bugün tartıldım ve 56.1 :)) 55e az kaldı yuppi :))
günaydınn kızlarrr :)
bu sabah 57,7 geldim ve zayıflama dönemine başlamam gerektiğine karar verdim. bugünden itibaren eliptik bisiklet ve karın hareketleriye spora , lahana suyu ile de ödem atmaya başlıyorum. hedef mayıs sonuna kadar 54,5 olabilmek. Allah yardımcımız olsunn :)))
bende haftada bir kere tartılıyorum 58.3 gelim haftaya 57lere inmeyi planlıyorumsporsuz çok zor gerçekten
arkadaşlar bende 56 kiloyum ve zayıflamam lazım artık göbeğim kalçam aldı başını gidiyorlar bi dünya oldum resmen neler yapıyorsunuz neler yiyorsunuz bana bilgi verir misiniz ? :26:
arkadaşlar bende beş günde 5 kilo diyetine başladım..gecen hafta yaptım...bu haftada devam edicem...sabah 56 küsürdü kilom...bakalım cumaya kadar ne olacak..artık tartıda 55 olup ordada sabitlenmek istiyorum ya:-((((
çok gerginim ya 2 kilo vereceğim diye çektiğim eziyete bak zaten başımda bir sürü dert var bir de kiloyla uğraşıyorum psikolojim bozuk tedavi görüyorum evimde huzurlu değilim istemediğim insanlarla yaşıyorum bi gidemedi evimden yabugün de hava kapalı yağmurlu zar zor yürüyüş yaptım adetim yaklaşıyor sinir stres tavan yapmış off ya bi on gün sonra herşey daha iyi olacak diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama artık olmuyor fayda etmiyor bir saat sonra hazırlanacağım babamı arayacağım dört buçukta randevum var ve zaman bir türü geçmek bilmiyor gideyim de ne olacaksa olsun artık ya ne verdim ne oldu öğreneyim
ben geldiim kızlar,beni soran oldumu bilmem ama malum düğün sebebiyle çok yoğunduk bu aralar,3gündürde kafamı denklemeye çalışıyorum,
iddaa zamanını, düğünü ve akşam yemeklerini bahane ederek uzattırdımzaten uzatmalara gidiliceği ta başlardan belliydi,eşim pek kabul etmesede,onun yüzünden hem akşamları yemek yiyerek hemde düğüne gittiğimiz 3gün zarfında epey çozuttuğumunda farkında olduğu için,heleki ben yemiycem dedimde düğün evinde ve salonunda yeye düşünme kiloyu şimdi demişti,dünde yatarken doğum gününe kadar süre veriyorum sana demesimi,(18.05.2012)
bende sabah yemekte tekrarladım doğum günüme kadar zaman verdinya ama ben 55igörür görmez kazanmış olurum 1hafta yeter falan dedim,oda ben sana boşuna zamanmı veriyorum tam o tarihte 55 göstercen dedi,bende 1aydaha streste yaşayamam ben dedim,sen bu hafta akşamları evde değilsin 1de geliyosunya bu hafta yeter bana dedim,bide acındırdım kendimi,senin yüzünde başladığım kilodayım nasıl vercem bilmem dedim
ama dün lahana diyetine başladımve dün sabah 58.4 geliyodum,akşam yatmadan önce tartıldım 57.9 olmasınmı nasıl sevindim dedim lahana ne mübareksin sen
bu sabahta 57.5geldim yani bi günde 900gr
lahana diyetini baya bi araştırdım 1haftada 8kilo verdiriyomuş,ben tam olarak uyamıycam en azından kahvaltıda baya bi yiyorum ,eşim olduğu için
ama sonrası devamlı lahana çorbası,bakalım bu akşam kaç çıkıcam dün çok su içemedim(8bardak su falan) 1bardakta yeşil çay içebildim,ama bugün bol su içicem bu diyette önemli olan bu zaten bakalım bu hafta sonuna kadar görürüm umarım,çocuklardan pek fırsat kalmıyo pek girmeye kusura bakmayın,hergün en azından bi sefer girmeye çalışırım
moralini bozma haziran arada oluyor öyle şeyler canını sıkan her şey üst üste geliyor. Ne yapıyorsan kendine yapıyorsun unutma. Zayıf ve sağlıklı ve mutlu olmak da senin elinde. Eğer bu kadar ciddi sıkıntı yaşıyorsan evinde kalanlardan ya söyle gitsinler ya da sen git. Bir çözüm yolu bul yani hiç bi şey senden değerli değil. İstemediğin hiç bir duruma katlanmak zorunda değilsin. İnsan kaderini kendi belirler, işler yolunda gitmiyorsa yoluna koyacak olan da sensin. Canını sıkıp bi şeyleri içine atarsan sadece kendine yaparsın o kadar, kimsenin de umrunda olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?