- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
triendy süpersin yaa okuyunca güldüm biSen işini biliyorsun haa :)) Ortalıkta görünmeyince iddiayı kaybettin sanmıştım :))
Lahana diyeti çok sağlıklı değil ama tavsye etmem, bi de haftada 8 kilo imkansız gibi geldi bana o su kaybı falandır yani bi hafta sonra normal yeme düzenine geçince kilon yine artar yani. Hayatın boyu o iğrenç çorbayla yaşamazsın da :)) İddia için deneyebilirsin tabi ama çabuk alırsın her zaman dikkat etmek lazım, ömür boyu dikkat etmek şart çünkü yapımız uygun alıyoruz kilo dikkat etmeyince. Bi de maalesef zayıflamakla bitmiyor kiloyu korumak daha zor geliyor bana. Kaç kere zayıfladım geri aldım kiloları, o zaman anladım ömür boyu dikkat etmek şart. İnşallah alışkanlık haline getirebiliriz bu yeme düzenini
Keşke havalar güzel olsa da dışarıda daha fazla yürüyebilsem bugün yağmur yağdı biraz az yürüdüm on gün sonra diyetisyene gideceğim bu sefer biraz daha fazla kilo vermek istiyorum biraz daha hareketlenmem lazım ama verebilir miyim bilmiyorum denemekten başka çare yok ilk zamanlar kilo vemek daha kolay ya onun için endişeliyim belki bu on gün o kadar çok veremem:26:
spora devam edersen verirsin kesin
geçen hafta yaptığında kaç kilo verdin peki canım ?
dün yazmıştım
1.günüm bitti ve ben 900gr vermişim,57.5 çıktım,ama 57.1 kg'nin altına inersem cidden lahana işe yarıyo diycem eğer inemezsem düğünde yediklerim akşam yemeklerinde fazla kaçırdıklarımdaki fazlalığı attım diycem,çünkü 57.1dim geçen hafta biliyosun oyüzden,yarın kaç olucam merakla bekliyorum napiyim:18:
ve bugün
evet dün bunları yazmıştım ve bugün diyorumki lahana cidden işe yarıyor,bugün 56.9u gördümya bakalım yarın ne görücem çünkü bugün akşam lahanadan önce saat 7de 3tane farklı gofret yedim amanin durmadi pis boğazım
Merhabalaar
Ben 2 gündür ip atlamaya başladım inanılmaz yoruyo insanı! ama aldığım ip küçükken oynadıklarımız gibi :) bugun gidp düzgün bir spor mağazasına bakıcam. bir de hula hoop alıcam o da müthiş yarıyor dediler. diyet kötü gidiyor ama onu acilen düzeltmeli. regl ollunca insan herşeyi yemek istiyo ya oyüzden herşeyi yedimgerçekten. Öyle sebze lahana falan yiyebilen bir insan olmadığım için üzülüyorum. Bol bol marul ve yanında et yiyorum. ekmek limitimi aşmamaya çalışıyorum bir de tatlıyı hayatımdan çıkartmaya çalışıyorum. Eskiden kahvaltıda hiç reçel falan yemezdim ama annem bir güzel reçel yapmış dayanamıyorum valla. Birde dayanamaıp bir çikolata almıştım. Çok kötü çıktı tadı neysekicanı çektiğinde aklıma onu getirttiyorum midem bulanıyo yemiyorum ahahah. hadi şurda 2 ay kaldı kasmamız lazım... 10 kilo vermem gerek telefonuma nasıl bir vücüt istediğime dair bir iki modelin fotolarını koydum. moralim bozulduğunda onlara bakıp motive oliyim diye. garip bir yöntem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?