aynen öyle canım hırslandımfena,3hafta paşaya gitti yani 15tegidip gece 1de geldi,akşam yemeklerinde yalnızdım hafif geçirdim nesfitle kapattım ve 55e yakınlaştım hayal gibiydi ama 57.1i görmüştüm sonra baktı ben kazanıcam iddayı gündüze döndü akşam evde olmaya başladı gözü yemedi bence,onun yüzünden 55i göremedim,ama 1hafta daha gece 1de gelseydi 55 olmak içten bile değildineyse canımya bugün yine 1ssaat geç geldi diye cıngarı koparttım bağırdım çağırdım,sen iddayı henüz kazanmadın ne bu böyle her istediğinde geç geliyosun vs.ben strese gireyim kilo vermeye çalışayım kazanmadım daha diye hiçbişey aldırmayayım,ooh sen kazanmış gibi gez toz olan oki iddayı sonlandırdım,dedim %75 ben kazandım çünkü gancıkçılık yaptın hem sözünde durömadın hemde akşam yemeklerinde evde olarak kilo vermemi durdurdun falan filan işte amaaan stresten kurtuldum iddaa middaaa yoook bidahada girmem zaten,benim ideal kilom 59du ben baya aşağısındayım artık korusam yeticek bana,şuna bak bu akşamda kıtlıktan çıkmış gibiyedim,allahtan sağlıklı şeyler yedimde içim rahat
az önce diyetisyenden geldim ve sonuç süper 1 kilo 100 gr vermişimistediğim kiloya düşmeme sadece1 kilo kaldı biraz hızlı veriyorum ama bundan sonra biraz yavaşlayabilirmiş olsun hedefime sadece 1 kilo kaldı ben 20 gün daha yapmayı düşünüyorum o sürede ne kadar verebilirsem
Tebrik ederim canım
Ne kadar sürede verdin bu kiloyu ?
çok teşekkür ederim canım 20 günde verdim
Zamana yayarak vermek tabi daha iyi.
sen kaç kilo verdin ve ne kadar zamanda benim metabolizmam çok hızlı çalışmaz kolay alır zor veririm ayrıca normal kilolarda olduğum için daha yavaş verebiliyorumo yüzden bu kilo benim için çok iyi
52 kiloyum şu an 50 olsam yeter 151 boyum var
Selam kizlar, bende geldim araniza :) 57 kiloyum ve amacim 52 olmak. 75 kilodan bu kiloya indim, Dukan diyeti yapiyordum ama artik gina geldi bu diyetten. Bende sporu agirlastirdim, aksam 8'den sonra yemek yemegi biraktim. Ekmegi, tuzu, yagi, sekeri kestim aylardir. Evde kendi ekmegimi kendim yapiyorum, dukan ekmegi aliskanlik yapti, onu yapiyorum sabahlari. Bazen lif, protein ve demir orani yuksek cereal tuketiyorum yagsiz sutle. Ev ahalisine pilav yerine bulgur yapiyorum, yemeklere koydugum yah gunde 2 yemek kasigini gecmiyor, beyaz unu kepekli unla degistirdik. Fast-fooda veda ettik. Bide arada bir, skinny cow dondurmasindan goturuyorum, yag orani cok dusuk. Marketten hep yag ve seker orani dusuk, lif ve protein orani yuksek seyler aliyorum. Bu sekilde kilo vermiyorum. Dukan kadar hizli degil. Ama hic yoktan zevk alabiliyorum. Bide bu sistemi son 2 bucuk aydir aliskanlik haline getirdik. Esimde saglikli yemege cok duskundur, hic zorlanmiyoruz. oglumuz icinde guzel bir yemek aliskanligi olur diye dusunuyoruz. Amaaa butun bunlara ragmen selulitlerimden kurtulamiyorum. Depresyona girmek uzereyim bacaklarim yuzunden.
Merhaba arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum herkes süper gidiyor tabii bende))En son 57 ye takılıp kalmıştım demiştim bugün tartıldım eşofmanlarımla 55 kiloyum hedefe 3 kilo kaldı oleey inşallah onlarıda vercem...Kızlar ben kendi kendime aç kalmamak adına uyduruk yemekler yapıyorum mesala 3 gündür kabak,maydanoz,dereotu,nane,soğan ,sarımsak hepsini haşlıyorum baharatlarla bol acılı yiyorum oh mis gibi karnımda doyuyor.Bugün sabah bol maydanoz,dereotu,nane 2 tane salatalık 1 tane domates 1 tane haşlanmış yumurta yedim.Öğlen bir kase uyduruk kabak yemeği ve bir parça yani çok az haşlama tavuk eti yedim sadece bir lokma ekmek yedim o da burnuma mis gibi koktuğu için ((Akşama bir parça fırında balık yapıp yanında biraz salata yiycem ve kapatcam günü inşallah...
Ne kadar zamanda verdin 2 kiloyu? Neler yaptın takılıp kalmayı önlemek için?
Valla menün güzelmiş. Sebze diyeti yapıyosun yani :) Tavuk felan niye yemedin ? Fırında balık da güzel seçim akşam için.
Bu arada hep aynı kıyafetlerle veya kıyafetsiz tartılmıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?