ah canim bende o gunleri gorebilecek miyim acaba? Ben kilo vereyim herseye raziyim:)
Saol canim ya.. Insallah:) gobekte bi eksilme var zaten farkediyorum:) o zaman bu aksam yemeginde sadece yogurt ve pulbiber yiyiyorum:) optum canım:)Görürsün inşallah canım merak etme..
Ben artık böyle 50'li kilolara dönemiycem sanmıştım, hatta 55'in altına düşmek hayal gibiydi. Ama oldu. Şimdi de evlendiğim günkü kiloma dönmeyi hayal ediyorum.
Akşamları sadece yoğurt ve pul biber ye , gör bak nasıl kilo veriyorsun :)
2 dakikalik dedigin hareketler nelerdir canim merak ettim?
Ben kiyafet almaz oldum. Cunku yeni aldiklarim da genis gelmeye basladi. O yuzden sabit kiloma ineyim oyle alcam.
Canim sen kiloyu koruma doneminde kacamaklar yapiyormusun?
Neler yiyorsun, nelere dikkat ediyorsun? Egzersiz yapiyormusun?
basen hareketleri vardi onlari yaptim. kalca agrilari cekiyordum' tv de bir doktor gosterdi onlari yaptim..tabii arada kolbasti ve mezdeke kacirdim :)
evet kiloyu koruma doneminde kaciriyorum. dun sabah tost yedim' oglen kizartma yedim' aksam cok az yedim... cok yemek bir yandan iyi oluyor.. a a a cok yedin hemen kendine gel uyarisi yapiyorum kendime, durumu bir kac ogun icinde topluyorum...
Ben de 1 haftadir diyetteyim, 50-59 kilo grubu bana uygun dedim.
kilo bildirim gunu filan, menuleri yazma var mi herseyi okuyamadim malesef.
Umarim amaclarimiza ulasiriz birbirimizi gaza getiririz.
Hadi arkadaşlar kimse yok mu yaaaaa kılo vermek istedeyen birbirimize destek olalım
ben deeee taze düştüm bu topiğğeeee :) evlendıkten sonra 5 kılo aldım ... boy 158 kılo 56 kendımı pıknık tupu gıbı hıssedıorum :) hedef 50...
bugunkü listem sabah yağsız peynırlı omlet 6 zeytın sekersız cay..
ara: yarım muz 1 su bardağı süt..
öğlen : haslanmıs yumurta 1 su bardağı ayran 1 domates..
ara 1 bardak süt
aksam:3-4 yemek kaşığı taze fasulye , 1 yemek kaşığı pirinç pilavı salata 1 bayrak ayran
yatmadan 1 bardak süt
Çok sade bir menü. Sürekli böyle mi yiyorsun ?
Kalorisi de az görünüyor.
Süt ayran felan olması da güzel.
bende sabah 1 dilim ekmek beyaz peynir salata ve domates yedim öglen nesfit yedim bir kase ama 1 tabak makarna yedim 1 saat önce akşam yemegi yemeyecegim artık bir yerden kısmam gerekir ve aynı zamanda metabolizma hızlandırıcı cay içiyorum günde 1 veya 2 bardak ta yeşil cay içiyorum.yarından itibaren limon bal ve tarcın kürünü yapacagım.
ben deeee taze düştüm bu topiğğeeee :) evlendıkten sonra 5 kılo aldım ... boy 158 kılo 56 kendımı pıknık tupu gıbı hıssedıorum :) hedef 50...
bugunkü listem sabah yağsız peynırlı omlet 6 zeytın sekersız cay..
ara: yarım muz 1 su bardağı süt..
öğlen : haslanmıs yumurta 1 su bardağı ayran 1 domates..
ara 1 bardak süt
aksam:3-4 yemek kaşığı taze fasulye , 1 yemek kaşığı pirinç pilavı salata 1 bayrak ayran
yatmadan 1 bardak süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?