50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bayanlar bugün topige giren arkadaşlar herkez ismini kilosunu yazsın ve haftaya tekrar yazalım ve 1 hafta içinde kim nekadar vermiş onu görelim.

tamam tatlım ben yazıyorum o zaman
ismim ofeliya şuan kilom 57.9 bakalım haftaya neler olucak..
bu hafta sonu annem gelıcek yurtdışından ınşallah bogazımı tutarım

tatlım bende zaman zaman aynı durumlar yaşıyorum allahtan sabah yemişsin özellikle o börekleri sporla ve yeşil çayla hemen telafi ediyosun yakarsın zaten eğer spor yaparsan

miss angela boy 163 kilo 57:) tartılma günü ne zaman kızlar.haftaya hangi gün yani.katılımı yüksek alan arkadaşlardan bi liste oluşturalım.takipte kalmak adına

tatlım bende zaman zaman aynı durumlar yaşıyorum allahtan sabah yemişsin özellikle o börekleri sporla ve yeşil çayla hemen telafi ediyosun yakarsın zaten eğer spor yaparsan

tatlım bebek var ya bende ondan spor yapamıyorum ama cok hareketlı evde dubleks oldugu ıcın sureklı ın cık ın cık canım cıkıyo valla.evın arkasında cok guzel spor aletlerı var aslında ama işte oglumla parkda oynamaktan spora vakıt kalmıyor yanı

canım oğlunu uyuttuğun zaman en azından şunu yap youtubede yaz ender saraç 10 zayıflama hareketi diye sıkılaşırsın en azından en fazla 15 dakikanı alır yani.sabah akşam yapınca 3 haftada acaip bi sıkılaşma başlıo

tatlım allah bebeyını bagışlasın malesef dogumdan sonra eskı kıloya donmek bıraz zor oluyor..ama sabır ve bogazımızı tutmak gerek

ay canım cok tşk edrım hemen bakayım tekrar cok sagol yaaa

rica ederim canım ne demek.bide şeye bak canım bende sık sık yapıyorum leslie someone yaz youtubeda onun 1 milden başlayan 5 mile kadar egzersizleri var onları yaparsın acaip kondisyon yapıo terletio zaten

rica ederim canım ne demek.bide şeye bak canım bende sık sık yapıyorum leslie someone yaz youtubeda onun 1 milden başlayan 5 mile kadar egzersizleri var onları yaparsın acaip kondisyon yapıo terletio zaten

tatlım ender saracın 10 haraketıne baktım şimdi bunada bakıcam tekrar cok tşk ederım bu cok ıyı oldu valla

merhaba kızlar
boyum:1.67
kilom:55.7 (60 dan indim)
hedefim:53
1200 kalorilik diyet yapıyorum..6-7 den sonra yemiyorum..becerirsem çok işe yarıyo :)

evet bayanlar listemize başka katılmak isteyenler yarın sabaha kadar kilosunu ve boyunu yazdırsın yarın listeyi yapıyorum haftaya salı günü tartılıp yazarız bakalım kim daha çok kilo verecek.bu arada hergün ne yedigimizi neleri kaçırdıgımızı yazalım :)

merhabalar nasılsınız kızlar?
bence tartı günü cuma olmalı haftasonundan önce :)
boy:158
kilo :50.5
hedef:45-46
bugün yediklerimm
sabah: 1 kase sade kfeks
ara: nescafe ve 3 tane form bisküvi
öğlen: 1 tane enginar, 1 dilim kepek ekmeği , 2 kaşar ve 1 adet çilekli light yoğurt
ara: 15 kiraz
akşam : 1 tabak zeytinyağlı fasulye, 1,5 dilim kepek ekmeği (40 kalori olan unonunkilerden)
şimdi dışarı çıkıcam arkadaşımla bulusmaya umarım iradeli olurumm

yediklerim
sabah:haşlanmış yumurta,tel peynir,3 zaytin domates salatalık bir dilim kepek ekmeği
arada çilekli yeşil çay
ikindide tarhana çorbası,4 yk kurufasülye,2 yk pilav ayran
akşam bir saat tempolu spor yaptım
akşamda dürüm çiğköfte yedim sadece.

Allah kabul ederse ben bugün niyetliyim.size şimdi yediklerimi yazayım. 1]kase mercimek corbası 3 adet kuru biber dolma 1 yumurta 3 catal peynir 1 bardak meyve suyu.

boy:1.60
kılo 52.40
hedef :48

kahvaltımı paylasayım sizinle 1 bardak yarım yağlı süt 5 tane form bisküvi (paketin yarısı yani)2 lt suyla mısır püskülü kiraz sapı ve yeşil koyarak kaynattım gün içinde içicem .ben sabahları iyimde eve gidince azıtıyorum tutamıyorum kendimi ne bulursam yiyorum ..ayrıca aksam 20 dk bisiklet çevirdim

Günaydınlar,

Kızlar ben 16 kilo verdim ama çok orantısız verdimm en büyük derdim bu. Mesela simit bölgesi, göbek olduğu gibi duruyor, popo yok oldu nerdeyse bacaklar desen incecik. :44:
Hamileliğimden önce 55 küsür kiloydum, şuan 54 ama o zaman giydiğim pantolonların bacakları bosbol oluyor belleri sıkı Benim kilo vermekten ziyade vücudumu şekle sokmam lazım. ama hani şölee bi 49-50 olsam hiç fena olmaz tabiii

Bu arada 1 gün içinde benim tartı inanılmaz farklılık gösteriyor sizce normal bi durum mu ?? mesela cuma tartıldım 53.9 kg çıktı, cumartesi 55.1 kg şoook oldum bir insan evladı 1 günde nasıl olurda 1 kilo alır die bu sabah tartıldım 54.2 geldimm :44: en iyisi ben bu sabahı baz alayım.

o zaman bende bilgilerimi yazayım.

Kilo : 54.2
Boy, 1.51

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…