum 3 nisanda başladım ve bugün itibari ile 1.5 kg verdim:))
zayıflamak isteyenlere proteın dıyetı proteın dıyetı..............................................................
ben hergün sabah akşam tartılıyorum,ama haftalık kilomu baz alıyorum,,yani moral bozmak yok,cumadan cumaya ne gittiyse o rakam gerçek giden veya gelen rakamTamam o zaman bizde cumaları tartılalım ama ben dayanamaz her gün çıkarım tartıya
Sadece Her Cumaya bir kilo verme hedefi koyabilriz :))
Aslında 6 dan sonra yemenin zayıflamaya bir engeli yok ama ben şunu tespit ettim kendimde 6 dan sonra bir şey yemeyince daha çabuk ve kolay zayıflıyorum. 6 dan sonra bir şeyler yiyince 2 haftada bir kilo verebiliyorum ama 6 dan sonra yemezsem bir kilo verebiliyorum bir haftada. Tabi alışmak lazım bir de aile düzeni var kimisi evli eşiyle saat yedide yiyor kimisi ailecek belli saatte yiyor misafir vs. oluyor 6 yı geçirmek zorunda kalbiliyor çalışanlar var bir de o yüzden gerçekten 6 dan sonra yememek zoru olabiliyor bazı durumlarda ama tek bildiğim bi şey var 6dan sonra cidden çok hafif düşük kalorili beslenmek gerek.
kızlar çok çıkmaz duygular içindeyim yaaa,varya iddaa günü yaklaştıkçaa iyice strese giriyorum,,akşamları eşim evde bundan sonra,,gözü yemedi tabi iddayı kazanmamı,gıcıklık yapmaya başladı,dün akşam kuru fasulye ve pilav vardı azcık yediydim,,tabakta geri kalanını yesene dedim eşime ben çok yedim sıyırıver bırakma öyle dedi,bende yedim,,anladım kötüydü yaptığım amma velakin zaten sabah tartıda 58.5i görünce affalladım ve silkelen kızım dedim,,akşamları yemiycem artık eşimle,,dün sondu,,valla moralim sıfıra düştüyaaa,,varya artık kazanıyım herşey yiycem zaten diye diye motive ediyorum kendimii,sonum hayrolaaa,devamlı hızlı kilo verme yöntemlerini araştırıyorum günlerdir,yine nesfite devam gibi geliyoo,ne güzel kilo veriyodum şu iş bitsin büyük bi yük kalkıcak üstümden,,
bu arada perşembe kına, cumada düğün var,eşim sadıç olmuş arkadaşına,,ee bende sadıç karısıyemgelenleri karşılıcakmışım peeff neyse elbisem tamamda altına ayakkabı uyduramadımyaaa bitane giydim eşim bahane uydurdu çok topuklu o çıkar dedi bende dedimki topuklu diyemi yoksa seksi oldu diye çıkar diyosun cevap veremedi gözlerini kaçırdı ay kıskancak zamanı bulduuu
işte düğün için giyicem elbisem ve eşimin giydirmediği ayakkabılar bunlar
Eki Görüntüle 382538 Eki Görüntüle 382545
Eki Görüntüle 382543 Eki Görüntüle 382544
Eki Görüntüle 382539 Eki Görüntüle 382541 Eki Görüntüle 382540
Eki Görüntüle 382542 Eki Görüntüle 382546
eşim bu elbiseye daha 3-4ay önce başka bi düğün için giyicem demiştimde,olmaz bütün hatların belli oluyo katilmi etcen beni diyodu,,en çokta totoma laf ediyodu çok büyükmüymüş ne
ama bu sefer totoyu erittim sanırım laf etmedi giymeme,tamam dedi,ama bu seferde ayakkabılara taktı giyemezsin dedii
valla herkes dukan dıyetı dıyor ama.ben bılmem nette proteın diyetı listesı de cıkıyor canımsen denedin mi canım ve nasıl yapıyorsun ne kadar neler yiyorsun, neler yemiyorsun??? şimdilik kafama göre bir şeyler yapıyorum ama eğer protein diyeti ile daha hızlı kilo vereceksem neden denemeyeyim :) ayrıca dukan gibi mi?
