50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamunaleykum bende geldim) 56 kiloydum kilo vermeye calışırken 15 günde 2 kilo aldım, egzersiz yapıyorum evde aerobik yapıyorum, bugday ekmegi yiyorum, bol su içiyorum ecz.önerdigi bir hap aldım ama 58 kiloya cıktım sebebini hala çözemedim hapı bıraksam mı acaba ?

sabah 1 dilim bugday ekmegi yada 1,5 dilim. 2 bardak çay, biraz zeytin peynir vs yiyorum, ögle yine 1 dilim ekmek ile normal yemek yiyorum , akşamda 1 dilim ekmek en fazla 1,5 dilim...ama bazen gec saatte yedgim oluyor akşam yemeklerimiz 8, 8.30 civarı...ve gece 11 gbi de atıştırdıgım oluyor...önerisi oLan var mı acaba bana ?

canım ben 6 dan sonra yemed,g,m için zayıfladım.. 2 kilo verdim tabi yaptıgım sporunda etkisi var 3 gün fıtness a gidiyorum. artı ara ara 1 saatlik yürüyüşler.. yürümenin çok faydası var göbegim gitti resmen...bide hergün tartılma bence 2 hafta bi falan.. morelin bozulur yoksa.. hapın etkiside olabilir başkasına iyi gelen sana iyi gelmemiş olabilir.. dogal yollarla zayıflamayı dene yavaş yavaş olsun zayıflaman takma kafana

aslında hiç bugune kadar hap toz krem gibi şeyler denemedim, ecz.ilaç alırken öylesine sordum ve çok tavsiye edince alayım dedim..gıda takviyesi aldıgım hap, zayıflama hapı değil tamamen bitkiselmiş...ama hiç 58 olmamıştım stres yaptım galiba) bu arada 31 yaşında ve 3 çocuk annesiyim...ilgin alakan için Teşekkür ederim..bırakmayı düşünüyorum hapı zaten 1 2 haftada böyle deneyeyim belki işe yarar

belli bi yaştan sonra kilo vermesi zormuş sahiden 26 yaşındayım bende..50 kiloydum 2 senede 60 kiloya çıkmayı başardım :/ 1 aydada 58 e düştüm canım aama dedigim gbi yaptıgım en dogru karar 6 dan sonra yememek oldu ama arada kaçıyo tabi bugün olacagı gbi şimdi yiycem :/

ona dikkat etmeye calışacagım bakalım bende, belki birlikte zayıflarız ) ben normalde pek kilo almam en fazla 1 2 kilo...benim fazlalıklar dogumdan kalanlar hep...o yüzden kolay verebilirim belki yani teselli ediyorum kendimi işte

valla canımm bilemicem tahlilde yaptırmıştm aslnda bir de gizli şekere baktırmakta fayda var. Nasıl dayanırm 6 ay diyete ((

valla canımm bilemicem tahlilde yaptırmıştm aslnda bir de gizli şekere baktırmakta fayda var. Nasıl dayanırm 6 ay diyete ((

Bugün tartıldım 56.4 geldim ( iki gündür azıcık yiyorum sadece 100 gr vermişim anlamadım bi şey valla
Ama pes etmeyeceğim öbür cumaya hedef 55.5 :)) Spora da başlıyorum bugün bakalım :))
Kızlar siz ne alemdesiniz ??

kızlar beni de alın aranıza eylülde düğünüm var 5 kilo vermem lazım spor yapma şansım yok aslında spor yapınca çok raha kilo veremiyorum ama maalesef bu sene hem dersane hem düğün telaşı spora vakit kalmıyo

Ben de 58 e düştüm nihayet 64,1 kiloyla başlamıştım 5 haftada 6 kilo gitti çok mutluyum üstelik arada kaçamaklarım da oluyor çok sıkmıyorum kendimi emzirdiğim için bir de canım tatlı çekiyor ben de çok abartmadan tatlı birşeyler atıyorum ağzıma ama genel olarak listeme sadık kalıyorum akşam 6 dan sonra yemiyorum 2 lt su içiyorum bir de elmalı metabolizma hızlandıran karışımdan trendy21 açmıştı başlık ondan gördüm 4 gündür de o işe yaradı gibi bazen de yeşil çorba günüm oluyor o da vücuttaki ödemi atıyor gibi geliyor.

meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım... konu çok uzun ara ara okudum ama kendime cevap bulamadım... acaba walk at home ile lahana yağı sürüp zayıflayan varmı... bel çevrem çok kötü((

meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım... konu çok uzun ara ara okudum ama kendime cevap bulamadım... acaba walk at home ile lahana yağı sürüp zayıflayan varmı... bel çevrem çok kötü((

ben o yağlara hiç inanmıyorum canım yaa, yağ sürerek zayıflamak saçma geliyor bana, Walk at home u duydum ama nasıl bi şey bilmiyorum zayıflattığını söylüyorlar. Ama ben herkese tavsiye ettiğim gibi sana da edeyim bel göbek karın alt karın üst karın tüm karın :) Hepsi için pilates diyorum :) Ayrıca bacak basen için de çok faydalı oluyor pilates.

ekmek yememeye çalışıyorum kahvaltı alışkanlığım yoktu okul olduğu için sütlü gevrek yiyorum ama kilo aynı aynı aynı

o zaman spor şart,yürüyüş çok hızlı zayıflatıyor vaktin varsa yürüyüş yap, yoksa menüleri biraz küçült derim. bir de pes etme devam et bende bi ara çok az dikkat ederek 6 kilo vermiştim ama ayda birer kilo şeklinde 6 ayda. Ve her gün aynı çıkıyordum tartıda, regl olduktan sonra 1 kilo iniyordum her ay. O yüzden pes edip bırakma asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…