slm kızlar sabah mnüm aç karnına bir bardak yeşil çay sonra mıhlama yaptım trabzondan geldi mısır unu dayanamadım yaptım neyse 2 dilim tam bugday ekmekgi 3 tne zeytin bi çatalda peynir bir bardak cok az şekerli çayy. öglende ayran 5 6 tanede mangalda köftee bi dilimde tam bugday ekmegi birazda kabak kızartmadı bu kadar kızlar şimdide yeşil çayımı içicem 5 gibide bi yürüyüş tamam olcak ...
1] Elma 2 ADET 120
[2] Tarçın 5 GRAM 13
[3] Kepekli Ekmek 2.5 DİLİM 137.5
[4] Nesfit Sade (30 gr +125 ml yağsız süt) 1 PORSİYON 151
[5] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 200 gr 118
[6] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
şimdilik 740 :) az biliyorum ama bugün yerimden kalkasım yok .. Bu kadar yeter :)
Benim boyum 158 şekerim kısa olduğumdan daha da tombik gözüküyorum
Merhaba kizlar , 2 bucuk ay once dogum yaptim ve kilolari vermeye calisiyorum aksam belli bir saatten sonra yemek yememnn cok faydali oldugu dusunuyorum fakat zeyno 6 cok erken bir saat degilmi kacta uyuyorsun ve aksamlari cok acikirsan ne yapiyorsun?
gunaydın
sabah tartıldığımda 51.40 geldi .dun pek birsey yemedım ama aksam abarttım 2 tabak kısır yedım yatmadan da 1 dılım baklava ama 51,60 geldim sasırdım .Ben suna karar verdım ben aksamları dayanamıyorum bu sebepten gün boyu yememı kısmaya calısacagım bol bol meyve yıyecegım insallah dedıklerıme uyarım herkese bol sabırlar
belli bi diyet var mı ortak uyguladığınız yoksa herkes kendisimi yapıyo?
ben akşam 6 dan sonra yemeyerek kilo verenlerdenim yine aynı formülü uyguluycam..
sabah çok sıkı bi kahvaltı yaptım zaten..450 kalorilik..
ama ilk 2 akşam zor geçiyo hayırlısı inşallah yemeden atlatırım..
Seninle aynı boydayız. Ama kilo verince de hissediliyor bizde :)
valla arkadasım bende senın kadar yemek yesem kalkmaya dermanım olmaz.otur bir tabak kurufasulye pilav ye bak nasıl enerji doluyosun
Seninle aynı boydayız. Ama kilo verince de hissediliyor bizde :)
Emzirmiyor musun bebeğini?
Kolay gelsin.. Hedef kilo kaç ? Boy kaç ?
Ben kalori sayımı yapıyorum mesela. Herkes bişeyler yapıyor.
Ben de akşam yemeğinden sonra yemiyorum. Eve ancak geldiğim için işten en geç 19:30-20:00 gibi yiyorum ondan sonra yemiyorum ben de...
bugün sabah kahvaltıda 2 dilim cavdar ekmegi 4 zeydin kiprit kutusu kadar peynir ve iki catal çikolata. daha sonra 1 büyük bardak metabolizma hızlandırıcı cay aradan 2 saat sonra yag yakıcı kürümü içtim.öglen kuran günümüz vardı 1 kase kısır 1 poğaca 1 dilim kek yadım şimdi 1 büyük bardak metabolizma hızlandırıcı cay içeçegim akçam 1 dürüm yiyecegim akşam yemeginden sonra tekrar 2 tür kürümü içeçegim bugünlük bukadar çok bile aslında arada oluyor tabi istemedende olsa.
Yemek yedikten sonra benim gibi pişman olan var mı
öncelikle merhabalar :) bende yarın yani pazartesi rejime başlamak istiyorum, boyum 1.62 kilo 59 bazense 60. ilk hedefim 60 sonra 45e inmek istiyorum. Hep beraber bırakı ıcınde olsak super sonuçlar veririz! Herkese sevgiler :)
pardon yazarken yanlışlık yapmısım ilk hedefim 50 olmak :)
Merhaba canım;
Pazartesi rejime başlaman isabetli bir karar olur , tabiiki salı bırakmamak kaydı ileBunun adını da rejim diye adlandırmayalım. Uzun süreli sağlıklı beslenme ...
Aslında boyuna göre balık etli,çoğu kişinin hoş diyebileceği bir fiziğe sahipsin ama 50-53 kiloya kadar da düşebilirsin istersen.
Sana nacizane bir fikrim var ( kendimden bildiğim için konuşuyorum ) 45 kiloya düşme,yakışmaz,iskelet gibi olursun.
Tabı aileden gelen Balık etlılık var bu yüzden aslında cok ınmek ıstıyorum. :) yani zayıf oldugumdada Kılolu gostericem, sanırım :/ 50- 52 kılo civarı olsam bı super olucak .
Canım ben sana şu kadar söylim ben 53 kiloydum diyet yaptım düştüm 42 ye, bizim ailedede var balık etliler bende de kalça göğüs olduğundan kendimi kilolu sanıyordum, bir gün tartıda 43ü görünce aynada bir baktım kendime maf durumdayım, hemen kilo almaya basladım ve spor yaptım, ki en önemlisi de bu, şimdi herşeyi istediğim kadar yiyorum,hatta yediklerimi söylesem ağzın açık kalırama spor yapıyorum hergün ve 50 kiloyum, 36 bedenim hatta 34 bile denebilir, halimden memnunum, bende 50den aşağı düşmemelisin, ama karar seninn :)
hadi ya süper :) ben hele Bi 50 kilo falan olayım da gerisini sonra düşünürüz ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?