50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1,55

bende akşamları başlıyacağım yapmaya spor.
çalıştığım için gündüz imkanım yok.
evde mekik aleti ve yürüyüş için pedallı aletten var,onlardan yaparım biraz biraz.

çok yavaş yediğim doğru ve durmadan eksik bişeyler için kalkıp duran biri olunca 20 dk kolayca geçiyo heralde anladım

kayısı ve ceviz uyarın için geç kaldın canım 3 katını yedim bile

Neyse 3 taneden bişey olmaz :) afiyet olsun.
Ama ben tek tek yiyorum. 1 kuru erik + 1/2 ceviz şeklinde mesela

1,55

bende akşamları başlıyacağım yapmaya spor.
çalıştığım için gündüz imkanım yok.
evde mekik aleti ve yürüyüş için pedallı aletten var,onlardan yaparım biraz biraz.

Ben de çalışıyorum hatta geceye kadar çalıştığım günler oluyor. Önemli olan hergün az da olsa egzersiz yapman.
Akşamları yapıyorum ben de. Haftasonları da sabah + akşam şeklinde yapıyorum.
Her zaman aletle çalışma. Farklı şeyler de dene...

Kızlar merhaba beni de aranıza kabul ederseniz verilmesi gereken 5 kilom var ..

mmrh.çok mutluyum diyetisyen kontrolünde 56.6 çıktım 1.200 gram vermişim bu hafta çok iyi dedi dr.
bugün hep dışarıda yedim malesef ama öğleyin bir lahmacun ayran
akşamda yarım balık salata ekstra bir kadeh rakı oldu malesef bugün
ama bidaha zor olur oda eşimin zoruna oldu
umarım buhaftada aynı kiloyu veririm

bende1.70 olsam çaba harcamam tabi, kendi kilonu 73 hayal et ve öylece otur bakalım

neyse kızlar 1 ayda kaç kilo vermek normal sizce

ok bu yorumdan sonra hak verdim size cnm..ama yinede diyorum çok hırpalanmayın ağır ama emin adımlarla verin..
bende bir zamanlar 70 kgdım ve 3 ay içinde 15 kg verdim sporla ve beslenme alışkanlığıyla...ve 3 yıl beslenme alışkanlığını hiç bozmayıp yaşam tarzı haline getirdim,şimdi gece kebapta yesem kilo almıyorum ama tabi her gece kebab yersem düşünemiyorum:)

bu arada 3 ay gibi kısa sürede 15 kg vermek tabi bazı sağlık problemlerinide getirdi,
önceden 5 saat aç kalsam banamısın demezdim şimdi sık sık az az yeme alışkanlığımdan ötürü 4 saat aç kalsam şekerim düşüyor ve bayılacak gibi oluyorum..
en üzücü olanı da artık oruç tutamıyorum

yarin tartilicam bakalim kac kilo vermissim. 1-2 kilo vermis olabilirim diye dusunuyorum umarim oyledir....

Son düzenleme:

Ben de 2 ay icinde 12 kilo verdim. Oruc tutamaman kotu ya noluyor oruc tutunca ? Hic mi dayanamiyorsun?
Diyet esnasinda egzersiz yapmismiydin?

bende yarın tartılcam :18: vermeyi bırak bu hafta almadıysam sevincem mangal partileri gece yemeleri gırlaydı bu hafta annemcim baktı bana

selam kızlar...

dün akşam eve gidince fasülye yemeği vardı cacıklar onu yedim...

gnü kendi adıma çok güzel geçirmiştim ama işte bir adet dondurma gümlettim yatmadan önce.

neyse çok takmıyorum kafama çünkü rejimi kabus haline getirmek istemiyorum.

benim için önemli olan iş yerindeki sabah kahvaltılarında yediğim poğaçalar,börekler.

onlardan kurtulursam bu bana yetecek.

sabahta 8 de evden çıkmadan kfleksimi yedim geldim.

ama ben sabah tartılmayı unuttum

mrb kızlar bende zayıflamak istiyorm :) 174 boyum 60 kiloyum ama şoyle 55 kilo fln olsam dah fit dururum sanki biraz basen problemim var sağlıklı bir şekilde 5 kilo nasıl veririm acaba

mrb kızlar bende zayıflamak istiyorm :) 174 boyum 60 kiloyum ama şoyle 55 kilo fln olsam dah fit dururum sanki biraz basen problemim var sağlıklı bir şekilde 5 kilo nasıl veririm acaba

e ben de katılayım bari size...55 kiloyum 50 olmak istiyorum.31 yaşındayım ve bu yaşta biraz daha zor oluyor önceki yıllara göre..napıyoruz birbirimizi gaza getirmek için.

