50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünüm;

[1] ülker kalbim ton balığı light(sitede kalorisi yoktu ben yazıyorum ) 1 adet 113
[2] Nesfit Sade (30 gr +125 ml yağsız süt) 1 PORSİYON 151
[3] Knorr Çabuk Çorba (Domates) 1 paket 84
[4] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[5] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 200 gr 118
Toplam : 729 kal.

Akşama da bir bardak yarım yağlı tarçınlı süt içeceğim ..

Kızlar topikte yeniyim tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Allah aşkına, benim boyum 1.57 kilom 53. kilo almaya çalışanlardanım benim. bence abartma kilon gayet iyi.
eğer bel bölgeni eritmek istiyorsan bu az yemekle olmaz sporla olur. eğer yapabiliyorsan haftada 2-3 kez spor yap yeter, az yeme hasta olursun sonra (
eğer eritemiyorsan da bence kafaya takma şimdiki kıyafetler hep bizim gibi göbekliler için :))

Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim
Kesinlikle yazdıklarımda samimiyim.Sanırım bu biraz yaşımlada ilgili :/ Çok zayıf manken gibi arkadaşlarım var yanlarında kendimi rahatsız hissetmemden kaynaklanıyor kiloyla ilgili biraz aşırı takıntım.Kendimle barışık olabilmem lazım.
Ama yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum.49 - 50 civarının üstüne çıkmamaya çalışarak saat 7 8 den sonra yemek yemeyerek ve haftada 3 4 gün -arttırabilirsem çok iyi - spor yapmaya karar verdim.Kahretsin ki annemin genetiğini almışım hiç göbeğim yok hatta dümdüz ama o pantolon giyince ya da dar t-shirt yandan çıkan yağlar oluyor ya o işte birde basen Ama şuan bir haftalık sporla bile daha iyi görünüyorlar özellikle de basen

Tekrar teşekkür ediyorum sizden değerli fikirlerinizi aldığım için çok mutluyum

canım sen zaten incecik bişeysin anladığım kadarıyla kalçanı eritmek içinde ender saraçın 10 haraketi var internetten bir araştır her gün onları yap birde eğer imkanın varsa eve leg magic diye bir alet var arkadaşım baya faydasını gördü ondan alabilirsin ama diyet falan yapma ya kendine eziyet etme abur cuburu çıkar birde beyaz ekmek yerine kepek ye o kadar bence

canım bu süper.. gerçi bazı arkadaşlar bu kadar az kalorinin sağlıksız olduğunu düşünsede ben 1000in üstüne çıkmak istemiyorum şahsen çünkü zaten kilomuz az ve benim vücudum anca 1200 kalori falan yakıyor :/

bende menümü yazmak istiyorum
sabah 1 dilim k.e. 1 kk eyaz peynir bir ufak kaşar ve domates
ara 5 tane yeşil erik
öğlen 1 kase mercimek çorbası ve 1 dilim ke
ara 1 muz
akşam 1 tabak fasulye etsiz ve 1 dilim ekmek
ara 2 dilim karpuz
ve bir tanede türk kahvesi içtim işte böyleee.. bende yorumlarınıza açığım.. :)

Ben de çok beğendim senin menünü :) mercimek çorbası ve kahve beni çok tutuyor sürekli tüketmeye çalışıyoruımm :)

Ben de çok beğendim senin menünü :) mercimek çorbası ve kahve beni çok tutuyor sürekli tüketmeye çalışıyoruımm :)

günaydınnn! evet bencede ama mercimek çorbası en kalorili çorbalardan birir aslında eğer içiyorsan sonrasında sadece hafif bir sebzeye tüketmek lazım kahveye gelince haklısın özellikle nescafe çok tok tutuyorç

[1] yarım yağlı süt 250ml 1 bardak 120
[2] Elma 1 ADET 60
[3] Pınar Light Yoğurt 200 GRAM 99.4
[4] Nesfit Sade (30 gr +125 ml yağsız süt) 1 PORSİYON 151
[5] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[6] Prinç Pilavı (Yarım porsiyon) 1 1/2 porsiyon 163
[7] Kış Türlüsü 1 PORSİYON 238
Toplam : 941.4 kal.

Böyle bir gün :)

u misafirlikler yüzünden diyetim sekteye uğruyor.gündüz gayet güzel besleniyorum sonra yaptıklarım bosa gidiyor.dün aksam bebek görmeye gittik.tabakta var 6 çeşit.bende yemesen olmaz.sürekli ye ye diye dürtüyorlar.ben de ne yapıyım bir küçük dilim su boreği,1 dilim baklava,yarım kete,cikolata soslu kurabiye yedim.daha da dürtüyorlar tabi.ben de bukadar yeter dedim.ardından 10 da eve geldik.ben de nasıl tolere etsem bu kalorileri diye düsündüm.yarım saat bantta yürüdüm,260 kalori yaktım,ardından limonlu su içtim.12 de uyudum,sabah ta aksamın acısını cıkarmak için 3 k. yulaf,1 b. süt,1 kaşık kuru üzüm,2 k.erik,1 k.keten tohumu karıstırıp yedim.

