50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam bebişler az kaldı size katılmaya 61 kilodayım hedefim 55 olmak baslangıç kilom 65ti yaaa inş veririm geri kalalınında

off ya işler istediğim gibi gitmiyor cumartesi gününe diyetisyenden randevu alacaktım yokmuş o gün cuma olsun dedim cuma da perşembe de yokmuş yarına alabildim ama babamla gidiyorum işten erken çıkabilecek mi:26:cumartesi gitsem çok iyi olacaktı hem o güne kadar biraz daha kilo verebilecektim

slm kızlar ayy sinir oldum bugün, 57 ye bozuk plak gibi takılıp kaldım günlerdir. Ben troid ameliyatı oldum ilaç kullanıyorum herhalde yine hormoncukllarım ayarsız:)
lahanadan tık yok trendycim ben de bugün isveçvari bi diyet uyguluycam bakalım şaşırdım iyice sabah şekersiz büyük fincan Türk kahvesi 2 tane kayısı yedim.
öğle:2 haşlama yumurta 2 kabak haşlaması yarım bardak lahana çorbasıAkşama 200 gr tavuk ve yağsız marul salatası yiycem bakalım yarın kilomu yazcam.Kızlar ben 3 litreye yakın su içiyorum ama sabahları karnım davul gibi şiş uyanıyorum vücudum su tutuyo sanki bunu önlemek için ne yapmam lazım??Canlarım şimdiden cvp larınız için teşekkürler...

Diyetini değiştiryor olman iyi. Vücudunu şaşırtarak metabolizmanı hızlandırabilirsin. Ben de ilaç kullanıyorum hipotriod çıkmıştı bende de. Spora devam...
Benim de karnım davul gibi şişiyor, hatta ellerim felan şişiyor. Sen de çok su içiyormuşsun. Ben de çok su içiyorum acaba fazla su içtiğimiz için mi diye düşünüyorum şimdi...
Ben dün akşam şu ender saraç'ın zayıflama çayı var onu demleyip içtim, faydası oldu sanırım.
Tarifini verebilirim istersen...

Triendy'cim nerelerdesin :)
Ben 57.8 olmuşum bugün nihayet

beni bugünlük sorma canım
dün akşam eşim 5te geldi,yemek hazırdı 6da yemeğe oturduk erkendi fakat,1paket makarna pişirmiştim yanınada 4kabaktan sote yapmıştım,makarnanın yarısını ben yedim salçalı,yarısınıda çocuklarla eşim yedi,uzun zamandır yemediydim bide ben makarna bitene kadar yesem banamısın demiyorum,biticek illakikabağında yarısından çoğunu ben götürdüm,eşim bendende az yemeğe başladı,oda kilo veriyo,sevincinden yemiyosun galiba diyorumda,yokya midem küçülmüş almıyo falan diyo
neyse dün gecede atıştırmalık yaptık meyve cips kuruyemiş falan,1tanede gofret yedim oooh,kesin benim regl yaklaşıyo dedim eşime çikoya dayanamıyorum baksanaaaa
anlıycan bugün dünü telafi edicem kaçamak yook

Esen rüzgarcım alıntı yapamadımEvet çok su içiyorum aynen benimde ellerim çok şişiyo sanki yol yürümüşüm gibi yüzüğüm çıkmıyo bazen o derece şimdi benimde kafama takıldı ben suyu azaltıp bir de öyle deniycem bakalım sonuçları yazarım. canım zahmet olmazsa alıyım çayın tarifini neler lazım ne kadar koymam gerektiğini detaylı yazarsan sevinirim:))

Biri beni durdursun dedin yani dün anlayacağın
Bizim evde de mecbur yapılıyor çocuk için felan makarna ama ben kedinin cigere baktığı gibi bakıyorum sadece. Ya da köşesinden tırtıklıyorum biraz o kadar :)
Kaçamak yapmaktan ben de korkuyorum

Bugün tartıya çıkmadın mı yoksa ? Yarışıyoruz ya o bakımdan

Triendy naptın sen canım ya o yemeye mükemmel bir şekilde kiloda veriyorsun maşallah...

aman nazar değmesin şeytan kulağına kurşun,ya şimdi şöyleki öğrendiğim şeyi geçen haftadan beri yapıyorum,zencefil varya hani,işte ağır yağlı vs.yemek yediğin zaman yemekten sonra içersek yediğin yemekleri eritiyomuş,bende ona güvenerek hergün akşam yemek yedikten sonra yarım saat akabinde içiyorum,hem hastalıklara deva hemde bu özelliği sayesinde yediklerimden kilo almadan keyfini çıkarıyorum yemenin,e bide sabah ve akşam elma sirkeli ballı su içiyorum,o zaten tek başına bi mucize,6aydır nasıl kötü beslenirsem besleniyim kilo almadan atlatmama vesile oldu,vazgeçemiyorum,böyle hayat daha çekilebilir hale geldi ne yalan söyliyim...

