50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben valla nasıl gofret yediğime bakmıyorum bile hop mideye gidiyooyalnız mısır patlağı olan gofretlere bayılıyorum ekseri onlardan alıyorum patlat bi crunch meselaaöyle işte,öküz giriyo benim içime arada

dün, geçen haftalarımın tüm acısı çıkarcasına, gece gece(22.45) tınlamadan yemek yedim gündüz neler yedim sayısını unuttumpişman değilim,bugün sıfır kaçamak,lahanaya devam ediyorum iyice alıştım tadına çok güzel2yeşilçay içicem hatta birini hüplettim şimdizencefil çayımı içicem akaşamdan sonra bide yatarken sirkeli suyumu içtimmi tamamdıralllaaaaaaaaaaahhhhyarın 56yı göreyim gene artık okadarda kaçamak yapmıyorumm bak bugün

bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdiniz sorabilirmiyim acaba! acayip bi rakam,harika!

bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdiniz sorabilirmiyim acaba! acayip bi rakam,harika!

evet canım harika
şöyle söyliyim aslında biraz komik geliyo ,ben 11ayda tam 20kilomu vermiştim,

20.10.2011=79.8
21.11.2012=59.8

işte sonuç buydu ama aylardır süründüm 60-61 arası ,hatta 59u 5ay içinde 1kez daha gördüm bidaha yoksonra eşimle iddaya girdik ben bi girdim gaza bas gaza dedim,hayatta görmeyi hayal edemiycem rakamları gördüm,geçen 56yı gördümya tartıda, 55 olamam diye bişüphe kalmadı,iddayı kazanıyım 57lerde sabit kalıcam 55 ideal kilomun altında kalıyo çünkü,ama 60rakamını bidaha görmeyi istemiyorum

Son düzenleme:

Ilahi trendy cim guldurdun beni. Hem kacamak yaparim hem lahanama devam ederim diyosun yani. Ben de bugun baklava kacamagi yaptim napim. Aksam yemegi yerine yarim simit yedim. Al sana telafi :) seninle ayni kilolarda gidiyoruz trendy. Ben de 57 kusurlerdeym; yarin degil de sonraki gun gormeyi umit ediyorum 56 lari. Ben de 1,5 ay icinde 50 olmaliyim.

bir haftalık çıldırışın sonunda bugün adet oldum çok şükür ve rahatladım neydi o halim ya hele dün çok kötü oldum sinir harbi yaşandı gözümün önünden tatlılar geçti dün bozmadım ya diyeti bir daha da bozmam bugün daha iyiyim sakinleştim tatlı krizim yok sporumu da yaptımadet bitsin sporu fazlalaştıracağım 10 dk. kadar 20 günde iki kiloyu tamamlamak istiyorum çünkü bir hafta sonra kontrol varadetim bu ay yine az olacak galiba geçen aykinden bile az aslından bir yandan işime geliyor bir de adet sıkıntısı ile uğraşmayayım diyorum hem spor yaparken rahat olurum ama bir yandan da çok olsam da rahatlasam sakinleşsem diyorum:26:bari geçen ayki kadar olsam yine yeter

Triendy tarihleri yanlış yazmışsın canım Daha kasım ayına gelmedik 2012 de

Ben diyeti falan bıraktım kpss ye az kaldı ona yüklenmem lazım o yüzden sporu da bıraktım (
Ama yediklerime yine de dikkat ediyorum acıktıkça yiyorum, abur cubur kesinlikle yemiyorum
SAbit kalsam yeter bana kilom 56 kg. Sınavdan sonra her gün bi saat yürüyüşle haftada bir kilo gidier diye düşünüyorum. Gerçi belli de olmaz çok çalışmaktan zayıflarım belki :))

ayy 50'li kilolarr... kızlar dua edin bana yaa bikaç aya kadar aranıza katılayımm

Moralim bozuk kizlar. Kilo aldim 2 gun icinde ve kendimi sis hissediyorum. Acayip moralim bozuldu. Sporumu da yaptim bugun haftasonu oldugu icin rahat rahat ama yine de kilo almisim bikac gundur 1400 kalori ile kapatiyorum gunu be kilo veriyorum derken demekki onlarin acisi cikiyor agzima simitti patatesti vs. Yasak seyleri almiycam

