50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Spor derken neler yapiyorsun canim?

selam sabah kahvaltı
1 fincan çay (2 şeker attım )
5 kaşık nestle nesfit yarım bardak yarım yağlı sütlen
1 salatalık

şimdide yesil çay yaptım onu içicem yavas yavas

gunluk 2,5 litre suda bitecek inş.

akşamda 25 dk. bisiklet çeviricem.....

selam sabah kahvaltı
1 fincan çay (2 şeker attım )
5 kaşık nestle nesfit yarım bardak yarım yağlı sütlen
1 salatalık

şimdide yesil çay yaptım onu içicem yavas yavas

gunluk 2,5 litre suda bitecek inş.

akşamda 25 dk. bisiklet çeviricem.....

slm arkadaşlar
haftasonu annemlerdeydim öyle olunca yedikler,me pek dikkat edemedim
bugünkü menüm
sabah 1 açık çay şekersiz 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 2 çatal menemn 2 zeytin 2 sürüm bal
ara 1 brdk süt ve galeta
suya devam akşama spor

merhabalar kızlar bende bu sabah 2 bardak cay 1bucuk cavdar ekmegi 1 salata domates kibrit kutusundan çok az büyük peynir ve 1 adet zeytin yedim şimdide yeşil cay içeçegim şimdilik bukadar.

kızlar benide aranıza alırmısınız.
ben bir buçuk aydır diyet yapıyorum 63ten 57 kiloya düştüm boyum 1.63

Yag yakici kür nedir handancim nasil uygulanir aciklarsan sevinirim

1 cay bardagı limon suyu 1 yemek kaşıgı su 1 cay kaşıgı tarcın 1 cay kaşıgı bal karıştır iç henüz bende yeni başladım.ama kullananlar cok iyi sonuç almış bununla ilgili yazılar var okuyabilirsin canım.

dun aksam öğlen yerim diye bezelye yapmıstım tuzsuz 1 kasık yag ile ama yenecek guıbı degıldı ıgrencti bende yemekhaneden yogurt aldım içinede nestle nesfit bir bardak onu yıyorum öncesinde de 1 bardak süt içtim fakat artık öglenleri ya nesfit yada salata yıcem havalarda ısındı zaten cok acıkmıyor insan

meraba kızlar bende yenı geldım aranıza..
şimdi boyum 1.56 kılom şuan 57.9
60 kg dan anca 57 düştum dıyet falan yapmadım cunkı yapamıyorum cok üşengecım yaaa hem dogum yaptım sadece gobekde var nasıl verıcem bılmıyorım..ben ac kalarak kılo vere bılıyorum malasef başka turlu yapamıyorum..yıne acıktım ama kendımı tutuyorum..ne olucak benım bu halım yaaaa

sende hoş geldin canım yemeden kilo vernek cok saglıklı olmasa gerek bende zor veriyorum ama yinede az yemeye özen gösteriyorum ac kalarak verdigin kiloları cok cabuk geri alırsın gibi geliyor bana.

sende hoş geldin canım yemeden kilo vernek cok saglıklı olmasa gerek bende zor veriyorum ama yinede az yemeye özen gösteriyorum ac kalarak verdigin kiloları cok cabuk geri alırsın gibi geliyor bana.

canım hakılısın oyle oluyor malasaef ben hayatı boyumca bu kadar kılom olmamışda.evlenmeden once 47 kg ıdım.ama onda da cok zayıfdım.bir dogum yaptım 65kg oldum.şok yanı şimdi57.9yanı 58 de yemezsem kılolar gıdıyor..bu aralar cok iştahım acıldı yıne..her gun cıkolata yıyıroum..hadı bu gunden bende başlayım barı bır53 kg olsam başka bısey ıstemıyorum valla yaa.bu arada hoş bulduk canım

handancım ilk ay ben akşam 7de bitirdim ana öğünlerimi akşamda meve yeşil çay felan içtim hep
en önemlisi asla sporumu aksatmıyorum akşamları en az bi saat sabahlarıda yapmaya çalışıyorum.birazda bünye meselesi sanırım gidio yavaş yavaş.
bu ay kaçamaklar var ama ister istemez oluo zatende :) gün içindede hereketliyim ben çok.sebze yiyorum et çok sevmem.ton balıklı tavuklu salatalar tercih ediyorum nestle nesfit yağsız sütle yiyorum kepek ekmeği tüketiyorum genel olarak hedefim 53 duruma göre sonra 50 için uğraşıcam

Yaaa bu 50 lili kilolar ne kadar sinir bozucuuu, yapışıyor resmen.
Bende doğumdan sonra 69 kiloda çakıldım kaldım. Boyumda 1.51 gözünüzde canlandırın yani o boy ve kiloo yusyuvarla bişidimmmm.
Nerdeyse 6 aylık bir maratonla 69 dan 52,5 kiloya düştüm. Düştüm düşmesinede gel gelelim kilo alımı yine başladı. Mart ayında bi baktım 53 olmuşummm aman ha 52,5 ha 53 dedim önemsemedim sonraa 53 küsürler gelmeye başladı. Cuma günü tartıldığımda 53.9 u gördümmm yıkıldım.

bayanlar bugün topige giren arkadaşlar herkez ismini kilosunu yazsın ve haftaya tekrar yazalım ve 1 hafta içinde kim nekadar vermiş onu görelim.

bu sabah patatesli borek 4 tane
3dılım domates 3 dılım salatalık.
2zeytın cok cok az beyaz peynır..
2bardak cay cok az cıkolata.
oğlen muz erık kıras. he bıde su ıctım..
daha akşam olmadı bır suru şey yedım
nasıl yapıcam ben uffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…