çıkmaz olurmuyum,çıktımda gördüğüm rakama bakıp tabi canım okadar makarnadan sonra e bide gece yediğin onca atıştırmadan sonra ne bekliyodun,onların ağırlı bu,vücudun asıl kilosu değil dedimoyüzden ben dikkat edicem 2günün sonundaki kilomu asıl kilo olarak görüyorum,çünkü dün akşam yediklerim vücuduma yağ olarak dönmüyo biliyorum,oyüzden 2gün boyunca sıfır kaçamak ve düzenli beslenmeyle pis atıkları atıp(vücudumdan yediklerimi temizledikten sonra) asıl kilom belli oluyo
ama meraklandın seen görüyorum ama söyliyim canım gizlimiz saklımız yok allaha şükür
sabit 58 gördüm küsüratsızeh bakalım bu hafta eşim hep akşamları evde olucak,haliyle akşam beraber yemek yenicek,benimde huyum kurusun eşim çocuklaryerken ben öküzün trene baktığı gibi bakıcakmıyım diye amaaan atın ölümü arpadfan olsun diyerekten dalıyorum allah ne verdiyse
sabah kahvaltı yapıyorum kendim eşim 7de gittiği için ben 9da yapıyorum,sonra öğlende nesfit yiyorumki akşama yiyceklerim fazla olursa dengelensin,,

Senin acelen yoktu dimi kilo vermek için... :44:
Benim acelem var o yüzden çok kaçamak yapamıyorum malesef
Ben de elma sirkeli ballı su içiyorum sabah akşam...
Ama şu zencefilin tarifini de senden alalım. Onu da içeyim bari de benimkileri de eritsin, bilhassa akşamları...

Meraklandıra meraklandıra söylüyosun heeee :)

Bu arada yediklerimiz nasıl yağ olarak dönmüyo ? Gerçeklik payı var mı dediklerinde yoksa ? :44:
Ben direk diyorum eyvah yediklerim yağ oldu oturdu göbeğime diye...
2-3 gündür yaptıkların boşuna gitti bilmem ne diye söyleniyorum. Sonraki günlerde de daha çok spor yapıp yediklerime dikkat ediyorum.
Zaten sporu çok zor şartlar altında yapıyorum
İşten yorgun argın geliyorum, bazen yapamıyorum bile sporumu ...

Bu arada ben seni geçmişiiiiiimm
Bu da sana gaz olsun

canım acelem olmaz olurmu,ben eşimle iddaya girmiştim,1ayda 55kiloya in sana istediğin herşeyi koşulsuz şartsız gıkmık demeden alıcam demişti,olamazsan senden izinsin istediğim zaman dışarı çıkabilicem,sadece formalite icabı ben arkadaşlarla gezmeye çıkıcam diycem yani izin verip vermemen önemli olmıycak hayır lafı çıkmıycak ağzından dedianlıycan 10nisanda sondu günüm 55 olamadım ama eşime dedimki senin yüzünden akşamları yemek yiyorum bihafta veriyosam kilo öteki hafta sen akşam evde olunca yine başa dönüyo kilom,,oda uzatma verdi,inanırmısın doğum günüme kadar zaman zamanım var artık,e bide eşim beni 59larda biliyo hala acıdı oyüzden uzattı,ama ona 56yı gördüm desem çıldırır,uzatmayı verdiğine pişman olur
oyüzden 18mayısa kadar zamanım var artık,ama ben okadar zaman strese giremiycem,zaten 1ayı geçgindir stres altıdayım iddayı kaybedicem diye kaçamak yapmadım azyedim,akşamları nesfitlekapattım,makarnanın patatesin yüzünü görmedim bıktım,oyüzden biran evvel 55olup iddayı kazanıp eski keyifli günlerime dönmek istiyorumbihafta delidolu yiyip,bihafta dikkat ederek kilomu korumaya geçicem

benim demek istediğim yağa dönmüyo derken,bi insanın 2günde hapur hupur yedikleri yağa dönüşmüyo canım,uzun vadeli yer içersen sağlıksız yağlı tuzlu hamurişi abur cubur vs.işte ozaman yakmaya fırsatı olmadığı için yağa dönüşüyo ve kalıyo vücutta,ama 1gün 2gün hapur hupur yiyipte sonra dikkat ederek o fazla yediklerinden vücudu temizliyosun,oyüzden kafana takma böyle kısa süreli kçamakları,,bak ben kuru zencefil almıştım ufak bi parça atıp cam çaydanlığa,üstüne 1bardak kaynar su döküp 10dk demlenmesini bekliyorum,süzüp ılık olarak içiyorum....