Son düzenleme:
ben de spora başladım bu ay 1.64 boyum 54 kiloyum yaklaşık 4 kilo vermem gerekiyormuş. Yapılan ölçümlere göre yağ oranım %27,5 ve olması gereken %20-%25 arası ve kas oranım da düşük çıktı nasıl bir plan uygulamalıyım sizce neler yemem lazım çok düzensiz bir beslenmem var ne yazıkki

kilon normal gayet bence :)) Benim boy 157 kilom 56 ki o kadar aşırı kilolu da değilim biraz fazlalıklar var ama yani herkes normal olduğumu söylüyor. Ama yağ oranını azaltmak için kas yapan sporları deneyebilirsin, ağırlıklarla çalışabilir mekik çekebilir pilates de yapabilirsin. Bir de yağ oranının fazla olmasının sebebi aşırı yağlı besleniyor olabilirsin kızartma falan yememeye çalış. Yada hazır gıda, cips gibi şeyleri kesinlikle tüketme. BEnim bir arkadaşımda da kolestrolü yükselmişti üstelik kız incecik zayıf, bende ona takılıyordum zayıfsın ama ne fayda bak bana kilolu da olsam turp gibiyim diye :))

Saol canım tavsiyelerin için:) pilates vücudu sıkılaştırıyormuş zaten, artık yağlı gıdaları da azaltıyorum bir de kahvaltıyı atlamcam, 1 ay sonra arkadaşlarımla tatile gidicez o zamana kadar fit olmalıyım:):)

hiçkimse bu mesajıma cevap yazmamış

Ama haftasonunu artı ve eksilerle kapattık. Cuma günkü halime geri döndüm kilo olarak. Cuma 57.9 idi şimdi 58.0. Dün dikkat ettim halbuki ama işte demekki kilo verememe günümdeyim. En azından kilo almaya devam etmedim...
Ticker'ımı değiştirmek istemiyorum 57 yazmıştım ama inşallah yarın 57'yi görürürüm de değiştirmek zorunda kalmam.

Slm arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum ah neler yapmadım şu kilolarım için...Boyum 162 cm kilom 57 ben 53 kiloya düşmek istiyorum bu kiloma 72 lerden 53'e düştüm yıllarca uğraştım yaklaşık 5 yıldır 3-4 kilo alıp vermeler devam etsede kilomu koruyodum ama şimdi veremiyorumlahana çorbası yaptım onu uyguluycam ama kahvaltı yapıp akşama kadar o çorbadan içmeyi düşünüyorum yanlış mı yapıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen google de araştırdım ama her yerde ayrı tellerden çalmışlar anlamadım ne yapcamıÇorbayı katı şekilde yaptım 2 büyük baş soğanla 3 yeşil biberi bir yemek kaşığı yağda kavurdum daha doğrusu haşlandı diyelim yarım yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığıda biber salçası koydum sonra 2 tane kabağı küp şekilde doğradım onlarıda tencereye koydum küçük bir lahananın yarısını küçük küçük doğrayıp tencereye koyup üstüne sıcak su ilave ettim kimyon karabiber pul biber koyup hepsi yumuşayıncaya kadar pişirdim blendırdan filan geçirmedim böylece katı yemek bibi tabağa koyup yiyorum olur mu böyle kızlar yardım edin yanlış mı bu çorba kilo verebilir miyim bununla ve ne kadar yemeliyim??Şimdiden cvp larınız için teşekkür ederim günlük yediklerimi de yazcam ve motive olcam inşallah...

kızlar kızlar ben geri geldim bayadır diyeti bırakmıştım tartılmıyorudm sonra bir baktım gene 51 kiloyum gene 51 ibre takıldı oynamıyor dedim yeter artık vericem cumartesi başladım her gün yediklerimi yazıcam gene destek olalım birbirimizee

bugünkü yediklerim
sabah 7.30: 1 dilim kepek ekmeği ve 1 kibrit kutusu kaşar
ara 10..30 gibi yarım paket bisküvi
öğlen 14.00 1 tabak çok az zeytinyağında kavrulmuş kabak ve havuç rendesi (tavsiye edrim süper oluyor yoğurtla) ve 1 kase yoğurt 1,5 ufak dilim ekmek
şimdilik böyle bakalım sporada başlicam bugün gidicem ve haftada 1 tartılıcam artık cumartesi sabahları