kızım bomba gb duruyon kıskansın bosver guzel olmuşşun arkadasımkızlar çok çıkmaz duygular içindeyim yaaa,varya iddaa günü yaklaştıkçaa iyice strese giriyorum,,akşamları eşim evde bundan sonra,,gözü yemedi tabi iddayı kazanmamı,gıcıklık yapmaya başladı,dün akşam kuru fasulye ve pilav vardı azcık yediydim,,tabakta geri kalanını yesene dedim eşime ben çok yedim sıyırıver bırakma öyle dedi,bende yedim,,anladım kötüydü yaptığım amma velakin zaten sabah tartıda 58.5i görünce affalladım ve silkelen kızım dedim,,akşamları yemiycem artık eşimle,,dün sondu,,valla moralim sıfıra düştüyaaa,,varya artık kazanıyım herşey yiycem zaten diye diye motive ediyorum kendimii,sonum hayrolaaa,devamlı hızlı kilo verme yöntemlerini araştırıyorum günlerdir,yine nesfite devam gibi geliyoo,ne güzel kilo veriyodum şu iş bitsin büyük bi yük kalkıcak üstümden,,
bu arada perşembe kına, cumada düğün var,eşim sadıç olmuş arkadaşına,,ee bende sadıç karısıyemgelenleri karşılıcakmışım peeff neyse elbisem tamamda altına ayakkabı uyduramadımyaaa bitane giydim eşim bahane uydurdu çok topuklu o çıkar dedi bende dedimki topuklu diyemi yoksa seksi oldu diye çıkar diyosun cevap veremedi gözlerini kaçırdı ay kıskancak zamanı bulduuu
eşim bu elbiseye daha 3-4ay önce başka bi düğün için giyicem demiştimde,olmaz bütün hatların belli oluyo katilmi etcen beni diyodu,,en çokta totoma laf ediyodu çok büyükmüymüş ne
ama bu sefer totoyu erittim sanırım laf etmedi giymeme,tamam dedi,ama bu seferde ayakkabılara taktı giyemezsin dedii
:78:teşekkür ederim utandırdıın beniiielbiseyi ve fiziğinizi çok beğendim çok yakışmış.
valla herkes dukan dıyetı dıyor ama.ben bılmem nette proteın diyetı listesı de cıkıyor canım
kızım bomba gb duruyon kıskansın bosver guzel olmuşşun arkadasım
sherry o zaman normal diyetin ilk zamanlarında hızlı bi azalış oluyor ödem gidiyor kilo kaybı da oluyor sonra yavaşlıyor maaleseftarih yanlış kızlar 2 nisanda başladım tabiki yani bugün 3. günüm ve toplam 1.5 kg gitti :)
O zaman sana spor tavsiye ederim canım bende bi ara rejim yaparken 51 kgda kalmıştım amacım 49du bi türlü inemiyordum azıcık yiyordum ve saat 3ten sonra hiç bi şey de yemiyordum sonra günde bir saat yürüyüşe başlayınca 47 kiloya inmiştim.kızlar ne güzel zayıflıyorsunuz ben hiç kilo veremiyorum kilom az olduğundan herhalde. Hergün 52.8im artık tartının bozuk olduğunu düşünüyorumbana çok az kalorili bir diyet lazım herhalde
kızlar çok çıkmaz duygular içindeyim yaaa,varya iddaa günü yaklaştıkçaa iyice strese giriyorum,,akşamları eşim evde bundan sonra,,gözü yemedi tabi iddayı kazanmamı,gıcıklık yapmaya başladı,dün akşam kuru fasulye ve pilav vardı azcık yediydim,,tabakta geri kalanını yesene dedim eşime ben çok yedim sıyırıver bırakma öyle dedi,bende yedim,,anladım kötüydü yaptığım amma velakin zaten sabah tartıda 58.5i görünce affalladım ve silkelen kızım dedim,,akşamları yemiycem artık eşimle,,dün sondu,,valla moralim sıfıra düştüyaaa,,varya artık kazanıyım herşey yiycem zaten diye diye motive ediyorum kendimii,sonum hayrolaaa,devamlı hızlı kilo verme yöntemlerini araştırıyorum günlerdir,yine nesfite devam gibi geliyoo,ne güzel kilo veriyodum şu iş bitsin büyük bi yük kalkıcak üstümden,,
O zaman sana spor tavsiye ederim canım bende bi ara rejim yaparken 51 kgda kalmıştım amacım 49du bi türlü inemiyordum azıcık yiyordum ve saat 3ten sonra hiç bi şey de yemiyordum sonra günde bir saat yürüyüşe başlayınca 47 kiloya inmiştim.
spor yapıyorum canım powerplate yapıyorum arada yürüyüşe çıkıyorum.Ama yok zayıflayamıyorum zayıflamayınca moralim bozuluyor motivasyonum düşüyorr ve diyeti bırakıveriyorum. Bugün de nutellaya saldırdım((
dün yediklerimi yazayım ilk defa o kadar az yedim
sabah-- kepekli ekmeğe çeyrek tost
öğlen-- yarım porsiyon mantı
akşam--küçük eti topkek + Bir su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
başka da hiç bi şey yemedim :) Tartılmadım bugün cuma tartılcam yani yarın yarın sabah o zaman yazarım kilomu
Bugün yine kahvaltıda kepekli ekmekli tost yedim. Öğlen de köfte pilav yicem ikisinden de ikişer yemek kaşığı
Akşam da 3 yemek kaşığı yoğurt yicem. Planım şimdilik bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?