50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya acaip mutlu oluyor insan burada destek olmak lazım birbirmize bende dünden beri 900gr verdim :) çıtır olacağız çııtırrr.. 50kg olmak istiyorum 3 nisanda başladım ve bugün itibari ile 1.5 kg verdim:))

sherry bi günde mi 1,5 kilo verdin? Canım o su kaybı falandır yani ödemin vardır o gitmiştir bi günde en fazla yarım kilo verebilirsin ki o da çok sağlıklı değil en iyisi haftada bir kilo hatta rejimin ilk haftasında haftada 2 kilo da gidebilir bir kilosu da ödem olur onun. Ama tabi bu şekilde devam edersen daha da zayıflarsın. Bende 49 50 kg olmak istiyorum inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız :))

valla benim asıl tartılma günüm cumaa,,burda çoğu kişide cuma tartılıyoo,yani kk zayıflama kadınları
Tamam o zaman bizde cumaları tartılalım ama ben dayanamaz her gün çıkarım tartıya
Sadece Her Cumaya bir kilo verme hedefi koyabilriz :))

Aslında 6 dan sonra yemenin zayıflamaya bir engeli yok ama ben şunu tespit ettim kendimde 6 dan sonra bir şey yemeyince daha çabuk ve kolay zayıflıyorum. 6 dan sonra bir şeyler yiyince 2 haftada bir kilo verebiliyorum ama 6 dan sonra yemezsem bir kilo verebiliyorum bir haftada. Tabi alışmak lazım bir de aile düzeni var kimisi evli eşiyle saat yedide yiyor kimisi ailecek belli saatte yiyor misafir vs. oluyor 6 yı geçirmek zorunda kalbiliyor çalışanlar var bir de o yüzden gerçekten 6 dan sonra yememek zoru olabiliyor bazı durumlarda ama tek bildiğim bi şey var 6dan sonra cidden çok hafif düşük kalorili beslenmek gerek.

canım yanlış anlaşılma oldu sanırım pazartesi başlamıştım bugünü hep perşembe diye düşünüyorum evet o şekilde kilo kaybı zaten olmaz 59.2 ile başladım bu sabah 57.7 çıktım yani bugün 3. günüm :)
bu arada öğlen menüde balık ızgara ve bol limonlu salata ekmeksiz olarak tabi :) irademi kaybetmeyeceğim inşaalllaaahhh :)) zayıf olacağız kızlar abur cubur yok olacak diyet süresince ve sonrasında da hafta bir gün kendimizi ödülllendireceğiz mesela yağ oranı az kakao oranı fazla olan bir çikolata, yoğun bitterler buna uygun. o günü iple çekeceğim çünkü 50 kiloyu görene kadar abur cubur yemek istemiyorum ( bakalım ne kadar sürecek bu D: )

ya acaip mutlu oluyor insan burada destek olmak lazım birbirmize bende dünden beri 900gr verdim :) çıtır olacağız çııtırrr.. 50kg olmak istiyorum 3 nisanda başladım ve bugün itibari ile 1.5 kg verdim:))

tarih yanlış kızlar 2 nisanda başladım tabiki yani bugün 3. günüm ve toplam 1.5 kg gitti :)

kızlar ne güzel zayıflıyorsunuz ben hiç kilo veremiyorum kilom az olduğundan herhalde. Hergün 52.8im artık tartının bozuk olduğunu düşünüyorum bana çok az kalorili bir diyet lazım herhalde

zayıflamak isteyenlere proteın dıyetı proteın dıyetı..............................................................

zayıflamak isteyenlere proteın dıyetı proteın dıyetı..............................................................

sen denedin mi canım ve nasıl yapıyorsun ne kadar neler yiyorsun, neler yemiyorsun??? şimdilik kafama göre bir şeyler yapıyorum ama eğer protein diyeti ile daha hızlı kilo vereceksem neden denemeyeyim :) ayrıca dukan gibi mi?

ben hergün sabah akşam tartılıyorum,ama haftalık kilomu baz alıyorum,,yani moral bozmak yok,cumadan cumaya ne gittiyse o rakam gerçek giden veya gelen rakamçünkü bigün fazla kaçırırsam ertesi gün artışta oluyorum ve farkında olduğum için o gün dengeliyorum ertesi gün eksi çıkıyorum

