slm bende yeni katıldım sizlere bende 3 haftada 2 kilo verdim hedifim 50 8 kilo var daha((((
canım ben 6 dan sonra yemed,g,m için zayıfladım.. 2 kilo verdim tabi yaptıgım sporunda etkisi var 3 gün fıtness a gidiyorum. artı ara ara 1 saatlik yürüyüşler.. yürümenin çok faydası var göbegim gitti resmen...bide hergün tartılma bence 2 hafta bi falan.. morelin bozulur yoksa.. hapın etkiside olabilir başkasına iyi gelen sana iyi gelmemiş olabilir.. dogal yollarla zayıflamayı dene yavaş yavaş olsun zayıflaman takma kafanaselamunaleykum bende geldim) 56 kiloydum kilo vermeye calışırken 15 günde 2 kilo aldım, egzersiz yapıyorum evde aerobik yapıyorum, bugday ekmegi yiyorum, bol su içiyorum ecz.önerdigi bir hap aldım ama 58 kiloya cıktım sebebini hala çözemedim hapı bıraksam mı acaba ?
sabah 1 dilim bugday ekmegi yada 1,5 dilim. 2 bardak çay, biraz zeytin peynir vs yiyorum, ögle yine 1 dilim ekmek ile normal yemek yiyorum , akşamda 1 dilim ekmek en fazla 1,5 dilim...ama bazen gec saatte yedgim oluyor akşam yemeklerimiz 8, 8.30 civarı...ve gece 11 gbi de atıştırdıgım oluyor...önerisi oLan var mı acaba bana ?
canım ben 6 dan sonra yemed,g,m için zayıfladım.. 2 kilo verdim tabi yaptıgım sporunda etkisi var 3 gün fıtness a gidiyorum. artı ara ara 1 saatlik yürüyüşler.. yürümenin çok faydası var göbegim gitti resmen...bide hergün tartılma bence 2 hafta bi falan.. morelin bozulur yoksa.. hapın etkiside olabilir başkasına iyi gelen sana iyi gelmemiş olabilir.. dogal yollarla zayıflamayı dene yavaş yavaş olsun zayıflaman takma kafana
belli bi yaştan sonra kilo vermesi zormuş sahidenaslında hiç bugune kadar hap toz krem gibi şeyler denemedim, ecz.ilaç alırken öylesine sordum ve çok tavsiye edince alayım dedim..gıda takviyesi aldıgım hap, zayıflama hapı değil tamamen bitkiselmiş...ama hiç 58 olmamıştım stres yaptım galiba) bu arada 31 yaşında ve 3 çocuk annesiyim...ilgin alakan için Teşekkür ederim..bırakmayı düşünüyorum hapı zaten 1 2 haftada böyle deneyeyim belki işe yarar
belli bi yaştan sonra kilo vermesi zormuş sahiden26 yaşındayım bende..50 kiloydum 2 senede 60 kiloya çıkmayı başardım :/ 1 aydada 58 e düştüm canım aama dedigim gbi yaptıgım en dogru karar 6 dan sonra yememek oldu ama arada kaçıyo tabi bugün olacagı gbi şimdi yiycem :/
o zaman bi hastalığın olabilir canım kilo vermene engel olan guatr ya da şeker gibi bi doktora gitmende fayda var, metabolizman çok yavaş çalışıyor da olabilir. Bir de bazen oluyor insan ne kadar diyette yapsa spor da yapsa sabitleniyor bir dönem bu 2-3 ay sürebiliyor o yüzden vazgeçme olmuyorsa inat et devam et 6 ay kadar devam et mutlaka zayıflama olur.
o zaman bi hastalığın olabilir canım kilo vermene engel olan guatr ya da şeker gibi bi doktora gitmende fayda var, metabolizman çok yavaş çalışıyor da olabilir. Bir de bazen oluyor insan ne kadar diyette yapsa spor da yapsa sabitleniyor bir dönem bu 2-3 ay sürebiliyor o yüzden vazgeçme olmuyorsa inat et devam et 6 ay kadar devam et mutlaka zayıflama olur.
slm bende yeni katıldım sizlere bende 3 haftada 2 kilo verdim hedifim 50 8 kilo var daha((((
meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım... konu çok uzun ara ara okudum ama kendime cevap bulamadım... acaba walk at home ile lahana yağı sürüp zayıflayan varmı... bel çevrem çok kötü((
ekmek yememeye çalışıyorum kahvaltı alışkanlığım yoktu okul olduğu için sütlü gevrek yiyorum ama kilo aynı aynı aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?