50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar selam,

Ben uzun süredir 60-69 kilo aralığına yazıyordum ancak dün öğrendim ki 57 kiloya düşmüşüm. İlk aşamada hedefim 50 kilo, uzun dönemde 48. Çünkü 50 den sonra direnç gösteriyor vücudum ve diyetle onun altına inemiyorum, sıkılaşma düzenli spor gerekli. Bir süre buralarda takılayım bakalım.

Bu sabah kibrit kutusu kadar beyaz peynir
iki dilim kaşar peyniri
bir dilim kepek ekmeği yedim

Öğle yemeğinde bir tane kızarmış tavuk
yarım dürüm
az salata yedim (öğleyi abarttım)

Akşam da salata ve yanında az et

Akşam altıdan sonra yemiyorum bu benim hilem!

2 ay içinde zayıflayıp eski sevgilimi köpek etmeliyim. Beni kilolu olduğum için o kadar aşağıladı ki, ayrılmak zorunda kaldım.

Tabi bunu asıl kendim için yapıyorum, artık özgüvenli olmak istiyorum bir kadın olarak.

Herkese başarılar iyi şanslar!!!!

Bir parça kızarmış tavuk yedim, bir tane yemedim, Aman allah korusun :)

Bende bugün tartıldım. Kilom 57.2 çıktı. Hedefim 50.

Hepimize kolay gelsin arkadaşlarr

Kizlar boylariniz kac?
Benim de hedefim 50. Suanki kilom 53. 67'den indim bu kiloya. Bu hafta egzersiz pek yapamadigim icin veremedim kilo. Sadece az yemeyle zayiflanmiyor, egzersiz de sart!

Sizlere de basarilar diliyorum.

Merhaba kizlar , 2 bucuk ay once dogum yaptim ve kilolari vermeye calisiyorum aksam belli bir saatten sonra yemek yememnn cok faydali oldugu dusunuyorum fakat zeyno 6 cok erken bir saat degilmi kacta uyuyorsun ve aksamlari cok acikirsan ne yapiyorsun?

gunaydın
sabah tartıldığımda 51.40 geldi .dun pek birsey yemedım ama aksam abarttım 2 tabak kısır yedım yatmadan da 1 dılım baklava ama 51,60 geldim sasırdım .Ben suna karar verdım ben aksamları dayanamıyorum bu sebepten gün boyu yememı kısmaya calısacagım bol bol meyve yıyecegım insallah dedıklerıme uyarım herkese bol sabırlar

zeyno sende inşl istediklerini yaparsın erkeklerin hepsi aynıı kilolu bayanları nedense fazlalık olarak görüyorlar gıcıklar.

bayanlar bir arkadaşımız liste yapsın ve 1 haftada kim ne kadar kilo vermiş bilelim bugün topige giren arkadaşlar kilosunu boyunu yazsın bir arkadaşımız gönüllü olsun bu işi üstlensin ben bir üst yazıda boyumu ve kilomu yazmıştımm.

selam kızlar yaklasık 1 haftadır giremiyorum,memlekete gitmiştim.annemın leziz yemeklerını yiyip geldim,ama tartılmadım ancak kılo aldıgımı hissediyorum.
yeni arkadaslar da katılmıs aramıza ne güzel cogalmısız.

selam kızlar yaklasık 1 haftadır giremiyorum,memlekete gitmiştim.annemın leziz yemeklerını yiyip geldim,ama tartılmadım ancak kılo aldıgımı hissediyorum.
yeni arkadaslar da katılmıs aramıza ne güzel cogalmısız.

günaydın..
bende aranıza katılmak istiyorum :)
kilom 57 ben 53 olmak istiyorum ama sanırım kilo az olunca çok daha yavaş ve zor gidiyo o zamanda uzun süre şunu bunu yeme sinir oluyo insan..60 dım 57 oldum..

belli bi diyet var mı ortak uyguladığınız yoksa herkes kendisimi yapıyo?
ben akşam 6 dan sonra yemeyerek kilo verenlerdenim yine aynı formülü uyguluycam..
sabah çok sıkı bi kahvaltı yaptım zaten..450 kalorilik..
ama ilk 2 akşam zor geçiyo hayırlısı inşallah yemeden atlatırım..

günaydın..
bende aranıza katılmak istiyorum :)
kilom 57 ben 53 olmak istiyorum ama sanırım kilo az olunca çok daha yavaş ve zor gidiyo o zamanda uzun süre şunu bunu yeme sinir oluyo insan..60 dım 57 oldum..

hoşgeldiniz öncelikle.
burda herkes gun içinde yediklerini, içtiklerini,yaptıkları kaçamakları paylasıyor.belli bir diyet yapan var yapmayan var.ama ben buradaki arkadasların tavsiyesiyle kalori sepeti.com sitesinden faydalanıyorum.yediklerimi giriyorum o otomatık hesaplıyor.1300 kaloriyi gecmemeye calısıyorum

teşekkürler ..aynen bende ordan bakıyorum kalorilere..bende 1100-1300 civarında kalmaya çalışıyorum ama 2 gün tutuyo sonra bi bakmışım 1800 olmuş oysa geçmesem hemen kurtulucam kilolardan..

1] Elma 2 ADET 120
[2] Tarçın 5 GRAM 13
[3] Kepekli Ekmek 2.5 DİLİM 137.5
[4] Nesfit Sade (30 gr +125 ml yağsız süt) 1 PORSİYON 151
[5] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 200 gr 118
[6] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200

şimdilik 740 :) az biliyorum ama bugün yerimden kalkasım yok .. Bu kadar yeter :)

slm kızlar sabah mnüm aç karnına bir bardak yeşil çay sonra mıhlama yaptım trabzondan geldi mısır unu dayanamadım yaptım neyse 2 dilim tam bugday ekmekgi 3 tne zeytin bi çatalda peynir bir bardak cok az şekerli çayy. öglende ayran 5 6 tanede mangalda köftee bi dilimde tam bugday ekmegi birazda kabak kızartmadı bu kadar kızlar şimdide yeşil çayımı içicem 5 gibide bi yürüyüş tamam olcak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…