50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım tebrik ederim neredeyse hiç ekmek yemiyorsun bu konuda çok takdir ettim seni :)
10 çiğ köfte birazcık fazla olmuş gerçi 5i geçmemeye çalış en azından bence ama genede ekmek yemediğin için dengelemiştir

evet bugün yediklerime gelincee
sabah 7.30 1 tane kaşarlı ve ince salamlı tost
10.00 1 tane yeşil elma
11.30 1 sütlü nescafe şekersiz
13.00 gibi dışardaydım limonatayla bir tane ahıllı pohaça yedim ( simit yemek istemedim pastanedeydimde gözüme en iyi bu gözüktü zaten kara kuru bişeydi sevmedimde çok kalorili olamaz heralde hahahah :) ) ve 1 top profiterol yedim
daha bir şey yemedim ama bu sene ilk defa çilek aldım ve yoğurtla çilek yicem ara öğün olarak spora gitmeden önce akşamda balık yapıcaz salatayla onu yicem inşallah ekmeksiz :)

kolay gelsin inş. istediğin kiloya ulaşırsın kalıri hesabı için kalori sepeti. com u kullanabilirsin çok faydalı bi site, bu arada ben sen,n yarın kadar yiyorum yinede gıdım gıdım gidiyo, ama önemli olan geri almamak inş. almayız, gitsin gelmesin kilocuklar

eşim gittiği için birlikte gitmek istedim daha iyi olur umuduyla çünkü kendim veremedim
sabahki kahveyi dr. söylemedi ama kahvaltı öncesi mutlaka birşey iç çok ac kalma dedi süt iç mesela dedi kardeşimde diyetisyene gidiyor onunkisi içebileceğini ve bu şekilde tüketmesini söylemiş

bugünkü menum
sabah nescafe
kahvaltı
1 dilim peynir
1 dilim tam bugday ekmeği
1 yumurta
bolca yeşillik
şekersiz cay
ara öğün
2 kuru kayısı 1 ceviz
öğleyin
4 yemek kaşığı bezelye
bir kase tarhana çorbası
bir kase yoğurt
bir dilim ekmek
bol salata tabikide yağsız
ara
2 kupa yeşil çay
sonra 1 bir elma
akşam
bol salata
bir dilim ekmek
1 alabalık ızgara
biraz öncede 7 tane yeşil erik
yatmadanda sütümü içip yatacağım
yarını dört gözle bekliyorum diyetisyen kontrolüm var acaba nekadar vermiş olacağım
ha bu arada 1 saat yürüyüşüm var hergün
çocuklardan fırsat buluncada biraz mekik ve bel hareketi

hay Allahım nasıl dayanıyorsunuz yaa...
maşallah hepinize vallahi,bnde 57 kg yim ve boyum 1.70 vermemmi lazım şimdi:)))
ya kızlar vallahi parçalamayın kendinizi,spor fln yapın ama insana biraz ette lazım..

ben az yemek yiyince kilo veremiyorum,düzenli ve doyurucu şeyler yemem lazım.ancak aksam kaçamak yapmak zorunda kaldım arkadasım caya cagırdı ev yapımı 4 parca profiterol 2 kasık dondurma yedim.eve gelice de et kavurma yedim.ancak aksam kendimi cezalandırdım yarım saat dambılla aerobik yaptım.bu gün gayet güzel gidiyor.
misafirlik olunca hem isteyerek hem de mecburen ev sahibi kırılmasın diye yiyorsun.

ya kızlar vallahi parçalamayın kendinizi,spor fln yapın ama insana biraz ette lazım..

Tabi sen bu boy ve kilo ile parçalamazsın kendini. Gayet iyisin, hatta 60 olsan bile iyisin.

bende geliyorum yarın itibariyle aranıza.
55 kiloyum ve 50 k,iloya inmek istiyorum.
bakalım başarabilecek miyim.

evde tartılıp yazarım .55 olduğumu zannediyorum inş daha çok çıkmaz tartıda.
bugün yediklerimi yazıyım gelmişken.
sabah 9,30 gibi salatalık domates zeytin kaşar ve çavdar ekmeğiyle kahvaltı ettim.ekmek dilim olarak yemedim ama 2 dilime denk yemişimdir sanırım.
saat 13,00 de çayla etiform çikolatalı yedim 3 ad.
şimdide suluköfte yoğurt ve salata yiyeceğim.
azcıkta ekmek yerim sanırım...

