Merhaba bayanlar sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum
19 yaşında 1.65 boyundayım. 50 kiloydum ancak basen ve özellikle simit bölgesi denilen yerlerimde her zaman yağlanma oluyor maalesef genetik bir durum.Diyet olarak 90 gün diyetini uyguluyorum.Aslında diyet 3 öğün ama sabah hiçbir şey yenmiyor meyve haricinde bende meyve yemeyi hiç sevmiyorum ve çoğunlukla aç kalıyorum.Sadece 2 öğün yemiş oluyorum.Ayrıca 3 öğünü kilo alma korkusu yüzünden yemekte istemiyorum.1 haftada 1 gün haricinde ya yürüyüş ya da pilates yapıyorum.
Bir haftayı neredeyse doldurdum.Ama özellikle son 2 gündür kendimi çok halsiz ve aç hissediyorum spor yapacak halim kalmıyorAyrıca moralimde çok bozuluyor.Küçük kardeşimin cips çikolata alıp yanımda yemesi gibi durumlarda kendimi her gün oruç tutuyormuş gibi hissediyorum. Şuan 49 kiloyum bir haftada 1 kilo zar zor verebildim.Eminim 2 gün boyunca normal bir şekilde yersem yine 50 kiloya ulaşırım.
Mutsuzum ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba bayanlar sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum
19 yaşında 1.65 boyundayım. 50 kiloydum ancak basen ve özellikle simit bölgesi denilen yerlerimde her zaman yağlanma oluyor maalesef genetik bir durum.Diyet olarak 90 gün diyetini uyguluyorum.Aslında diyet 3 öğün ama sabah hiçbir şey yenmiyor meyve haricinde bende meyve yemeyi hiç sevmiyorum ve çoğunlukla aç kalıyorum.Sadece 2 öğün yemiş oluyorum.Ayrıca 3 öğünü kilo alma korkusu yüzünden yemekte istemiyorum.1 haftada 1 gün haricinde ya yürüyüş ya da pilates yapıyorum.
Bir haftayı neredeyse doldurdum.Ama özellikle son 2 gündür kendimi çok halsiz ve aç hissediyorum spor yapacak halim kalmıyorAyrıca moralimde çok bozuluyor.Küçük kardeşimin cips çikolata alıp yanımda yemesi gibi durumlarda kendimi her gün oruç tutuyormuş gibi hissediyorum. Şuan 49 kiloyum bir haftada 1 kilo zar zor verebildim.Eminim 2 gün boyunca normal bir şekilde yersem yine 50 kiloya ulaşırım.
Mutsuzum ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Bugünüm;
[1] ülker kalbim ton balığı light(sitede kalorisi yoktu ben yazıyorum ) 1 adet 113
[2] Nesfit Sade (30 gr +125 ml yağsız süt) 1 PORSİYON 151
[3] Knorr Çabuk Çorba (Domates) 1 paket 84
[4] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[5] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 200 gr 118
Toplam : 729 kal.
Akşama da bir bardak yarım yağlı tarçınlı süt içeceğim ..
Kızlar topikte yeniyim tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..
canım sen zaten incecik bişeysin anladığım kadarıyla kalçanı eritmek içinde ender saraçın 10 haraketi var internetten bir araştır her gün onları yap birde eğer imkanın varsa eve leg magic diye bir alet var arkadaşım baya faydasını gördü ondan alabilirsin ama diyet falan yapma ya kendine eziyet etme abur cuburu çıkar birde beyaz ekmek yerine kepek ye o kadar bence
canım bu süper.. gerçi bazı arkadaşlar bu kadar az kalorinin sağlıksız olduğunu düşünsede ben 1000in üstüne çıkmak istemiyorum şahsen çünkü zaten kilomuz az ve benim vücudum anca 1200 kalori falan yakıyor :/
bende menümü yazmak istiyorum
sabah 1 dilim k.e. 1 kk eyaz peynir bir ufak kaşar ve domates
ara 5 tane yeşil erik
öğlen 1 kase mercimek çorbası ve 1 dilim ke
ara 1 muz
akşam 1 tabak fasulye etsiz ve 1 dilim ekmek
ara 2 dilim karpuz
ve bir tanede türk kahvesi içtim işte böyleee.. bende yorumlarınıza açığım.. :)
Ben de çok beğendim senin menünü :) mercimek çorbası ve kahve beni çok tutuyor sürekli tüketmeye çalışıyoruımm :)
merhabalar..
burayı yıllardır okuyup, ilk defa bugün mesaj yazıyorum :) ben de bu grupla zayıflamak istiyorum. bir süredir abarttım ve gittikçe iştahıma engel olamamaya başlıyorum. işin açığı korkmaya başladım, kaç haftadır dikkat edeceğim diyorum ama hala aynı. kilom 50,5 ve ideal kilom 47. 3,5 kilo vermem lazım. yarından itibaren diyete başlıyorum. umarım sizinle birlikte başarırım.
hoşgeldin canım ya neler yediğinide paylaş bizimle yaz sık sık :) kolay gelsin...merhabalar..
burayı yıllardır okuyup, ilk defa bugün mesaj yazıyorum :) ben de bu grupla zayıflamak istiyorum. bir süredir abarttım ve gittikçe iştahıma engel olamamaya başlıyorum. işin açığı korkmaya başladım, kaç haftadır dikkat edeceğim diyorum ama hala aynı. kilom 50,5 ve ideal kilom 47. 3,5 kilo vermem lazım. yarından itibaren diyete başlıyorum. umarım sizinle birlikte başarırım.
merhabalar..
aa bir de 45 dakika bisiklet, 1 saat yüzme, 15 dakika sauna :) fazladan olan grissiniyi yakmışımdır di mi :))
reyhan_55, BlackSwann, winter1 çokk teşekkür ederim, hoşbulduk :)
canım boyum 1,58. kiloyu bölgesel alıyorum, direk basenlerdenen düzgün halim 46-47. bugün yediklerimi yazayım;
sabah light sütle birlikte 4 kaşık yulaf ezmesi ve 3 çekirdekli siyah üzüm.
arada bir grissini
öğlen bir elma, bir kivi, 3 yemek kaşığı yoğurt. bir dilim light ekmek.
ara 2 grissini
akşam tavuklu salata, bir grissini (bu grissini arsızlıkltan) :))
Süper spor yapmışsın ! Tüm gün yediklerini yakmışsındır ne grissini :)
Bu yediklerinle doydun mu ?
Yemek olarak sadece tavuk görünüyor menüde.
Kaç kilosun? Ne kadar zamanda kaç kiloyu hedefliyosun?
reyhan_55, BlackSwann, winter1 çokk teşekkür ederim, hoşbulduk :)
canım boyum 1,58. kiloyu bölgesel alıyorum, direk basenlerdenen düzgün halim 46-47. bugün yediklerimi yazayım;
sabah light sütle birlikte 4 kaşık yulaf ezmesi ve 3 çekirdekli siyah üzüm.
arada bir grissini
öğlen bir elma, bir kivi, 3 yemek kaşığı yoğurt. bir dilim light ekmek.
ara 2 grissini
akşam tavuklu salata, bir grissini (bu grissini arsızlıkltan) :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?