50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün sabah kahvaltıda 2 dilim cavdar ekmegi 4 zeydin kiprit kutusu kadar peynir ve iki catal çikolata. daha sonra 1 büyük bardak metabolizma hızlandırıcı cay aradan 2 saat sonra yag yakıcı kürümü içtim.öglen kuran günümüz vardı 1 kase kısır 1 poğaca 1 dilim kek yadım şimdi 1 büyük bardak metabolizma hızlandırıcı cay içeçegim akçam 1 dürüm yiyecegim akşam yemeginden sonra tekrar 2 tür kürümü içeçegim bugünlük bukadar çok bile aslında arada oluyor tabi istemedende olsa.

valla ben de bayılırım mıhlamaya,haftada 1 kez haftasonu da yaparım

valla arkadasım bende senın kadar yemek yesem kalkmaya dermanım olmaz.otur bir tabak kurufasulye pilav ye bak nasıl enerji doluyosun

çok sıkı bi kahvaltı yapmıştım;
2 dilim buğday ekmeği
1 yumurta
2 dilim az yağlı beyaz peynir
3 zeytin
salatalık,domates,yeşil acıbiber toplam (450) kalori..
Öğlen;
1 tabak domates çorbası
yarım porssiyon kabak yemeği
1 dilim buğday ekmeği
1 kaşık yoğurt (400) kalori..
Ara:1 elma
ama çok az harket ettim bugün ve 6 dan önce akşam yemeğimi yiyip dükkanı kapatıcam da acıkmaktan çok,çok yedim gibi geliyo karnım çok toktu tüm gün..
asıl zorluk 6 dan sonra bakalım

Son düzenleme:
Benim boyum 158 şekerim kısa olduğumdan daha da tombik gözüküyorum

Seninle aynı boydayız. Ama kilo verince de hissediliyor bizde :)

Emzirmiyor musun bebeğini?

Kolay gelsin.. Hedef kilo kaç ? Boy kaç ?

Ben kalori sayımı yapıyorum mesela. Herkes bişeyler yapıyor.
Ben de akşam yemeğinden sonra yemiyorum. Eve ancak geldiğim için işten en geç 19:30-20:00 gibi yiyorum ondan sonra yemiyorum ben de...

valla arkadasım bende senın kadar yemek yesem kalkmaya dermanım olmaz.otur bir tabak kurufasulye pilav ye bak nasıl enerji doluyosun

:):) ben normalde bu kadar yemiyorum :) bugün rahatsızım biraz o yüzden böyle normalde 1000 kaloriye tamamlıyorum

Evet emziriyorum canim

Yag yakici kür nedir handancim nasil uygulanir aciklarsan sevinirim

Bende 54kiloyum boyum 1.55, 48 kilo olmak istiyorum ama kendime hakim olamıyorum sürekli canım bişeyler yemek istiyor sofradada doysamda gene yiyesim geliyor

öncelikle merhabalar :) bende yarın yani pazartesi rejime başlamak istiyorum, boyum 1.62 kilo 59 bazense 60. ilk hedefim 60 sonra 45e inmek istiyorum. Hep beraber bırakı ıcınde olsak super sonuçlar veririz! Herkese sevgiler :)

öncelikle merhabalar :) bende yarın yani pazartesi rejime başlamak istiyorum, boyum 1.62 kilo 59 bazense 60. ilk hedefim 60 sonra 45e inmek istiyorum. Hep beraber bırakı ıcınde olsak super sonuçlar veririz! Herkese sevgiler :)

Merhaba canım;
Pazartesi rejime başlaman isabetli bir karar olur , tabiiki salı bırakmamak kaydı ile Bunun adını da rejim diye adlandırmayalım. Uzun süreli sağlıklı beslenme ...
Aslında boyuna göre balık etli,çoğu kişinin hoş diyebileceği bir fiziğe sahipsin ama 50-53 kiloya kadar da düşebilirsin istersen.
Sana nacizane bir fikrim var ( kendimden bildiğim için konuşuyorum ) 45 kiloya düşme,yakışmaz,iskelet gibi olursun.

Tabı aileden gelen Balık etlılık var bu yüzden aslında cok ınmek ıstıyorum. :) yani zayıf oldugumdada Kılolu gostericem, sanırım :/ 50- 52 kılo civarı olsam bı super olucak .

Tabı aileden gelen Balık etlılık var bu yüzden aslında cok ınmek ıstıyorum. :) yani zayıf oldugumdada Kılolu gostericem, sanırım :/ 50- 52 kılo civarı olsam bı super olucak .

Canım ben sana şu kadar söylim ben 53 kiloydum diyet yaptım düştüm 42 ye, bizim ailedede var balık etliler bende de kalça göğüs olduğundan kendimi kilolu sanıyordum, bir gün tartıda 43ü görünce aynada bir baktım kendime maf durumdayım, hemen kilo almaya basladım ve spor yaptım, ki en önemlisi de bu, şimdi herşeyi istediğim kadar yiyorum,hatta yediklerimi söylesem ağzın açık kalır ama spor yapıyorum hergün ve 50 kiloyum, 36 bedenim hatta 34 bile denebilir, halimden memnunum, bende 50den aşağı düşmemelisin, ama karar seninn :)

hadi ya süper :) ben hele Bi 50 kilo falan olayım da gerisini sonra düşünürüz ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…