50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah canim bende o gunleri gorebilecek miyim acaba? Ben kilo vereyim herseye raziyim:)

Görürsün inşallah canım merak etme..
Ben artık böyle 50'li kilolara dönemiycem sanmıştım, hatta 55'in altına düşmek hayal gibiydi. Ama oldu. Şimdi de evlendiğim günkü kiloma dönmeyi hayal ediyorum.
Akşamları sadece yoğurt ve pul biber ye , gör bak nasıl kilo veriyorsun :)

Saol canim ya.. Insallah:) gobekte bi eksilme var zaten farkediyorum:) o zaman bu aksam yemeginde sadece yogurt ve pulbiber yiyiyorum:) optum canım:)

kızlarr dün biraz falz kaçırdım anneler güü falan diye ailecek kahvaltıydı yemekti derken akşam yememdim ama bişey yazamadımda bugünkü menüme geliyim en iyisi
9.00 - 1 adet kepek ekmekli beyaz peynirli sandwich
13.00 - 1 kase domates çorbası ve 1 dilim ekmek
16.30 - 1 kase yoğurt ve 1 köfte
19.00- 1 dilim kepek ekmeği,1 kase tavuk sote
20.00- bir kaç erik ve üzüm
çay içiyorum şimdi birşey yemem daha zaten

Ben de 1 haftadir diyetteyim, 50-59 kilo grubu bana uygun dedim.
kilo bildirim gunu filan, menuleri yazma var mi herseyi okuyamadim malesef.
Umarim amaclarimiza ulasiriz birbirimizi gaza getiririz.

Ben de 1 haftadir diyetteyim, 50-59 kilo grubu bana uygun dedim.
kilo bildirim gunu filan, menuleri yazma var mi herseyi okuyamadim malesef.
Umarim amaclarimiza ulasiriz birbirimizi gaza getiririz.

Ben cumalari tartiliyorum acikcasi baska bir baslikta daha yaziyorum cunku menulerini de her gun yaz canim yorumlariz birbirimizi hep destek tam destek :)

merhaba uzun uzun sayfaları okuduktan sonra ben de yazmaya karar verdim çünkü tek başıma birkaç gün dayanabiliyorum sonra yine bırakıyorum işin ucu kaçıyo.sizlerle beraber kilo verebileceğime inanıyorum.bu arada ben nesfitin 14 gününü denemeye karar verdim.bu sabah başladım sabah ve öğlen öğünlerinde onu yemeyi düşünüyorum ve akşamları da evde ne varsa ekmeksiz olarak ondan yicem.arada acıktığımda ise meyve veya form bisküvilerinden yemeyi düşünüyorum.umarım hepimiz hedeflerimze ulaşırız.bu sabah yediklerim; 1 kase nesfit, 3 adet badem, 1 bardak şekersiz çay

merhabalar diyetlere bakınca en uygunu burası oldugunu gördüm bende 58.5 kilodayım boy 1:56 ama en az 4 kilo vermem lazım benim bölgesel basen ve göbek var inşl bir an önce veririm az yememe ragmen kilo veremiyorum bu durum beni daha cok sinir ediyor.

gunaydın herkese

dün akşam cok inceledim ve buranın benım ıcın yararlı olacagını düşündüm 52.60 kıloyum 49 kılo olmak istiyorum hemde hemen .bogazım acayıp acık buldugumu yutuyorum fakat bugun gıdıp nestle nesflt alıp 14 gun onu yıyecegım araları meyva ıle desteklıcem .sımdı yesıl cay ıcıyorum kahvaltı henuz yapmadım umarım en kısa zaman da verırım spora gelınce suan hıcbır sey yapmıyorum

Hadi arkadaşlar kimse yok mu yaaaaa kılo vermek istedeyen birbirimize destek olalım

ben deeee taze düştüm bu topiğğeeee :) evlendıkten sonra 5 kılo aldım ... boy 158 kılo 56 kendımı pıknık tupu gıbı hıssedıorum :) hedef 50...

bugunkü listem sabah yağsız peynırlı omlet 6 zeytın sekersız cay..

ara: yarım muz 1 su bardağı süt..

öğlen : haslanmıs yumurta 1 su bardağı ayran 1 domates..

ara 1 bardak süt

aksam:3-4 yemek kaşığı taze fasulye , 1 yemek kaşığı pirinç pilavı salata 1 bayrak ayran

yatmadan 1 bardak süt

arkadaşlar slm bende artık burdayım boy 159 kilom 58.500
doğum kilolarımı verdim ama hedefim 55
inşallah başarılı oluurm
mneülerimi ben düzenli olarak bi ajandam var oraya yazıyorum ve neyi nekadar yediğimde ortaya çıkıyor
burayada yazacağım

ben şimdi nette bakınıyorumda yulaf ezmeside iyi gibi bugun aksam ilk işim nestle nesfit ve yulaf ezmesi almak hadi bakalım

arkadaşlar
öğlen menümü paylaşyım
100gr donduma 200cal.
2 kaşık pilav 2 kaşık patates biraz salata
dondurma yiyince yemek fazla yemedim

Çok sade bir menü. Sürekli böyle mi yiyorsun ?
Kalorisi de az görünüyor.
Süt ayran felan olması da güzel.

Son düzenleme:
Çok sade bir menü. Sürekli böyle mi yiyorsun ?
Kalorisi de az görünüyor.
Süt ayran felan olması da güzel.

canım istedği zaman mevsim meyvelerinden yiorum erik yeni dünya filan ama abartmadan 10 erik 5 yeni dünya yada çok canım çekerse sütle beraber 1/2 muz.. birde gece yatmadan multivitamınımı de alıorum.. ewet süt ve ayran protein ağırlıklı ama yağ ve karbonhidratta az mıktarda var, kemıklere ve kas yapısını korumaya faydalı,tok tutuyor,ve kalorisi az.. ilk 2-3 gün mide daha fazlasını istıyor.. o yuzden o 2-3 gun çaktırmadan normalden diyete dogru dönuyorum.. sonrası bu sekılde.. pazartesi basladım..pazar gunu annemlerde kızkardesımın dogum gunusunde eşimin çektiği fotomu gorunce çok korktum :S

bende sabah 1 dilim ekmek beyaz peynir salata ve domates yedim öglen nesfit yedim bir kase ama 1 tabak makarna yedim 1 saat önce akşam yemegi yemeyecegim artık bir yerden kısmam gerekir ve aynı zamanda metabolizma hızlandırıcı cay içiyorum günde 1 veya 2 bardak ta yeşil cay içiyorum.yarından itibaren limon bal ve tarcın kürünü yapacagım.

1 saat önce makarna yediysen zaten akşam yemeği yemiş oluyorsun.
Şu nesfit olayı da çok moda oldu.

ooo canım liste mükemmel aferin sana darısı başıma
ya bugün o kadar düzensiz beslendim ki anlatamam 2 gündür düzenim bozldu resmen bugün sabah 7.30da kalkmama ragmen aceleyle çıktım 11 bucuk gibi ice tea ile 2 dilim pizza yedim dışardaydım hiç diyet bişey yoktu salatada yiyemedim sabah sabah
sonra erkek arkadaşımdan 2 çatal cheesecake aldım ve 2 ısırık tavuklu sandwich
sonrada 1 galeta ve 3-4 çatal mantarlı tavuk
şimdide yeşilçay içiyorum yarın tartı günü çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…