Son düzenleme:
kızlar çok çıkmaz duygular içindeyim yaaa,varya iddaa günü yaklaştıkçaa iyice strese giriyorum,,akşamları eşim evde bundan sonra,,gözü yemedi tabi iddayı kazanmamı,gıcıklık yapmaya başladı,dün akşam kuru fasulye ve pilav vardı azcık yediydim,,tabakta geri kalanını yesene dedim eşime ben çok yedim sıyırıver bırakma öyle dedi,bende yedim,,anladım kötüydü yaptığım amma velakin zaten sabah tartıda 58.5i görünce affalladım ve silkelen kızım dedim,,akşamları yemiycem artık eşimle,,dün sondu,,valla moralim sıfıra düştüyaaa,,varya artık kazanıyım herşey yiycem zaten diye diye motive ediyorum kendimii,sonum hayrolaaa,devamlı hızlı kilo verme yöntemlerini araştırıyorum günlerdir,yine nesfite devam gibi geliyoo,ne güzel kilo veriyodumşu iş bitsin büyük bi yük kalkıcak üstümden,,

bu arada perşembe kına, cumada düğün var,eşim sadıç olmuş arkadaşına,,ee bende sadıç karısıyemgelenleri karşılıcakmışım peeff
neyse elbisem tamamda altına ayakkabı uyduramadımyaaabitane giydim eşim bahane uydurdu çok topuklu o çıkar dedibende dedimki topuklu diyemi yoksa seksi oldu diye çıkar diyosuncevap veremedi gözlerini kaçırdı ay kıskancak zamanı bulduuu

işte düğün için giyicem elbisem ve eşimin giydirmediği ayakkabılar bunlar

Eki Görüntüle 382538 Eki Görüntüle 382545

Eki Görüntüle 382543 Eki Görüntüle 382544
Eki Görüntüle 382539 Eki Görüntüle 382541 Eki Görüntüle 382540
Eki Görüntüle 382542 Eki Görüntüle 382546

eşim bu elbiseye daha 3-4ay önce başka bi düğün için giyicem demiştimde,olmaz bütün hatların belli oluyo katilmi etcen beni diyodu,,en çokta totoma laf ediyodu çok büyükmüymüş ne
ama bu sefer totoyu erittim sanırım laf etmedi giymeme,tamam dedi,ama bu seferde ayakkabılara taktı giyemezsin dedii

Son düzenleme:

elbiseyi ve fiziğinizi çok beğendim çok yakışmış.

valla herkes dukan dıyetı dıyor ama.ben bılmem nette proteın diyetı listesı de cıkıyor canım

kızım bomba gb duruyon kıskansın bosver guzel olmuşşun arkadasım

elbiseyi ve fiziğinizi çok beğendim çok yakışmış.
:78:teşekkür ederim utandırdıın beniii
valla herkes dukan dıyetı dıyor ama.ben bılmem nette proteın diyetı listesı de cıkıyor canım

kızım bomba gb duruyon kıskansın bosver guzel olmuşşun arkadasım

:108::94:kıskansın ama abartmasın:113:çok mersii

tarih yanlış kızlar 2 nisanda başladım tabiki yani bugün 3. günüm ve toplam 1.5 kg gitti :)
sherry o zaman normal diyetin ilk zamanlarında hızlı bi azalış oluyor ödem gidiyor kilo kaybı da oluyor sonra yavaşlıyor maalesef (

kızlar ne güzel zayıflıyorsunuz ben hiç kilo veremiyorum kilom az olduğundan herhalde. Hergün 52.8im artık tartının bozuk olduğunu düşünüyorum bana çok az kalorili bir diyet lazım herhalde
O zaman sana spor tavsiye ederim canım bende bi ara rejim yaparken 51 kgda kalmıştım amacım 49du bi türlü inemiyordum azıcık yiyordum ve saat 3ten sonra hiç bi şey de yemiyordum sonra günde bir saat yürüyüşe başlayınca 47 kiloya inmiştim.

triendy valla maşallahın var Gayet düzgün fiziğin bi ara sitede senin kilolu hallerini de görmüştüm canım çok iyi zayflamışsın tebrik ederim üstelik bir sarkma falan da olmamış vücudunda. Spor yapıyo musun sen? Ben zayıfladıkça vücudumda yarıklar oluşuyor özellikle diz kapağımın yanlarında ve arkasında ona bi çözüm bulamadım ama sporsuz zayıflayınca cidden kötü oluyor zayıf ama güzel olmuyor. Sıkı olunca daha güzel görünüyor insan bence. Ama şu sporu düzenli yapması da zor cidden :)

