50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evetcanım hiç sağlıklı değil bencede ama lahanın okadarfaydası varki zayıflatma ödem toksin atma etkileri var olduğu için,e bide biran evvel 55 olup bu iddaa stresinden kurtulmak için bunu denemek istedimgüzel gidiyo,du bak ben nasıl yaptığımıda söyliyim sana biraz uzun olucak amaben tam anlamıyla lahana diyetine uymuyo gibiyim eşim sağolsunoyüzden şok diyet olmuyo benimkiihem hafta sonuna kadar55kg görürsemki inşallah görürüm:26zaman benim içinde en kolayı kilo korumak olucak,çünkü 60-61lerde 6ay civarı sabit kaldım bu süre içinde dileğim herşeyi saat faketmezsizin yedim eşim akşamları evde 1hafta,1haftada sabah gidip gece 1de geliyo,oyüzden akşamları onunla kekimide pastamıda böreğimide herşeyimi yedim atıştırmalık kuruyemiş cips ,abur cubur ne olursa,ama hiç kilo almadım çünkü elma sirkesi içiyodum sabah aç ve akşam yatarkençok faydsı oldu bana,oyüzden sabit kiloda durmak hemde dilediğimi yiyerek stressiz bi yaşam bu çok güzel olucak,hem iddayıda kazanmanın zaferi olucak elimde inşallah

ben şöyle yapıyorum,

1lahana orta boy,o bile acayip çok oldu,
yarım demet maydanoz
3 adet yeşil soğan(benim baktığım çoğu yerde yeşil soğan diyodu,bazı yerlerdede kuru soğan diyo bugünküne kuru katıcam yeşil soğan bitti)
3domates
6yeşil biber
bitanede tavuk bulyon attım
düdüklüye koydum fıslamaya başlayınca 10-15dk kaynattım kısık ateşte, çıkarıp bi küçük tabak yemiştim gece tadına baktım güzel gibiydi,ama sabah eşimle kahvaltı yaparken bitabakta gizlice atıştırıyodum ama iğrenç bi tadı vardı allahın gücüne gitmesindezor yedim valla,,ama akşamüstü tekrar yiycekken blendıra attım normal hazır çorbalar olurya sebze çorbası o kıvamda oldu tadıda harikaydı şuan bile kocaman yarım ltlik bardağımda içiyorum azcık ısıttım bardağa koydum aldım burda içiyorum yudum yudum çok kolay yutuluyo böyle yavsiye ederim,yoksa dayanamazsın hayatta
valla ben şok diyet yapmadığım için tam uymuyorum ,sabah 8.30da kalkıp elma sirkeli ballı suyumu içiyorum yarım saat sonra nesfitimi yiyorum,sonra azcık daha kestiriyorum eşimin yanında tvye bakaraksaat geliyo 11-12ye kalkıp kahvaltılık hazırlıyorum eşimle kahvaltıyı 4-4lük yapıyorum mecbur yanisonra akşam üstü yine çorbamı içiyorum dün meyve yeme günümüzdü ilk gün,meyvede yedim,bugün sebze günü öğlen patates kaynamış yedim,kuru soğanla salata yapmıştım
akşamda lahana çorbamı içtim yarım lt'lik bardağımlabaşkada bişey yok,1bardakta yeşil çay içmiştim 8bardakta su içebildim günüm böylebitti,ve 58.4tüm dün sabah başladığımda,1.günüm bitti ve ben 900gr vermişim,57.5 çıktım,ama 57.1 kg'nin altına inersem cidden lahana işe yarıyo diycem eğer inemezsem düğünde yediklerim akşam yemeklerinde fazla kaçırdıklarımdaki fazlalığı attım diycem,çünkü 57.1dim geçen hafta biliyosun oyüzden,yarın kaç olucam merakla bekliyorum napiyim:18:

Son düzenleme:
Keşke havalar güzel olsa da dışarıda daha fazla yürüyebilsem bugün yağmur yağdı biraz az yürüdüm on gün sonra diyetisyene gideceğim bu sefer biraz daha fazla kilo vermek istiyorum biraz daha hareketlenmem lazım ama verebilir miyim bilmiyorum denemekten başka çare yok ilk zamanlar kilo vermek daha kolay ya onun için endişeliyim belki bu on gün o kadar çok veremem:26:

