50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada hergün kalorisepeti.com dan yediklerimin kalori hesabınıda yapıyorum günlük ortalama 1200 almam gerekiyo ben 800 felan alıyorum göbüşü inceltmek için biberiye yağı streçleyerek spor yapıyorum ama işte metobolizmam yavaş

Aslında günlük 800 kalori alıyorsan kilo vermen lazım. Egzersiz de yapıyor musun?

merhaba ; ben de yazayım menülerimi :))
dünkü menüm :

sabah:1 bardak light süt
yarım elma
Öğle: 1 kurabiye(büyüktü baya)
1 bardak siyah çay
3 ısırık kek
Ara : 1greyfurt
1 salatalık

Akşam: 2 yk yulaf ezmesi ( sade yedim)
1 dilim light ekmek
1 kase domates çorbası
1 kutu light ton balığı ( 80 gr)
Ara: 1 fincan şekersiz nescafe
1 bardak tarçınlı light süt

Bugün de kahvaltım : 1 dilim light ekmek
1 yumurta
1 adet üçgen light peynir
3 zeytin
Ara: 4 adet form bisküvi

Öğle: yarım kase domates çorbası (6 yk )
avuç içi büyüklüğünde baharatlı ızgara tavuk göğsü
2 yk makarna
1 dilim çikolatalı irmik tatlısı

saat 4 gibi bir ara öğün daha yaıp muz yemeyi düşünüyorom. Regl olunca tatlı isteğim çok oluyor.Akşam ne yerim karar vermedim henüz :))

Zaten tatlını yemişsin öğlen. Muz yerine yeşil elma felan yesen ?
Bir de yemeğin hemen yanında tatlıyı yememeye çalış.

evet aslında yemek yanında tatlı yemiyorum genelde.Bugün istisna oldu..dışarda yemiştim menü de olunca yedim ben de
Muzu da çok sık yemiyorum da bugün ikisi de üst üste geldi. Bundan sonra daha da dikkatli olurum :)
Bu arada yorumlarınız için teşekkürler...

Merhabalar.yazın gelmesiyle kışın alınan kiloları verme telası sardı beni.yaklasık 2 aydır bu yolda yaptığım girisimler yarım kaldı.
Bu sabah yaptıgım unlu mamüllü kahvaltıdan sonra vücudum isyan etti,tıkandı.
Ben de en iyisi mi dedim sizinle beraber bu fazlalıklarımdan kurtulayım.
Kendimi daha mutlu sağlıklı hissetmek istiyorum

Hosgeldin. Insan kilo verince kus gibi hafifliyor. Kendine guveni geliyor. Ins beraberce kalan kilolari veririz

malum bugun Pazar gec kalktim
yine ogle yemegim kahvalti oldu benim bu ikinci oluyor..
neyseee...!! 2 kucuk dilim brown ekmek krem peynirli 2 chery domates bir yesil biber bir yumurta yedim...sekersiz cay ictim
bolll boll egzersiz yaptim...sut ictim,meyva yedim, taze SIKILMIS Orange suyu ictim...hafiff hafiffff hissediyorum kendimi ne guzel bisey yaaa...

yag,seker,un ,tuz dan uzak kalmak muthisss biseyy

Ben de haftasonlari 10 gibi kalkiyorum. Sporumu dusumu yapiyorum. Sonra herkes kalktiktan sonra disarda kahvalti yaptigimiz icin kahvalti ogle yemegi karisiyor. Haftasonlari hep daha cok kilo veriyorum.

2 ogun yedigim gunlerde daha cok kilo veriyorum sanirim

Metabolizmani hizlandirici seyler yap o zaman. Hic tiroid hormonlarina baktirdin mi?

hamilelikten önce baktırmıştım normal çıkmıştı ama şimdi bilemiyorum, bu arada biraz karatay diyetine doğru kaydı beslenmem ben şu diyet aburcuburlarından atıştırırdım arada haftasonu kitabını okudum, ve artık yemicem onları, karatay diyetiyle ilgili ne düşünüyosunuz kızlar siz

Hamileyken o kadar şey değişiyor ki...
Benim metabolizmam hamile iken ve sonrasındaki aylarda o kadar hızlıydı ki ama 1 sene sonrasında kilo aldım. Ve şuanda da hipotriodi çıktı. Hani çok ileri değilmiş ama sonuçta metabolizmayı yavaşlatıyor ve ben ilaç kullanıyorum az miktarda.
Bende yoktur demeyin... bir baktırın hormonlarınıza. Benimki rastlantı olarak çıkmıştı, öyle kan değerlerime baktırmıştım.

Karatay diyetini de okumuştum bir ara özetini bana ters geldi biraz. Ben zaten ekmek yemeyen biriyim.(Birtek kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek yerim) Ekmek yerine kuruyemişleri yiyin diyor. Kuruyemişler acayip kilo aldırır bence. O yönü bana ters geldi. Bir de birilerine bağımlı kalmak işime gelmiyor. Ben zaten gerektiğinde kuruyemişten birkaç tanesini yiyorum. Öyle avuçla değil !

