bayanlar bugün topige giren arkadaşlar herkez ismini kilosunu yazsın ve haftaya tekrar yazalım ve 1 hafta içinde kim nekadar vermiş onu görelim.
bu sabah patatesli borek 4 tane
3dılım domates 3 dılım salatalık.
2zeytın cok cok az beyaz peynır..
2bardak cay cok az cıkolata.
oğlen muz erık kıras. he bıde su ıctım..
daha akşam olmadı bır suru şey yedım
nasıl yapıcam ben uffff
tatlım bende zaman zaman aynı durumlar yaşıyorum allahtan sabah yemişsin özellikle o börekleri sporla ve yeşil çayla hemen telafi ediyosun yakarsın zaten eğer spor yaparsan
Yaaa bu 50 lili kilolar ne kadar sinir bozucuuu, yapışıyor resmen.
Bende doğumdan sonra 69 kiloda çakıldım kaldım. Boyumda 1.51 gözünüzde canlandırın yani o boy ve kiloo yusyuvarla bişidimmmm.
Nerdeyse 6 aylık bir maratonla 69 dan 52,5 kiloya düştüm. Düştüm düşmesinede gel gelelim kilo alımı yine başladı. Mart ayında bi baktım 53 olmuşummm aman ha 52,5 ha 53 dedim önemsemedim sonraa 53 küsürler gelmeye başladı. Cuma günü tartıldığımda 53.9 u gördümmm yıkıldım.
canım oğlunu uyuttuğun zaman en azından şunu yap youtubede yaz ender saraç 10 zayıflama hareketi diye sıkılaşırsın en azından en fazla 15 dakikanı alır yani.sabah akşam yapınca 3 haftada acaip bi sıkılaşma başlıo
rica ederim canım ne demek.bide şeye bak canım bende sık sık yapıyorum leslie someone yaz youtubeda onun 1 milden başlayan 5 mile kadar egzersizleri var onları yaparsın acaip kondisyon yapıo terletio zaten
Allah kabul ederse ben bugün niyetliyim.size şimdi yediklerimi yazayım. 1]kase mercimek corbası 3 adet kuru biber dolma 1 yumurta 3 catal peynir 1 bardak meyve suyu.
allah kabul etsin canım[/günaydın sagol canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?