Son düzenleme:

Hoşgeldin...
Seninle aynı kilodayız. Ve hedefimiz aynı. Ne kadar zaman içinde vereceksin?

Hoşgeldin...
Seninle aynı kilodayız. Ve hedefimiz aynı. Ne kadar zaman içinde vereceksin?

ayy gerçekten mi.
süre önemli değil ama çok yavaş veriyorum ben ve buda sürekli direncimi kırıyor.
bir kaç kez denemelerim oldu ama yarıda kestim sürekli.
şimdi hedefim olsun ve azimle verebileyim istiyorum.
benim boyum kısa o yüzdende bir kilo bile rahatsız ediyor beni.

Gerçekten :)
Ama benim 1 ay içinde vermem gerekiyor. Ekstra egzersiz yaptım hep ben şimdiye kadar. Bugünlerde biraz yapamıyorum (epey kilo verdim) Ama tekrar başlarım heralde birkaç güne...
Benim de belli oluyor hemen kilo alsam versem...
Boyun kaç ?

bende1.70 olsam çaba harcamam tabi, kendi kilonu 73 hayal et ve öylece otur bakalım

neyse kızlar 1 ayda kaç kilo vermek normal sizce

selam arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum 54-55 kilo civarındayım boyum 1,58 ve 52 kiloya düşmek istiyorum
fakat bir sorunum var oda bir süredir olmayan iştahım genel olarak hep açım ama yeterince yiyemiyorum
çok az yiyip hemen doymuş hissediyorum 1 saat sonra gene açım sürekli aç olmakta kilo vermeyi engelliyor bilirsiniz
ne yapmam lazım bilemiyorum bana fikir verin önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

Neler yiyorsun mesela 1 saat sonra acıkınca ? Tatlı türü şeyler mi ?

evet ne yazık ki çoğunlukla şekerli tercih ediyorum en hızlı enerji kaynağı onlar maalesef

En hızlı enerji kaynağı ama en hızlı da acıktıranlar onlar.
Ben diyete başlamadan önce günde kaç tane çikolata yediğimi hatırlamıyorum bile. Arka arkaya yerdim acıkırdım. Yarım saat bile sabredemezdim.
En büyük tuzak onlar.
Sen onları biran önce bırak.
Onların yerine kuru erik + badem/ceviz tarzı şeyler yemeye başla ara öğünlerde. Normal öğünlerde de kepekli ekmek vs. karnını doyuracak şeyler ye ki aralarda acıkma.

haklısın tavsiyene uyucam kesinlikle
ama kahvaltıda bir dilimi zorla bitiriyorum bittiğinde devam edemiyorum yemeye
normal öğünde ise çorbayla başlıyorum ekmekle yemeye çalışıyorum mutlaka çorba bittiğinde yemek de bitiyor benim için çok garipsiyorum bu durumu
acaba bilinçaltı mı bunu yapıyor acaba bilemedim
açım diyorum ya canım yemek istemediği için mutfağa giresimde gelmiyor akşama ne pişirsem diye düşün dur
şöyle iştahla yemek pişirmekde zor geliyor artık ya sıkıldımmm bu durumdan :18:
sana çok teşekkür ederim esenrüzgar ben gidip biraz kayısı ve ceviz tüketeyim bari

Çok yavaş yiyorsan 20 dk.da beyne doydu sinyali gidiyormuş zaten. Kahvaltıda 1 dilim ekmek de normal zaten. Ben de öyle yiyorum.
Çorba + salata şeklinde yersen yemekleri felan daha doyurucu olur. Salataya sirke limon koy. Öyle şeyler de tok tutar.
Ama 1 tane kuru kayısı + 1 tane ceviz şeklinde tüket. onların da fazlası kalorisi oldukça fazla oluyor haberin olsun.

çok yavaş yediğim doğru ve durmadan eksik bişeyler için kalkıp duran biri olunca 20 dk kolayca geçiyo heralde anladım

kayısı ve ceviz uyarın için geç kaldın canım 3 katını yedim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…