Salı günü başlamıştım 3 gün olmuş daha ama ondan öncesi yaklaşık bir hafta 57 de takılmıştım sonra kendiliğinden gitmeye başladı kilolar:)Yok canım sadece sebzeye takılmıyorum tavukta yiyorum ama haşlayarak ve göğüs yerinden.Hep aynı elbiseler değil ama yatak pijamalarımla sabah tartılıyorum kıyafetsiz yarım kilo filan farkediyo onu da denedim ama ben çoğunluk pijamalarla tartılıyorum:))Evet akşam menüm güzel ama az önce midem kötü oldu bulanır gibi bende 6 tane fındık 7 tane badem 2 tane burçak bisküvi yedim geçti:))
iddaa bittiya kızlarnasıl rahatım bilemezsiniz yaa kilo verme stresi yedi bitirdi beni,artık hayatı akışına bıraktım ,60'ın üstüne çıkmıyım yeter kilo korumaya geçtim artık,bihafta normal beslenme,(çünkü eşim akşamları evde oluyo),bihaftada sağlıklı ve düzenli beslenerek öteki haftayı dengelemeyi düşünüyorum ahanda öyle öperim sizi
Hele şükür! Sen mi kazanmış oldun şimdi?
ve aramızdan ayrılıyor musun yoksa ?
3 gunde mi verdin 2 kiloyu?
yok canımyaaa arada uğrarım böyle,,kilo verme işim bitmedi,giderse gitsin diyorum gitmezsede stres yok,sadece 59un üstüne çıkmıyım yeter
Nerdeee canım benim ben çok kolay kilo alıp ama zor verenlerdenim çok uğraştırıyor beni yaa. ama benim kilom belli baktım onun üzerine çıkmışım hemen bir hafta gibi bir kontrolle veriyorum bu iki kiloda öyle verildi 1o günlük bir dikkatle gitmişti ki dün akşam gözüm döndü midem şişene kadar oturdum yedim yatmadan öncede kola kuruyemiş şeker ne bulduysam saldırdım sabah tartı 56 gösterdi(Şimdi açım bakalım yarın ne olcak...
Slm kızlar herkes iyidir inşallah ben aranızdan ayrılıyorum benim diyet miyet yattı Allah nasib ederse bir bebeğim olcak hamileyim test bugün yaptırdım çok sevinçliyim artık hamileliğe göre beslencem herkese kolay gelsin hepiniz hayalinizdeki ideal kilolara ulaşırsınız inşallah sevgilerle:))))
allahım tamamına erdirsincanım çok mutlu oldum adına ,,ilk gebeliğinmi olucak,çocuk varmıydı şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?