50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn kızlarrr :)

bu sabah 57,7 geldim ve zayıflama dönemine başlamam gerektiğine karar verdim. bugünden itibaren eliptik bisiklet ve karın hareketleriye spora , lahana suyu ile de ödem atmaya başlıyorum. hedef mayıs sonuna kadar 54,5 olabilmek. Allah yardımcımız olsunn :)))

bende haftada bir kere tartılıyorum 58.3 gelim haftaya 57lere inmeyi planlıyorum sporsuz çok zor gerçekten

cuma günü tartıldım 57.2 yim...bakalım bu cuma kaç olacagım, haftada bir kez tartılmaya karar verdim yoksa sinir oluyorum) şimdi yüksek biryere kaldıracagıom baskülü..

fakat benim birde hazımsızlık sorunum var, o yüzden karnım şişiyor nasıl çözecegm bu sorunu bilmiyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar bende 56 kiloyum ve zayıflamam lazım artık göbeğim kalçam aldı başını gidiyorlar bi dünya oldum resmen neler yapıyorsunuz neler yiyorsunuz bana bilgi verir misiniz ? :26:

arkadaşlar bende 56 kiloyum ve zayıflamam lazım artık göbeğim kalçam aldı başını gidiyorlar bi dünya oldum resmen neler yapıyorsunuz neler yiyorsunuz bana bilgi verir misiniz ? :26:

Ben aynen :)) eskiden ne güzel 50 nin üstüne hiç çıkmazdım 50 ve altında dolanırdım ama çok da dikkat ederdim kilo almaya müsait bi yapım olduğu için.
Bizde anne şişman baba şişman anneanne babaanne büyük baba şişman halalar amcalar teyzeler şişman SAnırım biraz da genetik ya bu kilo olayı
Bazıları deli gibi yiyor hiç kilo almıyor gıcık oluyorum

exclusive, valla ben akşam yemeklerini son zamanlarda tamamen bıraktım, spor yapıyordum ama onu da bıraktım sınava hazırlanıyorum az kaldı ona vakit ayırmak istemedim. Bir de su ve yeşil çay içmeye çalışıyorum. Sabah normal yiyorum öğlende doyana kadar yiyorum saat 3 ten sonra bi şey yemiyorum. İlk başlarda açlık durumu oldu sonra alıştım şimdi saat 3ten sonra hiç ama hiç acıkmıyorum. Başlarda acıktığımda da meyve ya da meyve suyu, az bi yoğurt ya da süt tercih ettim. dün 56.1 kg idim. Bugün tartılmadım bakalım yarın kaç kilo gelcem.

adetim yaklaşıyor ve ben açımmmmmsanırım cumartesi günü adet olacağım ve iştahım açıldı ve tatlı istiyor canım çok zorlanıyorum tabi bir de gerginlik sabırsızlık da var bu da zorluyor beni bi olsam da rahatlasam gerçi olunca da ayrı bir dert spor yapmak zor oluyor o haldeyken

arkadaşlar bende beş günde 5 kilo diyetine başladım..gecen hafta yaptım...bu haftada devam edicem...sabah 56 küsürdü kilom...bakalım cumaya kadar ne olacak..artık tartıda 55 olup ordada sabitlenmek istiyorum ya:-((((

geçen hafta yaptığında kaç kilo verdin peki canım ?

ben geldiim kızlar,beni soran oldumu bilmem ama malum düğün sebebiyle çok yoğunduk bu aralar,3gündürde kafamı denklemeye çalışıyorum,
iddaa zamanını, düğünü ve akşam yemeklerini bahane ederek uzattırdım zaten uzatmalara gidiliceği ta başlardan belliydi,eşim pek kabul etmesede,onun yüzünden hem akşamları yemek yiyerek hemde düğüne gittiğimiz 3gün zarfında epey çozuttuğumunda farkında olduğu için,heleki ben yemiycem dedimde düğün evinde ve salonunda yeye düşünme kiloyu şimdi demişti,dünde yatarken doğum gününe kadar süre veriyorum sana demesimi,(18.05.2012)
bende sabah yemekte tekrarladım doğum günüme kadar zaman verdinya ama ben 55igörür görmez kazanmış olurum 1hafta yeter falan dedim,oda ben sana boşuna zamanmı veriyorum tam o tarihte 55 göstercen dedi,bende 1aydaha streste yaşayamam ben dedim,sen bu hafta akşamları evde değilsin 1de geliyosunya bu hafta yeter bana dedim,bide acındırdım kendimi,senin yüzünde başladığım kilodayım nasıl vercem bilmem dedim

ama dün lahana diyetine başladımve dün sabah 58.4 geliyodum,akşam yatmadan önce tartıldım 57.9 olmasınmınasıl sevindim dedim lahana ne mübareksin sen
bu sabahta 57.5geldim yani bi günde 900gr
lahana diyetini baya bi araştırdım 1haftada 8kilo verdiriyomuş,ben tam olarak uyamıycam en azından kahvaltıda baya bi yiyorum ,eşim olduğu için
ama sonrası devamlı lahana çorbası,bakalım bu akşam kaç çıkıcamdün çok su içemedim(8bardak su falan) 1bardakta yeşil çay içebildim,ama bugün bol su içicem bu diyette önemli olan bu zatenbakalım bu hafta sonuna kadar görürüm umarım,çocuklardan pek fırsat kalmıyo pek girmeye kusura bakmayın,hergün en azından bi sefer girmeye çalışırım

