bu arada hergün kalorisepeti.com dan yediklerimin kalori hesabınıda yapıyorum günlük ortalama 1200 almam gerekiyo ben 800 felan alıyorum göbüşü inceltmek için biberiye yağı streçleyerek spor yapıyorum ama işte metobolizmam yavaş
merhaba ; ben de yazayım menülerimi :))
dünkü menüm :
sabah:1 bardak light süt
yarım elma
Öğle: 1 kurabiye(büyüktü baya)
1 bardak siyah çay
3 ısırık kek
Ara : 1greyfurt
1 salatalık
Akşam: 2 yk yulaf ezmesi ( sade yedim)
1 dilim light ekmek
1 kase domates çorbası
1 kutu light ton balığı ( 80 gr)
Ara: 1 fincan şekersiz nescafe
1 bardak tarçınlı light süt
Bugün de kahvaltım : 1 dilim light ekmek
1 yumurta
1 adet üçgen light peynir
3 zeytin
Ara: 4 adet form bisküvi
Öğle: yarım kase domates çorbası (6 yk )
avuç içi büyüklüğünde baharatlı ızgara tavuk göğsü
2 yk makarna
1 dilim çikolatalı irmik tatlısı
saat 4 gibi bir ara öğün daha yaıp muz yemeyi düşünüyorom. Regl olunca tatlı isteğim çok oluyor.Akşam ne yerim karar vermedim henüz :))
Aslında günlük 800 kalori alıyorsan kilo vermen lazım. Egzersiz de yapıyor musun?
hergün yürüyüş yapmaya çalışıyorum çıkamazsam evde spor yapıyorum ama metobalizmam yavaş sanırım çok az veriyorum :84:
Merhabalar.yazın gelmesiyle kışın alınan kiloları verme telası sardı beni.yaklasık 2 aydır bu yolda yaptığım girisimler yarım kaldı.
Bu sabah yaptıgım unlu mamüllü kahvaltıdan sonra vücudum isyan etti,tıkandı.
Ben de en iyisi mi dedim sizinle beraber bu fazlalıklarımdan kurtulayım.
Kendimi daha mutlu sağlıklı hissetmek istiyorum
malum bugun Pazar gec kalktim
yine ogle yemegim kahvalti oldu benim bu ikinci oluyor..
neyseee...!! 2 kucuk dilim brown ekmek krem peynirli 2 chery domates bir yesil biber bir yumurta yedim...sekersiz cay ictim
bolll boll egzersiz yaptim...sut ictim,meyva yedim, taze SIKILMIS Orange suyu ictim...hafiff hafiffff hissediyorum kendimi ne guzel bisey yaaa...
yag,seker,un ,tuz dan uzak kalmak muthisss biseyy
Metabolizmani hizlandirici seyler yap o zaman. Hic tiroid hormonlarina baktirdin mi?
hamilelikten önce baktırmıştım normal çıkmıştı ama şimdi bilemiyorum, bu arada biraz karatay diyetine doğru kaydı beslenmem ben şu diyet aburcuburlarından atıştırırdım arada haftasonu kitabını okudum, ve artık yemicem onları, karatay diyetiyle ilgili ne düşünüyosunuz kızlar siz
Merhaba bayanlar nasilsiniz? Ben bu aralar diyetime devam ediyorum kesin bir listeye uymasamda ayca kayanin kalsiyum diyeti var haftada bir veya 2 kere yapin diyor bugun onu yaptim ama bir sure daha tartilmicam ama bakalim nolucak yediklerime gelince
Sabah 4 yemek kasigi nesfit yagsiz sutle
Ara 1 ufak yesil elma
Oglen 4 yemek kasigi turlu 1 kase yogurt salata ve 1 dilim tam tahilli ekmek
Ara 1 avuc kuru uzum
Aksam 1 tabak ispanak ve yogurt yarim dilim kepek ekmagi ve 1 kepekli galeta
Daha demein bi kuru kayisiyla yarim ceviz yedim bakalim aksama kadar bir meyve hakkim var birde kahve icebilirimm
Bence yapılabilir bir diyet bu. Hatta süper. Başka neler yenilebilir bu diyette?
Hamileyken o kadar şey değişiyor ki...
Benim metabolizmam hamile iken ve sonrasındaki aylarda o kadar hızlıydı ki ama 1 sene sonrasında kilo aldım. Ve şuanda da hipotriodi çıktı. Hani çok ileri değilmiş ama sonuçta metabolizmayı yavaşlatıyor ve ben ilaç kullanıyorum az miktarda.
Bende yoktur demeyin... bir baktırın hormonlarınıza. Benimki rastlantı olarak çıkmıştı, öyle kan değerlerime baktırmıştım.
Karatay diyetini de okumuştum bir ara özetini bana ters geldi biraz. Ben zaten ekmek yemeyen biriyim.(Birtek kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek yerim) Ekmek yerine kuruyemişleri yiyin diyor. Kuruyemişler acayip kilo aldırır bence. O yönü bana ters geldi. Bir de birilerine bağımlı kalmak işime gelmiyor. Ben zaten gerektiğinde kuruyemişten birkaç tanesini yiyorum. Öyle avuçla değil !
haklısın aslında karacigerimde biraz problemli sanırım cildim kuru oldugu halde sivilce eksik olmuyo
karatayı sadee 1 gün denedimben bu kadar az yemeyle azcık azcık kilo veriyosam karatayla kilo alırım bile artı o kadar ceviz beni ne hale getirir düşünemiyorum bile :44:
neyse sadede gelinceeee 5 gündür tartılmıyodum bugün sabah 57 geldiiimçok sevindim ve devam edicem inş. mayıs ayındada şimdi kızımı doyurmam lazım hepinize güzel bi gün diliyorumm
mrh.bende aranıza katılmak istiyorum
ben diyetisyene gidiyorum eşimle birlikte
bu ikinci haftam olacak başlangıc kilom 58.5 idi
gecen perşembe 57.8 i gördük bakalım bu hafta kaç olacak
hedefim 55 in altına düşmek inş. başaracağım biraz zorlanıyorum aslında özellikle tatlı konusunda ama dayanacağım
benim programım şu şekilde örnek bugün yediklerim
sabah kalkar kalkmaz şekersiz sütsüt bir fincan neskafe
kahvaltı
bir kücük peynir
bir yumurta
bol salata malzemesi
1 dilim tam tahıllı ekmek
ara
2 kuru kayısı
1 ceviz
öğleyin
bol salata tabii yağsız
bir kase tarhana çorbası
bir kase yoğurt
bir dilim ekmek
4 kaşık bezelye yemeği
ara öğün
8 tane yeşil erik
akşam
tavuk sote 4 kaşık
bol salata yağsız
ara öğün
8 yeşil erik
yatmadan öncede bir bardak süt 3 adet grisini tüketiyorum yanında yoksa içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?