50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3 gunde mi verdin 2 kiloyu?

Ben de dünkü menümü yazayım kızlar size:

09:30 civarı - 1 bardak ılık suya 1 tk elma sirkesi, 1 çk bal (27 kal.)
öğlen – 1 tane karnıyarık (270 kal.) + 1 yk. Pirinç pilavı (40 kal.) + 1 kase marul salatası (10 kal.) = 320 kal.
ikindi – 1 tane mavi-yeşil limon lifli bisküvi (28 kal.) + Lipton form plus çay = 30 kal.
akşam 20:00 civarı – 4-5 yk. Bakla (250 kal.) + ½ kase yoğurt (100 kal.diyelim) + 3-4 yk. Bulgur pilavı (250 kal.) = 600 kal.
gece 3-4 bardak ender saraç zayıflama çayı

Toplam 980 kal.

Dün kahvaltı yapasım gelmedi hiç. Zaten öğle yemeği yaklaşmıştı ben müsait olduğumda.

iddaa bittiya kızlarnasıl rahatım bilemezsiniz yaa kilo verme stresi yedi bitirdi beni,artık hayatı akışına bıraktım ,60'ın üstüne çıkmıyım yeter kilo korumaya geçtim artık,bihafta normal beslenme,(çünkü eşim akşamları evde oluyo),bihaftada sağlıklı ve düzenli beslenerek öteki haftayı dengelemeyi düşünüyorumahanda öyle öperim sizi

Son düzenleme:

Hele şükür! Sen mi kazanmış oldun şimdi?
ve aramızdan ayrılıyor musun yoksa ?

bu arada reglimin 2.günündeyimhayat güzel gidiyo,bu hafta eşim17:00de geldi hep ,akşamlarıda sırf tartışma çıkmasın diye geç bile yediğimiz oldu,çünkü ek işe başladı(çok para lazım çooookk) eşim yeni yapılan binaları arkadaşıyla boya yapıcakmış,dün gitti işte,20de geldi saat 20.30da yemeğe oturdukdüşünmeden yaşamak ne rahatmış beayalnız aklım yinede hep tardtıda,regl olmasam takarım,ama reglimya hayat bana güzel tartıdaki artış canımı sıkmıyo oyüzden,bakalım asıl kilomu gelcek hafta içi görücem:26:

bu sabahki kilom ??? söylemem gizli]

Son düzenleme:
Hele şükür! Sen mi kazanmış oldun şimdi?
ve aramızdan ayrılıyor musun yoksa ?

yok canımyaaa arada uğrarım böyle,,kilo verme işim bitmedi,giderse gitsin diyorum gitmezsede stres yok,sadece 59un üstüne çıkmıyım yeter

Son düzenleme:
3 gunde mi verdin 2 kiloyu?

Nerdeee canım benim ben çok kolay kilo alıp ama zor verenlerdenim çok uğraştırıyor beni yaa. ama benim kilom belli baktım onun üzerine çıkmışım hemen bir hafta gibi bir kontrolle veriyorum bu iki kiloda öyle verildi 1o günlük bir dikkatle gitmişti ki dün akşam gözüm döndü midem şişene kadar oturdum yedim yatmadan öncede kola kuruyemiş şeker ne bulduysam saldırdım sabah tartı 56 gösterdi(Şimdi açım bakalım yarın ne olcak...

canım akşam tıkabasa yiyipte,heleki gece atıştırmalık yiyipte sabah tartılınca artıda gördüğün rakamı önemseme sakınönemli olan o değil,gerçek artış değil yani,sonuçta akşam fazla mide doldurmuşsun sabaha kadarda erimiycene göre takma kafana,sen mesela bugün az ve sık sık yiyip sağlıklı dengeli beslensen hemen dengelersin,koruma işi kolay bukadarda üzülme hemen,artıştayım diye,,ben inanırmısın 1haftadır dikkat etmiyorum,akşam geç yemek yiyoruz mecbur ama takmayınca stresten uzak olunca çokta güzel oluyo,şuan reglimin 3.günü ve ben bugün güzel birakam gördüm hep artış olur genelde ama şok oldum okadarda dün misafirlikteydim gece 12de daha mısır yiyodum ben