Son düzenleme:

spora devam edersen verirsin kesin

geçen hafta yaptığında kaç kilo verdin peki canım ?

en az 3 kilo gidiyor ..58.9 la başladım ben....55 küsürle tamamladım beş günü..ama haftasonu serbest iki gün aldım birazcık..bu hafta 56 küsürle başladım..sanırım 54 falan görürüm cumaya kadar..serbest iki günde 1,5 kilo eklesem bile 55 te kapatırım o da bana yeter))bugün sebze günüydü çokta iyi geçti...

evet ben geldimbugün yağmur yağmadı şükür ki güzel bir yürüyüş yaptım hatta bazı işlerim vardı o yüzden birazcık daha fazla yürüyebildimsonra eve geldim evin dört odasını oyalanarak süpürdüm tek bir çöplük kalmadı yerde sonra da öğle yemeğimi yedim ve burdayımbu akşam da alışverişe gideceğiz mutfak alışverişi koca market her tarafını dolaşırım artık totom erisin diye birazdan da koşu bandında 20 dk yürüyeceğim belki daha fazla da olabilirEki Görüntüle 387660 önümde on günlük süre var bu on günde yine bir kilo versem süper olacak bu verdiğim 900 gr. bile biraz farketti yazlıklarımı giydiğimde totom çok çıkıyordu şimdi biraz daha az çıkıyor yürüdükçe bir oyana bir bu yana löp löp sallanıyordu şimdi biraz daha kibarlaşmışbiraz da yanlarım erimiş biraz da göbek omuzlar falan boyum kısa olduğu için bir kilo bile çok farkediyor alınca da verince deinşallah bu on günde yine aynı şekilde veririm sonra biraz daha az versem de olur yine diyete spora aynı şekilde devam ama biraz olsun rahatlamış olurum stresim azalır

kalkıp spor yapmam lazım ama üşeniyorum enerjim düştü ya bi adet olsam da rahatlasam artık motivasyonum enerjim düşüyor böyle ama iştahım ve tatlı isteğim tavan yapıyor canım sürekli fındıklı kurabiye çekiyor

bugün 3.günümdeyim sebze ve meyve serbest,bu sabah 56.9kg geldim bu resimde kanıtımbu demek oluyoki 2günde 1.5 kiloobekle beni aşkım ben geliyorumartık ona(eşime) çaktırmıyorum dikkat ettiğimi falan,sabah beraber güzelce kahvaltı yapıyoruz sonra ben lahanamla meyvemle kuruyemişimle günümü tamamlıyorum,oda beni daha 59kilolarda biliyo acıyo bana ve seviniyoodaha çok beklersin seen haftasonuna görüşücez onunlaaa

Eki Görüntüle 387988

Son düzenleme:
Ben de aranıza katılmak istiyorum arkadaşlar. Benim de dün itibariyle kilom 58 küsürü gördü ama bugün kesin kilo almışımdır. Yarın tartıya bile bakmak istemiyorum
Bugün diyeti bozdum resmen. Nasıl toparlıycam bakalım
Ben de 8-9 kilo kadar verdim diye sevindirik oluyordum.
Ben kalori hesabıyla kilo vermeye çalışıyorum. Bunun acısını yarın çıkartıcam inşallah sizin desteklerinizle...
Bugün elim varmıyor yediklerimi yazmaya...
Heralde bu kadar kilo verdim diye şımardım :)
Neyse bakalım...
Şimdi çalışıyorum. Spor da yapmaya vaktim yok.
Eve gidince ılık sirkeli ballı suyumu içeyim güzelce...

dün yazmıştım

1.günüm bitti ve ben
900gr vermişim,57.5 çıktım,ama 57.1 kg'nin altına inersem cidden lahana işe yarıyo diycem eğer inemezsem düğünde yediklerim akşam yemeklerinde fazla kaçırdıklarımdaki fazlalığı attım diycem,çünkü 57.1dim geçen hafta biliyosun oyüzden,yarın kaç olucam merakla bekliyorum napiyim:18:

ve bugün

evet dün bunları yazmıştım ve bugün diyorumki lahana cidden işe yarıyor,bugün 56.9u gördümya bakalım yarın ne görücem çünkü bugün akşam lahanadan önce saat 7de 3tane farklı gofret yedim amanin durmadi pis boğazım

Bravo sana canım. Lahananın tadı nasıl?