çok gerginim çok heyecanlıyım:18:
bugün diyetisyende randevum var on gündür diyetteyim kaç kilo verdim çok merak ediyorum:26:ama ben biraz inceldiğimi hissediyorum inşallah tartıda da gülerim ve verdiğim kilonun hepsi yağdırdört buçukta randevum var çok gerginim:18:kalkıp spor yapmam lazım ama kafam orda ya bir türlü başına gidemiyorum koşu bandının

çok gerginim ya 2 kilo vereceğim diye çektiğim eziyete bak zaten başımda bir sürü dert var bir de kiloyla uğraşıyorum psikolojim bozuk tedavi görüyorum evimde huzurlu değilim istemediğim insanlarla yaşıyorum bi gidemedi evimden yabugün de hava kapalı yağmurlu zar zor yürüyüş yaptım adetim yaklaşıyor sinir stres tavan yapmış off yabi on gün sonra herşey daha iyi olacak diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama artık olmuyor fayda etmiyorbir saat sonra hazırlanacağım babamı arayacağım dört buçukta randevum var ve zaman bir türü geçmek bilmiyor gideyim de ne olacaksa olsun artık ya ne verdim ne oldu öğreneyim

moralini bozma haziran arada oluyor öyle şeyler canını sıkan her şey üst üste geliyor. Ne yapıyorsan kendine yapıyorsun unutma. Zayıf ve sağlıklı ve mutlu olmak da senin elinde. Eğer bu kadar ciddi sıkıntı yaşıyorsan evinde kalanlardan ya söyle gitsinler ya da sen git. Bir çözüm yolu bul yani hiç bi şey senden değerli değil. İstemediğin hiç bir duruma katlanmak zorunda değilsin. İnsan kaderini kendi belirler, işler yolunda gitmiyorsa yoluna koyacak olan da sensin. Canını sıkıp bi şeyleri içine atarsan sadece kendine yaparsın o kadar, kimsenin de umrunda olmaz.

triendy süpersin yaa okuyunca güldüm bi Sen işini biliyorsun haa :)) Ortalıkta görünmeyince iddiayı kaybettin sanmıştım :))
Lahana diyeti çok sağlıklı değil ama tavsye etmem, bi de haftada 8 kilo imkansız gibi geldi bana o su kaybı falandır yani bi hafta sonra normal yeme düzenine geçince kilon yine artar yani. Hayatın boyu o iğrenç çorbayla yaşamazsın da :)) İddia için deneyebilirsin tabi ama çabuk alırsın her zaman dikkat etmek lazım, ömür boyu dikkat etmek şart çünkü yapımız uygun alıyoruz kilo dikkat etmeyince. Bi de maalesef zayıflamakla bitmiyor kiloyu korumak daha zor geliyor bana. Kaç kere zayıfladım geri aldım kiloları, o zaman anladım ömür boyu dikkat etmek şart. İnşallah alışkanlık haline getirebiliriz bu yeme düzenini

canım gidecek ama daha bir ay var benim de gitme imkanım yok kaç aydır da buradakatlanmak zorundayım sabır diliyorum Allah'tan

evet bugün diyetisyene gittim ve mutlu son şükürler olsunon günde tam 900 gram vermişimmaşallah diyelim ben bu kadarını hiç beklemiyordum aslında o kadar yoğun spor da yapmadım dışarıda bir saate yakın yürüyüş yaptım koşu bandında da 20 dk. yürüdüm yani aslında rahattım aç da kalmadım bu ara biraz açım ama adetim yakın ondan bi olsam rahatlayacağım zaten 900 gr vermişim ama vücudumdaki su oranı yüksek olduğu için fazla belli olmuyor tartıda da vücudumda da yani normal bir tartıyla tartılsaydım sadece 400 gr vermiş gibi görünecektim adet olunca belki biraz iner diyorum ama 12 gün önce gittiğimde de su oranım yüksekti:26:niye böyle bilmiyorum çok da tuzlu yiyorum sanırım ondan neyse kiloları vereyim de ödem atmak kolay tuzu azaltınca bayağı gider zaten su içerim form çayları içerim o işin kolay kısmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…