50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence fena değil menü. Kaçamak yaptığın halde iyi bence. Zaten spor yapınca o kaçamaklar sayılmıyor dermişim :)
Hangi sporu yapıyorsun?

ben 3 yıldır düzenli pilates yaprdım ebru şallının tv 8deki programını netten izleyerk,ama son 3 aydır maaleseff yürümmüyroum bileee,2 gündrüüü pilatese başladım yine inşallah devam etcemmm,başka yaptığım spor yokkk..

benimde 5-6 kilo fazlam var 1 ay icinde insallah vericem...
sabah 3 cherry domates,kucuk peynir,1 dilim brown ekmek,1 yesil biber yesil cay.....

ara meyveli yogurt...

az oncede 1 dilim ekmek patates yemeginden coook az aldim bir kac catal,,,,,,yesil cay...

birde gece yatmadan meyve yerim herhade yagsiz sut icicemm

Son düzenleme:

İnşallah verirsin. Bugün geç mi kalktın? Öğle yemeğini mi atladın?

kizlar '' diyetisyen Beste Alimert'' face sayfasinada faydali seyler var bence bir goz atin derim....

KİLO VERMEK için çok önemli bir adım: YEDİKLERİNİZİ YAZIN..Böylece ne neler yediğinizi görürsünüz. Aç geçirdiniz saatleri ve düşünmeden yaptığınız atıştırmaları farkedersiniz..

diye belirtmis...

Son düzenleme:
vallahi bugun actim muzigi son ses dans ettim terleyene kadar

Ben de dün işten geç çıktığım halde birazcık yürüyünce terlemişim, eve gider gitmez fırsat bu frsat deyip kalça hareketleri videosu var dans gibi bişey geçtim karşısına, evdekiler noluyor dedi şaşırdı. Dedim terim soğumadan spor yapıp duşa girmeliyim :)
Bana 15 dk. bile yetti, ter içinde kaldım.

Bir de kabak lifi ile ovuyorum göbeğimi , yan simitleri erisinler diye :) tavsiye ederim.

slmlar hanımlar. ben 55 kiloyum 52 ye düşmek istiyorum ama malum kilo verme işi destekle gidiyo,son 3 kilom bende sizlerle zayıflamak istiyorum

bu arada 14 ay oluyo doğum yapalı 78le doğuma girdm doğmdan 10 gn snra fln tartıldğmda 69dum. 40 çıktığında 65 tim hemen dikkat etmeye başladım, 5. takımla baya bi zayıfladım,tabi sporumu da aksatmadım. sonuç olarak şu an 55 im ama bi tıkanma var,destek lazım iyi de destek olurum zira bu süreçte çok şey öğrendim:)

sabah kahvaltım:

1,5 dilim ekmek (ekşi maya)
2 baardak şekersiz çay
3 siyah zeytin
2 küçük domates
2 çk. acuka
2 çk. kaymak
2ç.k bal
3 erik

ii yemişim şaka maka:)

öğlen:

4-5 yk mevsim türlüsü
1 dilim ekmek (ekşi maya)
3-4 yk yoğurt

ara:

çilekli yoğurt (kendm yapıyorum 1tk balla tatlandırıyorum)

akşam:
3-4 yk türlü
3 yk pilav
3-4 yk yoğurt
3-4 yk çoban salata

gece:
1 bardak yağsız süt
4-5 erik

dün akşamki menü

lahanalı bulgur pilavı
rendelenmiş havuç kızartması(yoğurtlu)
yeşil salata(yeşil soğan,marul,mor kelem,havuç ve domates)
yoğurt

sonrasında meyve
çilek

bu akşamı düşünüyorum dahaa

akşamları eşim evde olduğu sürece abartıyorum ben yaa,tınlamadan götürüyorum
neyse kilo verme işim bittii allahtanda rahatım,darısı herkezin başınaa
inanın okadar güzelki kilo verme derdi olmadan yaşamak
tartılmayıda bıraktım,cumadan cumaya devam edicem kontrol amaçlı,ipin ucu kaçtımı yakalayamam bu sefer
gündüzleri yediklerimi önemsemiyorum,zira akşam yediklerim önemli bilhassa,ama işte ordada ipin ucu kaçıyo,eşim sağolsun artık o kilo vermeye başladı,bana ben fazla yemiycem sen bitir kalanları diyoo

Kızartmalara başlanmış. Ee geri kilo alırsan nolacak ?

merhaba arkadaşlar ben sabah tartıldım tam 59 kg hedefim ilk olarak 55 aslında asıl amacım şu yan simitlerden kurtulmak 165 boyundayım fazlalığım göbek bel bölgesinde 2 çocuktan sonra kalan 7 kg ondanda kurtulmak istiyorum burda sizinle daha disiplinli olabileceğim kanısındayım bende arada ipin ucunu kaçıranlardanım birde benim hipoglisemim var G.İ sistemine göre beslenmeye çalışıyorum hepimize başarılar bundan sonra sık sık görüşürüz inşşş..

tatlim bende gobek icin lanaform (terletiyor )zayiflatici ozelligi olan belt kullaniyorum cook faydasini goruyorum onuda KK da topigi var orada gorupte almistim..

yeşil erik yazısını okusanıza kızlar,ben bayılırım da:)

burda geçen diyeti uygulayan var mı hiç?

xxxxxxxxxx

ben beğendim:)

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar sabah kahvaltımı paylaşıyorum:
1 dilim kepek ekmek
30gr kaşar peyniri
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık nane rokalı salata
3 zeytin
tek şekerli açık çay
walla okudukça çok gaza geldim senelerdir en düşük gördüğüm kilom 58,5 oda çokkısa süreli ama bu sefer başarıcam inşş.. görüşürüz kızlar

selam arkadaşlar ben 1.5 yıl önce doğum yaptım nisan başında 62.5 ile başladım rejim şimdi 58.5 um boyun 1.60, 1 aydır yaklaşık 4 kilo yerebildim oysaki aç geziyorum, sabah nesfit bazen yumurtalı peynirli bi kahvaltı, öglen değişiyo yogurt, bazen çorba, bazen yeşil çay k- bar gibi geçiştiriyorum akşam protein agırlılı beslenmeye çalışıyorum yeşil merc. tavuk salata gibi hem size destek vermeye hemde moral bulmaya geldim benide alın aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…