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhabalar... 52 kiloyum. 2 kilo verdim. daha vermem gereken bi 4-5 kilo var. Son günlerde boğazım açıldı bozdum diyeti.
Benim bacaklar çok kalın... üst beden ince,sırf bacaklarım yüzünden kilo vermek istiyorum. bir de selülitli iyi mi,36 beden giyiyorum ama bacaklar zor geçiyor hatta bazı 36 beden pantolonlar olmuyor diyebilirim geçmiyor bacaklarımdan. geçenlerde aldığım pantolon tam oturmuştu ama dar geldi işte carrtt diye yırtıldı eğilince diktirdim gene yırtıldı 3-4 kez diktirdim. artık giymiyorum o pantolonu...
hoş biraz inceldi gibi geliyor ama sarkıyor bacaklarım,yağlar sarkıyor üst beden desen xs giyiyorum. kilo aldı mı bacaklara alıyorum...
benim durumumda olan var mı içinizde? sizler naptınız? Kilo verince bacaklarınız inceldi mi? sarktı mı yoksa? neler yaptınız inceltmek için?Yardım bekliyorum... Yaz geliyor ; elbise,etek giymek dahi istemiyorum.

pazarı şerifleriniz hayır olsun geleceğin çıtırık hatunları,gerçi gün bitti amaaaa

napıyonuz bakem

Kızlar hedefe az kaldı bu sabah 54,6 çıktım,çarşamba 2 ay olucak o zamana kadar 400 gram daha verirsem tam 10 kilo vermiş olucam,sizi takip ediyorum ama durgunlaştı buralar sanırım sayı olarak azaldık,motivasyonunuz düşmesin çikolata bile yiyorum arada canım çekince ama az bir miktar,görenler baya vermişsin diyor ama kilo verdikçe insanın daha veresi geliyor resmen bağımlılık yapıyor :)

Slm kızlar herkes iyidir inşallah ben aranızdan ayrılıyorum benim diyet miyet yattı Allah nasib ederse bir bebeğim olcak hamileyim test bugün yaptırdım çok sevinçliyim artık hamileliğe göre beslencem herkese kolay gelsin hepiniz hayalinizdeki ideal kilolara ulaşırsınız inşallah sevgilerle:))))

allahım tamamına erdirsin canım çok mutlu oldum adına,,ilk gebeliğinmi olucak,çocuk varmıydı şuan

Merhaba herkese...
yaz geldi ve ben de yine fazlalıklardan kurtulmaya karar verdim. 1 ay içinde vermem gereken 5-6 kilo fazlam var. Buraya gün içinde yediklerimi yazarak kendimi daha sorumlu hissederim diye düşündüm. Umarım öyle olur. Çünkü bu aralar aşırı abur cubur ve tatlı tüketiyorum.
Tatlıya asla hayır diyemiyorum. Bunun üstesinden gelmem gerek bir şekilde :S
Neyse bugünkü menümle başlıyım

sabah : 1 dilim light ekmek
yarım domates, yarım salatalık, 1 yeşil biber
3 yeşil zeytin
1 tane light üçgen peynir
1 bardak çay

öğle: 5 kaşık mercimek çorbası (bir kaseden bu kadarını içtim)
yağsız salata
5 yk yoğurtlu mantı

ara: 1 dondurma (240 kcal'di (
3 tane çağla

akşam: açık büfeydi birer yk 3 çeşit yemek aldım
1 yk kısır
1 yk köri soslu tavuk
1 yk rus salatası
3 yaprak sarma
1 dilim beyaz ekmek
bugün çok fazla olmuş yine..yazınca anladım ama ilk gün böyle..yarın çok daha düzenli olacak. Akşam acıkırsam 5-6 çilek yerim sadece.
gün içinde 2 litre de su içtim. ( doğru yaptığım tek şey bu heralde

herkese mrb,
ben de buraya bir takılıp sonra hiiiç uğramayanlardanım.kilo alınca otomatikmen buraya yömeliyorum.bugünkü yediklerimi yazayım:
sabah:az poğaça az simit
aralarda 3 fincan yeşil çay+mate çayı
öğle:sebzeli bulgur pilavı+ayran+turu
ara:erik+çilek+1 bardak süt
ara:1 sade türk kahvesi+1 vanilyalı gofret
akşam:daha yeemdim sanıırm salata yiycemmm

2,5 lt su içtimm.akşam inşalalh azcık spor yapcammmmmm

benim beslenmemde çok problem olmuyo istdiğimde az yiyprummm ama sporu bıraktığpımda yağlarım fırlıyoooo nefret eidyorumm yağdannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…