türk halkı olarak su aksam ikramlarını azaltsak 3çesitten fazla yapmasak,sütlü tatlı,salata ve börek gibi daha masum ikramlar hazırlasak kilo alımı azalacak.bu hafta da 2 yere gidecegiz ,ben bu gidişle sizden daha zor kilo verecegim.

merhabalar..

burayı yıllardır okuyup, ilk defa bugün mesaj yazıyorum :) ben de bu grupla zayıflamak istiyorum. bir süredir abarttım ve gittikçe iştahıma engel olamamaya başlıyorum. işin açığı korkmaya başladım, kaç haftadır dikkat edeceğim diyorum ama hala aynı. kilom 50,5 ve ideal kilom 47. 3,5 kilo vermem lazım. yarından itibaren diyete başlıyorum. umarım sizinle birlikte başarırım.

kolaylıklıar diliyorum o zaman, kilo vermek zor iş.:) ama 1 hafta gecti mi beden bu duruma alısıyor. bu arada boyunuz kaç

hoşgeldin canım ya neler yediğinide paylaş bizimle yaz sık sık :) kolay gelsin...

Hoş geldiiiin :) inşallah istediğin kiloya kavuşursun.. senin 3,5 benim de 4,5 vermem lazım :)

Sabah:
Nesfit Sade (30 gr +125 ml yağsız süt) 1 PORSİYON 151

Öğlen :
Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Sütaş Light Ayran 0.3 LİTRE 99
Kış Türlüsü 1 PORSİYON 238

İkindi:
Eti Form Mısır Ve Pirinç Patlağı 0.5 PAKET 68.5
Elma 1 ADET 60

Akşam:

Pınar Light Yoğurt 100 GRAM 49.7
Knorr Çabuk Çorba (Domates) 1 paket 84

Toplam : 805.2 kal.

reyhan_55, BlackSwann, winter1 çokk teşekkür ederim, hoşbulduk :)

canım boyum 1,58. kiloyu bölgesel alıyorum, direk basenlerden en düzgün halim 46-47. bugün yediklerimi yazayım;

sabah light sütle birlikte 4 kaşık yulaf ezmesi ve 3 çekirdekli siyah üzüm.

arada bir grissini

öğlen bir elma, bir kivi, 3 yemek kaşığı yoğurt. bir dilim light ekmek.

ara 2 grissini

akşam tavuklu salata, bir grissini (bu grissini arsızlıkltan) :))

aa bir de 45 dakika bisiklet, 1 saat yüzme, 15 dakika sauna :) fazladan olan grissiniyi yakmışımdır di mi :))

herkes ne kadar az yiyor ya,moralim bozuldu şimdi.ben hergün tatlı yiyorum

sabah:1 dilim ekmek,peynir,3 zeytin,1 ç.k tahin pekmez,maydonoz,dereotu

ara:yesil çay
sabah 35 dak bantta yürüdüm.simdi pilates yapacagım
öğle 12:30=yoğurtlu kabak salatası,1 dilim ekmek yada 10 badem yerim

ara:Arkadasları çaya cagırdım alt tabanı i kek,uzeri muhallebili tatlı yaptım ondan 1 dilim yiyecegim.

aksam :arkadaslara gidecegiz,bakalım hayırlısı.sürekli davet olunca diyeti sizin gibi yapamıyorum

aa bir de 45 dakika bisiklet, 1 saat yüzme, 15 dakika sauna :) fazladan olan grissiniyi yakmışımdır di mi :))

Süper spor yapmışsın ! Tüm gün yediklerini yakmışsındır ne grissini :)

Bu yediklerinle doydun mu ?
Yemek olarak sadece tavuk görünüyor menüde.
Kaç kilosun? Ne kadar zamanda kaç kiloyu hedefliyosun?

yediklerimle doydum doymasına da gece tatlı krizine girdim yulaf ezmesini ben 3-4 yıldır yiyorum kahvaltımda onu değiştirmedim. bugün de aynı. ara öğünde yarım paket form bisküvi yedim 85 kal. az önce öğle yemeğimde de 3 yemek kaşığı nohut, 2 salatalık, 3 yemek kaşığı da yoğurdu karıştırıp yedim. akşam ne yerim bilmiyorum :) bugün spora gitmeyeceğim evde hareket yaparım anca :/

50,5 kilom, 47 olmam lazım ama uzun süre diyet yapmak istemiyorum. çikolaaataaaaaa

Canim ya ne kafdar az yiyosunuz hakkaten siz massallah ya aslinda ayni sayiliriz bende 51 kiloyum 158 boyum bende 46 olmak istiyorum
Bugun yediklerime gelirsek hep disardaydim ne yazikki aksama kadar pek firsatim olmadi biyerde oturup salata falan yemegede
Sabah yarim simit ve sekersiz cay
Oglen bir tane kiymali borek
Aksam 1 kasik bulgur pilavi,1 biftek,1 kase yogurt ve yarim dilim k.e.
Ara karpuz yicem simdi icim yaniyor cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…