evet öyle diyodumlahana çorbam bitince bidaha pişirmedim 3tane ek lahana almıştım duruyolar,içimden ne zaman gelirde yaparım bidaha acep
nesfite devam ediyorum şuangel yarışak baş başa gidiyoruz bendedün 57.5miydim neydimama bugün süperim süper yine 56.9u gördüm:76:kork benden ama yedikçe dahada zayıflıyorum,eşişm cumartesi evdeydi tatiliydi,akşam gece 10da yemek yedik ıspanaklı pilav hemde baya yedim,sözde pilav yemicektim ama bu adam ıspanaklı pilav yapıcaksın bugün diyip ıspanağı aldımıydı,o gün mutlaka pişmeli yemekbanada yemek düşüyo napiyimgündüz çarşıdaykende gofretleri hüplettiydimama ertesi günkü kiloma bakınca 1gün önceki kilomla aynıydıçok sevindim,sözde tartılmıycaktım okadar yemeğe artıda olurumkesin diyodum,dayanamadım çıktım sonuç harika motive etti benie bide

anaaaaaaaaaaaaaaaamm evet yanlış olmuşyaaa,heycandan olsa gerekdaha yeni görüyorum
sen kpss olayını atlat sonra rahat kafayla devam edersin sağlıklı kilo verme işine hadi canım,başarılar

ayy 50'li kilolarr... kızlar dua edin bana yaa bikaç aya kadar aranıza katılayımm
inşallah gelirsin canım ,inan bana benim hiç ümidim yoktu kafamda hep 60-61le devam edicem hayatıma sabitlerde olarak diyodumama hırs bambaşka isteyince görülmiycek rakam yokmuş tartıda anladım
canım reglin yakındır vücut şişmiştir,ikigünde aldığın kiloyu baz alma,önce ne sebep olabilir,çok kaçamak yapmamışsın,1400kaloride çok iyi bence,,ama bence regl falan ,yada vücut su tutmuştur,ödem atıcı bitki çayları iç bakalım,bol su içen önemliside moral bozma ,moralin bozulunca stres yapınca vucut dahada kilo almaya meyilli oluyo yapma,iyi düşün
kızlar kilo çizelgesi nasıl yapılıyor ben beceremiyorum uygun formatta değil diyor
hazırladığın çizelge varya canım,onun üstüne sağ tıkla resme bak de,sonra o açılan sayfanın adres çubuğundaki url'yi kopyala http ile başlayıp .png ile biten yeri sonra yapıştır çizelge alanına profilindeki

canım ben bikaç sayfa önce lahana tarifimi vermiştim oku istersenbenimki bambaşka,ve inanılmaz faydası var,ben blendırdan geçiriyorum yiycem zaman 2-3kepçe alıyorum blendırdan geçirip küçük tencerede ısıtıyorum,bardağa koyup içiyorumben tam uyamadım,sabah nesfitimi yiyorum,öğlen eşimlgeç kalktığı için kahvaltı- yemek karışık yapıp sonra akşamüstü ve akşam lahana çorbamı içiyodum,sınır yok acıktıkça içerbilirsin, en fazla 10kase diyolarki ben 2-3 kase anca içiyodum,
bi insan haftada 300 gr verirmi yaa tam bir rezillik benimkisi

öyle söyleme bunu veremeyenlerde var de,çok kilo verdiysen yavaşlamıştır diycem ama bilgim yok tabi

Son düzenleme:

Valla yarıyor diyolar hala başlayamadım ama... Diyete de devam etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla. şimdi kendime küçük hedefler koyuyorum. Şuan 60 ı vurmuş durumdayım eski halime bi dönsem 57 56 lara sonra amaç 53 falan sonrada 50 :)))

Bugün nesfitin meyvelisini aldım biraz onu yicem sabahları. Öyle bi diyetler vardı kflakes le 3 öğün mü ne.

Yarışalım diyecem de sen beni çoktan geçmişsin. Ben de 57.9'u görmüştüm ama şimdi tekrar 58.0 olmuşum. Ama yine de yarışalım hadi
Arada 1,1 kilo var ama seni geçicem dermişim :)

Yok yakın değil de nedense acayip bir şişlik olmuştu, şimdi o şişlik geçti. Sanırım diyetteyken böyle fazla şekerli, fazla tuzlu şeyler yiyince vücud su topluyor. Bir de tabi kilo almışım biraz. Kafamı takmıyorum artık eski kiloya tekrar dönünce. İşte bu türlü durumları yaşayıp moralim bozulmasın diye hedefimi 50 diye belirledim :) Çünkü insan hemen kilo alabiliyor küçük bir kaçamak yapsa bile...

Son düzenleme:

Ben önce küçük küçük hedefler koyayım dedim. Sonra hedefi büyüttüm :)
Ama tabi bu hafta şu kadar vermeliyim gibi şeyler söylüyorum kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…