5 dilim ekmekte olsa ki muhtemelen kepek yada çavdardır yınede çok fazla özellkle diyetin ilk haftaları kaçamak yok eğer gerçekden zayıflamaya karar vermişseniz.genel olarak kahvaltıda alınmalı ne istiyorsak ama abartıya kaçmadan mesela ben pilav yada makarna yiceksem kesnlikle öğlende yerim oda 2 yk geçmez.5 dilim incede olsa ekmek konusunu bidaha düşünün bence.bir en fazla 2 dilim olmalı öğünlerde
Ben bu öğlen 1 kase yoğurt ve 1 elma yedim.
Malum sabah 1,5 simit yiyince insan pek acıkmıyor
Akşamda hafif bişiler yersem bugün için pek fena sayılmaz.
zaten 19 -20 arası 1 saat pilates kursu var.
Kzılar sizce spordan önce mi yiyeyim akşam yemeğini sonramı ?
Uyarın için teşekkür ederim.
evet doğru ama diyete yeni başladığım için dayanamıyorum zor oluyor ilk zamanlarda o yüzden ekmeği biraz fazla tuttum. Bir de ekmek tok tuttuğu için uzun süre acıkmıyorum. Ama yarın denerim 2 dilimle idare etmeyi. Başlarda biraz zorlansam da alışırım sanırım.
merhabalar kızlar..
canım günde 2 dilim ekmek çok az ki pek mümkün de değil açıkcası şöyleki diyetisyene gittiğimde 4 dilim ekmek vermişti neticede biz bu tahılı sadece ekmek olarak tüketmiyoruz 4 dilim ekmek = 1 simit mesela yada 2 yamek kaşığı pilav makarna = 1 dilim ekmek veya kuru baklagiller,mısır,patates aynı şekilde hatta 1 kase çorba = 1 dilim ekmek 3-4 yemek kaşığı nesfit = 1dilim ekmek buna göre düşündüğünde 4 ekmek hakkın hiç çok değil ki zaten 1 dilim kepek ekmeği ortalama 70 kalori falan hele uno falan yiyorsan 40 kaloriye kadar düşüyor 4 dilimden hiç bişey olmaz
bugünkü menüm
sabah : 2 yemek kaşığı nesfit,yağsız sütle ve 1 hurma
öğlen : 1 tahıllı simit , 1 kk beyaz peynir
ara : 1 hurma , yarım yeşil elme
akşamda ekmeksiz balık ve salata yicem inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?