Suyu çok da azaltma tabi. Günde en az 8 su bardağı su için diyorlar uzmanlar. Ya da 2,5 litre diyorlar ama 2,5 litre de oldukça çok. Ama bazen farkına varmadan içiyoruz sanırım o kadar.

Ender Saraç'ın zayıflama çayının tarifi ise :
Bir su bardağı için;
*1-2 adet avakado yaprağı,
*1 çay kaşığı yeşil çay,
*küçük bir tutam kiraz sapı ve mısır püskülü,
*1 çay kaşığı rezene tohumu
sadece 1-2 dakika kaynatılacak ve hafifçe fokurdadıktan sonra 3-4 dakika demlenmeye bırakılacak. Sonrasında şeker veya tatlandırıcı eklenmeyecek sadece çok ince bir dilim limonla içilecek. Yemeklerden biraz sonra da içebilirsiniz.

Ben akşamları demlikte 2-3 su bardağı olacak şekilde demliyorum içiyorum. Aslında gün içine yayılsa daha iyi olur tabi.

OOF olmuyor kızlar. Veremiyorum kilo ağlicam gayet hafif yiyorum kaç gündür sporumu da yapıyorum ama yok yani 60 a takıldım. Yani belki daha çok erken ama hiç zayıflayamicakmışım gibi geliyor. 50 olmak yalan olucak bu gidişle

selam kızlar nasılsınız?
ben bugn biraz fazla kaçırdım galiba ya
sabah 7.30: 1 ufak muz,4 kaşık nesfit ve süt
ara 10.00: 1 kayısı,1 ceviz ve çilekli activia
öğlen 13.00:tavuklu salata
ara15.00: 1 fincan sütlü kahve şekersiz ve 1 piko
17 gibi yarım simit yedim ama doymadım bir türlü ya şimdi ekmeksiz sebze yemeği düşünüyorum erkenden yiyim bari diyorum sabah erken kalkınca böyle oluyor

Evet ama yine de 1 ayda 5 kilocuk vereceksin :)
Gerçi ben de mayıs sonuna kadar 7-8 kilo vermem gerekiyor. Aşağı yukarı seninle aynı zamanda kilo vermemiz gerekiyor demekki. Bana da 50 kilo olma çok zayıf görünürsün diyorlar ama memlekete gideceğim nasıl olsa bir şekilde orda pastalar çörekler derken kilo alırım kesin...

Ya sen niye öyle bir şeyin üzerine iddaya girdin ki ? Enteresan bir iddia olmuş. Eşin sana hırs olsun diye yapmış bence :)

aynen öyle canım hırslandımfena,3hafta paşaya gitti yani 15tegidip gece 1de geldi,akşam yemeklerinde yalnızdım hafif geçirdim nesfitle kapattım ve 55e yakınlaştım hayal gibiydi ama 57.1i görmüştüm sonra baktı ben kazanıcam iddayı gündüze döndü akşam evde olmaya başladı gözü yemedi bence,onun yüzünden 55i göremedim,ama 1hafta daha gece 1de gelseydi 55 olmak içten bile değildineyse canımya bugün yine 1ssaat geç geldi diye cıngarı koparttım bağırdım çağırdım,sen iddayı henüz kazanmadın ne bu böyle her istediğinde geç geliyosun vs.ben strese gireyim kilo vermeye çalışayım kazanmadım daha diye hiçbişey aldırmayayım,ooh sen kazanmış gibi gez tozolan oki iddayı sonlandırdım,dedim %75 ben kazandım çünkü gancıkçılık yaptın hem sözünde durömadın hemde akşam yemeklerinde evde olarak kilo vermemi durdurdun falan filan işte amaaan stresten kurtuldum iddaa middaaa yoookbidahada girmem zaten,benim ideal kilom 59du ben baya aşağısındayım artık korusam yeticek bana,şuna bak bu akşamda kıtlıktan çıkmış gibiyedim,allahtan sağlıklı şeyler yedimde içim rahat

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…