Selam kızlar ya bende diyet falan kalmadı dün regl oldumda haftaya bir kahvalyıya katılıcaktım o yüzden elbise bakmaya çıktım bugün ama hiç bir şey beğenemedim ya gene moralim bozuldu kendimi çok şişman hissediorum gene ya ayrıca bugün ingilizce bir makalede gördüm kahvenin faydalarını hem tok da tutuyor bundan sonra şekersiz kahve içip durucam hiç bişey yemek istemiyorum

haftasonu diye sakın pişman olacagınız seyler yemeyın,sağlıklı beslenmeye devam....bedenımız ve ruhumuz sağlıklı beslenince mutlu:)

1 haftanın sonunda tartıldım 55 kiloyum,1 kg vermişim.ilk hafta oldugu için o kadar kaçamak yapmama ragmen fazla verdiğimi düsünüyorum,sanıyorum bir kısmı ödem.
sıkı diyet yapmayı seven biri degılım ,canımın cektiği herseyden ölcülü yemeye çalısıyorum.haftada 500 g vermek bile bana yeter.

sunu anladım ben yemek yiyerek değil,yeterli miktarda yiyerek mutlu oluyorum.cok yediğimde mutsuz oluyorum.her gece basılı yastıga koydugumda huzurlu bir sekilde uyuyorum.

yola devam:)

Merhaba bayanlar sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum

19 yaşında 1.65 boyundayım. 50 kiloydum ancak basen ve özellikle simit bölgesi denilen yerlerimde her zaman yağlanma oluyor maalesef genetik bir durum.Diyet olarak 90 gün diyetini uyguluyorum.Aslında diyet 3 öğün ama sabah hiçbir şey yenmiyor meyve haricinde bende meyve yemeyi hiç sevmiyorum ve çoğunlukla aç kalıyorum.Sadece 2 öğün yemiş oluyorum.Ayrıca 3 öğünü kilo alma korkusu yüzünden yemekte istemiyorum. 1 haftada 1 gün haricinde ya yürüyüş ya da pilates yapıyorum.

Bir haftayı neredeyse doldurdum.Ama özellikle son 2 gündür kendimi çok halsiz ve aç hissediyorum spor yapacak halim kalmıyor Ayrıca moralimde çok bozuluyor.Küçük kardeşimin cips çikolata alıp yanımda yemesi gibi durumlarda kendimi her gün oruç tutuyormuş gibi hissediyorum. Şuan 49 kiloyum bir haftada 1 kilo zar zor verebildim.Eminim 2 gün boyunca normal bir şekilde yersem yine 50 kiloya ulaşırım.

Mutsuzum ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
merhaba siteye yeni üyeyim ve bu ilk mesajım
hayatımda hiç diyet yapmamıştım ilk kez bu sene yapıyorum ilk başladığımda 58 kg gelmiştim
şuanda 52.5 kg dayım ve hedefim 48 aynen benimde simit bölgem var
nasıl zayıfladın derseniz
bi kere kafaya koydum sonra
pilatese yazıldım bence çok faydası var gidenler devam etsin
porsiyonlarımı küçülttüm ve günde 2 lt su içtim
kızartma yağlı cips şekerli abur cubur yememeye dikkat ettim
hiçbirşeyin üstüne tuz atmıyorum çaya kahveye şeker atmıyorum
çok sıkı diyet yapmıorum aslında sadece dikkat ediyorum

Öncelikle hoşgeldiniz! (
Umarım ikimizde 48'e varabiliriz Yorumunuzla birlikte kendimi kesinlikle daha iyi hissettim.Bu abur cubur yeme iştahımın sebebini 2 gündür regl olmama bağlamak istiyorum
Çok sıkı diyet uygulamak hiç iyi değil zaten anladım bunu :/ Kendime işkence ettiğim hissine kapılıp daha çok yemek istiyorum o zaman.En iyisi yazdığınız gibi porsiyonları küçültmek.

kilonuz gayet iyi ama 34 bedenve manken olma gibi bir kaygınız varsa onu bilemem.o daha fazla zayıflasan bile o kiloda kalabilecegine inanıyorsan devam et.aynı boydayız ben 52 yı yeterli görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…