Gerçekten :)
Ama benim 1 ay içinde vermem gerekiyor. Ekstra egzersiz yaptım hep ben şimdiye kadar. Bugünlerde biraz yapamıyorum (epey kilo verdim) Ama tekrar başlarım heralde birkaç güne...
Benim de belli oluyor hemen kilo alsam versem...
Boyun kaç ?
çok yavaş yediğim doğru ve durmadan eksik bişeyler için kalkıp duran biri olunca 20 dk kolayca geçiyo heralde anladım
kayısı ve ceviz uyarın için geç kaldın canım 3 katını yedim bile
1,55
bende akşamları başlıyacağım yapmaya spor.
çalıştığım için gündüz imkanım yok.
evde mekik aleti ve yürüyüş için pedallı aletten var,onlardan yaparım biraz biraz.
bende1.70 olsam çaba harcamam tabi, kendi kilonu 73 hayal et ve öylece otur bakalım
neyse kızlar 1 ayda kaç kilo vermek normal sizce
ok bu yorumdan sonra hak verdim size cnm..ama yinede diyorum çok hırpalanmayın ağır ama emin adımlarla verin..
bende bir zamanlar 70 kgdım ve 3 ay içinde 15 kg verdim sporla ve beslenme alışkanlığıyla...ve 3 yıl beslenme alışkanlığını hiç bozmayıp yaşam tarzı haline getirdim,şimdi gece kebapta yesem kilo almıyorum ama tabi her gece kebab yersem düşünemiyorum:)
bu arada 3 ay gibi kısa sürede 15 kg vermek tabi bazı sağlık problemlerinide getirdi,
önceden 5 saat aç kalsam banamısın demezdim şimdi sık sık az az yeme alışkanlığımdan ötürü 4 saat aç kalsam şekerim düşüyor ve bayılacak gibi oluyorum..
en üzücü olanı da artık oruç tutamıyorum
Merhaba bayanlar sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum
19 yaşında 1.65 boyundayım. 50 kiloydum ancak basen ve özellikle simit bölgesi denilen yerlerimde her zaman yağlanma oluyor maalesef genetik bir durum.Diyet olarak 90 gün diyetini uyguluyorum.Aslında diyet 3 öğün ama sabah hiçbir şey yenmiyor meyve haricinde bende meyve yemeyi hiç sevmiyorum ve çoğunlukla aç kalıyorum.Sadece 2 öğün yemiş oluyorum.Ayrıca 3 öğünü kilo alma korkusu yüzünden yemekte istemiyorum.1 haftada 1 gün haricinde ya yürüyüş ya da pilates yapıyorum.
Bir haftayı neredeyse doldurdum.Ama özellikle son 2 gündür kendimi çok halsiz ve aç hissediyorum spor yapacak halim kalmıyorAyrıca moralimde çok bozuluyor.Küçük kardeşimin cips çikolata alıp yanımda yemesi gibi durumlarda kendimi her gün oruç tutuyormuş gibi hissediyorum. Şuan 49 kiloyum bir haftada 1 kilo zar zor verebildim.Eminim 2 gün boyunca normal bir şekilde yersem yine 50 kiloya ulaşırım.
Mutsuzum ve tavsiyelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?