slm kızlar ayy sinir oldum bugün, 57 ye bozuk plak gibi takılıp kaldım günlerdir. Ben troid ameliyatı oldum ilaç kullanıyorum herhalde yine hormoncukllarım ayarsız:)
lahanadan tık yok trendycim ben de bugün isveçvari bi diyet uyguluycam bakalım şaşırdım iyice sabah şekersiz büyük fincan Türk kahvesi 2 tane kayısı yedim.
öğle:2 haşlama yumurta 2 kabak haşlaması yarım bardak lahana çorbasıAkşama 200 gr tavuk ve yağsız marul salatası yiycem bakalım yarın kilomu yazcam.Kızlar ben 3 litreye yakın su içiyorum ama sabahları karnım davul gibi şiş uyanıyorum vücudum su tutuyo sanki bunu önlemek için ne yapmam lazım??Canlarım şimdiden cvp larınız için teşekkürler...
Triendy'cim nerelerdesin :)
Ben 57.8 olmuşum bugün nihayet
beni bugünlük sorma canım
dün akşam eşim 5te geldi,yemek hazırdı 6da yemeğe oturduk erkendi fakat,1paket makarna pişirmiştim yanınada 4kabaktan sote yapmıştım,makarnanın yarısını ben yedim salçalı,yarısınıda çocuklarla eşim yedi,uzun zamandır yemediydim bide ben makarna bitene kadar yesem banamısın demiyorum,biticek illaki kabağında yarısından çoğunu ben götürdüm,eşim bendende az yemeğe başladı,oda kilo veriyo,sevincinden yemiyosun galiba diyorumda,yokya midem küçülmüş almıyo falan diyo
neyse dün gecede atıştırmalık yaptık meyve cips kuruyemiş falan,1tanede gofret yedim oooh,kesin benim regl yaklaşıyo dedim eşime çikoya dayanamıyorum baksanaaaa
anlıycan bugün dünü telafi edicem kaçamak yook
Triendy naptın sen canım ya o yemeye mükemmel bir şekilde kiloda veriyorsun maşallah...
Biri beni durdursun dedin yani dün anlayacağın
Bizim evde de mecbur yapılıyor çocuk için felan makarna ama ben kedinin cigere baktığı gibi bakıyorum sadece. Ya da köşesinden tırtıklıyorum biraz o kadar :)
Kaçamak yapmaktan ben de korkuyorum
Bugün tartıya çıkmadın mı yoksa ? Yarışıyoruz ya o bakımdan
aman nazar değmesin şeytan kulağına kurşun,ya şimdi şöyleki öğrendiğim şeyi geçen haftadan beri yapıyorum,zencefil varya hani,işte ağır yağlı vs.yemek yediğin zaman yemekten sonra içersek yediğin yemekleri eritiyomuş,bende ona güvenerek hergün akşam yemek yedikten sonra yarım saat akabinde içiyorum,hem hastalıklara deva hemde bu özelliği sayesinde yediklerimden kilo almadan keyfini çıkarıyorum yemenin,e bide sabah ve akşam elma sirkeli ballı su içiyorum,o zaten tek başına bi mucize,6aydır nasıl kötü beslenirsem besleniyim kilo almadan atlatmama vesile oldu,vazgeçemiyorum,böyle hayat daha çekilebilir hale geldi ne yalan söyliyim...
çıkmaz olurmuyum,çıktımda gördüğüm rakama bakıp tabi canım okadar makarnadan sonra e bide gece yediğin onca atıştırmadan sonra ne bekliyodun,onların ağırlı bu,vücudun asıl kilosu değil dedim oyüzden ben dikkat edicem 2günün sonundaki kilomu asıl kilo olarak görüyorum,çünkü dün akşam yediklerim vücuduma yağ olarak dönmüyo biliyorum,oyüzden 2gün boyunca sıfır kaçamak ve düzenli beslenmeyle pis atıkları atıp(vücudumdan yediklerimi temizledikten sonra) asıl kilom belli oluyo
ama meraklandın seen görüyorumama söyliyim canım gizlimiz saklımız yok allaha şükür
sabit 58 gördüm küsüratsızeh bakalım bu hafta eşim hep akşamları evde olucak,haliyle akşam beraber yemek yenicek,benimde huyum kurusun eşim çocuklaryerken ben öküzün trene baktığı gibi bakıcakmıyım diye amaaan atın ölümü arpadfan olsun diyerekten dalıyorum allah ne verdiyse
sabah kahvaltı yapıyorum kendim eşim 7de gittiği için ben 9da yapıyorum,sonra öğlende nesfit yiyorumki akşama yiyceklerim fazla olursa dengelensin,,
Senin acelen yoktu dimi kilo vermek için... :44:
Benim acelem var o yüzden çok kaçamak yapamıyorum malesef
Ben de elma sirkeli ballı su içiyorum sabah akşam...