Merhaba bayanlar nasilsiniz? Ben bu aralar diyetime devam ediyorum kesin bir listeye uymasamda ayca kayanin kalsiyum diyeti var haftada bir veya 2 kere yapin diyor bugun onu yaptim ama bir sure daha tartilmicam ama bakalim nolucak yediklerime gelince
Sabah 4 yemek kasigi nesfit yagsiz sutle
Ara 1 ufak yesil elma
Oglen 4 yemek kasigi turlu 1 kase yogurt salata ve 1 dilim tam tahilli ekmek
Ara 1 avuc kuru uzum
Aksam 1 tabak ispanak ve yogurt yarim dilim kepek ekmagi ve 1 kepekli galeta
Daha demein bi kuru kayisiyla yarim ceviz yedim bakalim aksama kadar bir meyve hakkim var birde kahve icebilirimm

Bence yapılabilir bir diyet bu. Hatta süper. Başka neler yenilebilir bu diyette?

Bence yapılabilir bir diyet bu. Hatta süper. Başka neler yenilebilir bu diyette?

canım akşam acıktım ve azcık bozdum ama tatlı falan yemedim genede ama azcık bozduğum için yarında yapıcam yoksa iki gün yapma demiş doktor haftada 2 gün önermiş mesela hafta sonu dönüşü pazartesi ve girmeden cuma gibi haftasonu genelde çok kaçırıldığı için
sabah 3-4 yemek kaşığı kfeks veyaz yulaf ezmesi 1 bardak süt ve 1 meyve
öğlen 4-5 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim kepek ekmeği ve salata
ara 1 fincan sütlü şekersiz nescafe yarım paket bisküvi veya bir elma
akşam aynı öylenki gibi
sonrada bir meyve

sanırım özelliği et olmaması ben bugun çok az beyaz peynir yedim mesela ama peynir ve et aynı grupmuş peynir süt grubu sayılmıyormuş yağdan ötürü işte böylee aslında zorlayıcı bir diyet değil ben akşam yemeğini 6 bucukta yiyiynce acıktım sadece biraz atıştırdım o yüzden dene istersen canım

haklısın aslında karacigerimde biraz problemli sanırım cildim kuru oldugu halde sivilce eksik olmuyo
karatayı sadee 1 gün denedim ben bu kadar az yemeyle azcık azcık kilo veriyosam karatayla kilo alırım bile artı o kadar ceviz beni ne hale getirir düşünemiyorum bile :44:

neyse sadede gelinceeee 5 gündür tartılmıyodum bugün sabah 57 geldiiim çok sevindim ve devam edicem inş. mayıs ayındada şimdi kızımı doyurmam lazım hepinize güzel bi gün diliyorumm

mrh.bende aranıza katılmak istiyorum
ben diyetisyene gidiyorum eşimle birlikte
bu ikinci haftam olacak başlangıc kilom 58.5 idi
gecen perşembe 57.8 i gördük bakalım bu hafta kaç olacak
hedefim 55 in altına düşmek inş. başaracağım biraz zorlanıyorum aslında özellikle tatlı konusunda ama dayanacağım
benim programım şu şekilde örnek bugün yediklerim
sabah kalkar kalkmaz şekersiz sütsüt bir fincan neskafe
kahvaltı
bir kücük peynir
bir yumurta
bol salata malzemesi
1 dilim tam tahıllı ekmek
ara
2 kuru kayısı
1 ceviz
öğleyin
bol salata tabii yağsız
bir kase tarhana çorbası
bir kase yoğurt
bir dilim ekmek
4 kaşık bezelye yemeği
ara öğün
8 tane yeşil erik
akşam
tavuk sote 4 kaşık
bol salata yağsız
ara öğün
8 yeşil erik
yatmadan öncede bir bardak süt 3 adet grisini tüketiyorum yanında yoksa içemiyorum

Gözün aydın. Diyete mi devam edeceksin?

Evet o karatay'ın dediklerini yesem ben kilo alırım :)
Onun dediklerini yiyeceğime kendi sevdiklerimi yerim daha iyi...

Kilon çok fazla değil, niye diyetisyene gittin? Daha profesyonel zayıflamak için mi ?
Bir de sabahki şekersiz sütsüt neskafe içmeyi diyetisyen mi söyledi ?

merhabalar herkese,
ben de pazar günü başladım sağlıklı beslenme proğramıma.elime aldım defteri günlük tutuyorum yediğimi içtiğimi yazıp ortalama kalorileri hesaplayıp 1400 ü gecmemeye çalışıyorum.gayet güzel gidiyor.kaçamaklar da yapıyorum.
bugünkü beslenmem şöyle

sabah 7.00:1dil. ekmek,1 kaşık tahinli pekmez,5 zeytin,1 dilim peynir.

ara 10.30:1 kutu ayran yarım yağlı

Öğle:1 tabak kapuska,10 tane etsiz çiğ köfte,marul,roka.
ara:yeşil çay (öğlen yemegim kuvvetliydi çünkü)
Akşam: sebze ve et kavurma

Gece:1 elma ( artık fındık fıstık yemiyorum,eşime hazırlıyorum ancak ben yemiyorum.bu konuda sabrımı takdır ettim)

İnşallah sizinle saglıklı kiloma ulasacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…