Canim ya ne kafdar az yiyosunuz hakkaten siz massallah ya aslinda ayni sayiliriz bende 51 kiloyum 158 boyum bende 46 olmak istiyorum
Bugun yediklerime gelirsek hep disardaydim ne yazikki aksama kadar pek firsatim olmadi biyerde oturup salata falan yemegede
Sabah yarim simit ve sekersiz cay
Oglen bir tane kiymali borek
Aksam 1 kasik bulgur pilavi,1 biftek,1 kase yogurt ve yarim dilim k.e.
Ara karpuz yicem simdi icim yaniyor cok
canım bana diyorsun da sen benden az yemişsin :) ben bugünü 1100 kcal ile kapattım :/
canım dün akşam hiç olmamaış hakkaten tuzlu yesekte tatlı cısss ama bugün süper gitmişsin umarım bozmamışsındır akşam görücez neler yemişsinburası cok sakin ya.yok mu kilo vermek isteyen:)
dun gece oturmaya gitmistik dedim ya ,yediklerim şöyle: 1gül böregi,1 porsiyon tuzlu kek,1 dilim baklava,sütlü tatlı 1 dilim
diyetteyim diyemiyorsun,desen iyisin böyle deyip sıkıstırıyorlar yine ben de yiyorum napıyım
ama bugün telafi etmeye calısıyorum
sabah: 1 greyfurt,1 t.k bal
Ara:yesil cay,1 tane kuru erik
öğle :2 kepce mercimek corba,yarım dilim ekmek
malesef bugun 3 te bir arkadasıma gittim.1 dilim borek,1 dilim ıslak kek,1 dilim muhallebi meyve püreli,4 sarma
aksam esimle 2 top dondurma
eve gelince 2 kase corba,2 etimek
yine bugun gitti,artık kımseye gitmiycem cunku temmuza az kaldı.ben bu gidişle kiloyu gram gram veririm.
ama aksam 1 saat yurudum,ayrıca sabah 10 da 40 dk yuruyus,45 dak pilates yaptım
belki bu sporlar beni kurtarır
yarın ve haftasonu kimseye gitmiyorum bu nedenle diyetime sadık kalabılırım
kızlar günayyydıınn :) dün yediklerimi yazıyorum;
sabah 4 kaşık yulaf ezmesi+ bir çay bardağı süt
ara: orta şekerli türk kahvesi
öğle: 2 yumurta+ bir yemek kaşığı lor ve bol maydonozla yapılmış yağsız omlet.
akşam ablamlara yemeğe gittim 2 yemek kaşığı ciğer, 4 kaşık bulgur pilavı ve bol yağsız salata.
yatarken 5 çilek+1 malta eriği yedim.
bugün sabah çok aç uyandım ve yulaf ezmesi yetmedi, çayla birlikte yarım paket form bisküvi yiyeceğim. bol zayıflamalı günler
senin süper gidıyor ne güzel.ben bu sabah tartıldım 55 kg yine.ancak formumu korumusum bu hafta.ona da şükür hergün tatlı börek al sana göbek:)
haftaya hedef 1 kg vermek bakalım:)
kızlar günayyydıınn :) dün yediklerimi yazıyorum;
sabah 4 kaşık yulaf ezmesi+ bir çay bardağı süt
ara: orta şekerli türk kahvesi
öğle: 2 yumurta+ bir yemek kaşığı lor ve bol maydonozla yapılmış yağsız omlet.
akşam ablamlara yemeğe gittim 2 yemek kaşığı ciğer, 4 kaşık bulgur pilavı ve bol yağsız salata.
yatarken 5 çilek+1 malta eriği yedim.
bugün sabah çok aç uyandım ve yulaf ezmesi yetmedi, çayla birlikte yarım paket form bisküvi yiyeceğim. bol zayıflamalı günler
Canim super yemissin ya massallah cok begendim :)
Kizlarr bugun diyetimin 6.gunnuydu ve 51.1le baslamistim 50.5 olmusum sevindim ya az olsun ama oz olsun
birbirimizi gaza getirelim
ya ben çok hırslandım, bozmayacağım. ben yıllardır 48'in üstüne çıkmadım nasıl abarttım son 2 ay belli değil ya. resmen mutsuzum böyle.. bir hafta daha sabredip perşembe günü tartıda 47'yi göreceğim inşallah.. bugün 49'u gördüm. kaldı 2
birbirimizi gaza getirelim
ya ben çok hırslandım, bozmayacağım. ben yıllardır 48'in üstüne çıkmadım nasıl abarttım son 2 ay belli değil ya. resmen mutsuzum böyle.. bir hafta daha sabredip perşembe günü tartıda 47'yi göreceğim inşallah.. bugün 49'u gördüm. kaldı 2
Boyun kaç ki canım?
Çok az kilolar bunlar
canım 1,60 ama ben 1,58 diyorum eheh. az kilolar ama insan alışınca o yanlardan fırlayan fazlalıklar nasıl sinir bozuyor
bu arada ben çizelgemi yaparken yanlış adresi not almışım, değiştiremiyorum şimdi
Seninle aynı boydayız o zaman.
Ya ben şuanda 53 kiloyum. Bugün biri bana daha fazla kilo verme çok inceldin dedi.
Bekarken felan 48 kilo olduğum zamanları düşünüyorum da çok inceydim.
İdeal kilonu hesapladın mı hiç internette?
Benim ideal kilom 51 görünüyor.
Yaşın kaç bu arada?
Canım yine aynı çizelgeyi eklediğin yerden linki silebiliyorsun.
canım ya bana da çok incesin diyorlar ama insan kendini biliyor. 47'nin üzerine çıkınca direk simit çıkıyor. her yerim kilo alsa tamam dicem de yok maalesef. ideal kilo da sitelerin bazılarında 50, bazılarında 48 değişiyor. çok aldırmıyorum onlara da. yaşım da 27 tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?