50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bana diyorsun da sen benden az yemişsin :) ben bugünü 1100 kcal ile kapattım :/

burası cok sakin ya.yok mu kilo vermek isteyen:)

dun gece oturmaya gitmistik dedim ya ,yediklerim şöyle: 1gül böregi,1 porsiyon tuzlu kek,1 dilim baklava,sütlü tatlı 1 dilim

diyetteyim diyemiyorsun,desen iyisin böyle deyip sıkıstırıyorlar yine ben de yiyorum napıyım

ama bugün telafi etmeye calısıyorum

sabah: 1 greyfurt,1 t.k bal

Ara:yesil cay,1 tane kuru erik

öğle :2 kepce mercimek corba,yarım dilim ekmek

canım bana diyorsun da sen benden az yemişsin :) ben bugünü 1100 kcal ile kapattım :/

ama benimki sağlıksız oldu simit börek falan ya bu sabahta kahvaltıya gittik açıkbüfeydi çok kaçırmadım pek ama herşeyden az az aldım

canım dün akşam hiç olmamaış hakkaten tuzlu yesekte tatlı cısss ama bugün süper gitmişsin umarım bozmamışsındır akşam görücez neler yemişsin

malesef bugun 3 te bir arkadasıma gittim.1 dilim borek,1 dilim ıslak kek,1 dilim muhallebi meyve püreli,4 sarma
aksam esimle 2 top dondurma

eve gelince 2 kase corba,2 etimek

yine bugun gitti,artık kımseye gitmiycem cunku temmuza az kaldı.ben bu gidişle kiloyu gram gram veririm.

ama aksam 1 saat yurudum,ayrıca sabah 10 da 40 dk yuruyus,45 dak pilates yaptım

belki bu sporlar beni kurtarır

yarın ve haftasonu kimseye gitmiyorum bu nedenle diyetime sadık kalabılırım

canım sabah kaçırsanda iyi toparlamışsın sadece bişey söylicem çorba = ekmek o yüzden 2 kase çorba 2 dilim ekmek demekkk sebze yesen daha iyiydi yani 2 tabak
bende bugün kaçırdım yaa :2:
sabah kahvatıda dışardaydık açıkbüfeye gittik iki küçük dilim kepek ekmeği,1 sosis,domates salatalık,çok az peynir (kk bile değil),2 kaşık kısır , 2 yeşil zeytin yedim üzerine pasta geldi dayanamadım ufak bir dilim yedim
ara bir lokma börek,1 lokma bal kaymak ve bir tane şekersiz türk kahvesi
öğlen 1 paket eti form mısır patlağı,1 yeşil elma
ara 1 nescafe sütlü şekersiz
akşam bişey yemedim şimdi yeşil çay içiyorum iki tane zeytinli kraker yedim ve bir kaç tane üzüm

mrh.arkadaşlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı bu hafta 600 gram vermişim bana biraz az geldi ama karın bölgemdeki yağdan gitmiş o sevindirdi beni
regli dönemim yaklaştı sanırım ondan şişim
şu an tam 56 kiloyum hedefe 2 kilo kaldı ilk etapda sonra bi 2 daha giderse tam süper olurum yaza
diyet listem de tek değişiklik kahvaltıya bir dilim sarelleli ekmek ilave ettirdim bu hafta öyle olacak
bugün yediklerim
kahvaltı
şekersiz çay
bir yumurta
bir dilim peynir
bir dilim bol tahıllı ekmek
bol miktarda yeşillik
ara öğün
bir ceviz 2 kayısı
öğleyin dışarıda idim
bir lahmacun bir ayran
ara öğün
bir elma
akşam
1 adet alabalık
bol salata
1 dilim ekmek
ara öğün
bir avuç kara dut
şimdide sütümü içiyorum günümü bitiriyorum
ayrıca bu hafta akşamları 100 mekik ve 5 dakika sopa hareketi bol su

kızlar günayyydıınn :) dün yediklerimi yazıyorum;

sabah 4 kaşık yulaf ezmesi+ bir çay bardağı süt

ara: orta şekerli türk kahvesi

öğle: 2 yumurta+ bir yemek kaşığı lor ve bol maydonozla yapılmış yağsız omlet.