Bu arada kızlar bugün sabah kepekli tost yedim bi tane çeyrek ekmeğe yapmıştım.
Öğlen yarım porsiyon mantı yedim ve doymadım normalde öğlenleri iki tabak yemek yiyordum bu sefer baya bi az yedim açım hala ama vücudum az yemeye alışana kadar dayancam mecbur. Benim bir kuzenim var kız çok zayıf ve güzel manken gibi. Önceleri merak ediyordum nasıl bu kadar zayıf diye çünkü annesi babası da baya kilolu. Bi keresinde bize geldi annem 4-5 çeşit yemek yapmıştı. Bi baktım kız iki çeşitten de çeyrek porsiyon aldı o kadar azdı yani topu topu yarım tabak yemek yedi. Doydum dedi kalktı sofradan. Bizse her çeşitten bir tabak yiyoruz. 2-3 tabak yemek ediyor. Sonrada yok ağırlık çöktü uykum geldi üstüne bi de tembellik çöküyor. Anlamıyorum biz insanlar niye kendimize işkence ediyoruz çok ve yağlı zararlar şeyler yiyerek üstelik topu topu 10 dklık bi damak zevki için yaa düşündüm de değer mi yaa yazık değil mi bize hem kilo alıp sağlıksız oluyorz hem de insanın giydiği her şeyin yakışması gibisi yok acayip mutlu oluyor insan yaa kendini beğenmek sanırm önemli bi şey. Giydiğini kendine yakıştırmak. Bazen bi body giyiyorum göbeğimin çıktığını görünce canım sıkılıyor cidden. Eskiden de giyerdim ve dümdüz olurdu ne güzel. En kısa zamanda o günlere dönmeye ciddi bir karar vermiş oldum. Sizin de gazınızla verdim bu kararı :))

Cok begendimseni. ayakkabin biraz seksi ,elbise de cok yakismis ,esin ondan ayakkabiyi giyme demistir bence. daha sade ve topuklu ayakkabi giyersen esin de sesini cikarmaz.tebrik ediyorum cok guzel zayiflamissin.

ben cooooooooooook mutluyum. gunler sonra bu sabah tartida 57.9 gordum.insallah 55 de kisa zaman sonra gorurum
sabahlari 2 yumurta, 6-7 zeytin, bbeynir,domates ve yesil cay
oglenleri tam tahil ekmekli sandevic , ya da bulgur pilavi ve tavuk
aksamlari salata balik ya da tavuk sonra yesil cay.
aralarda da diyet yogurt, badem, elma, portakal yiyorum
5 gundur nescafe icmiyorum.
cooooooook yavas kilo veriyorum
neyse vazgecmek yok .
herkese kilosuz gunler.

salı gününe randevu aldım normalde 14 nisan da gidecektim diyetisyene ama sabredemeyeceğim o güne kadar 10 nisana aldım inşallah bir aksilik çıkmaz da gidebilirim o gün babamla gidiyorum çünkü işten erken çıkması gerekiyoro güne kadar biraz daha fazla spor yapmayı düşünüyorum ve dans etmeyi bir buçuk kilo vermiş olsam keşke ya

spor yapıyorum canım powerplate yapıyorum arada yürüyüşe çıkıyorum.Ama yok zayıflayamıyorum zayıflamayınca moralim bozuluyor motivasyonum düşüyorr ve diyeti bırakıveriyorum. Bugün de nutellaya saldırdım ((

o zaman bi hastalığın olabilir canım kilo vermene engel olan guatr ya da şeker gibi bi doktora gitmende fayda var, metabolizman çok yavaş çalışıyor da olabilir. Bir de bazen oluyor insan ne kadar diyette yapsa spor da yapsa sabitleniyor bir dönem bu 2-3 ay sürebiliyor o yüzden vazgeçme olmuyorsa inat et devam et 6 ay kadar devam et mutlaka zayıflama olur.

dün yediklerimi yazayım ilk defa o kadar az yedim

sabah-- kepekli ekmeğe çeyrek tost
öğlen-- yarım porsiyon mantı
akşam--küçük eti topkek + Bir su bardağı taze sıkılmış meyve suyu

başka da hiç bi şey yemedim :) Tartılmadım bugün cuma tartılcam yani yarın yarın sabah o zaman yazarım kilomu

Bugün yine kahvaltıda kepekli ekmekli tost yedim. Öğlen de köfte pilav yicem ikisinden de ikişer yemek kaşığı
Akşam da 3 yemek kaşığı yoğurt yicem. Planım şimdilik bu.

benım 1 gr gıtmış canım ya 55.8 oldum .yarın son gun bakalım netcez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…