50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi olmuş iddianın bittiği, sen de rahatlamış oldun...
Ben de diyete devam ama bugün akşam malesef fırında makarna ile bugünkü başarımı mahvettim...
Genelde kaptırmazdım ama...
Hayırlısı, şimdi zayıflama çayımı içiyorum ve yarın sabah tartıda kilo almayacağımı ümit ediyorum ...

Arkadaşlar 7 hafta oldu bugün 8 kilo verdim 50 ye inmek için 6 kilom kaldı bugün dukana başladım bir de onu deneyeyim haziranın 12 sine kadar 6 kiloyu da vermek istiyorum aslında ideal kilomu 59 gösteriyor her yer ama ben ilerde birkaç kilo alırsam diye inebildiğim en az kiloya inmek istiyorum darısı tüm vermek isteyenlere :)

az önce diyetisyenden geldim ve sonuç süper 1 kilo 100 gr vermişim istediğim kiloya düşmeme sadece1 kilo kaldı biraz hızlı veriyorumama bundan sonra biraz yavaşlayabilirmiş olsun hedefime sadece 1 kilo kaldı ben 20 gün daha yapmayı düşünüyorum o sürede ne kadar verebilirsem

Son düzenleme:

Tebrik ederim canım
Ne kadar sürede verdin bu kiloyu ?

sen kaç kilo verdin ve ne kadar zamanda benim metabolizmam çok hızlı çalışmaz kolay alır zor veririm ayrıca normal kilolarda olduğum için daha yavaş verebiliyorumo yüzden bu kilo benim için çok iyi

Şimdi kaç kilosun ?
Aslında benimki de dengesiz metabolizmam. Bazen gayet güzel veriyorum bazen de alıyorum.
Son 1 haftadır alıp veriyorum, 6 gün önceki kiloma döndüm.
Ben yaklaşık 1,5 ayda 8-9 kilo verdim.

Son düzenleme:
Selam kizlar, bende geldim araniza :) 57 kiloyum ve amacim 52 olmak. 75 kilodan bu kiloya indim, Dukan diyeti yapiyordum ama artik gina geldi bu diyetten. Bende sporu agirlastirdim, aksam 8'den sonra yemek yemegi biraktim. Ekmegi, tuzu, yagi, sekeri kestim aylardir. Evde kendi ekmegimi kendim yapiyorum, dukan ekmegi aliskanlik yapti, onu yapiyorum sabahlari. Bazen lif, protein ve demir orani yuksek cereal tuketiyorum yagsiz sutle. Ev ahalisine pilav yerine bulgur yapiyorum, yemeklere koydugum yah gunde 2 yemek kasigini gecmiyor, beyaz unu kepekli unla degistirdik. Fast-fooda veda ettik. Bide arada bir, skinny cow dondurmasindan goturuyorum, yag orani cok dusuk. Marketten hep yag ve seker orani dusuk, lif ve protein orani yuksek seyler aliyorum. Bu sekilde kilo vermiyorum. Dukan kadar hizli degil. Ama hic yoktan zevk alabiliyorum. Bide bu sistemi son 2 bucuk aydir aliskanlik haline getirdik. Esimde saglikli yemege cok duskundur, hic zorlanmiyoruz. oglumuz icinde guzel bir yemek aliskanligi olur diye dusunuyoruz. Amaaa butun bunlara ragmen selulitlerimden kurtulamiyorum. Depresyona girmek uzereyim bacaklarim yuzunden.

Çok güzel kilo vermişsin, tebrik ederim. Ama dukan diyeti oldukça zorlayıcı bir diyet. Ben de şuanda 58 kiloyum, ben de 50 kilo olmak istiyorum. Ben kalori hesabı yapıyorum, karbonhidratlardan kaçıyorum. Kafama göre işte :) Dukana hiç niyet etmedim çok katı kuralları var diye...
Bence bu şekilde dikkatli beslenmeye devam et, kilo verirsin. Sporu da unutma.
Sen ne kadar zamanda verdin 18 kiloyu ?

Merhaba arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum herkes süper gidiyor tabii bende))En son 57 ye takılıp kalmıştım demiştim bugün tartıldım eşofmanlarımla 55 kiloyum hedefe 3 kilo kaldı oleey inşallah onlarıda vercem...Kızlar ben kendi kendime aç kalmamak adına uyduruk yemekler yapıyorum mesala 3 gündür kabak,maydanoz,dereotu,nane,soğan ,sarımsak hepsini haşlıyorum baharatlarla bol acılı yiyorum oh mis gibi karnımda doyuyor.Bugün sabah bol maydanoz,dereotu,nane 2 tane salatalık 1 tane domates 1 tane haşlanmış yumurta yedim.Öğlen bir kase uyduruk kabak yemeği ve bir parça yani çok az haşlama tavuk eti yedim sadece bir lokma ekmek yedim o da burnuma mis gibi koktuğu için((Akşama bir parça fırında balık yapıp yanında biraz salata yiycem ve kapatcam günü inşallah...

Ne kadar zamanda verdin 2 kiloyu? Neler yaptın takılıp kalmayı önlemek için?
Valla menün güzelmiş. Sebze diyeti yapıyosun yani :) Tavuk felan niye yemedin ? Fırında balık da güzel seçim akşam için.
Bu arada hep aynı kıyafetlerle veya kıyafetsiz tartılmıyor musun?

Salı günü başlamıştım 3 gün olmuş daha ama ondan öncesi yaklaşık bir hafta 57 de takılmıştım sonra kendiliğinden gitmeye başladı kilolar:)Yok canım sadece sebzeye takılmıyorum tavukta yiyorum ama haşlayarak ve göğüs yerinden.Hep aynı elbiseler değil ama yatak pijamalarımla sabah tartılıyorum kıyafetsiz yarım kilo filan farkediyo onu da denedim ama ben çoğunluk pijamalarla tartılıyorum:))Evet akşam menüm güzel ama az önce midem kötü oldu bulanır gibi bende 6 tane fındık 7 tane badem 2 tane burçak bisküvi yedim geçti:))

iyi akşamlar kızlar bende diyete devam ediyorum bugün 6. günüm diyette kilo verdim biliyorum 51 takıntım indi çok şükür ama tam olarak cumartesi tartılıcam
bir aradaşım diyetisyen ayça kaya 'ya gidiyor onun diyetini uyguluyorum fazlada sıkı değil ve powerplate gidiyorum daha 3 seans gittim ama süper gidiyor bence
bugün yediklerime gelirsekk
sabah: 1 ince dilim kaşarlı ve jambonlu kepek ekmekli sandwich ufak iki dilim ekmekten
öğlen:tavuklu salata
ara: yarım paket diyet bisküvi
akşam: dışardaydım gene kepek ekmekli sandwish yedim sabahkiyle aynı
ara: yarım yeşil elma ve 1 portakal dahada bişey yemem heralde çok yorgunum erken yatmayı düşünüyorm çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…