akşam ablamlara yemeğe gittim 2 yemek kaşığı ciğer, 4 kaşık bulgur pilavı ve bol yağsız salata.

yatarken 5 çilek+1 malta eriği yedim.

bugün sabah çok aç uyandım ve yulaf ezmesi yetmedi, çayla birlikte yarım paket form bisküvi yiyeceğim. bol zayıflamalı günler

senin süper gidıyor ne güzel.ben bu sabah tartıldım 55 kg yine.ancak formumu korumusum bu hafta.ona da şükür hergün tatlı börek al sana göbek:)
haftaya hedef 1 kg vermek bakalım:)

bugunku kahvaltım: 2etimek,3 zeytin,1 yumurta,maydonoz ,1 kasık bal,1 cay kas.tereyag

ara:yesil cay,1 elma
spor:1 saat yürüyüş yapacagım bugun daha da bisey yapamam bu hafta sporlar yordu benı
ögle :kıymalı kepeklı makarna yiyecegim salata ile

ara:birşey yemeyecegim makarna benı tok tutar.çay yada kahve

aksam: 1 kase tarhana corbası,1 kase yogurt,1 dilim ekmek

gece:süt yada elma

herkese kolay gelsin

senin süper gidıyor ne güzel.ben bu sabah tartıldım 55 kg yine.ancak formumu korumusum bu hafta.ona da şükür hergün tatlı börek al sana göbek:)
haftaya hedef 1 kg vermek bakalım:)

birbirimizi gaza getirelim

ya ben çok hırslandım, bozmayacağım. ben yıllardır 48'in üstüne çıkmadım nasıl abarttım son 2 ay belli değil ya. resmen mutsuzum böyle.. bir hafta daha sabredip perşembe günü tartıda 47'yi göreceğim inşallah.. bugün 49'u gördüm. kaldı 2

Canim super yemissin ya massallah cok begendim :)
Kizlarr bugun diyetimin 6.gunnuydu ve 51.1le baslamistim 50.5 olmusum sevindim ya az olsun ama oz olsun

Boyun kaç ki canım?
Çok az kilolar bunlar

ooo süpersin az kalmış.

canım 1,60 ama ben 1,58 diyorum eheh. az kilolar ama insan alışınca o yanlardan fırlayan fazlalıklar nasıl sinir bozuyor

Seninle aynı boydayız o zaman.
Ya ben şuanda 53 kiloyum. Bugün biri bana daha fazla kilo verme çok inceldin dedi.
Bekarken felan 48 kilo olduğum zamanları düşünüyorum da çok inceydim.
İdeal kilonu hesapladın mı hiç internette?
Benim ideal kilom 51 görünüyor.
Yaşın kaç bu arada?

bu arada ben çizelgemi yaparken yanlış adresi not almışım, değiştiremiyorum şimdi

Canım yine aynı çizelgeyi eklediğin yerden linki silebiliyorsun.

canım ya bana da çok incesin diyorlar ama insan kendini biliyor. 47'nin üzerine çıkınca direk simit çıkıyor. her yerim kilo alsa tamam dicem de yok maalesef. ideal kilo da sitelerin bazılarında 50, bazılarında 48 değişiyor. çok aldırmıyorum onlara da. yaşım da 27 tatlım.

Yok ya 47 de çok az gibi...
Ama insan kendini hangi kiloda iyi hissediyorsa odur doğru kilosu bence.
Bana az şahsen. Seninle ideal kilomuz aynıdır o zaman ,yaşın 25 altı ise biraz daha düşük gösteriyorlar ideal kiloyu.
51 felan diyorlar işte bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…