- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Bravo sana canım. Lahananın tadı nasıl?
Bu arada bir tane gofret 180-200 kalori civarı yaklaşık. Sen nasıl gofret yedin bilmiyorum ama.
İnsanın içine tazmanya canavarı giriyor böyle bazen. Bir de lahana da belki acıktırmıştır.
ben valla nasıl gofret yediğime bakmıyorum bile hop mideye gidiyooyalnız mısır patlağı olan gofretlere bayılıyorum ekseri onlardan alıyorum patlat bi crunch meselaa öyle işte,öküz giriyo benim içime arada
dün, geçen haftalarımın tüm acısı çıkarcasına, gece gece(22.45) tınlamadan yemek yedim gündüz neler yedim sayısını unuttumpişman değilim,bugün sıfır kaçamak,lahanaya devam ediyorum iyice alıştım tadına çok güzel 2yeşilçay içicem hatta birini hüplettim şimdi zencefil çayımı içicem akaşamdan sonra bide yatarken sirkeli suyumu içtimmi tamamdır alllaaaaaaaaaaahhhh yarın 56yı göreyim gene artık okadarda kaçamak yapmıyorumm bak bugün
bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdiniz sorabilirmiyim acaba! acayip bi rakam,harika!
ben valla nasıl gofret yediğime bakmıyorum bile hop mideye gidiyooyalnız mısır patlağı olan gofretlere bayılıyorum ekseri onlardan alıyorum patlat bi crunch meselaa öyle işte,öküz giriyo benim içime arada
dün, geçen haftalarımın tüm acısı çıkarcasına, gece gece(22.45) tınlamadan yemek yedim gündüz neler yedim sayısını unuttumpişman değilim,bugün sıfır kaçamak,lahanaya devam ediyorum iyice alıştım tadına çok güzel 2yeşilçay içicem hatta birini hüplettim şimdi zencefil çayımı içicem akaşamdan sonra bide yatarken sirkeli suyumu içtimmi tamamdır alllaaaaaaaaaaahhhh yarın 56yı göreyim gene artık okadarda kaçamak yapmıyorumm bak bugün
evet canım harika
şöyle söyliyim aslında biraz komik geliyo ,ben 11ayda tam 20kilomu vermiştim,
20.10.2011=79.8
21.11.2012=59.8
işte sonuç buydu ama aylardır süründüm 60-61 arası ,hatta 59u 5ay içinde 1kez daha gördüm bidaha yoksonra eşimle iddaya girdik ben bi girdim gaza bas gaza dedim,hayatta görmeyi hayal edemiycem rakamları gördüm,geçen 56yı gördümya tartıda, 55 olamam diye bişüphe kalmadı,iddayı kazanıyım 57lerde sabit kalıcam 55 ideal kilomun altında kalıyo çünkü,ama 60rakamını bidaha görmeyi istemiyorum
ben de spora başladım bu ay 1.64 boyum 54 kiloyum yaklaşık 4 kilo vermem gerekiyormuş. Yapılan ölçümlere göre yağ oranım %27,5 ve olması gereken %20-%25 arası ve kas oranım da düşük çıktı nasıl bir plan uygulamalıyım sizce neler yemem lazım çok düzensiz bir beslenmem var ne yazıkki
kilon normal gayet bence :)) Benim boy 157 kilom 56 ki o kadar aşırı kilolu da değilim biraz fazlalıklar var ama yani herkes normal olduğumu söylüyor. Ama yağ oranını azaltmak için kas yapan sporları deneyebilirsin, ağırlıklarla çalışabilir mekik çekebilir pilates de yapabilirsin. Bir de yağ oranının fazla olmasının sebebi aşırı yağlı besleniyor olabilirsin kızartma falan yememeye çalış. Yada hazır gıda, cips gibi şeyleri kesinlikle tüketme. BEnim bir arkadaşımda da kolestrolü yükselmişti üstelik kız incecik zayıf, bende ona takılıyordum zayıfsın ama ne fayda bak bana kilolu da olsam turp gibiyim diye :))
Moralim bozuk kizlar. Kilo aldim 2 gun icinde ve kendimi sis hissediyorum. Acayip moralim bozuldu. Sporumu da yaptim bugun haftasonu oldugu icin rahat rahat ama yine de kilo almisimbikac gundur 1400 kalori ile kapatiyorum gunu be kilo veriyorum derken demekki onlarin acisi cikiyor agzima simitti patatesti vs. Yasak seyleri almiycam
evet öyle diyodumIlahi trendy cim guldurdun beni. Hem kacamak yaparim hem lahanama devam ederim diyosun yani. Ben de bugun baklava kacamagi yaptim napim. Aksam yemegi yerine yarim simit yedim. Al sana telafi :) seninle ayni kilolarda gidiyoruz trendy. Ben de 57 kusurlerdeym; yarin degil de sonraki gun gormeyi umit ediyorum 56 lari. Ben de 1,5 ay icinde 50 olmaliyim.