Bu arada bir tane gofret 180-200 kalori civarı yaklaşık. Sen nasıl gofret yedin bilmiyorum ama.
İnsanın içine tazmanya canavarı giriyor böyle bazen. Bir de lahana da belki acıktırmıştır.

Son düzenleme:
Ben de dünkü yediklerime göre kilo almam gerekiyor derken 400 gram vermişim. Sanırım aralarda yürümelerim de etikli oldu. Bir de kalori hesabını fazla fazla yapmış da olabilirim. Yarın bir süpriz olmasın da tartıda, bakalım...

bugün dışarıda çok fazla yürüyemedim hem hava bozuktu hem de benim moralimkoşu bandında 20 dk. yürüdüm biraz egzersiz yaptımEki Görüntüle 388991 birazcık da dans ettim umarım yarın hava da moralim de iyi olur da daha fazla yürüyebilirimbir daha diyetisyene gittiğimde 1.100 gram vermiş olmak istiyorum böylece 20 günde iki kiloyu tamamlamış olurum

ay bana biraz daha zayıfladım gibi geliyor ama acaba psikolojik mi:26:adetim yakın vücudumda biraz şişlik var iki gündür tuvalete de çıkamadım ona rağmen zayıfladım gibi geliyor ama sanırım psikolojik

kızlaaaaar 58 oldum beeen 2 kilo verdim elma sirkeli suyu içtim sürekli rejim falanda yapmadım 1 haftadırda ara vermeme rağmen zayıflamışım oleeyy

çok gerginim ya bu şişlik beni deli edecek iyice şiştiğimi hissediyorum bugün sanki kilo aldım gibi geliyor memelerim şişti sütyenim sıkıtı bugün biraz göbeğimde şişmiş çıldırıcam ya bi türlü adet olamadım ya bi olsam rahatlayacağım şiştiğimi görünce sanki kilo aldım ya da veremedim gibi geliyor motivasyonum düşüyor

Merhabalaar
Ben 2 gündür ip atlamaya başladım inanılmaz yoruyo insanı! ama aldığım ip küçükken oynadıklarımız gibi :) bugun gidp düzgün bir spor mağazasına bakıcam. bir de hula hoop alıcam o da müthiş yarıyor dediler. diyet kötü gidiyor ama onu acilen düzeltmeli. regl ollunca insan herşeyi yemek istiyo ya oyüzden herşeyi yedim gerçekten. Öyle sebze lahana falan yiyebilen bir insan olmadığım için üzülüyorum. Bol bol marul ve yanında et yiyorum. ekmek limitimi aşmamaya çalışıyorum bir de tatlıyı hayatımdan çıkartmaya çalışıyorum. Eskiden kahvaltıda hiç reçel falan yemezdim ama annem bir güzel reçel yapmış dayanamıyorum valla. Birde dayanamaıp bir çikolata almıştım. Çok kötü çıktı tadı neysekicanı çektiğinde aklıma onu getirttiyorum midem bulanıyo yemiyorum ahahah. hadi şurda 2 ay kaldı kasmamız lazım... 10 kilo vermem gerek telefonuma nasıl bir vücüt istediğime dair bir iki modelin fotolarını koydum. moralim bozulduğunda onlara bakıp motive oliyim diye. garip bir yöntem

Valla ben ip atlayamıyorum beni acayip yoruyor. Eskiden (eskiden dediğim de 4-5 sene önce) arka arkaya hiç nefes almadan dakikalarca atlardım, demekki yaşlandık
hula hoop acaba yandaki simitleri mi eritiyor ? Öyle ise ben de alim :) Benim oğlan yine noluyo burda oleyy yine değişik bişeyler geldi diyip sabote edebilir ama :) Zaten plates topu da ona birkaç kez oyuncak oldu köşede duruyo :)

GÜzel yöntemler tiksindirme, imrendirme vs.
Özellikle tiksindirme yöntemi bence güzel. Ben de geçen tadelle aldım , normalde en az sevdiğim çikotala tadıdır. Aman işte çikolata bu çok da güzel değil dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…