Ama şu zencefilin tarifini de senden alalım. Onu da içeyim bari de benimkileri de eritsin, bilhassa akşamları...
Esen rüzgarcım alıntı yapamadımEvet çok su içiyorum aynen benimde ellerim çok şişiyo sanki yol yürümüşüm gibi yüzüğüm çıkmıyo bazen o derece şimdi benimde kafama takıldı ben suyu azaltıp bir de öyle deniycem bakalım sonuçları yazarım. canım zahmet olmazsa alıyım çayın tarifini neler lazım ne kadar koymam gerektiğini detaylı yazarsan sevinirim:))
canım acelem olmaz olurmu,ben eşimle iddaya girmiştim,1ayda 55kiloya in sana istediğin herşeyi koşulsuz şartsız gıkmık demeden alıcam demişti,olamazsan senden izinsin istediğim zaman dışarı çıkabilicem,sadece formalite icabı ben arkadaşlarla gezmeye çıkıcam diycem yani izin verip vermemen önemli olmıycak hayır lafı çıkmıycak ağzından dedianlıycan 10nisanda sondu günüm 55 olamadım ama eşime dedimki senin yüzünden akşamları yemek yiyorum bihafta veriyosam kilo öteki hafta sen akşam evde olunca yine başa dönüyo kilom,,oda uzatma verdi,inanırmısın doğum günüme kadar zaman zamanım var artık,e bide eşim beni 59larda biliyo hala acıdı oyüzden uzattı,ama ona 56yı gördüm desem çıldırır,uzatmayı verdiğine pişman olur
oyüzden 18mayısa kadar zamanım var artık,ama ben okadar zaman strese giremiycem,zaten 1ayı geçgindir stres altıdayım iddayı kaybedicem diye kaçamak yapmadım azyedim,akşamları nesfitlekapattım,makarnanın patatesin yüzünü görmedim bıktım,oyüzden biran evvel 55olup iddayı kazanıp eski keyifli günlerime dönmek istiyorumbihafta delidolu yiyip,bihafta dikkat ederek kilomu korumaya geçicem
benim demek istediğim yağa dönmüyo derken,bi insanın 2günde hapur hupur yedikleri yağa dönüşmüyo canım,uzun vadeli yer içersen sağlıksız yağlı tuzlu hamurişi abur cubur vs.işte ozaman yakmaya fırsatı olmadığı için yağa dönüşüyo ve kalıyo vücutta,ama 1gün 2gün hapur hupur yiyipte sonra dikkat ederek o fazla yediklerinden vücudu temizliyosun,oyüzden kafana takma böyle kısa süreli kçamakları,,bak ben kuru zencefil almıştım ufak bi parça atıp cam çaydanlığa,üstüne 1bardak kaynar su döküp 10dk demlenmesini bekliyorum,süzüp ılık olarak içiyorum....
Evet ama yine de 1 ayda 5 kilocuk vereceksin :)
Gerçi ben de mayıs sonuna kadar 7-8 kilo vermem gerekiyor. Aşağı yukarı seninle aynı zamanda kilo vermemiz gerekiyor demekki. Bana da 50 kilo olma çok zayıf görünürsün diyorlar ama memlekete gideceğim nasıl olsa bir şekilde orda pastalar çörekler derken kilo alırım kesin...
Ya sen niye öyle bir şeyin üzerine iddaya girdin ki ? Enteresan bir iddia olmuş. Eşin sana hırs olsun diye yapmış bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?