Triendy tarihleri yanlış yazmışsın canımDaha kasım ayına gelmedik 2012 de
Ben diyeti falan bıraktım kpss ye az kaldı ona yüklenmem lazım o yüzden sporu da bıraktım(
Ama yediklerime yine de dikkat ediyorum acıktıkça yiyorum, abur cubur kesinlikle yemiyorum
SAbit kalsam yeter bana kilom 56 kg. Sınavdan sonra her gün bi saat yürüyüşle haftada bir kilo gidier diye düşünüyorum. Gerçi belli de olmaz çok çalışmaktan zayıflarım belki :))
inşallah gelirsin canım ,inan bana benim hiç ümidim yoktu kafamda hep 60-61le devam edicem hayatıma sabitlerde olarak diyodumayy 50'li kilolarr... kızlar dua edin bana yaa bikaç aya kadar aranıza katılayımm
canım reglin yakındır vücut şişmiştir,ikigünde aldığın kiloyu baz alma,önce ne sebep olabilir,çok kaçamak yapmamışsın,1400kaloride çok iyi bence,,ama bence regl falan ,yada vücut su tutmuştur,ödem atıcı bitki çayları iç bakalım,bol su içMoralim bozuk kizlar. Kilo aldim 2 gun icinde ve kendimi sis hissediyorum. Acayip moralim bozuldu. Sporumu da yaptim bugun haftasonu oldugu icin rahat rahat ama yine de kilo almisimbikac gundur 1400 kalori ile kapatiyorum gunu be kilo veriyorum derken demekki onlarin acisi cikiyor agzima simitti patatesti vs. Yasak seyleri almiycam
hazırladığın çizelge varya canım,onun üstüne sağ tıkla resme bak de,sonra o açılan sayfanın adres çubuğundaki url'yi kopyala http ile başlayıp .png ile biten yeri sonra yapıştır çizelge alanına profilindekikızlar kilo çizelgesi nasıl yapılıyor ben beceremiyorum uygun formatta değil diyor
canım ben bikaç sayfa önce lahana tarifimi vermiştim oku istersenSlm arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum ah neler yapmadım şu kilolarım için...Boyum 162 cm kilom 57 ben 53 kiloya düşmek istiyorum bu kiloma 72 lerden 53'e düştüm yıllarca uğraştım yaklaşık 5 yıldır 3-4 kilo alıp vermeler devam etsede kilomu koruyodum ama şimdi veremiyorumlahana çorbası yaptım onu uyguluycam ama kahvaltı yapıp akşama kadar o çorbadan içmeyi düşünüyorum yanlış mı yapıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen google de araştırdım ama her yerde ayrı tellerden çalmışlar anlamadım ne yapcamı Çorbayı katı şekilde yaptım 2 büyük baş soğanla 3 yeşil biberi bir yemek kaşığı yağda kavurdum daha doğrusu haşlandı diyelim yarım yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığıda biber salçası koydum sonra 2 tane kabağı küp şekilde doğradım onlarıda tencereye koydum küçük bir lahananın yarısını küçük küçük doğrayıp tencereye koyup üstüne sıcak su ilave ettim kimyon karabiber pul biber koyup hepsi yumuşayıncaya kadar pişirdim blendırdan filan geçirmedim böylece katı yemek bibi tabağa koyup yiyorum olur mu böyle kızlar yardım edin yanlış mı bu çorba kilo verebilir miyim bununla ve ne kadar yemeliyim??Şimdiden cvp larınız için teşekkür ederim günlük yediklerimi de yazcam ve motive olcam inşallah...
bi insan haftada 300 gr verirmi yaatam bir rezillik benimkisi
Valla ben ip atlayamıyorum beni acayip yoruyor. Eskiden (eskiden dediğim de 4-5 sene önce) arka arkaya hiç nefes almadan dakikalarca atlardım, demekki yaşlandık
hula hoop acaba yandaki simitleri mi eritiyor ? Öyle ise ben de alim :) Benim oğlan yine noluyo burda oleyy yine değişik bişeyler geldi diyip sabote edebilir ama :) Zaten plates topu da ona birkaç kez oyuncak oldu köşede duruyo :)
GÜzel yöntemler tiksindirme, imrendirme vs.
Özellikle tiksindirme yöntemi bence güzel. Ben de geçen tadelle aldım , normalde en az sevdiğim çikotala tadıdır. Aman işte çikolata bu çok da güzel değil dedim :)
evet öyle diyodumlahana çorbam bitince bidaha pişirmedim 3tane ek lahana almıştım duruyolar,içimden ne zaman gelirde yaparım bidaha acep
nesfite devam ediyorum şuangel yarışak baş başa gidiyoruz bendedün 57.5miydim neydim ama bugün süperim süper yine 56.9u gördüm :76:kork benden ama yedikçe dahada zayıflıyorum,eşişm cumartesi evdeydi tatiliydi,akşam gece 10da yemek yedik ıspanaklı pilav hemde baya yedim,sözde pilav yemicektim ama bu adam ıspanaklı pilav yapıcaksın bugün diyip ıspanağı aldımıydı,o gün mutlaka pişmeli yemek banada yemek düşüyo napiyim gündüz çarşıdaykende gofretleri hüplettiydim ama ertesi günkü kiloma bakınca 1gün önceki kilomla aynıydı çok sevindim,sözde tartılmıycaktım okadar yemeğe artıda olurumkesin diyodum,dayanamadım çıktım sonuç harika motive etti beni e bide
canım reglin yakındır vücut şişmiştir,ikigünde aldığın kiloyu baz alma,önce ne sebep olabilir,çok kaçamak yapmamışsın,1400kaloride çok iyi bence,,ama bence regl falan ,yada vücut su tutmuştur,ödem atıcı bitki çayları iç bakalım,bol su içen önemliside moral bozma ,moralin bozulunca stres yapınca vucut dahada kilo almaya meyilli oluyo yapma,iyi düşün
Valla yarıyor diyolar hala başlayamadım ama... Diyete de devam etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla. şimdi kendime küçük hedefler koyuyorum. Şuan 60 ı vurmuş durumdayım eski halime bi dönsem 57 56 lara sonra amaç 53 falan sonrada 50 :)))
Bugün nesfitin meyvelisini aldım biraz onu yicem sabahları. Öyle bi diyetler vardı kflakes le 3 öğün mü ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?