50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen canım ya.. en güzeli aynanın karşısında kendini iyi hissettiğin kiloda olmak. yoksa herkes bir şey söylüyor. kaç kişi biraz kilo al diyor bana, sinir oluyorum.

sonunda kilo vermisim 54,300 gosterdi tok karnina sabah tartilacagim cok merak ediyorum ac karnina ne cikacagim sabah 1 dilim ekmek 7 zeytin 1 kucuk domates oglen salata aksam 1 kasik pilav ve 2 kasik nohut yedim sabahi sabirsizlikla bekliyorum

Kızlar sonunda - dün çok düzensiz beslenmeme rağmen- 57'li rakamları geride bırakıp 56.8 olmuşum bu sabah şükür :)

Kizlar merhaba nasilsiniz?

Esenruzgar sen demek gizli gizli burda da takiliyon

Kizlar benim de kilom 58.8. Hedefim 52. cok sisman hissediyom kendimi Zayiflamam lazim:) siz neler yapiyorsunuz kizlar zayiflamak icin? Tuyonuz var mi?

selam forumdasim .. 50-59 kiloyu gorunce dikkatimi cekti.. 2 yikda 15 kilo verdim.. belki goze az geliyor. ancak hayat seklimi aldigi icin takmama ragmen hala zayifliyorum. hatta cevremdekiler birak artik zayiflama diyorlar ama diyet falan yaptigim yok.. dun 50 kiloyu gordum. hedefimdi.. ama demen gibi hala kendimi kilolu hissediyorum.. allah izin verirse aynen yeme seklime devam edecegim. hatta sabah guzel 1 yarim tost yedim... bi tavsiye istersen de herseyde ye az ye.. hicbieyde gozum de kalmadi.. bol bol hareket et, usenme.. hatta 2 dakikalik hareketlerim vardi. hep onu yaptim.. belki kalori olarak cok verdirmedi ancak beni zayiflama moduna iyice soktu..

Naber sekerim. Bak burda da buldum seni. Bende ideal kiloma baktim da sizin muhabbetleri okuduktan sonra 57 diyo. Bende oldu dedim. Benim icin 57 coooook. Hemde baya cok. Benim 52 falan olmam lazim:) benim baktigim sitelerde mi sorun var acep?

Canim cok iyi kilo vermissin ya fistik gibi olmussundur simdi sen?
Canim zaten sadece kilo vermek icin degil verdigimiz kiloyu korumamaiz icin de devam etmek lazim. En guzeli dedigin gibi herseyden az yemek. Isin sirri burda sanirim:) ve harekette:) tesekkurler:) demekki oluyormus dedirttin ve bana umut oldun canım:) opuyorum:)

kesinlikle canim sakin pes etme.. kendim cok umutsuzluga kapildigim zamanlarda forumdaki zayiflama basari hikayelerini okudum.. bir de demen gibi fistik gibi zayif unlulerimizin fotolarini inceledim siksik. ne giymisler, nasil makyaj yapmislar falan derken insan baya gaza geliyor.. bir de sunu anladim iyi birsey yapacaksan sakin cevrenden destek bekleme' herkes onune kotek koyar.. bana ne varda hareket ediyorsun sanki zayiflayacaksin sen de o bogaz varken zayiflamayi unut diyenler, .. simdi saskin saskin baya zayiflamissin diyorlar:) sakin pes etme.. cevrendekilerin cok zayiflamissinlari duyacagin gunlere odaklan. sonra da giyecegin ' uzerinde mukemmel duracak kiyafetleri hayal et' muthis zevkli oluyor....

Evet canim zaten umutsuzluga kapildikca giyecegim kiyafetleri dusunuyorum:) o gunler gelecek mi acaba? Insallah
Destek konusunda da haklisin canım:) Insanlar iki tip ya kiskanirlar sen boyle iyisin sakin zayiflama derler. Sana kilo yakisiyo derler Yada sen zaten zayiflayamazsin derler napcan iste insanoglu bide babam her defasinda kilo alsam dahi sen zayiflamissin demiyor mu sinir oluyorum

