50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

handancım niyetlisin seni yormamak lazım ama listeyi ne zaman yaparsın

ECE boy 1.60 kilo 52.4
OFELİYA boy 1.56 kilo 57.9
HANDAN
boy 1.56 kilo 58.5
DENİZELA boy 1.67 kilo 55.7
MİSS ANGEL boy 1.53 kilo 57
BAL 10 boy 1.51 kilo 54.2

yaptım canımmm isimlerini yazdırmak isteyen arkadaşlar
boy ve kilolarını yazsınlar ve haftasa salı günü tekrar listeyi
güncelleriz.

Çok kalabalık değiliz anlaşılan

Ben bu sabah ki kahvaltımı yazayım,

1 dilim kızarmış kepek ekmek
1 parça beyaz peynir
6-7 yeşil zeytin.

Aslında haftaiçi kahvaltılarım bu şekilde oluyor, alalacele işe gelince bazen simitle geçirmek zorunda kalıyorum. Asıl problem olan öğlen yemekleri, önceleri anlaşmalı bir restoranda yiyorduk çorbası, yemeği, salatası tatlısı vardı, hoş biraz yüksek kalorili oluyordu ama en azından düzenliydi. Şimdi artık yemek parası veriyorlar. Ee 1 saatte çarşıya git ye gel vakit yetmiyor. O yüzden çoğu zaman sipariş vermek zorunda kalıyoruz oda hep ekmek arası, pizza, hamburger , dürüm v.s oluyor. Buda benim düzenimi altüst ediyor haliyle. Buna nasıl bi çözüm bulurum bilemiyorum.

Bence öğlen yemeklerini aksamdan evde yapıp iş götür en azından daha düzenli olur ***kızlar benım aklım hep birseyler yıyeyım dıye dusunuyor******

öğlen

1 kase yoğurt u nesfitle karıstırarak yedim saat 14:30-15:00 gibide 4-5 kasık bulgur pılavı (dun yapmıstım onu yiyecegım aksama cok yemeyeyım diye)
ayrıca kıraz sapı mısır püskülü yeşil çay karışımı içmeye devam ediyorum 2 lt sudan yapmıstım öyle işte

Bence öğlen yemeklerini aksamdan evde yapıp iş götür en azından daha düzenli olur ***kızlar benım aklım hep birseyler yıyeyım dıye dusunuyor******

öyle yapsam taa sabahtan öğlene kadar buz gibi olur. Hiçç sevmem ben soğuk yemek.
Bu öğlen çorba getirttim o bile soğumuş.

Yarım kase mercimek çorbası
yarım köfte ekmek:26:
1 kutu ayran

arkadaşlar naber nasılsınız?
yıne bogazımı tutamadım yaa
bu sabah yedıklerımı yazayım,
haşanmış yumurta,3zeytın,1dılım ekmek,1salatalık cay
ara 2 kayısı 5kiraz
oglen yarın simit 2 bardak suu1tabak corba şişdim valla

şimdilik bu kadar hmm bıde akşam kayınvaldeme gıdıcem mantı var baylırım ev mantısına allah var kaynanamda cok guzel yapar..ınşallah kendımı tutar fazla yemem..

kızlar 50-59 çok kötü bir kilo değil boyunuz kısa olsa da. diyet yapıcam diye form bisküvilere saldırmayın bence. protein almanız gerekiyor onu da unutmayın lütfeen
ben de 57 kiloyum boyum 162. size bir şey sormak istiyorum. lahana salatası da çorbası gibi zayıflatır mı? yani yemeğin yanında yesem yağ yakmama yardımcı olur mu acaba?

1 saat 40 dakıka spor yabdım kızlar
akşam bir kase yoğurt 4 lokmalık haşlanmış tavuk
6 yk yoğurtlu kabak,yarım dilim kepek ekmeği yediklerim

kızlar bugun uye oldummm

eltim deburaya takılıyorrr

kıloaldıgımı fark ettım 2 cocuktan sonr aaa kılomun boyuma oranla fazla oldugunu fark ettım ınsl....verecegım sızın de destegınızle ara ara gırer not yazabılırım ancakkk net yok bende kısmet artık haberdar ederım sızdeeee

baslangıc:57 kg
boy:1,50 cm
hedef:49
baslangıc tarıhııı: yarın:)

aksam

4 tavuk köftesi
2-3 lokma ekmek
2 dılım beyaz peynir

spor yapamadım yatmadan öncede 1 bardak süt içtim

sabah

1 bardak süt
yine mısır püskülü kiraz sapı yeşil çay karısımım ve 5 tane form bisküvi (paketin yarısı)

sabah tartılmadım salı ya kadar süpriz...bakalım sonuc ne olacak

günaydınlar,

bu sabah yine simitle geçiştirilen bir kahvaltı yaptım. Aslında pek geçiştirmek denilmez simite karşı inanılmaz bi zaafım var, dur durak bilmiyorum yerken ne yazıkki neyseki bu sabah 1,5 simitle kurtardım paçayı. Birazdan 1 fincan yeşil çayımıda içerim.

Bugün pilatese başlıyorum bakalım hayırlısıyla. Benim derdim kilo vermekten ziyade incelmek. Özellikle üst bölgem. Dün hamileliğimden önce giydiğim kot pantolonu giydim beli tam oldu çok hafif sıktı ama bacaklar ve popo kısmı bos bol................
İnşallah pilates benim bu derdime bi çare olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…