Canım ben sana şu kadar söylim ben 53 kiloydum diyet yaptım düştüm 42 ye, bizim ailedede var balık etliler bende de kalça göğüs olduğundan kendimi kilolu sanıyordum, bir gün tartıda 43ü görünce aynada bir baktım kendime maf durumdayım, hemen kilo almaya basladım ve spor yaptım, ki en önemlisi de bu, şimdi herşeyi istediğim kadar yiyorum,hatta yediklerimi söylesem ağzın açık kalırama spor yapıyorum hergün ve 50 kiloyum, 36 bedenim hatta 34 bile denebilir, halimden memnunum, bende 50den aşağı düşmemelisin, ama karar seninn :)
Yag yakici kür nedir handancim nasil uygulanir aciklarsan sevinirim
kızlar benide aranıza alırmısınız.
ben bir buçuk aydır diyet yapıyorum 63ten 57 kiloya düştüm boyum 1.63
kızlar benide aranıza alırmısınız.
ben bir buçuk aydır diyet yapıyorum 63ten 57 kiloya düştüm boyum 1.63
meraba kızlar bende yenı geldım aranıza..
şimdi boyum 1.56 kılom şuan 57.9
60 kg dan anca 57 düştum dıyet falan yapmadım cunkı yapamıyorum cok üşengecım yaaa hem dogum yaptım sadece gobekde var nasıl verıcem bılmıyorım..ben ac kalarak kılo vere bılıyorum malasef başka turlu yapamıyorum..yıne acıktım ama kendımı tutuyorum..ne olucak benım bu halım yaaaa
aramıza hoş geldin canım iyi kilo vermişsin darısı bizlere
sende hoş geldin canım yemeden kilo vernek cok saglıklı olmasa gerek bende zor veriyorum ama yinede az yemeye özen gösteriyorum ac kalarak verdigin kiloları cok cabuk geri alırsın gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?