Kilo verince ilk gidecegim kendime daracik bi kot alcam. Altina da bi topuklu ayakkabi:) kiloluyken topuklu giyince kendimi dev gibi hissediyorum da:) popo falan cikiyo iyice:)
Ustune de askili bi badi:) yada iste ustumde guzel durmaz diye denemedigim bi suru seyi deneyebilecegim:) paso alisveris yapcam. Cok osledim alisveris yapmayi simdi sadece idarelik seyler aliyorum. Insallah gardrobumu bastan yenilicem:)

Sagol canim nacizane tecrubelerin icin:)

:) rica ederim cici.. demek ki herkes ayni seyleri duyuyor.. aynen annemde zayifladin cirkin bisey oldun diyor. cillerin fakan cikti diyor.. aynen hedef kiloma geldim' dar bi kot cektim ve giydim topuklu ayakkabiyla:) ha gayret insaallah biraz daha zayiflariz..... basarilar.. istedigin kiloya ulasinca haber et beni olur mu? merakliyimdir:)

Tamam canim haberdar ederim tabiki.
Bi zayiflayaydim.. Umarim senin yolundan gelirim bende. Cekerim kotu altima:) napalim duycaz baZi seyleri sinir olcaz ama zayif olmanin hazzi paha bicilemez:) sen daha ii bilirsin opuyorum cnm. Cok ii geldi seninle konusmak:)

Naber sekerim. Bak burda da buldum seni. Bende ideal kiloma baktim da sizin muhabbetleri okuduktan sonra 57 diyo. Bende oldu dedim. Benim icin 57 coooook. Hemde baya cok. Benim 52 falan olmam lazim:) benim baktigim sitelerde mi sorun var acep?

İyiyim sekerim, senden naber?
Takil bana hizli yasa
Yasini da yazacaksin oyle hesaplanmasi lazim. Bir de dukanin sitesinde hesapla bakalim

Evet basta kimse inanmiyor ama simdi herkes sok geciriyor bana. Etrafimdakilerde az yemeye basladi hatta :)
Eski kiyafetlerime girebilsem keske diyordum, simdi onlar bile genis geliyor.

rica ederim canim. optum bende/ en kisa zamanda fit olmus haberlerini alalim ins:)

:)) hatta insanlarin o zort olmus bakislarini izlemek super eglenceli. insaallah kilomuzu muhafaza edebilirz ya.. aynen kiyafatler genis geliyor.. hatta moral olsun diye gicikligina pantolonlarimi catal igne ile tutturuyorum:) biraz daha verirsem o kiyafetleri tamamen iptal edip sifirdan giyinecegim insallah:)

bir haftadir yatiyordum felaket derecede grip oldum agir mi agir olanindan
istemeden kilo verdim istahim kesildi..(sukur iyilestim bugun ).. zaten diyetteydim yaziyordum buraya arada...
insallah geri almam kilolari...:2::2::2::2:

2 dakikalik dedigin hareketler nelerdir canim merak ettim?

Ben kiyafet almaz oldum. Cunku yeni aldiklarim da genis gelmeye basladi. O yuzden sabit kiloma ineyim oyle alcam.
Canim sen kiloyu koruma doneminde kacamaklar yapiyormusun?
Neler yiyorsun, nelere dikkat ediyorsun? Egzersiz yapiyormusun?

bir haftadir yatiyordum felaket derecede grip oldum agir mi agir olanindan
istemeden kilo verdim istahim kesildi..(sukur iyilestim bugun ).. zaten diyetteydim yaziyordum buraya arada...
insallah geri almam kilolari...:2::2::2::2:

Gecmis olsun. Bahanesine devam et diyete..

Son düzenleme:
kızlar selam :) ben bugün mükemmel bir kahvaltı yaptım, akşam makarna ve tavuk yedim pazar gününün hakkını verdim kısaca ehehhe. yarından itibaren diyete devam. hepinize iyi haftalar canlar

Ben kiyafet almaz oldum. Cunku yeni aldiklarim da genis gelmeye basladi. O yuzden sabit kiloma ineyim oyle alcam.
Canim sen kiloyu koruma doneminde kacamaklar yapiyormusun?
Neler yiyorsun, nelere dikkat ediyorsun? Egzersiz yapiyormusun?
ah canim bende o gunleri gorebilecek miyim acaba? Ben kilo vereyim herseye raziyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…